40 Blonde Balayage ser ut

Balayage er en utsøkt fargetone som passer både blond og brunett. I de riktige kombinasjonene rammer de ombreende nyansene vakkert ansiktet og komplimenter enhver type hudfarge. Enten du har kort, middels lengde eller langt hår, er balayage en perfekt hårfarge for å prøve ut denne 2017. Ta tak i dette året og tør å få den mest dramatiske stilen. Her er 40 fantastiske blonde balayage ser ut til å bli inspirert fra.

1.Creamy Blonde & Balayage Tips 

40 Blonde Balayage ser ut

via Instagram / hairerik

Hvis du leter etter en komplett skjønnhetsmakeover i år, hvorfor får du ikke høydepunkter? Blond balayage er den nyeste trenden av sesongen. Få et par høydepunkter på forsiden og på tipsene, og håret ditt vil se fantastisk ut. Front høydepunkter er gode fordi de skulpturer ansiktet og definerer din vakreste funksjon - dine øyne og kinnben.

2. Dark Brown Roots & Balayage Layers 

40 Blonde Balayage ser ut

via trend2towear

Mørkebrune røtter anses ikke lenger som frisyrefeil. Tvert imot er mørkere røtter det perfekte lerretet for balayage høydepunkter. Velg en midterparting for å skjule et ganske større ansikt, og la de frontale lyslagene ramme din hudfarge. Hold deg til uformelle bølger og ha på deg frisyren hvor som helst du vil.

3. Middels lengde stil og lys blond balayage 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / Mane Interesse

Balayage er en hårkombinertrend som kan se dramatisk ut. Men hvis du vil ha en perfekt frisyre, må du være villig til å kutte håret ditt. Middelslange låser som er rett på spissene ser polert og friskt ut. I kombinasjon med mørkere blonde hint på røttene, vil blandingen definitivt slå noen hoder rundt.

4. Honey-Toned Balayage & Waves 

40 Blonde Balayage ser ut

via quoteslodge

Honningtonede bølger skal dø for. Blonde kvinner som er redd for en forandring, bør definitivt prøve det ut. Du trenger ikke å gjøre fargen din for mørk. Bare noen få balayage høydepunkter her og der vil gi dine låser en helt annen stemning.

5. Blond Blond Balayage Bob

40 Blonde Balayage ser ut

via tehzeebart

Myk blondine med platina balayage høydepunkter prepped pent i en bølget bob kan være akkurat det du trenger for å gjøre et inntrykk. Våg å gå lys denne sesongen, og du vil ikke være lei meg! Tvert imot, alle kvinner burde ha mot til å prøve noe nytt hver gang en stund. Du kan bli overrasket med sluttresultatet.

6. Langbølget hår og dyp blond balayagehint 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / zoe rapporten

Hvis du har langt hår med mørke røtter, kan denne kombinasjonen av lys blond og mørk brun fungere utrolig. Gå med en nesten svart og blå blanding på røttene, og reserver resten av låsene dine for fin blonde med balayage-tips. Hold den bølget for en ekstra touch av romantikk og friskhet.

7. Caramel Blonde Medium-Length Bob 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / bloom.com

Karmelblonde og lyse strandbølger vil helt endre din stil. Langlagede bobber er i trenden denne 2017, så hvorfor ikke gjøre endringen? Det er på tide å ta ansvar for kroppen din. Kort hår er utrolig sexy når det er riktig utformet.

8. Long Bob & Blonde Balayage Undertoner 

40 Blonde Balayage ser ut

via stayglam

Over-sized krøller er enda en kul trend i sesongen. På balayage hår ser de helt fantastisk ut. Mørk kremaktig blonde med lette farger på spissene er ideelle på bølgete, korte hår. Det vi elsker om denne kombinasjonen er at krøllene legger til bevegelse. Du vil definitivt skape et langvarig inntrykk med de veldefinerte bølgene!

9. Stunning Blonde Balayage & Asymmetrisk Bob 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / stayglam

Asymmetriske bobber vil aldri gå ut av stil, spesielt når håret er farget riktig. Superlette blonde og kremrike røtter er alt du trenger for å oppdatere fargetonen din, og gi en ny allure. Velg en sideskille for en ekstra berøring av tillit, og du vil være god å gå.

