Naya Rivera, før og etter

Hvis du'Jeg har aldri mistet Naya Rivera for Kim Kardashian, bli med i klubben. 

Den 29 år gamle skuespillerinnen og sangeren, best kjent for å spille cheerleader Santana Lopez på 'Glede,' Ligner Kim så mye, de kan nesten være relatert. Foruten sminke, hår og motefølelse, ser de ut til å dele på samme måte & # x2014;mistenksomt!& # x2014; plumped-up funksjoner. 

Men Naya gjorde det ikke'Det ser alltid ut som Kardashian-ified. La's undersøke hennes skjønnhetstransformasjon. 

Naya i 2004

Vår første bilde viser Naya i 2004, da hun var bare 17 år gammel. Deretter hadde hun en stor muldvarp på haken hennes, som hun siden har fjernet. Hennes hår var naturlig mørkbrunt, og hun ser superferdig og frisk ut med ingen påvisbar sminke. 

Naya i 2009

Nå går vi frem til 2009 og debut av 'Glede.' Naya var 22 her, på en av hennes første store røde løpeventshendelser, og holdt glammen ganske lav nøkkel. Jeg tror håret hennes kan bli farget mørkere og tennene hennes hvite ... men annet enn det, hun's har bare falske vipper, svart liner og litt ren lip gloss og rødme. Et langt cry fra hennes røde teppe ser ut i 2016!

Naya i 2010

Naya pleide å ha mye mer moro med stylingen, som du kan se i dette 2010-skuddet. Den over-the-top updo er litt søt med smell og rød leppestift, men vi'Jeg ser henne aldri i disse tingene nå. Uten tunge visker, fundament eller kontur, ser sminke hennes veldig frisk ut. Hun har perfekte tenner!

Naya i 2011

Jeg mistenker at Naya i 2011 kan'har gjennomgått rhinoplastikk for å begrense nesen. Men hennes lepper ser naturlig ut, og hennes sminke er fortsatt ganske lett (bortsett fra spidery falske vipper). Kinnene hennes er klumpete, men gitt at hun var bare 24 her, jeg'vil gi 'gi fordel av tvil!

Naya i 2012

Min favoritt Naya-foto er denne fra 2012, hvor hun spilte nydelig rosa sminke, en ponytail og moro, overdimensjonerte hoop øredobber. Leppene hennes kanskje bli forsterket (I'jeg ser på toppen), men generelt ser hun bra ut.

Her's et annet skudd fra 2012 "bevis på at Naya pleide å bruke farger på hennes lepper! Fuchsia er fantastisk på henne. Håret er løs og naturlig, og det ser ut til at hun sannsynligvis har en spraybrun. Jeg tror at øynene hennes begynner å se mer vidt åpne...

Naya i 2013

Nå vi're i 2013, og Naya var 26 år gammel her. Det første du legger merke til er åpenbart sminke. Vi gjør alle våre feil, og dette var en av Naya's: sprø falske vipper, tung rødme og dårlig blanding, for å nevne noen av problemene her. Men jeg ser også økende lepper og kinn (Restylane, kanskje?) Og en bestemt skulpturert nese, som indikerer rhinoplastikk. Også øyelokkene hennes er ikke så hette som de var i 2011 og 2012.

Naya i 2014

Det var i 2014 at Naya begynte å morph inn i Kim Kardashian 2.0. Plutselig var hun blond, med lettere bryn, og vedtatt Kim's signatur naken lepper, falske vipper og tung kontur. På grunn av sistnevnte ser nesen hennes mye tynnere ut, men jeg tror det har også blitt kirurgisk endret. Igjen, legg merke til hvor mye større øynene hennes er nå.

Naya i 2015

Dette 2015-bildet er trolig det mest åpenbare beviset for Naya's bruk av fyllstoffer i kinnene hennes. Hun var bare 28 på dette tidspunktet, så kunne ikke'Jeg har brukt dem til å korrigere mye tap av volum. I stedet har Restylane faktisk forandret ansiktet sin, siden det ble sprøytet rundt sine templer, gjennom kinnene og selvfølgelig i hennes lepper. Konturene overdriver effekten, sammen med et nytt par Instagram-browsere og mørkere hårfarge. Jeg ville ikke'Ikke bli overrasket om hun også hadde Botox i pannen hennes.

Naya i 2016

Ankommer til 2016, har Naya den polerte stilen av en rød teppepro, men for meg har ansiktet hennes tatt et ganske kunstig utseende. Den's nesen, som er unaturlig tynn og konturert til døden, pluss de fulle leppene (selv om de'er definitivt en forbedring i forhold til 2015-versjonen). Jeg tror at øye sminke og penner har forbedret et ton "begge er mye mykere.

Vårt siste bilde er det som inspirerte meg til å gjøre dette før og etter. HERREGUD! Plutselig, Naya's lepper er større enn noensinne, sammen med fylte kinn, en superjevn panne, og det jeg mistenker er løftet øyelokk. Ingenting om dette ser naturlig ut ... men tilsynelatende det var ikke'ikke hennes mål.

Konklusjon

Dette er en før og etter hvor bildene egentlig snakker for seg selv. Jeg tror vi kan alle være enige om at Naya i det minste har dabbled med hyaluronsyrefyllstoffer i hennes lepper, kinder og templer. Imidlertid mistenker jeg det'Det er ikke alt arbeidet hun har gjort. I tillegg til tannbleking tror jeg vi kan se på bevis på rhinoplastikk, Botox og muligens en øyelokkløft (blepharoplasty) for å gi øynene et bredere utseende.

Hva sier ekspertene? Ifølge Jason Emer, en kosmetisk kirurg i Beverly Hills, "har hun definitivt hatt rhinoplastikk og filler gjennom kinnene og leppene. Hun kan også ha implantater i kinnene hennes også." 

Kinnimplantater ?! Med Restylane å være så lett tilgjengelig (og viktigst, et ikke-permanent alternativ), ville jeg ikke't tror kjendiser ville gå så langt. Men ser igjen, det's sikkert mulig. Vi vet at Naya ikke er fremmed for plastikkirurgi. I hennes memoir Beklager, ikke beklager, hun avslørte at hun gav seg brystimplantater til hennes 18 årsdag. Så resten av disse kosmetiske forbedringene ville ikke være en strekk i det hele tatt...

Hvordan føler du om Naya's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

72 + = 81