Nicole Kidman, før og etter

Når du tenker på kjendiser som får kosmetiske prosedyrer, er den første personen som kommer til å tenke nok Nicole Kidman.

jeg kan'Ikke tenk på noen annen skuespillerinne som har blitt kritisert så mye for å bruke injiserbare fyllstoffer og Botox. Folk tror selv hun's hadde kirurgi.

Selvfølgelig må vi huske på at Nicole har vært i det offentlige øye for en virkelig lang tid. Nå 47, hennes første film var veien tilbake i 1983, da hun var 16 år gammel!

La's undersøker hvordan visjonen hennes har endret seg gjennom årene...

Nicole i 1983

Nicole var 16 her, og dette var sannsynligvis før de-frizzing-produkter og flate jern ble oppfunnet! Tilsynelatende hatet hun sine naturlige krøller på den tiden.

Nicole i 1992

Ved 25 år var Nicole alle vokst opp. Jeg føler at denne typen styling var så typisk for '90-tallet, men kan du tenke deg å se en ung Hollywood-starlet posere i en drøy i dag? Det kommer ikke til å skje. Jeg må si, Nicole's krøller var strålende. Dette var sannsynligvis hennes naturlige farge; hun's egentlig en blonde, ikke en rødhodet.

Nicole i 1995

Hellige gorgeousness! Vi'Jeg er så vant til å se en "forbedret" Nicole i disse dager, gjorde jeg det'Jeg skjønner ikke hvor fantastisk hun var i hennes 20-årige. De røde leppene, retrobølgene, hvorfor har ikke'Hun har gjenskapt dette på en rød teppe?

Nicole i 1996

Det følgende året så bølgenes retur og innføringen av en rødaktig nyanse som skulle bli hennes varemerke. Legg merke til hennes lepper. Jeg tror at hun senere brukte filler i sin øvre, men som deg'Jeg ser noen bilder ned, kanskje det var ikke'Det er så dramatisk en transformasjon som folk tror.

Nicole i 1998

'Praktisk magi' var en så god film for hårinspirasjon. Jeg'Jeg har ventet og håpet på henne tilbake til det lange røde håret med smell siden. (Den'Det kommer sannsynligvis ikke til å skje.)

Nicole i 2001

Så pen! Nicole var 34 her, og virkelig på hennes beste. Hun hadde den vakreste huden. Jeg elsker de spylte kinnene, den svarte honning-eske leppestiften og det rødlige håret i en høy hestehale. Alt ser fortsatt ut au naturel.

Nicole i 2003

Tro det eller ei, jeg elsker også dette utseendet, som er mye mer high-fashion. (Den's eerily ligner Missoni vår 2010.) Som sagt, jeg'Jeg er ikke så gal om Nicole som en lys blonde. Jeg tror fortsatt dette var pre-injeksjon æra, men jeg lurer på om nesen hennes er litt mindre. Hvis du sammenligner dette bildet med 1992, det's virker litt smalere.

Nicole i 2004

I 2004 (37 år) prøvde Nicole et flapper-tema. Den'Det er litt for kostyme, men jeg'Jeg var sikker på at det var hyggelig, for en gang, ikke å kjempe de krøllene til innsending. Dette kan ha vært debuten til Botox og overlipefylleren.

Nicole i 2006

Nicole kom tilbake på sporet med disse store, myke krøllene, fluffete smell og sexy halv-opp 'gjøre. Dette er en annen av mine favoritter! Jeg tror jeg ser en fullere overleppe her, men jeg gjør det'Ikke få hvorfor folk skulle gå over det "arbeidet" hun hadde gjort. I det minste ikke ennå.

Jeg elsker også denne frisyren fra samme år. Hvor pen er hennes side hestehale bundet med et svart bånd og mykt skiltet? Jeg liker den myke hårfargen også. Jeg tror at hennes øyenbryn kan være for høyt buet (f.eks. "Spocking") fra Botox, siden de naturligvis ligger mer flatt. Hennes lepper ser fortsatt ganske normalt ut.

Nicole i 2007

Hvem kunne glemme dette ikoniske utseendet, med den røde kjole og slank, rett hår over en skulder? Kjærlighet! Uansett, jeg'Jeg er litt forvirret av munnen hennes. Jeg tror at hennes overleppe er ukjent fra Restylane-injeksjoner. Hun's fikk også den telltale Botox "bunny linjer" på sidene av nesen hennes. At's fordi Botox kan skape nye rynker du gjorde'Ikke engang før, fra ansiktet ditt, prøver å flytte!

Nicole i 2008

På disse utmerkelsene hadde Nicole håret ned i lange, senterpartierte bølger. Den's absolutt glam, men jeg don't tror det's den beste frisyren på henne, jeg foretrekker det rett og mørkere, med en slags bang. Men jeg'Jeg antar at hun gjør denne blonde for å skjule grays. Hennes lepper ser bra ut her (nydelig leppestift farge også) og jeg liker den dristige rødmen. 

