10 ting å vite om permitter

Hvis du har tenkt på å gi dine super-straight låser en seriøs makeover med perm, er det visse ting du bør vite før du har behandling. Ikke bare trenger du å informere deg om hva som skjer før og under behandlingen, men det er noen ekstremt viktige ting du bør vite om hva som skjer etterpå. Vi er her for å gi deg nedslaget på topp 10 ting du må vite om perms!

46b1df62a51b840b25910f51e9562fa11. Vask aldri håret ditt rett etterpå
Alvorlig: Ikke vask håret ditt rett etter å ha fått perm. Det kan alvorlig rote det opp! Enten vil du ende opp med å vaske ut ha krøllene, eller du vil ende opp med et sett krøllete låser du absolutt hater. (Og jeg snakker fra erfaring her, damer.) La det være i minst 24 timer, 36 timer er den beste tidsrammen.

2. Perm vil skade håret ditt
Jeg kommer ikke til å sitte her og lyve for deg: perm er ekstremt skadelig for håret. Jeg mener det kan forventes, ikke sant? Du endrer helt hårtekstur fra rett til bølget eller krøllet - det kommer til å skade. Når det er sagt, vær ekstra oppmerksom på tips nummer 3 og nummer 5.

3. Pass på at du har en god balsam
Perms skade håret, vanligvis forlater låser følelsen utrolig tørket ut, sprø og stekt. Hva er den beste måten å gjenopplive tørt hår? Balsam, selvfølgelig! Sørg for at du har investert i et godt balsam som skal brukes etter shampooing, og du vil kanskje også vurdere et permisjon som vil fukte hele dagen. (Du kan også vurdere alle naturlige alternativer som kokosnøttolje!)
6edfa11c645b471b420e02d28edea0534. Perm vil ta en stund
På samme måte som alle andre hårbehandlinger, skal du sitte der for en stund. Og vanligvis tar perms enda lenger enn fargebehandlinger. Husk på det. Du vil ønske å sette opp en morgen eller ettermiddag for å få permen. Det vil ta HOURS - og ja, det er med en 's', noe som betyr at det vil være mer enn 1 time. (Sannsynligvis nærmere 3 timer totalt).

5. Perms fungerer best på bare hår
Hvis du bleker håret ditt, er du sannsynligvis allerede lidelse med noen ganske skadede låser. Hvis du prøver å få en perm på toppen av bleken, vil det sannsynligvis resultere i hår som er ekstremt flosset og sprøtt, og avhengig av hvor lett håret ditt er, kan det føre til brudd. På den annen side, hvis håret ditt er farget, kan permen ikke ta så godt som det ville hvis håret ditt var dets naturlige farge. Når det er sagt, hvis du nylig har farget håret ditt eller hatt en annen hårbehandling, er det best å vente. Du får de beste perm resultatene på hår som er bar og helt naturlig.

6. Endelige resultater vises vanligvis ikke umiddelbart
Det du går ut av salongen med, er ikke hvordan håret ditt vil se noen dager fra nå. (Noe å huske hvis du ender med å gå ut av salongen HATING din perm som jeg gjorde en gang). Den perm trenger tid til å synke virkelig inn i hårmolekylene og ta form. Så gi det en dag eller så. Du vil ende opp med krøllete eller bølgende maner som ser mye mer fantastisk ut enn det gjorde rett utenfor flaggermuset. (Hei, vi kan virkelig ikke klandre håret for å være sjokkert først!)

7. Du kan fortsatt gå rett
Bare fordi du har bestemt deg for å perm håret ditt betyr ikke at du aldri kan gå rundt med rette lås igjen. Men dette er her din kjære rettetang er et absolutt must. (Hvis du ikke allerede har en, anbefaler jeg å kjøpe en før du får perm. Det kommer noen dager du savner din straight mane!). Hvis du bestemmer deg for å gå rett for dagen, må du sørge for at du har et varmebeskyttelsesmiddel og rikelig med balsam for håret ditt. En perm er dårlig nok for håret ditt, og å legge varme på toppen av det vil bare forårsake mer skade - og derfor er spesialiserte produkter avgjørende.
8baa78b59a865702020492f876fcb23a
8. Forskningsstangstørrelser før du gjør det
Det er totalt 6 perm stangstørrelser å velge mellom, og du må sørge for at du vet hvilken du vil før du går inn i salongen. (Seriøst, ikke la dem plukke for deg. Jeg gjorde det og endte med WAY for lite krøller jeg ikke likte). For å gjøre det lettere for deg, går vi gjennom de seks stangstørrelsene sammen.
Rød: Den minste stangen for ekstremt tette og kinky krøller.
Blå: En annen liten stang for tette krøller.
Rosa: En mellomstor stang for stramme til middels krøller.
Grå: En annen mellomstor stang for middels krøller.
Hvit: En større stang for myke krøller.
Lilla: Den største staven for myke bølger.

9. Lufttørking er best
Du kan være forelsket i hårføner for å skape enestående volum og en feilfri finish, men det er motsatt når det gjelder perms. Du får de beste resultatene ved å la håret tørke, la de nye krøllene gjøre deres magi og skinne gjennom. (For ikke å nevne den ekstra varmen på håret ditt, vil det bare føre til mer skade, så hopp over hårføner!)
40f8ae9f0a0e1149358ff62e0b0a39cb10. Bruk produkter til å myke eller intensivere
Etter at du har fått din perm, vil du elske resultatene i noen dager eller uker. Men da vil du sannsynligvis ønske å bytte den opp litt! Det er her produktet kommer til nytte. Mens en renser og varmebeskyttende gir deg det rette utseende, kan du også bruke krøllprodukt for å intensivere eller myke krøllene. Det er riktig! Hvis du er i humør for mykere krøller for fredagskveldsdagen, prøv å bruke et spesialisert produkt som vil tone ned og myke krøllene. Hvis du leter etter dristige, ubehagelige, ser på meg krøller for klubben, bør du vurdere et produkt som er designet for å virkelig intensivere krøllene og bringe dem til livs.

Har du noen gang fått en perm? Hvordan likte du resultatene? Hva ville du gjøre annerledes? Del historiene dine med oss ​​nedenfor!

Leave A Comment

29 − = 23