renee Zellweger, før og etter

Jeg kan ikke komme over denne uken's kjendis før og etter. Det var 17 (17 !!) år siden den 44 år gamle renee Zellweger hadde oss på "hallo" i Jerry Maguire. Nå, hvis hun sa "hei," jeg'Jeg lurer på: "Hvem er denne kvinnen som snakker med meg?" Uansett hva hun endrer seg's gjort til hennes utseende i det siste, og vi'Jeg kommer nærmere på de om et øyeblikk'Jeg har gjort henne knapt gjenkjennelig som A-listen stjernen hun en gang var. Noen andre føler seg nyanser av Jennifer Gray her? Selv om renee forblir en utrolig vakker kvinne, må en makeover dette drastiske være et karrierebegrensende trekk. Hun og Jen skal snakke.

La's se på befores og afters, og da vi'Jeg skal diskutere!

Den før

Kicking ting er en 34-årig renee på 2004 Golden Globes, hvor hun var å akseptere Best Supporting Actress-prisen for Kaldt fjell:

Klassisk renee da karrieren hennes var på topp og hun var en total Amerika's kjære type. Var hun også filmet den andre Bridget Jones rundt denne tiden? Jeg'Jeg var villig til å tenke på det, fordi hun fikk litt vekt på de filmene, og det ser ut til at ansiktet hennes er litt fyldigere her. Hun har det veldig bra, etter min mening. Selvfølgelig, hun's har det nordiske utseendet med tunge øyne, fulle eple kinn og bee-stikkede lepper. Så pen og ikke din gjennomsnittlige cookie-cutter blonde.

I 2005 ble hun tilfeldigvis en brunette, tilsynelatende fordi hun likte anonymiteten den ga henne:

Dårlig beslutning, renee. Bad. Den'er også endimensjonal med en mørk farge og ser helt stekt og tørr, spesielt med de rotete babyhårene. Jeg tror at blonde er mye snill på hennes hudtone også. Den blonde typen myker alt mens brunet gjør hver feil skiller seg ut. Som for ansiktet mitt, jeg'Jeg ser på øyenbrynbue og lurer på om Botox har begynt. Tror du?

Det følgende året, 2006, var hun blond igjen (om enn trengte en rot-touch-up) og tilsynelatende med et rosacea problem:

Gosh, det ser ut som om hun's har en virkelig dårlig oppflamme her. Jeg er helt sympatisk fordi jeg får stor flekk og rødhet også. Jeg tror hun har også litt filler i overkanten på dette punktet.

I 2008 hadde ting roet seg ned med hensyn til både rødhet og injeksjoner (i hvert fall tror jeg):

Der's noe Nicole Kidman-lignende om den vinkelen, isn't der?

I 2009 (da hun slo den store 4-0), det's ganske klar renee bruker botox:

Amirite? Ingen's panne er det naturlig glatt, er det "spesielt i alderen 40? Måten den's reflekterende lys minner meg om en plastdukke. Likevel, jeg'Jeg er mer opptatt av fuglen's nest det's skjer på toppen av hodet hennes. Hva i helvete...?!

Vår siste "før" skudd er fra 2010:

Her tror jeg Bo er ikke bare i pannen, men rundt øynene, siden uttrykket hennes er litt stivt. Men så igjen, hun's har alltid vært en plagsom rød teppe poser, så....

Den etter

Er du klar for dette? Her's renee i 2012. Ville du noen gang ha anerkjent henne i en million år?

doesn'Det ser ikke ut som den samme personen. I tillegg ser det ut som en mye eldre person. Men renee er bare 43 her. Så hva gjorde hun? Ord på gata er et hakeimplantat, i det minste. Ifølge Dr. Brian Glatt:

"Det ser ikke ut som om hun har hatt rhinoplastikk. Mens vekttap sikkert kan eliminere utseendet på en dobbel hake, er hagen faktisk langstrakt, noe som ikke er noe som kan tilskrives vekttap Selv om jeg ikke har behandlet Ms Zellweger, er det ganske trygt å si basert på dette bildet at hun har hatt et hakeimplantat. Resultatet er attraktivt uten å gi jawline et blikk som er for maskulin. for å gjøre resten av hennes egenskaper, "pop," gir ansiktet hennes et sett som er generelt ganske slående. renee har alltid hatt små øyne. Ved å miste volum i kinnene gjennom vekttap, gjør det øynene hennes mer utestående. Ingenting i form eller vinkel på øynene hennes har endret seg og har heller ikke hennes panneposisjon. Bortsett fra det sannsynlige hakeimplantatet og den fortsatte bruken av Botox (siden "Renee" viser hennes panne rynke -fri), ser resten av ansiktsendringene ut til å være vekttap relatert. "

Jeg vet ikke, jeg'Jeg er ikke plastikkirurg, men jeg gjør det'T er enig i det's hele historien. Jeg mener, bare se på vårt siste skudd, fra en Giorgio Armani-begivenhet i forrige måned:

En veldig vakker kvinne, men hvem er denne kvinnen? Hun er så åpenbart annerledes i øyet og ikke bare haken's "normal aldring." Dr. Benjamin Stong er enig med meg: "Den mest merkbare forandringen er med øynene hennes. Botox kan brukes til å endre utseendet på ens øyne og øyenbryn betydelig." Hvem selv visste at Botox kunne gjøre det ?! Også, la du merke til at huden endret seg i de to siste bildene? Der's ikke mer rødhet, ikke mer flekkhet, ikke mer tørre eller ujevne teksturer. Jeg'Jeg er sikker på at hun ble laserert fordi dette er hudens hudfarge.

Bunnlinjen

R.I.P., Renee's gamle ansikt. Jeg'Jeg savner deg! jeg tenker det's sikkert å si at dette har vært vår mest dramatiske før og etter transformasjon enda. jeg kan't hjelp, men lurer på ... hvorfor? Jeg får helt behov for huden resurfacing, fordi rosacea er en tisse, og til og med noen få injeksjoner her og der for å bremse hendene på tiden. Men et hakeimplantat? Når det ikke var noe "galt" med haken din i første omgang? Etter min kunnskap har hakeimplantater aldri gjort kvinner noen favoriserer. (Bortsett fra det faktum at det gjør henne til en annen person, renee's ern't det verste jeg'Jeg har sett, men totalt sett finner jeg dem veldig maskuliniserende.) Og jeg vil aldri forstå disse rare Botox-festjobber, hvor du bruker den til å løfte og forandre formen til noen's øyne, øyelokk og penner. Fine, renee gjør det ikke'Jeg ser ikke ut som et freak, men det gjør hun heller ikke'Det ser ikke ut som renee. Så jeg finner det litt skumle. Er jeg alene her?

Si din mening

Tror du at renee så bedre før eller etter?

Hvilke prosedyrer tror du hun's hadde gjort?

Hvordan føler du deg om folk som endrer utseendet deres så drastisk?

Leave A Comment

+ 68 = 71