Hailey Baldwin, før og etter

Legg merke til hvordan Hailey Baldwin har vært en rød teppe regelmessig i det siste? Vel, etter populær forespørsel, det's tid vi utforsket hennes skjønnhetstransformasjon med en før og etter!

Først og fremst kan du lure på ... hvem er Hailey Baldwin? 

Hun kan ha steget til berømmelse for dating Justin Bieber, men den 20 åringen er nå en modell i seg selv, med hovedrolle i kampanjer for L'Oréal, Guess, Ralph Lauren og Topshop. Hun's er også en sosial mediestjerne med 10 millioner tilhengere og telling. (10 MILLIONER!) 

Du kan kanskje si at hun fikk en start, hilsen fra Hollywood royalty. Hennes far er skuespiller Stephen Baldwin; hennes onkel er '30 Rock' stjernen Alec Baldwin; og hun teller Gigi Hadid, Miley Cyrus, Drake, og Kendall og Kylie Jenner som nære venner.

Så hvordan ble hun en del av den nye generasjonen "It Girls"? La's se!

Hailey i 2011

I vår første bilde, circa 2011, var Hailey bare 14 år gammel. Visste du noen 14-åringer som så dette selvsikkerte? Det gjorde jeg ikke't! Skjæret ut av bildet er Justin Bieber, forresten. Vi kan se at hun alltid hadde vakker hud og slående beinstruktur. Dette var hennes naturlige brune hårfarge, som hun snart forandret seg...

Senere det året fikk Hailey lyse blonde høydepunkter, noe som gjør henne til å se seg bedre kjent. (Jeg gjør n't tror jeg'd har anerkjent henne i det hele tatt i det første bildet!) Øyebrynene kan imidlertid virkelig forandre ansiktet og hennes plukkes mye tynnere her i forhold til i dag. Jeg'Jeg er også nesten sikker på at hun endret denne nesen. 

Hailey i 2012

Dette er fra Hailey's modellerings debut. Hun var bare 15, men stylingen gjør at hun ser langt mer moden. Hennes blonde er nå en all-over-farge, og det passer her virkelig (selv om jeg'D sier normalt at det å stryke i noen nyanser av din naturlige nyanse er mest smigrende). Der's noe om en brunøyet blonde som er så unikt og pent! Men tilbake til ansiktet hennes ... hun's begynte å vokse ut hennes penner, og jeg tror dette er det siste vi'Jeg vil se på hennes opprinnelige nese.

Hailey i 2013

Hopping til 2013, Hailey har sin røde løpestil alle funnet ut. Husk hun'er bare 16 her veldig imponerende! Denne sminke er så nydelig og kreativ, med kobber på øynene og de saftige rene røde leppene. Hennes penner har vokst fint ut, og hun har tatt imot en slankere, modell-esque frisyre. 

Hailey i 2014

Så, i 2014, Hailey fikk mer eksperimentelle med håret, begynner med denne rase blonde boben. Nok en gang ville jeg ikke'Jeg har visst at det var henne og jeg'Jeg er ikke sikker på hvorfor! Er det de røde leppene? Vinkelen? 

Neste kom dette lyset, brassy blonde, som ikke er'Ikke helt hennes farge, og ser litt skadet også. Det kan've jobbet bedre uten denne mørke brunbrunen, og med håret nede (hun spente ryggen opp i en bolle). Den andre endrer jeg'Jeg merker er klumpete lepper og en petite nese, sammenlignet med vår 2012-skudd. 

Og her's øyeblikket hvor Hailey fant henne rødt teppe-spor. Alt kommer sammen for å lage en stor stil uttalelse: mørkere blonde hår, flettet updo, dramatiske brune øyenskygge og børstet brows. Hun ser fantastisk ut. jeg kan'Ikke noe annet enn å legge merke til hennes nye lepper. Vi vet fra de tidligere bildene at toppen alltid var tynnere, men nå's utrolig pouty.

Dette bildet er fra neste dag, og det ser ut til at håret hennes er lettere igjen, selv om det's er bare lyset. Den grafiske katten øynene og toppen knuten er så søt! Jeg tror dette skutt er så å fortelle med hensyn til leppene hennes ... de ser utrolig pute, men der's bare ingen måte som kan være naturlig. 

Hailey i 2015

Hailey, er det deg? For Met Gala gikk hun mørk brunette, som kan forklare hvorfor jeg hadde'Jeg har ikke sett dette bildet før nå. Sannsynligvis visste ingen hvem det var! Hun ser bra ut begge veier, men blondene gir henne "stjerne" kvalitet. 

Det gjorde det ikke't vare lenge ... det var tilbake til en sandblond i slutten av 2015. Med den høye hestehale, ansiktsrammede Bardot-smink og kullrunde øyne, viser hun sin allsidighet. Elsker dette utseendet!

