Zooey Deschanel, før og etter

Nylig der'Det har vært mye spekulasjoner om Zooey Deschanel's ansikt. 

"Vi anerkjente knapt Zooey Deschanel!" var The Huffington Post's overskrift etter at hun viste seg litt annerledes enn 2012 Teen Choice Awards. 

Hvis hun hadde noe gjort, ville det være litt overraskende, gitt hennes status som et indieikon. Å gå under kniven (eller nålen), går i mot hele den særegne søte opplevelsen hun's fortsatte, rett?

Så la's undersøke hennes skjønnhetsutvikling gjennom årene og finne ut hva som, om noe, har endret seg. En ting'Det er helt sikkert "bangs" som er hennes livskutt!

Zooey i 2001

La's starter med dette bildet av en 21 år gammel Zooey. Ingenting for datert her (unntatt for sennepsgult kjortel!). Hennes sminke er veldig enkel og pen. Når det gjelder nesen hennes, vel, tror jeg at neste bilde vil overbevise deg om at hun senere endret det...

Zooey i 2003

Overraskelse! Zooey, på et tidspunkt, var en blonde. Den'er ikke det beste på henne, er det? Dette er et godt eksempel på hvor dårlige blondiner som kan skje når farger er blindet av lyse øyne og rettferdig hud. Dessverre vasker det henne bare ut (frisyren er ikke't hjelper, heller). Når det gjelder nesen hennes, ser den ut fra denne vinkelen seg bredere og mer bulbous enn den hun har nå.

Zooey i 2004

Det følgende året var Zooey endelig på brunette toget. Dette er så nær utseendet som har blitt hennes signatur i dag. Bangs er her, selv om de'Vær litt kort og klumpende (som smekk er tilbøyelige til å gjøre). Men vi'Vi ser forbedringer på detaljer som det som tiden går, med større berømmelse kommer et bedre stylingsteam!

Zooey i 2006

På 26 begynte Zooey å vise frem en mer definitivt "indie girl" -stil, men det var mer rock 'n' rulle enn quirky. Jeg'Jeg får litt av en Katy Perry-stemning her? Denne typen haircut var veldig populær rundt den tiden, med razored bangs og volum på toppen avsmalner ned til tynne ender. Med tung liner, poper øynene sine virkelig.

Zooey i 2007

I 2007 engasjert hun seg i hennes signaturbrag. De'Jeg har blitt kuttet tykkere, så de ligger flatt til hodet og faller på rett sted, like under brynene. På en eller annen måte, hun's vokst mer voluminøst hår. Utvidelser ?? Legg også merke til hvordan forskjellige Zooey ser uten sminke. Hennes go-to-liner og vipper virkelig forandrer hennes utseende. Jeg tror dette er fortsatt hennes opprinnelige nese.

Zooey i 2008

Dette utseendet føles litt ukarakteristisk beachy, don'tror du? jeg kan't bildet Zooey iført disse øredobber eller coppery leppestift nå, eller ha håret så strukturert og tousled. Fortsatt super-ganske skjønt.

Zooey i 2009

Jeg elsker dette! Søt liten støt på kronen med hår halv-rygg og gardin bangs. Vi kan't fortell hva'Det skjer med nesen hennes, men jeg gjør det'Jeg tror hun endret den ... enda.

Zooey i 2010

Se? Samme nese. Bangs er tykkere, og nå, hun's blir vant til alltid å gjøre noe for å understreke lash linjen. Hvor utrolig er øynene hennes?!

Zooey i 2011

Jeg føler at nesen hennes er litt mindre her, men det kan være på grunn av de dramatiske vippene (som på en eller annen måte ser bra ut på Zooey, men vil være for over-the-top på noen andre). Hennes hår blir bare bedre og bedre.

Også fra samme år er alt mer dramatisk her ... inkludert rødmen!

Zooey i 2012

Her's bildet som fikk hele Internett hvisket startet! Nesen hennes ser plutselig mye mer ut som en knapp'tror du? Jeg tenker der's noen filler i overkanten også. Annet enn det, 2012 var et stort år for Zooey når det gjelder stilforbedring. Hennes hår ser utrolig jevnt og skinnende ut, smelter endelig til slutt, og øynene sminker uten å overvelde ansiktet hennes. 

Mer adorableness. Zooey's hår og sminke ser flott ut. Den'Det er utrolig hvordan stemningen er den samme som før, men alt's mer polert. 

Zooey i 2013

Et annet bilde som fikk folk til å snakke var dette. Ikke rart på det's fordi vi har havn'Jeg har sett Zooey's panne siden 2003! Uten pannen ser hun ut som en annen person.

Kanskje på grunn av offentlig utrykk, gikk Zooey helt tilbake til smekkene vi alle vet og elsker. De passer bare på henne! Visker og løse bølger fullfører utseendet. 

Zooey i 2014

For å matche sin A-listestatus har Zooey nå A-liste hår. Dette er den skinneste og mest perfekte vi'Jeg har sett det. Og se på hvor fint de faller! Hennes sminke blir mer subtil, med en lettere berøring på lashene og blanke rød-oransje lepper. Legg merke til hvordan overleppen ser ut til å ha mistet sin volum i 2012.

Oppdatering: Zooey i 2015

Zooey hadde en baby bare noen få måneder før dette bildet, så hvis hun ser litt sliten ut, vel det's normal! Jeg foretrekker henne med en lysere brun hårfarge, sterkere smell og en mer definert øvre lash linje.

Oppdatering: Zooey i 2016

At's mer som det! Nå 36, Zooey ser fantastisk ut. Håret er en skygge lettere og varmere, noe som er flatterende med hennes teint, som det er myke smør og bølger. Hennes sminke er subtil, med akkurat nok definisjon rundt øynene hennes. Kjærlighet!

Konklusjon

Jeg antok alltid at Zooey var helt naturlig. Og jeg tror hun for det meste er, men det ser ut til at hun hadde en mindre raffinement av nesen hennes, sammen med en kort eksperimentering med lip fyllstoffer.

Hva sier proffene? Ifølge dr. Julian de Silva, en londonbasert kosmetisk kirurg, har Zooey nå en rett nese, smalere bro og formet spiss "mer raffinert og gratis til ansiktet sammenlignet med nesen hennes i tidligere bilder. "Zooey Deschanel har en flott nese," sier han. "Det faktum at det er vanskelig å fortelle om hun har hatt operasjon er et godt tegn. Jeg forteller alle pasientene mine, 'Hvis folk du møter ikke kan fortelle deg at du har hatt operasjon, bør vi vurdere dette til en suksess.'"

Som for leppeinjeksjonene, "hennes lepper er mer definert og forsterket," sier dr. Vincent Afsahi, en Newport Beach kirurg. "Alt i alt ser hun bra ut, ikke over toppen. Veldig naturlig."

Alt i alt tror jeg disse endringene har lagt enda større fokus på Zooey's ganske blå øyne, selv om det kanskje har tatt bort litt av den unike egenskapen hun hadde før. C'er det bra i Hollywood! Hva tror du?

Hvordan føler du deg om Zooey's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

96 − 90 =