10. Bølgete Brown & Deep Blonde Balayage Highlights 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / therighthairstyles

Langt bølget hår er hver jentes drøm. Og hvis vi legger noen krøller til det håret, er det endelige resultatet enestående. Hvis du er lei av klassisk blond og du vil ha en oppgradering, bør du velge en balayage combo. Utvalget av farger du kan bestemme er uendelig. Lag en uttalelse og gå silvery med lettere ender.

11. Long Caramel Waves & Subtle Blonde Highlights 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / frisyre guru

Vi elsker karamell blondt hår, ikke sant? Men igjen, før eller senere, fargene fades bort. Hold den friske nyansen levende med balayage høydepunkter. La dine krøller skinne, og for en ekstra touch av eleganse, få en midtparting.

12. Princess Blonde Waves & Middle Parting 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / Polyvore

Langblonde prinsessebølger ser eksepsjonell ut på kvinner med porselenhud. Fargen kan imidlertid enkelt falle bort hvis du ikke lærer å ta vare på den. For å bevare de blonde nyansene i flere uker, anbefaler vi høydepunkter for baljering. På denne måten vil låsene dine ha et pent, friskt utseende hele tiden.

13. Blond Balayage Høydepunkter i en høy bolle

40 Blonde Balayage ser ut

via Tumblr / crushculdesac

Bare fordi du elsker å holde håret i en bolle, betyr det ikke at folk ikke vil kunne se dine uforsiktige røtter. Men hvis du er lei av å ødelegge ditt naturlige hår, kan du velge noen blonde balayage høydepunkter. På denne måten vil bunken din se pent og stilig hele tiden.

14. Side-svevet Fin Blond Balayage 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / styleskinner 

Side-feid hår utstråler romantikk og eleganse, og balayage blonde fargetoner kan være det du trenger å ramme deg ansikt enda bedre. Velg sølvfarger på røttene for en ekstra touch av originalitet, og du vil se nydelig ut.

15. Soft Grey Blonde & Balayage Tips 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / watchoutladies

Grå har vært en stjernefarge i 2016. Granny hår, spesielt, fikk oppmerksomheten til millioner av blondiner over hele verden. For å gi dine låser en annen allure, velg en fin side fletning og lys balayage tips. Det vil få deg til å stå over mengden sikkert.

16. Forførende Kremaktig Blond Balayage 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / people.com

Trenger en forførende frisyre? Hva med denne kremete blonde balayage bob? Vakkert lagret å falle på ansiktet, håret er eksepsjonelt på kvinner med kortere hår. Gi opp smellet og la veldefinerte høydepunkter for å ramme ditt vakre ansikt.

17. Platina Blonde Balayage 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / rajni chauhan 

Platina blonde vil aldri gå ut av stil. Vi elsker den grå og isete blonde kombinasjonen. Det er slank, interessant og annerledes - akkurat det du kanskje trenger i år.

18. Blond & Pink Balayage

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / Sara Scherr

Hvis du tror at blond og rosa ikke går sammen, vil du kanskje tenke på nytt. Sjekk ut denne fantastiske middels lengde stilen med løse krøller og pinks ender. I år har du sjansen til å gjøre et minneverdig inntrykk. Gjør det telle!

19. Silver Blonde & Bangs 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / stephanie follett

Sølvblonde med lyse balayage høydepunkter og en fryns vil helt endre ansiktets form. Kvinner med litt større komplekser bør definitivt prøve.

20. Sidevevd lag 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / Mary Lawless 

Velg en side og kast alt håret på den siden. Bruk hårklipp til å holde den på plass. Kombinér frisøren med løs blonde krøller, og du får en morderhår som utstråler originalitet og klasse.

21. Blond Balayage & Grey Tips 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / mane interesse

Du har hatt brune røtter hele livet, så tror du ikke du trenger en endring? I år er alle øynene på silvery roots og isete blonde balayage høydepunkter. Bølgete krøller og lag er de beste, spesielt hvis håret ditt er tykt og voluminøst.

