40 Big Box Braids Styles

Boksflettene er kule, hip og trendy. Kvinner med krusete hår er de heldigste, fordi de får på seg de mest spennende flettene. Det er mange stilarter og hårfarger de kan plukke for å få dem lagt merke til; Den mest verdsatte trenden av sesongen er imidlertid sentrert på jumbo fletninger, også kjent som store esker. Her er 40 fantastiske ideer for å inspirere deg.

1. Store fletninger med høy ponyhale

stor box braids_01

Store kasseflettene er fenomenale! Velg å være fet og få et inntrykk på vennene dine og familie med denne kule frisøren. En høy ponyhale gjør at du ser høyere og mer selvsikker enn noensinne. For å skape en enda mer dristig effekt, bruk fargerike hårklipp. Den endelige frisyren vil øyeblikkelig ta tak i folks oppmerksomhet.

2. Jumbo Braids i en Bun

stor box braids_02

Å holde dine store boksflettene under kontroll kan være en utfordring. Løsningen - en over-sized ballerina bolle. Hold tingene strukturelle og sørg for at bunen ikke overskrider størrelsen på hodet ditt. Nyt frisyren og vær stolt av ditt voluminøse, frizzy hår.

3. Big Braids & Front Bun Combo

stor box braids_03

Hvis du er en fan av den høye bunken, men du ikke ønsker å sette opp alt håret ditt, kan du velge denne fabelaktige halv oppdateringen. Bruk den øverste halvdelen av flettene til å lage en frontbolle, og la den nederste halvdelen løpe løs av skuldrene.

4. Grønne Jumbo Braids

stor box braids_04

La din ville side komme til overflaten og gå for en forandring i hårfarge. Vær modig og gå grønn! La jumboflettene få all oppmerksomhet, og sørg for at de skiller seg ut med denne kule og raske hårfarge. Vær forsiktig med sminke Håret ditt er fargerikt nok, så du vil kanskje holde ting slank og enkel.

5. Dark Brown & Blonde Big Box Braids

stor box braids_05

Og siden vi bare snakket om endringer i hårfarge, hva med å blande den opp? Blend mørkbrun med blond og din store boksflett vil ha en duo-effekt. For å få frisøren til å virke enda mer tiltalende, brett flettene i en topp bolle, og du vil skille seg ut.

6. Big Box Flettet Mohawk 

stor box braids_10

Denne stilig flettet mohawk er fantastisk. Bruk det på daglig basis eller på et hvilket som helst parti du vil, og folk vil legge merke til deg. Frisoen er laget av en flettet bun og to flettede ponyhaler på sidene. Wow-effekten er garantert, er du paret frisyren med et kult par solbriller.

7. Over-sized Beehive

stor box braids_09

Store boksflett kan styles på så mange forskjellige måter. Men hvis du vil gjøre et inntrykk og skille seg ut, bør du definitivt vurdere en super slank bikube bun. Det er hip og elegant, og det vil forvandle noe kjedelig antrekk til en show-stopper.

8. Spiral Jumbo Braids

stor box braids_08

Spiral jumbo fletninger er et ideelt alternativ til konvensjonelle boksfletter. De er kule og stilige, og de vil sikkert gi deg de naturlige ansiktsfunksjonene dine. Frisen er perfekt hvis du har lengre hår; selv om det skal fungere like godt på kvinner med middels lengde hår.

9. Rød Jumbo Bun & Barberte Sider

stor box braids_07

Sjekk ut disse fantastiske store boksflettene. Den røde fargen er helt nydelig! Den kommer med en fuchsia allure som definitivt vil forandre ditt generelle utseende. På toppen av alt har frisøren sidekutt, noe som gir et ekstra preg av originalitet.

10. Big Box Braids med Undercuts

stor box braids_06

Underkutt har alltid klart å lokke. Hvis du er en fan av store boksfletter, men du vil at du skal gjøre et inntrykk, velger du en genial bulle med perfekt trimmet underbunn. Den strukturelle barberingen gir frisøren en stammeffekt som bare er veldig kul og hip.

11. Deep Purple Jumbo Braids

stor box braids_11

Deep purple med accent av burgunder er en nyanse som ikke kan gå ubemerket. Spiralboksflettene er feilfritt laget, og de rammer faktisk ansiktet ganske bra også. Denne fantastiske frisyren er perfekt for kvinner med middels lengde og langt hår; så hvis du føler at det er på tide for en forandring, bør du begynne med en endring i hårfarge.

12. Big Box Braids med en Ombre Effect

stor box braids_12

Boksflettene har klart å vinne hjerter av afroamerikanske kvinner fordi de er veldig enkle å vedlikeholde, og de ser også fabelaktig ut. Jumbo flettet spesielt, har muligheten til å gjøre et inntrykk på grunn av deres over-størrelse. Hvis du allerede har dem, men du vil legge til en vri på din nåværende stil, kan du prøve å blande to forskjellige hårnanser for en ekstra wow-effekt.

