Hailee Steinfeld, før og etter

Når du've dekket rødt teppe skjønnhet så lenge jeg har på denne nettsiden, deg'Jeg har en gullgruve av før og etter materiale, og venter på å bli gjenoppdaget.

At's det jeg skjønte da jeg nylig snublet over et gammelt bilde av Hailee Steinfeld. En som jeg publiserte tilbake i 2011!

Helt ærlig hadde det ikke'Jeg krysset meg at skuespilleren og sangeren, nå 21, hadde gjennomgått en slik transformasjon. Jeg var ikke't leter etter bevis og jeg gjorde faktisk et visuelt søk i arkivene mine for å referere til et blikk jeg husket på noen andre!

Men så snart jeg så hennes bilde, visste jeg at jeg måtte dele den (er, re-aksje det) med dere. 

Som de fleste celebs, ser det ut til at Hailee kanskje har gjort litt kosmetisk tinkering gjennom årene. Og nå da jeg'Jeg har sammenlignet henne "befores" til hennes "afters", jeg don'Jeg vet ikke hvordan vi savnet dette! 

Ta en titt på hennes overraskende skjønnhetsutvikling:

Hailee i 2010

For å starte ting, gikk jeg enda lenger tilbake til 2010, året da Hailee først begynte å lage fremtoninger på den røde løperen. Hun var bare 13 her! Du'Jeg vil gjenkjenne hennes signatur fulle penner og langt, brunt hår. Hva's forskjellig er nesen hennes, sammen med tennene og leppene, og muligens til og med øynene hennes (!!). 

Hailee i 2011

I dette bildet ser Hailee enda bedre ut i barnet, selv om det ble tatt det påfølgende året. I motsetning til de fleste tenåringer i pre-Cara Delevingne-æraen, forlot hun brynene alene i stedet for å pusse dem i glemsel "smart jente! Som med det forrige bildet, kan vi se at hun har en naturlig tynn overleppe, og hennes brower var lave og rette, ikke buede.

Så dette var skuddet jeg skjedde av ved et uhell; Den som fikk meg til å gå, "Wow, hun ser så annerledes ut nå!" Jeg mener, hun var allerede mer polert enn din gjennomsnittlige 14-årige. Men jeg merket umiddelbart at nesen hennes var bredere og mer fremtredende her (selv om det ikke var't en "stor" nese på noen måte). Tennene hennes var også ujevne og litt gule.

Hailee i 2012

Jeg'Jeg er sikker på at jeg ville'Jeg hadde en lignende reaksjon på dette bildet. Jeg måtte faktisk sjekke at det var faktisk den samme personen! Og det er Hailee i en alder av 15. Hun har en blandet arv (filippinsk, afroamerikansk, britisk, tysk og jødisk), slik at det kan forklare hvorfor hennes egenskaper ser ut til å endre seg, avhengig av sminke og vinkler (noe Olivia Munn har snakket om å oppleve også). Det ser også ut som at hun mørket håret til en nesten svart skygge. 

Selv om dette skuddet er lengre unna, jeg'Jeg er sikker på deg'Jeg er enig med meg som Hailee's ansikt gjør det ikke'Det ser ikke ut som dette lenger! Det viktigste er at nesen hennes var mer dominant i forhold til øynene og leppene. (Vi kan også se hår på overkanten herfra, men hei, ingen av oss var på vårt beste i denne alderen!)

Hailee i 2013

Helt klart, Hailee's hengivenhet til dristig, sparkly skygge begynte i 2013, da hun var 16. Med så tung sminke, det's vanskelig å si om øynene hennes faktisk var mindre "åpne" da. Dette var før trenden med overlinerte lepper, slik at vi lett kan se sin naturlige leppeform.

Hailee fikk disse lange, lash-skimming bangs noen måneder før hennes 17 årsdag. Den's et annet utseende for henne; Jeg elsker det! Ved nå hadde hun oppdaget leppeliner ... eller kan det allerede være filler i overkanten hennes? Vi ser også på nesen hennes, uten at den blir utvidet av et smil. 

Hailee i 2014

Hailee fortsatte å jobbe på brystet i begynnelsen av 2014, iført dem med denne søte Bardot-inspirerte halv-up stilen. Hun var så søt før hun kom inn i det mer aggressivt sexy utseende hun's favoriserte så sent! Igjen, hennes lepper ser fyldigere ut, og jeg mistenker at nesen hennes kanskje har blitt endret nå. Hun fikk sannsynligvis også Invisalign, som hun gjør'Ikke vis tennene hennes før vi kommer til 2018.

Her's en annen hvor Hailee's øyne ser smalere ut, sannsynligvis også på grunn av vannlinjen eyeliner. Hennes hår er mørkere igjen, noe som bidrar til hennes forskjellige utseende. I løpet av disse årene handlet hun om de typiske tenåringsutfordringene, som vi kan se på pannen hennes. 

