Jennifer Lawrence, før og etter

Noen kjendiser virker så ned til jorden, deg'Jeg drømmer aldri at de en gang endret utseendet deres med kosmetiske prosedyrer.

Tilfelle i punkt: Jennifer Lawrence. 

I de siste årene, 27-åringen Dødslekene stjernen har mesterlig dyrket en "normal" persona. Hun faller, hun spiser søppelmat, og hun unngår Hollywood glamour. Hun's akkurat som oss!

Eller er hun? En titt tilbake på Jennifer's skjønnhetsevolusjon avslører en skuespillerinne, hvis oppstart til berømmelse var kanskje litt mer beregnet. I det minste har hennes utseende forandret seg mye.

Så hvem er den virkelige Jennifer Lawrence? La's se om vi kan finne ut!

Jennifer i 2007

I dette første bildet var Jen bare 17 år gammel. Og ja, jeg sjekket. Dette er Jennifer Lawrence, selv om det nesten ikke ligner henne i dag (som vil være et gjentakende tema i løpet av de neste bildene). Deretter hadde hun bleget blondt hår, overplukkede brynder, og det som synes å være en bredere nese.

Denne's litt nærmere Jennifer vi kjenner i dag, selv om jeg fortsatt ikke ville'Jeg kjenner henne ikke igjen. Hun's har det lyse blonde håret som var så populært i midten-'00s, som vi'Jeg har sett i mange andre før og etter. Og vi kan se at hun alltid hadde rette, jevne tenner.

Jennifer i 2008

Året etter mørket hun håret for en kort stund, og begynte å bære øyet sminke hun's var fortsatt glad i denne dagen. I dette bildet kan du definitivt se en annen nese enn hun har nå.

Det samme gjelder for dette bildet. Mens det ligner Jennifer Lawrence vi vet, kan du tydeligvis se at hun endret denne nesen senere. Åh, og ansatt bedre stylister "daisy-hodebåndet måtte gå!

Jennifer i 2009

Se hva jeg mener om henne som en annen person? Kanskje det's fordi i 2009 mørket hun hennes blonde og gjorde det ikke'Ikke bruk så mye øyeskygge. Hennes hud er bare nydelig. 

Og her's enda et blikk hvor Jen er knapt identifiserbar. Hennes ansiktsform var så langt lengre her enn det er nå. Dessuten er hennes monolide øyne spesielt merkbare med bare de falske vippene. Jeg tror hun prøvde å overtrekke sine lepper før det ble en ting.

Jennifer i 2010

I 2010 gikk Jennifer enda mørkere med fargen hennes, og rocket disse fantastiske bølgene (tilsynelatende har hun en naturlig bølgete tekstur). Men hun gjør det fortsatt ikke'Jeg har ikke det samme utseendet på hennes ansiktsfunksjoner, ville ikke'er du enig? Legg merke til hennes lepper, forresten, for selv de vil forandre seg!

Ved utgangen av 2010, i alderen 20, begynte Jennifer å se mye mer glam. Hun gikk tilbake til blondt hår, stilet i en voluminøs blowout, og stablet på eyeliner og skygge. Selv hennes ansiktsfunksjoner ser mer velfylte ut, spesielt kinnene hennes. 

Jennifer i 2011

Dette er skuttet hvor det blir ganske klart Jen var tinkering med ansiktet hennes. Hennes lepper ser helt bee-stung, og de er nå dobbelt så stor som de var tidlig i 2010. Og hennes nedre ansikt er mye fyldigere. Hun gjorde det't plutselig gå opp i vekt, så den eneste forklaringen er ... injeksjonsstoffer! 

Her's en annen som viser et unaturlig oppblåst utseende fra overbruk av fyllstoff. (Jen var fortsatt bare 21 her!) Vi vet at hun gjør det'Jeg har ikke en overleppe som er så stor som om den ikke er større enn den nederste. Det virker også som om Restylane ble injisert i et forsøk på å utvide ansiktet hennes. Den siste tingen å legge merke til er nesen hennes, som hun endret på det følgende året.

Jennifer i 2012

Hva en forskjell noen måneder gjør! Bare i tide til Dødslekene, som ville gjøre henne til et husnavn, hadde Jennifer et helt nytt utseende. Borte er fyllstoffene i hennes lepper, kinder og templer, så ansiktsformen hennes ser avlang igjen. Den andre store forandringen er en ny nese. Den's smalere gjennom både nesebor og bro, og spissen er mer definert. Øynene hennes ser også mer vidt åpne.

Og dette er frisyren hun hadde på de halcyon dagene av tidlig berømmelse: Lang og bølget med smell, i en lys, honningbrun nyanse. Plus, hennes sminke fikk en stor oppgradering og "vi"'Jeg vil aldri se henne igjen uten smart øyeskygge. At's hvorfor det's vanskelig å fortelle om hun gjorde noe kirurgisk til lommene hennes!

Jen var også en dyp brunette i kort tid, med dramatisk øye sminke for å matche. Fra hennes ansiktsuttrykk, selv vet hun dette'ikke hennes beste farge! Dette er også et godt skudd av hennes nye nese. Arbeidet er veldig dyktig og jeg'Jeg har aldri gjettet at hun var'Det er ikke født med det. 