13. Medium-Length Box Braids

stor box braids_13

Selv om du har middelslang hår, er det fortsatt måter å få boksfletter på. Faktisk anbefales frisyren fordi den vil understreke funksjonene dine. For å gi litt ekstra noe til frisøren, velg en frontbolle. Ditt overordnede utseende vil skryte originalitet og oppfinnsomhet.

14. Purplecious Big Box Braids

stor box braids_14

Lilla er ikke den vanligste hårfarge. Men det er typen farge som får deg til å merke. Hvis det er det du vil, bør du definitivt få lilla boksflett. Ha dem overdimensjonert og topp ut med et fremre bikube. Den endelige frisøren vil virke fabelaktig.

15. Svart / Grå Big Box Braids

stor box braids_15

Legg et snev av grått til dine svarte boksflett og la deg merke. Stil dine fletninger i en romantisk updo og la bare noen få tråder løpe løs på skuldrene dine. Frisjen fungerer utmerket hvis du har lange, vakre fletter.

16. High Bun & Side Bangs

stor box braids_20

Vær leken med jumboflettene dine og se på denne kule høye bunken med en sidekant. Det ser så slank ut og original! For å få frisøren til å bli enda mer slående, bruk et fargerikt hårbånd for å knytte bunken.

17. Grey Box Braids

stor box braids_19

Gråt hår er den nye trenden av sesongen. Den har en spesiell stemning som umiddelbart vil få oppmerksomhet. Bland den med din naturlige hårfarge, og ha flettet krøllet ikke flettet. Pass på at de har en overformet form, for å legge enda større vekt på den slående hårnansen.

18. Black Braids & Front Bun

stor box braids_18

Voluminøst hår kan være vanskelig å håndtere. Hvis du vil beholde din store boksflett under kontroll, så er denne frisøren akkurat det du trenger. Den øverste halvdelen er bundet i en fremre bun, mens bunnhalvdelen forblir uberørt. Den endelige frisyren er både slank og moderne.

19. Gudinne-Like Jumbo Braids

stor box braids_17

Hvordan kan du ikke like klassiske, ryddige jumbo fletter? Jo lengre håret ditt er, desto bedre blir flettene dine. Ha dem rullet ikke flettet og de vil se fantastiske ut. For en ekstra effekt, få en midtseparasjon og få din frisure til å virke mer strukturell.

20. Sideveiset Big Box Braids

stor box braids_16

Gi en ny form til de klassiske boksflettene dine ved å vurdere en side-feid frisyre. I utgangspunktet vil flettene dine bli konstruert for å forme bare den ene siden av hodet. Stilen er et ideelt valg når du prøver å blande opp ting uten å gå over bord.

21. Lysebrune Jumbos

stor box braids_21

Lysebrun er en så beroligende hårfarge. Når du har flett, blir intensiteten av fargen forbedret. For å få frisøren til å virke enda mer slående, bruk et par fletter til å lage en lang sidekant. Det vil ramme ansiktet ditt så mye bedre.

22. Over-sized bikube bun

stor box braids_22

Bikube bun er ganske vanlig blant kvinner med boks fletninger. Imidlertid er frisyren ikke egnet for alle kvinner. For å se bra ut må du ha et vakkert, godt proporsjonert ansikt. Hvis du er frekk, prøv å unngå det.

23. Halv Updo Bun

stor box braids_23

Halv oppdateringer er utrolig romantiske. I utgangspunktet har du en bolle og en løs fletning som gir frisyren din en ekstra wow allure. Frisuren passer til enhver anledning. Men hvis du går til en fancy fest, bare sørg for å få tilgang til håret ditt med naken og elegant sminke.

24. Flettet Mohawk & Fish Tail

stor box braids_24

Noen ganger er alt du trenger for å få inntrykk, en over-sized boks flett med en mohawk. Stilen er egnet for en ekstravagant fest, selv om du er en sofistikert gal, kan du også bruke den på daglig basis.

25. Big Black Box Braids & Red Tips

stor box braids_25

Gjør din store boks flettene skiller seg ut med hint av rødt. Bare farg noen tråder i en annen farge og hold den svarte som en dominerende farge. Alle vil føle forskjellen!

26. Lavendel Jumbo Braids

stor box braids_30

Lavendel er ikke den vanligste hårfarge for boksflett. Heldigvis handler denne sesongen om uvanlige hårnyanser. Farg boksflettene dine i denne fabelaktige fargen og gi stilen din den ekstra kanten som du trenger for å skille seg ut.