På denne tiden var Hailey i ferd med å snu 19, men har en sofistikering som belyser årene hennes. Den høye hestehale gjør et annet utseende (det's blir hennes signatur), parret med okseblodsepper, lange vipper og de samme børstede brynene vi så i 2014. Hun ser virkelig hver eneste bit av modellen nå.

Hailey i 2016

Flytter inn i 2016 ... Hailey ropte en blonde flett med mørke røtter, super-røykige øyne og rosa-farget lepper. På dette punktet, deg'Jeg har beundret hennes røde løpestil. Den's aldri forutsigbar, aldri overdone, og der's alltid et element av moro. 

Ok, kanskje denne's et unntak & # x2014; jeg'Jeg føler meg ikke rotete, rotete øvre knute med lange, smale smørbrød. Også ser hun del Jenner her, eller er det bare meg?

Og nå kommer vi til min favoritt! Dette var hennes "Justin Bieber Revenge Look" og skjønnheten er like stor som garderoben. Jeg'Jeg er forelsket i hennes nye hårlengde med tonnevis av volum og en subtilere blond skygge. Sminken er guddommelig, også for det's der, men ikke der, hvis du vet hva jeg mener. Alt ser naturlig ut og skulpturert.

Hailey i 2017

Det bringer oss til 2017, og en annen risikotisk skjønnhet ser: gelert, vått utseende hår. Hvis noen kan trekke den av, det's Hailey. Hennes hud ser mer feilfri enn noensinne, og legger merke til hvordan hun's gjør ikke de børstede brynene lenger; hennes nye buer er presise og trimmet. 

På Hailey's nyeste utseende, hennes hår og sminke var mer nøkkel enn noensinne. Har du lagt merke til hvordan dette skjer med kjendiser? Som deres berømmelse stiger, begynner de å bære mindre og mindre. Hun valgte den høye hestehale igjen (røtter og alle) med fersk, peachy sminke, naturlige pisker og subtile konturer. I dette og forrige bilde er leppene tilbake til normal ... kan injeksjonstendensen avta?!

Oppdatering: Hailey i 2018

Utsikten bare fortsetter å bli bedre og bedre! Hailey valgte vått hår (igjen), litt kortere, med metalliske 360-graders kattøy. Hennes hud er utrolig, og hennes lepper "hvis de"'har blitt fylt med "aren"'t distraherende. Alt ser veldig frisk ut. Jeg'Jeg er en fan! 

Konklusjon

Nå du're opp til fart på hvordan Hailey's utseende har utviklet seg gjennom årene. Jeg må si, hun har flott stil og en god tilstedeværelse. Hun kan ikke være "på samme nivå som Gigi og Kendall," som hun fortalte Mennesker, men hun har virkelig vokst på meg!

Foruten hår og sminke (og øyenbryn!) Endrer seg, en ting som stod ut da jeg undersøkte disse bildene, er at hun alltid vinkler ansiktet hennes på samme side. Det er noen head-on skudd, men vi har havn'Jeg har sett den andre siden av ansiktet hennes siden 2011. Det's ganske morsomt! Hun har definitivt studert sine vinkler. 

Og det's det som gjør det vanskelig å se om hennes skjønnhetstransformasjon har medført noe kirurgisk. "Alle tror bokstavelig talt jeg'Jeg hadde plastikkirurgi, "fortalte Hailey Kveld Standard i fjor. "Moren min's familie ringe henne og de'liker det, 'Gjorde Hailey sine lepper? Gjorde hun nesen hennes?' Vil folk ha meg til å gå til en lege og få dem til å undersøke ansiktet mitt slik at de kan fortelle folk jeg har't? Ansiktet mitt har bare blitt modnet. Jeg vokste inn i mitt utseende. Jeg ser annerledes ut enn jeg gjorde da jeg var yngre, men det'er fortsatt det samme ansiktet. "

Jeg'Jeg elsker å tro henne, men jeg gjør det'Jeg vet ikke om jeg kan. jeg tror jeg've fanget nok bilde bevis her for å foreslå en mulig kirurgisk prosedyre (en rhinoplasty, som vi'Jeg har sett er i utgangspunktet en rite of passage i Hollywood). Injiseringer er ikke kirurgi, men jeg tror hun har dabbled med dem også, basert på endringsvolumet av overkanten.

Det er greit, men det ville være fint om dette kan bli anerkjent. Med kosmetisk kirurgi som raskt blir "norm", opprettholder den nye generasjonen modeller og kjendiser en skjønnhetsstandard som er urealistisk og uoppnåelig for de fleste. Jeg deler disse før og etter skjønnhetstransformasjonene slik at vi alle kan være oppmerksomme på hva's bak bildet!

Hvordan føler du om Hailey's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

39 − = 30