Nicole i 2009

Jeg egentlig ønsker å pusse ut disse krøllene. Med den solide blonde hårfarge, de'er å lage Nicole's hår ser nesten parykk-lignende. Ingen klager med sminke i det hele tatt. Legg merke til at kanin linjene fortsatt er i kraft!

Nicole i 2010

Dette er Nicole's peneste bilde de siste årene, ville ikke'er du enig? Hun ser lett ut 10 år yngre enn i forrige bilde. Nøkkelen ble mørkere håret til en mer naturlig utseende rødaktig farge. Og ærlig, hun ser bedre ut når hun holder stylingen enkel: rett hår og knapt noen sminke. Jeg tror dette er en flott leksjon, mindre er mest definitivt mer mens du blir eldre.

Nicole i 2011

Nicole var 44 her, bare for å minne deg! Jeg tror hun ser bra ut. Bangs gjør alltid folk ser yngre ut (selv om disse kan være litt lengre, skummer bunnen av øyenbrynene). Den eneste feilen er retur av de injiserte leppene!

Nicole i 2012

Det følgende året var Nicole en skjønnhetssuperster i Cannes. Hun holdt de rødaktige tonene i håret hennes, bare lettet opp litt og med porselen hennes det's vakker. Igjen, minimal sminke unntatt en rosa farget leppe, som er en kul kontrast med den røde kjolen. Legg merke til hvordan det ikke finnes et merke på huden hennes du kan't fake det nivået av perfeksjon med med fundamentet. Men husk, pannen hennes er så glatt på grunn av Botox!

Nicole i 2013

Deretter hakket Nicole håret til denne populære lob (lang bob) lengden, like under hennes halsbånd. Selv om jeg savner smellet, er det'Det er en fin, frisk forandring for henne. Akk, der's for mye fyllstoffer i kinnene hennes, og Botox rundt øynene hennes får dette området til å se seg stramt, nesten strukket. 

Oppdatering: Nicole i 2014

Og nå ser hun seg yngre igjen. Se hvordan sidebandene gjør en forskjell? Også hestehale. Kinnene hennes er fortsatt åpenbart plumped opp, men generelt tror jeg hun ser veldig bra ut (hun var 47 her!).

Oppdatering: Nicole i 2015

Så gikk Nicole tilbake til lob med en mer levende jordbærfarge. Jeg liker virkelig hvordan de samme varme tonene ekko i sminken hennes. Enten hennes rødme er't blended eller belysningen gjør rare ting til hennes ene kinn!

Oppdatering: Nicole i 2016

Nicole's ansikt kan være litt tett, men jeg tror fortsatt at hun ser pen ut her. Hennes hår er lengre nå, og i den rette stilen elsker jeg. Den lilla liner og pop av ren fuchsia leppestift er uventet og morsomt. Selv hennes lepper virker tilbake til det normale, om ikke kinnene hennes!

Oppdatering: Nicole i 2017

Nå, Nicole's hår virker lettere enn noensinne, og hun's fortsetter å eksperimentere med sterkere sminke, som denne røde leppen. Hun ser ut til å være å injisere ting fremdeles, men det virker mer begrenset enn før (spesielt overkanten). Men det som hopper ut på meg her er hennes kjeve. Plutselig, det's tett som en tromme!

Konklusjon

Der'Det er ingen tvil om at Nicole's ansikt har endret seg gjennom årene. Tro det eller ej, hun har nektet å ha kirurgi og hevdet å ha gitt opp Botox!

«Jeg er helt naturlig», sa hun til Marie Claire i 2007. "Jeg har ingenting i ansiktet mitt eller noe. Jeg har solkrem.'Ikke røyk. Jeg tar vare på meg selv. Og jeg'Jeg er veldig stolt av å si det. " 

Etter at ingen trodde henne, innrømmet hun da: "Jeg prøvde Botox, dessverre, men jeg kom ut av det og nå kan jeg endelig flytte ansiktet mitt igjen."

Legg merke til hvordan hun gjorde det'Ikke engang nevne injiserbare fyllstoffer ... snakkete, luskede! Her's hva plastikkirurger har å si.

"Botox har jevnet Nicole's kråke's føtter og 11-tallet mellom hennes penner, men øyelokkene hennes ser tungt ut, "sa Dr. Mirwat Sami til Life & Style." Tilsynelatende fyllstoffer i midten har gitt fullhet og heis. De'Jeg har også redusert dype linjer mellom nesen og munnen. " 

Der's spekulerer også på at hun hadde en ansiktsløftning, noe som ville forklare det trukket utseendet på hennes nedre ansikt i 2017-bildet. Dr. Lyle Back fortalte Life & Style at han syntes hun hadde en mini-løft for å stramme kjeven og glatte nakken. Og begge leger tror at laser resurfacing har hjulpet Nicole holde huden sin lyst og fast. 

Uansett hva hun's gjør, hennes faktiske hud tekstur ser flott ut. Den's hennes ønske om å fryse og plump med nåler som blir båret bort!

Hvordan føler du om Nicole's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

48 + = 50