22. Honey Blonde & Curly Tips 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / Ashley Chabot 

Honningblonde er en svært utfordrende hårfarge. Men hvis døende utføres riktig, vil sluttresultatet overstige alle dine forventninger. Få en frisk trim i endene også, og krøllene vil se mye mer kompakt og friskt. Også, for en ekstra berøring av shininess, bruk hårspray.

23. Glatt Blond / Brunette Balayage 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / Samantha Hammack

Hvis du er gal om både brunette og blond, bør du vite at du kan få dem begge. Den beste teknikken innebærer å dø håret ditt. Men det må gjøres av en spesialist for din balayage-farge for å se utestående. Bildet over er et godt eksempel på en perfekt svart og blond ombre-combo.

24. Ash Blonde Balayage & Sexy Lag 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / gnarlyhair.com

Mange kvinner er galne om askens blonde hårfarge. Men det ser bare bra ut når det gjøres profesjonelt. La håret ditt være i hendene på noen som vet hva de gjør, og du vil ikke bli lei meg. I kombinasjon med balayage-høydepunkter ser askeblond ut så mye bedre.

25. Rainbow Balayage 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / watchoutladies

En annen søt trend er regnbuens blonde balayage combo. I utgangspunktet har vi mørkebrune på røttene, en litt lysere nyanse i midten, og til slutt platinblonde på spissene. Frisjen fungerer bra på kvinner med kortere hår, fordi forskjellen mellom nyanser er ikke for dramatisk, men heller flytende.

26. Layered Bob & Headband Twist 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / therighthairstyles 

Layered bobs er det beste når du har et pent, firkantet ansikt. Hvis du er blond, kan balayage være fargen du trenger for å understreke funksjonene dine. Gå med en sideskille og et vev på en av sidene. Du vil bli forelsket i stilen.

27. Ash Blonde & Messy Bun Updo

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / beauty gal

En halv oppgradering med en rotete bolle i en lys blond nyanse er akkurat det du trenger på en søndag kveld. Utseendet kan virke enkelt, men det er faktisk ganske komplisert. Tro det eller ei, det er ikke så lett å gjøre rotete boller ser varme ut.

28. Long Blonde Locks og Balayage Highlights 

40 Blonde Balayage ser ut

via Instagram / alexisbutterflyloft

Langt rett hår er en drøm som kommer i oppfyllelse for mange kvinner. Men å holde det ser sunt ut er mye vanskeligere enn å møte øyet. Hvis du er blond, er balayage høydepunkter det beste fordi du ikke trenger å fargestoffe det hele hver måned for å få det til å se ut på bildet over.

29. Ansiktsramme Balayage Høydepunkter 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / therighthairstyles

Et av hovedformålene med balayage høydepunkter er å ramme ansiktet ditt. På lysebrunt hår vil kremaktig balayageblonde gjøre håret lettere foran og i enden. Du vil ikke bare se fantastisk ut, men ansiktsfunksjonene dine vil også bli vektlagt. Før du vet det, blir du 100% blond uten å ødelegge en eneste hårstreng.

30. Blonde Balayage & Icy Ends 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / Shelby Hance 

Blond balayage er en vakker hårfarge. Likevel, for å holde det vakkert for en hel måned, må du ta godt vare på dine låser. Mørkere røtter kan være vanskelig å bevare hvis du er en naturlig blondine. Nøyaktig samme ting gjelder hvis du er en brunette og du har blonde røtter. Balayage kan hjelpe; Ombre-effekten er jevn, og håret ditt vil se nydelig ut i nesten 2 måneder.

31. Lang, minimalistisk Balayage Blonde

40 Blonde Balayage ser ut

via Instagram / sarah.nourse

Er forelsket i minimalistisk stil? Vel, du er flaks fordi den beste nyansen av sesongen er lett balayage. Platinblonde ombre med mørkere røtter og en halv oppdreining gir låsene en helt ny allure. La dine lange bølger skinne, og la lyset blonde vende folkens hoder over deg på gata.