Jennifer i 2013

Jennifer lettet håret et par hakk i 2013, like før hun begynte å gå gradvis kortere. Jeg ville ikke'Jeg har heller ikke anerkjent henne her.

Jeg kan fortsatt huske buzzen om Jennifer's første foray i kortere hår, denne teksturerte lob med blond høydepunkter med ansiktsramming. Jeg'Jeg er ikke overbevist om at hun ga opp injeksjonene permanent, da hennes lepper og kinn ser fullere igjen her.

Og da fikk Jen famously en kort hårklipp, som synes å være et passord for de fleste unge kjendiser. Det ser utrolig slitt ut og blondt, med vampy leppestift. Hvis jeg'Jeg misforstår ikke, hennes egenskaper ser mer skulpturert igjen, noe som indikerer at fyllstoffene var spredt.

Jennifer i 2014

For Oscarene handlet Jen om den uanstrengt glam. Hvis denne stylingen ikke gjør det'ikke si "A-liste", jeg don't vet hva som gjør! Legg merke til hvordan hennes pannefarge har endret seg for å matche de forskjellige hårutseendet.

Ved midten av 2014 vokste Jennifer ut hennes piksel og hadde på seg naturlige bølger. La's går tilbake til spørsmålet om øynene hennes. De'er fortsatt hette, men ikke så merkbart i forhold til 2011. Så hvis hun hadde en blepharoplasty-prosedyre (for å fjerne overflødig hud fra øyelokkene), ville det ikke overraske meg.

Deretter kom vi inn i bølgen (wob) scenen, som var så søt. Den sofistikerte sminke og fravær av trender som kontur, falske vipper og strobing, forteller Jen's alder, 24.

Jennifer i 2015

I 2015 var Jennifer syk av utbredelsesprosessen, så hun gjorde hva en annen kjære som pleide å øyeblikkelig tilfredsstillelse ville gjøre: hun fikk hårforlengelser. Jeg'Jeg er ikke en fan av dette lange, teksturerte utseendet, men hennes hud og sminke er feilfri.

Utvidelsene gjorde ikke't vare lenge, og ved slutten av året hadde Jen fjernet dem for å avsløre denne skulder-beite lob. Hvis du spør meg, er alt om dette håret perfekt for henne!

Jennifer i 2016

Et annet år, en annen Oscars-seremoni. Men da Jen dukket opp på dette, var det rykter om at hun hadde et "nytt ansikt". Min gjetning er at hun bare fylte opp kinnsprøytene hennes igjen, men folk bare la merke til det fordi hun ikke var't som kjent før.

Aldri nølt med å holde fast med et hårklikk, Jennifer byttet opp ting med denne sølvfarvede platina fargen. Den's så slående med den røde leppestiftet (som hun sjelden bærer) og spylte kinn. 

I slutten av 2016 var det tilbake til sandblond, og (jeg tror) utvidelsene. Denne frisyren er faktisk en lang fletning på baksiden. Jennifer var 26 på denne tiden. Denne øyeskyggen er et kunstverk!

Jennifer i 2017

Sist, Jennifer's stil har vært mye roligere på det røde teppet. Dette romantiske updo, blomstrete hårtilbehøret og myk sminke er et eksempel. 

Og det bringer oss til det nyeste bildet, hvor Jennifer omfavnet en avslappet Boho-vibe. Jeg elsker det! Jeg'Jeg er ganske sikker på at dette er hennes virkelige hår nå, ingen utvidelser, og hennes naturlige bølge. Alt om sminke er fantastisk, fra den dystre huden til kattungenforingen til bringebærleppestiften. Personlig tror jeg hun's så aldri bedre ut! 

Konklusjon

Jennifer Lawrence kan være den mest "relatable" celeb, men hun'Det er også noen som har endret ansiktsfunksjonene, ikke bare hennes frisyre og farge. 

Jeg gjør n'Jeg vet ikke om deg, men jeg var overrasket over å se så mange eksempler på at hun ser annerledes ut, nesten ukjennelig, i de tidlige årene.

I 2016 oppdaget Dr. Anthony Youn at "JLaw ser ganske annerledes ut. Hennes ansikt ser litt puffet ut, muligens på grunn av en nylig allergisk reaksjon eller til og med injeksjoner av filler i kinnene og leppene, som Juvederm."

Dr. Susan Evans la til: "Hun ser ut som om hun's fikk kinnimplantater, og fjernet bukkelputen [til tynn] ut hennes kinn. Hennes lepper ser ut til å ha hyaluronsyre i underleppen spesielt. "

Jeg'Jeg er ikke sikker på kinnimplantater, men jeg er enig med 100 prosent om fyllstoffene. Jeg tror også at Jen hadde en rhinoplastikk å tynne og definere nesen hennes, og muligens en øyeheis (selv om den's vanskelig å si sikkert med all sminke).

Uansett hvilket arbeid som var gjort siden hun skyrocket til stjernen, det'Det er klart at det var godt arbeid. I dag ser ingenting om henne kunstig ut, slik det skal være!

Hvordan føler du om Jennifer's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

37 − = 34