Taylor Swift, før og etter

Taylor Swift's utseende har endret seg så mye gjennom årene.

Selv om hun startet som ungdomssanger, fortsatte hun med å bli verden's mest solgte kunstner (i 2014), den yngste kvinne på Forbes' "100 mest sterke kvinner" -listen og den mest populære personen på Instagram.

Ville en person i hennes tilfeller noensinne vurdere kosmetiske forbedringer?

Sikker på at hun ville. 

Nylig kom jeg over en Salon-artikkel som avslørte at Taylor hadde en privilegert oppdragelse; hennes familie flyttet til Nashville da hun fortsatt var i videregående skole for å hjelpe henne til å bryte inn i country musikk, og hennes far kjøpte selv et stykke Big Machine, etiketten hun signerte. 

Jeg gjør n't tror det's utenfor muligheten for at hun senere kunne få en skjønnhet, to eller to, for å fremme sin karriere. Uansett hva det tar, rett?

La's ta en nærmere titt...

Taylor i 2006

Taylor laget sin offisielle røde løpebud på bare 17 år. Hennes bilde er så über-kontrollert nå, det's forfriskende å se henne med vilt, krøllete hår og nedsatt sminke.

Taylor i 2007

Så fikk Taylor egentlig inn i disse spiralkrøllene. Bortsett fra smekk. Bøssene måtte alltid være rettere. jeg kjenner deg'ser på nesen hennes og jeg er også. Det kan bare'Jeg er ikke den samme hun har i dag.

Taylor i 2008

Jeg elsker virkelig dette bildet av henne i 2008. Hun var så naturlig ganske tilbake da! Takk og god, hun lettet opp på det spiraljernet, fordi disse mykere krøllene er nydelige. Jeg har denne teorien at vi alle ser vårt beste ut når vi bærer vår naturlige hårtekstur; Jeg'Jeg har alltid likt Taylor med krøller bedre enn rett hår, som hun bruker oftest nå. Hennes hud er nydelig, og hun har en normal person's nese, som er helt greit.

Taylor i 2009

Ok, disse krøllene er kanskje litt dårlige, og sidebaren ting er ikke't så bra. Men Tay ser fortsatt ganske frisk ut. Jeg tror hennes nese er definitivt bredere her enn den er i dag. 

Taylor i 2010

Dette var sannsynligvis min favoritt Taylor stil æra. Jeg elsker den mørkere blonde hårfarge for henne, og disse bølgende, vintagey updos hun pleide å ha på seg. Legg merke til hvordan hun alltid gikk ganske tung på øyesminke. Øynene hennes var litt skitne her, men er mer vidt åpne nå. Hmm...

Taylor i 2011

Hun begynte å eksperimentere mer med utseendet hennes i 2011: turkis øyenskygge, coral leppestift og en høy hestehale, oh my! Hun minner meg litt om en pre-operasjon Blake Lively her. 

Taylor i 2012

Gosh, hun's vakker. Jeg skulle ønske at Taylor ville ha håret oppe og av henne ansikt oftere! For meg ser det ut til at nesen hennes ble slått ned på denne tiden; effekten er mer delikat. Og øyelokkene er aren't så tungt "mindre blepharoplasty"? Hun var 23 her.

Taylor i 2013

For et kort øyeblikk i 2013 hadde hun rett hår og smell. Jeg ELSKET denne frisyren på henne, og forstår ikke hvorfor det var så kortvarig. (Sikkert det's bedre enn den rare løkken vi ble utsatt for i det meste av 2014 og 2015?) Jeg synes fortsatt at nesen ser mer raffinert ut enn i, for eksempel, 2007-skuddet. Men husk at kjendiser ofte har repetitive rhinoplastier, så det kan ikke engang være hennes siste nese. Ha! Det var også rundt denne tiden at spekulasjoner oppsto over en mulig boobobb, så hun kunne'Jeg hadde flere prosedyrer samtidig.

Taylor i 2014

Gah, denne frisyren! Og vel, stylingen generelt. Jo, hun's blir mer dristig og eksperimentell med hennes valg, men jeg føler meg som vi'Jeg har mistet den naturlige søtheten fra noen år siden, noe som er synd. For meg kan Taylor komme over en smule klosset i noen av hennes mer eventyrlystne røde løperopptak, som en jente som spiller dress up. Se også på nesen hennes. Den's mer kantet nå, sikkert.

Taylor i 2015

Til slutt, Taylor's globale dominans er fullført! Hun ser hver eneste popstjerne i denne sterke, grafiske eyeliner, med perfekt glatt, skinnende sideband og polert sminke. Og nå er nesen sin vei mer skulpturert nå enn tilbake på dagen.

Upate: Taylor i 2016

Taylor's hår har nå utviklet seg til en hake-lengde bob med bangs. Hennes sminke er også mye mer lekfull!

Konklusjon

Jeg tror at Taylor, som mange kjendiser, har gjennomgått en kosmetisk prosedyre på nesen hennes. 

Der'Det er en kirurg som er enig med meg. Dr. Anthony Youn fortalte Radar Online: "Taylor Swift's nese ser mye tynnere og mer raffinert enn det gjorde da hun var yngre. Det ser ut som om hun hadde rhinoplastikk, som er plastikkoperasjonen som kjendiser har hatt mest. "

Er du enig?

Hvordan føler du om Taylor's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

6 + 2 =