Ο 50χρονος Frisuren für quadratische Gesichtsformen

ΔιαφήμισηΠροηγ1 από 5Επόμενο

 

Θα ήθελα να κάνω 50 κορυφαίες Frisuren για quadratische Gesichter! Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα τετράγωνο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια φωτογραφική μηχανή και μια φωτογραφία του Ihrem Gesicht. Οι τυχεροί είναι έτοιμοι και ζυθοί από την εποχή τους, οι οποίοι εκπροσωπούνται και εκπροσωπούνται από το Ισραήλ. Το Quadratische Gesichter καθορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρώπη και καθορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το Βερολίνο.

Square_face_shape

Η ενότητα αυτή παρουσιάζεται με την υποστήριξη της Τεσσάρων Φορέων, η οποία έχει ως στόχο να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της Frisuren. Werfen Sie einen Blick auf unsere Top 50 Frisuren für quadratische Gesichter und finden Sie Ihre perfekte, neue Frisur!

Διαφήμιση1. Ο Frisur της Olivia Wilde: Pferdeschwanz mit wechselhaften Stirnfransen

Το Olivia Wild είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην Ευρώπη. Dichte Stirnfransen können Ihre Kieferpartie hervorheben, επίσης versichern Sie sich, dass Sie diese an den Spitzen abrunden. Το Diese Frisur έφθασε στην Aufmerksamkeit besonders auf Ihre Augen.

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_01

2. Το Frisur της Diane Kruger: Glatte, seitlich gekämmte Frisur

Schauspielerin Diane Kruger με το ποντίκι και τα φύλλα του φεστιβάλ. Βλέπετε τις σελίδες που βλέπετε στην ενότητα "Αποκλεισμός" στην καρτέλα "Locken die Ecken ihres" και πατήστε το πλήκτρο "Άνοιγμα". Για να δείτε τα βλέμματα, κάντε κλικ στο κουμπί Στίγματα-Gel στο Ihre Haare und föhnen Sie es.

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_02

 

3. Φρούριο του Lea Michele: Lange Locken με το Stirnfransen

Gleeß-Schauspielerin und Sängerin Η Lea Michele δικτυώνεται με το Locken und Stirnfransen sehr hinreißend aus. Αποκλειστικός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων με δορυφορικά κανάλια, με δορυφορικά κανάλια. Nocheinmal: beachten Sie, το οποίο πρέπει να ξανακοιτάξει το άκρο του, το οποίο θα πρέπει να περάσει από το τέλος της ημέρας..

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_03

4. Frisur του Παρισιού Χίλτον: Ασύμμετρισερ Μπόμπ με το Σελιτσέμ Pony

Paris Hilton absolut rocket η ασύμμετρη Μπομπ με το μωσαϊκό Pony. Οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε επαφή με το quadratische Gesichter, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στο κέντρο της πόλης. Φυσικά, το Frisur, το Ihr Haar κομψό και το νωρίτερο aussehen lässt.

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_04

5. Frisur της Emily Deschanel: Langer, stufiger Bob

Η Schauspielerin της Emily Deschanel με το άγγιγμα, το σούπερ και το superlangen Augenwimpern absolut heiß aus. Στερεώστε το τέλειο, το τετραπλάσιο του Gesicht zu verstecken und wir lieben einfach του Emily's Frisur. Οι κάτοικοι της Σκωτίας περνούσαν από την οδό Haar auf und erhellen ihren Teint.

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_05

6. Frisur του Keira Knightley: Kerzengerader, kantiger Bob

Ο Schauspielerin Keira Knightley πέτυχε το πόκερ-γκράνταν, ο οποίος ήταν ο Μπώλ με το Mittelscheitel. Βλέπετε τα παρακάτω σχόλια για τα σχόλιά σας σχετικά με τα σχόλιά σας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Glätteeisen.

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_06

 7. Frisur της Αντζελίνα Τζολί: Lange, χτυπάει τον Γουέλλεν

Φιλμ αστέρι Angelina Jolie δικηγόρος με τα χέρια του, χτύπημα Wellen sehr glamourös aus. Για να αποφύγετε την κακοκαιρία, κάντε μια βόλτα στο Locken και απολαύστε το ποτό σας. Το Geben Sie Ihren Κοίταξε το σέξι μακιγιάζ με τα χείλη Lippenstift und langen, dunklen Wimpern.

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_07

8. Frisur του Taraji P. Henson: Voluminöser, kantiger Bob

Ο Σάουσιπλερίν και ο Σάγκερνιν Τάρανζι Χένσον σε ένα κομμάτι κομψό με τη μαύρη βουλγαρία, ο Καντίγκεν Μπομπ. Το Diese kurze Frisur είναι τέλειο για το quadratische Geschter, το οποίο είναι το τελευταίο κομμάτι του ausbalanciert. Το Tragen Sie Ihr Haar με την επωνυμία Seitenpony für eine noch quadratisch-freundliche Frisur.

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_08

9. Το Frisur του Kristen Bell: Hübscher, πύργο του πλοιάρχου

Η αμερικανική Schauspierlerin Kirsten Bell είναι η πρώτη φορά με το χέρι, το Pony jugendlich frisch και sommerlich aus. Το Geflochtene Frisuren είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του νησιού και είναι περίπου 100 διαφορετικά νησιά Frisuren. Φορέστε να δείτε τα μηνύματά σας, να συνδεθείτε με το σύνδεσμό σας και να δείτε τα περιεχόμενα του Zopf.

50-beten-Frisuren-für-quadratische-Gesichtersformen_09

10. Frisur της Olivia Wilde: Langer, wuscheliger Bob

Η Olivia Wilde, με την οποία βρισκόμαστε σε επαφή με το σχολείο, Βρίσκεται στην περιοχή Haar και στην Κλενάν, που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου.

50-beten-Frisuren-fur-quadratische-Gesichtersformen_10

Προηγ1 από 5Επόμενο

Leave A Comment

+ 83 = 88