27. Pastell Pink Jumbo Braids & High Bun

stor box braids_29

Vi elsker pastellfarger fordi de er utrolig fristende. Velg å være annerledes og velg lyserøde boksfletter. Øverst på utseendet med en frontbolle, og du vil sikkert få et inntrykk på alle.

28. Deep Black Bun

stor box braids_28

Store boksflettene farget i en virkelig dyp svart farge er virkelig tiltalende. For å understreke enda mer på fargen, sørg for at flettene er store og like stilige. Bruk frisøren i en kul ballerina bun og få tilgang til antrekket ditt med et boho halsbånd. Du ser herlig ut allerede!

29. High Pony Tail & Gradual Box Braids

stor box braids_27

Store kasseflettene er allsidige, lette å bære og utrolig stilige. De utfyller vakkert alle typer antrekk. Vær modig og få deg store boksfletter med gradvis effekt. I utgangspunktet innebærer stilen overmålte fletter på røttene og tynnere på spissene.

30. Twisted Bun

stor box braids_26

Denne vridde høye bunken er en romantisk frisyre for kvinner med store boksfletter. For å sørge for at frisøren din stemmer overens med ansiktet ditt, sørg for at bunen ikke er større enn ansiktet ditt. Det må symmetri for at låsene skal se elegante og slanke ut.

31. Platinum Blonde Big Box Braids

stor box braids_31

Platina blonde boks fletter er slående. Hvis du vil ha frisyren din til å skille seg ut enda mer, sveip alt håret på den ene siden, og ha den andre barbert. Den endelige kuttet vil se hip, urbane og fabelaktig.

32. Fuchsia Braids

stor box braids_32

Stil din store boksflett på de sprøeste måtene og se på denne slående fuchsia hårfarge. Nyansen vil øyeblikkelig trekke folks oppmerksomhet og dermed sette deg og din ekstravagante stilstilstand i sentrum av oppmerksomheten.

33. Ekstra lange fletninger

stor box braids_33

Kvinner med delikate egenskaper bør prøve store boksfletter minst en gang i livet. Frisyren i bildet ovenfor er virkelig fristende. De lange, vakre flettene komplimenterer perfekt kvinnens nydelige ansikt og kropp.

34. Sofistikert Big Box Braids

stor box braids_34

Når flettet flettet og nøye utformet, får boksflettene en sofistikert atmosfære som vi absolutt elsker. Sjekk ut frisøren i bildet ovenfor. Det er utsøkt! For å kutte på volumet, bruk den øverste halvdelen for en løs sidekant. Den endelige frisyren vil være en øyeblikkelig show-stopper.

35. Over-sized bikube med stammeffekt

stor box braids_35

Over-sized bikube frisyrer er virkelig tiltalende. Hvis du vil gjøre deg selv høyere og mer sofistikert, bør denne frisøren gjøre trikset. Bruk tribal-inspirerte hårtilbehør for å gjøre låsene dine enda mer spennende, og alle vil sette pris på din uvanlige, men vakre stilstilstand..

36. Svarte fletninger med lilla aksenter

stor box braids_40

Legg et snev av farge til dine svarte boksflett og gå lilla. Hvis du ikke ønsker å gjøre en stor forandring, har du bare noen få tråder malt i dyp lilla. Den glatte blandingen vil gjenopprette tilliten din, og du vil føle deg mer attraktiv enn noensinne.

37. Fletninger i en flette

stor box braids_39

Har du noen gang tenkt på å flette dine store boksfletter i en gigantisk fletning? Denne frisyreideen er utmerket når du prøver å innta en mer elegant holdning.

38. Mørkbrun og lysebrune fletninger

stor box braids_38

Endre fargen på de store boksene dine og gi frisyre en ekstra kant. Bland mørkbrun med en lysere nyanse og hold braidene så organisert som mulig. Det endelige resultatet vil være et polert utseende som vil slå noen hoder rundt sikkert.

39. Big Jumbo Braids med en sideskille

stor box braids_37

Sideskille er en god ide når du vil legge til struktur i ansiktet ditt. Big box braids har spesielt en boho vibe som bare er eklektisk. Vi elsker måten de spretter frem og tilbake, spesielt hvis du har langt hår. En avskjed på siden vil gjøre frisyren mer elegant og sofistikert.

40. Flettet Topknot Bun 

stor box braids_36

En vakkert flettet toppknute er akkurat det du trenger i sommerdagen. Det er vanskelig å holde de store flettene under kontroll når det er så varmt ute; noe som betyr at det er definitivt en god ide å bli inspirert og prøve denne kule frisøren.

Det er mange hairstyling ideer for kvinner med store boks fletter. Enten du vil endre fargen din eller bare finne kule måter å style håret på, bør bildet ovenfor tjene som inspirasjon. Bruk dem til å gjøre deg selv oppmerksom på!

Leave A Comment

31 − = 21