Chrissy Teigen, før og etter

"Alt om meg er falsk bortsett fra kinnene mine," sier Chrissy Teigen.

Ved den siste lanseringen av Becca Face Palette pekte den 31 år gamle modellen og tv-verten på pannen, nesen og leppene som hun proklamerte: "falsk, falsk, falsk."

Hold opp og det's første gang dette har skjedd i før og etter historien! Som du vet, nekter de fleste celebs å innrømme dem'Jeg har aldri hatt jobb, og insisterer på at de er helt naturlige til tross for tydelig bevis for det motsatte. (Selv i tilfelle av Khloé Kardashian, kaller naysayers "tisper.") Så for Chrissy å snakke så ærlig er VERY forfriskende.

Eller gjorde hun? Et par dager senere hevdet hun at hun bare spøkte:

Klart det's tid vi undersøker! 

Fortsett å rulle for å se hvordan Chrissy's utseende har endret seg gjennom årene...

Chrissy i 2004

Vårt første bilde er fra Chrissy's årbok. Dette er sannsynligvis nær hennes naturlige hårfarge og tekstur. Men de er definitivt aren't hennes naturlige øyenbryn ... de'rett fra Cholafied! Likevel, hun's imponerende og hadde imponerende eyeliner ferdigheter for en tenåring.

Chrissy i 2009

Han flyttet rett frem til 2009, og begynte å bli en rød gulvteppe på armen av da kjæresten John Legend. Klokka 23 endret hennes skjønnhetsutseende mye siden videregående skole, takket være lysere hårfarge, store bølger og dyp sprøytebrun. ("JEG'Jeg er veldig fair-skinned uten sprøytebrun, "den selvutnevnte" spray tan addict "har fortalt Mennesker. Hun fikk dem hver 2. eller 3. dag!) Enten ble hun født med utrolig perfekte tenner, eller hun fikk også litt hjelp fra finér og bleking.

Chrissy i 2010

Det følgende året ble Chrissy mørkere hårfargen igjen og hadde den i konservative, sidebrytede bølger. Hennes hud er noen få nyanser lettere (og oh-så-feilfri), med rosa sminke som vil se like nydelig ut i dag. Hvis disse virkelig er hennes ekte kinn, er de virkelig fantastiske. Når det er sagt, ser leppene seg fyldigere ut, så dette kan være når hun først begynte å dabble med injeksjoner.

Chrissy i 2011

Morsomt hvordan Chrissy's styling fra 2011 & # x2014; som ikke er så lenge siden! ser allerede ut datert. Hun dro tilbake til spraybrunen for denne hendelsen, sammenkoblede den med en løs, bouffant updo som vi'd få henne aldri i nå. Sminken er tyngre, med smudgy skygge, mørkede penner og dramatiske falske pisker. 

Chrissy i 2012

Det solbrune utseendet fortsatte gjennom 2012, da Chrissy var 26, med en updo og minimal sminke. I dette bildet knuller kinnene hennes som galne! Det kan være på grunn av lavere kroppsvekt; husk at dette var pre-graviditet og på høyden av hennes badedrakt modellering dager. Hennes lepper har vendt tilbake til sin normale størrelse, og hennes over-dobbelte pannhaler har for det meste vokst seg tilbake.

Chrissy i 2013

Hun var ikke'Jeg tuller om å være veldig rettferdig uten sprøytebrun! Chrissy ser helt annerledes ut med mørkt hår og blek hud i dette 2013-bildet. Vi kan også se noen subtile stylingoppgraderinger for å gå med sin stigende profil: hennes updo og sminke er plutselig mye mer raffinert, med kule berører som navyblå eyeliner og matt bleke rosa lepper. Og hennes hud er helt strålende!

Chrissy i 2014

I 2014 fikk Chrissy seg på kjendisskjønnskartet med dette nye settet av stumpe knekter (som viste seg for å være en parykk). Men de'ikke den eneste nye utviklingen jeg'Jeg merker her. Hennes lepper er større enn noensinne! Selv om hun's endervendt litt, de ser annerledes ut enn når hun hadde den samme stillingen i 2011. Jeg lurer på om hun fikk litt filler i kinnene på samme tid?