32. Beige Blonde Balayage 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / stylecaster 

Beige blonde med middelseparti er ekstraordinær når hårets lengde passer til ansiktsformen. Fremtredende kinn, store øyne og vakre buede øyenbryn er det perfekte lerretet for blondt hår med middelsepartier og lyse balayage nyanser.

33. Knusete Bun & Balayage Blonde Høydepunkter 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / stayglam

Å lage en kort rotete bun ser sexy er mye vanskeligere enn å møte øyet. Men igjen bør en frisør kunne gi deg råd om du burde kutte låsene dine eller ikke. Hvis du har et langt ansikt med en vakker hals, så kan denne rotete boben med blonde høydepunkter og bølger bare være det du trenger å føle deg trygg på igjen.

34. Ashy Roots og Icy Balayage Tips

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / pinpicture

Ashy røtter som strekker seg helt til halve lengden på håret ditt, jobber vakkert med sølvblondin. Vi elsker kombinasjonsboksen - det er elegant, interessant og helt uvanlig. Men på en eller annen måte virker det!

35. Voluminous Blonde Balayage 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / jessakae

De fleste kvinner hater håret fordi det ikke er voluminøst. Men har du noen gang tenkt at kanskje du trenger en hårklipp eller fargeendring for å skape en illusjon av mer volum? Det gjelder ofte blonde kvinner med tynne hårstrenger. Men riktig hårfarging påført riktig vil gjøre håret ditt føles og se 10 ganger tykkere.

36. Messy Blonde Balayage Fishtail  40 Blonde Balayage ser ut

via Instagram / maggiemh

Vi elsker frisyr frisyre trenden. Det ser hippie, retro, gammeldags, men likevel, den har en spesiell allure som vi absolutt elsker. Boho chic vibe en rotete fishtail - farget i en lys blond balayage nyanse - utstråler er enestående.

37. Balayage Highlights & Flettet Bun

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / byrdie skjønnhet 

En flettet bun med løse tråder og veldig fine balayage høydepunkter i fronten er en perfekt frisør for et bryllup, jubileum eller en annen formell begivenhet hvor du må kle godt ut. Det vi elsker om denne frisøren er at det ser uanstrengt ut.

38. Lang Artistic Fishtail

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / trends2wear

Long, over sized fishtails handler om å lage en uttalelse. La håret snakke overalt hvor du går, og du får et inntrykk uten å flytte en muskel. Det vi elsker om slivery balayage er at det er slående, om håret ditt er løs eller bundet i en elegant fiskestang.

39. Høy Rosa / Blond Balayage Hestehale 

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / webstame

En høy hestehale ca utstråler sex-appell, eleganse og klasse. Men når den hestehale har silvery blonde nyanser og lyserøde toner, er effekten enda større. Bare de mest selvsikker og selvsikker kvinner kan trekke seg av en så slående balayage combo. Er du en av dem?

40. Double Layered Half Updo

40 Blonde Balayage ser ut

via Pinterest / betrendsetter 

En kompleks frisyre er noen ganger alt vi trenger for å få et inntrykk. En enkel, svart liten kjole og en slående halv oppgave av en dobbel lagret fiskestrikk bør være nok til å wow publikum. Enten du skal til en fest eller delta på en formell begivenhet, er det utseende som vises i bildet ovenfor, alt du trenger for å gjenvinne nivået av selvtillit.

Mange kvinner vil si at blond balayage er vanskelig å bevare intakt. Selv om det kan være sant, avhenger det også av hvilken type hår du har, hvor mørkt eller lys er blondinen du har, og hvilken type balayage du leter etter. Det er 2017 damer, noe som betyr at det er på tide å endre. Ta kontroll over kroppen din og la den snakke for seg selv. Hvis du vil bli blond, gjør det! Hvis du vil ha skarpe balayage høydepunkter, gjør det! Endring kan komme fra innsiden, men når det gjelder vårt fysiske utseende, er forandring det mest synlige når vi tetter håret vårt. Velg den skøreste blonde blandingen, eller hold det enkelt med en fletning. Det er alt du trenger for å wow alle rundt deg.

Leave A Comment

+ 48 = 49