Hailee i 2015

I 2015 startet Hailee med mer voksen hår og sminke, som disse røykfylte øynene med slank, midtpartisk hår. Jeg gjør n't vet om det's hvorfor det virker som om vi kan se flere av øynene hennes fra dette punktet fremover, eller hvis hun benyttet seg av en langvarig teknikk! Hun sliter fortsatt med akne her.

Her's type sminke jeg'Jeg kommer til å identifisere med (og kjærlighet på) Hailee. Se hva jeg mener om øynene hennes ?! Vi kan se flere av elevene hennes, og hun har mye mer lokkplass nå, mot 2010. FYI, den slags heis kan gjøres med Botox. Normalt ville jeg ikke'Jeg mistenker 18-åringer av å gjennomgå slike prosedyrer, men også å se på at leppene hennes nå er like i plumpness, også.

Hailee i 2016

I 2016 ble Hailee blitt en rød teppe regelmessig, med forhøyet styling for å reflektere hennes nyfødte berømmelse som en popstjerne. Hun var 19 her, så tap av litt babyfett kunne tegne seg for hennes slankere ansiktsstruktur. Hun begynte også å leke med utheving og kontur, som du kan se med nesen hennes, selv om jeg fortsatt ikke't tror det står for sin nye form! Huden hennes har også ryddet opp vakkert.

Har du bare gjort en dobbel take? Samme her har jeg aldri i en million år funnet dette som Hailee! Til tross for at hun fulgte henne rødt teppeutseende siden 2011, hadde jeg virkelig ingen anelse om at hun kunne se dette annerledes, avhengig av sminke. Det er, med mindre det er's noe annet på spill relatert til injeksjonsutstyr. 

Hailee i 2017

Jeg husker å føle meg litt skuffet i Hailee da jeg så dette bildet på grunn av hennes lepper. Hun begge over-lined dem og amped opp sin størrelse med fyllstoffer. Jeg gjorde det bare'ikke henne som den typen! Nå det's mer tydelig at hun'Jeg har gjort det i årevis, og kanskje ikke bare i det området. Hennes ene øyenbryn er "Spocking", som ofte er et telltale tegn på Botox.

Og akkurat slik, Hailee morphed inn i en baby J.Lo! De deler nå en makeup artist, så det forklarer den aggressive lipglossen, overforing og ansiktsskulptur. For å være klar, gjør jeg det ikke'Jeg misliker dette ikke's bare at leppene er goopy, og åpenbart faux (de're klumpet!).

Hailee i 2018

Alyssa Milano, er det deg? At's som Hailee minner meg om her! jeg tenker det's den krøllete updo, den '90s-inspirert styling ... og måten hennes funksjoner har blitt endret og / eller overtrukket! Tillat meg å trekke oppmerksomheten din igjen på nesen hennes. Hennes ansikt var i samme vinkel i vårt første 2011-skudd, og du kan se hvordan det's endret i både broen og spissen. Vi får også et glimt av hennes nye, superhvide, superjusterte tenner.

Det bringer oss til vårt nyeste Hailee-bilde, hvor hun'ser mer glam enn noensinne. Den's vanskelig å tro henne's er fortsatt bare 21! Den røde leppestiften er en velkommen forandring fra alle nuddene, og hennes hudfarge fortsetter å bli bedre, mens du bruker subtil konturering for å skape ansiktet. Ærlig talt? Hvis jeg bare så dette bildet, jeg'Jeg drømmer aldri at hun'd gjennomgått kosmetiske prosedyrer!

Konklusjon

Jeg'm gir deg tre vinkler her fordi dette er en før og etter hvor du virkelig trenger å se "befores" ved siden av "afters" å tro det! Hailee bare isn't på radar når du tenker på kjendiser som'Jeg hadde "arbeid" gjort. 

At's hvorfor jeg har det'Jeg har ikke funnet noen kosmetiske kirurger som snakker om dette (ennå), i motsetning til mer åpenbare saker som Ashley Tisdale, Khloé Kardashian og Iggy Azalea. 

Fortsatt der'Jeg har ikke mye tvil om at hun hadde en prosedyre på nesen hennes for å gjøre det smalere, med en mer fremtredende bro og pekepinne. Konturering kan bare gjøre så mye! 

Det samme gjelder for lip liner. Som vi vet fra Kylie Jenner, gjør det ikke'ikke forklare hvordan en overleppe plutselig kan doble i størrelse. Det må fylles. 

Hun fikk også tennene sine rettet og bleket'Bli blindingly hvit nå! Og mest sannsynlig jobbet hun med en hudlege for å fjerne huden med medisiner og / eller lasere. 

Den ene tingen jeg'Jeg er ikke sikker på om, men mistenker, er Botox-injeksjoner for å løfte dekslene og gjøre øynene mer åpne. 

Alt i alt, det's godt arbeid. Den's bare mye arbeid, for noen hennes alder. jeg kan'Ikke vær oppmerksom, men legg merke til hvordan disse prosedyrene raskt blir et passord for visse unge mennesker, ikke gjort for å håndtere endringene som skjer med aldring, noe som var den opprinnelige hensikten!

Hvordan føler du om Hailee's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

5 + 5 =