Så det forrige bildet var i mai; innen september samme år, chrissy's pout hadde deflated igjen. (En annen grunn til å mistenke injeksjonsmidler, som er midlertidige.) Denne gangen var hennes utseende polert og ladylike: en fin updo, diskret naken sminke, au naturel penner og glødende hud. 

Chrissy i 2015

Chrissy ble blond i 2015, og hennes lange, børstede bølger forblir noen av mine favoritt "hårspirasjon" bilder noensinne. Som deg'Jeg har sikkert lagt merke til nå, hun favoriserer vanligvis nåde lepper, så denne spesielle begivenheten er bemerkelsesverdig fordi hun rocket en sjelden glanset bær. (Vampy-fargen er enda mer innflytelse på grunn av sin nye, større leppe størrelse.) Takket være en asy blyant blir hennes penner fullere og mer vinkel, noe som er et visuelt knep for å definere en rund ansiktsform.

Her's andre fantastiske hår look, uten tvil assistert av mange utvidelser. Blondien er enda lettere og tekstur er enda mer strandig. For å gå med det, returnerte Chrissy til hennes gå-til kombinasjon av falske vipper og naken lepper (spilt opp med over-lining, natch). Hennes brows er den tykkeste vi'Jeg har sett dem, og super-ashy.

Chrissy i 2016

Chrissy blandet opp ting med en topp knute og fine høydepunkter i 2016. Hennes brows ble også mørkere og mer presise. Men det viktigste som tar min oppmerksomhet i dette bildet er hennes overleppe. Ikke bare har det doblet i størrelse siden videregående skole, men bumpiness langs underkanten er et telltale tegn på Restylane.

Instagram hadde tydeligvis stor innflytelse på Chrissy's skjønnhetsstil i løpet av året. Vi'Jeg har strobing, konturene, de matte beige leppene og de overdrevne browene. Men som en modell kan hun trekke disse tingene bedre enn bare dødelig kan. Selv om håret ser ut stekt fra lyseblondet, liker jeg virkelig denne kortere kuttet. 

Chrissy i 2017

Og akkurat slik, Chrissy's toårig flørting med blonde var over. Denne dype brune er den mest naturlige utseendet på hun's hadde ennå! Det samme gjelder for hennes brows, som endelig er den perfekte fargen og don'Det ser ikke ut til å være fylt ut. Sminke er faktisk perfekt overalt, selv tan. Jeg hviler saken min med hensyn til overkanten hennes.

Vårt siste og siste skudd har Chrissy med slicked-back røtter, røykfylte øyne og dristige penner. Hvis du ser nøye ut, er et øye blodshot, så enten er sminke ment å gjemme det eller det's virkelig irriterende henne! Legg merke til hvor glatt pannen hennes er, og hvordan hun gjør det'Jeg har ikke noe kråke's føtter til tross for å være i en alder (31) når de fleste kjendiser begynner å vurdere Botox for fine linjer. Tennene hennes er også vakkert jevn og hvite. Den'Hun er så slem at hennes under-eye concealer er så lett, men hei, hun's en ny mor!

Konklusjon

Jeg gjør n'Jeg vet ikke om deg, men Chrissy ser ganske ekte ut til meg!

Dette er en forekomst der jeg bare kan'Jeg ser ingen bevis på faktisk kosmetisk kirurgi, i hvert fall fra skuldrene oppe. I motsetning til dusinvis av kjendiser vi'Har analysert i Før og Etter, gjør hun det'Det ser ut til å ha gjennomgått rhinoplastikk (den mest populære prosedyren).

jeg kan'Jeg ser ingen kinnimplantater heller, som Chrissy har blitt anklaget for å få. Hennes ansikt var alltid rundt og fullt, selv tilbake på videregående skole! "Kvinner er som, 'de fake-ass kinnene,' og jeg'Jeg liker, 'Nei! Dette er mitt virkelige ansikt,'"sa hun på hennes Becca-event. På Twitter la hun til:

Så vi kan være enige om det. Men tror jeg Chrissy har gjort mest mulig ut av ikke-invasivt kosmetisk arbeid uten nedetid? Ja, ja og ja. Foruten de opplagte hårfargene endres og panneformen omformes, jeg'D sier at hennes liste over prosedyrer har inkludert hårforlengelser, sprøytetåker, porselenfinér og tannbleking, fyllstoffer og Botox. Mange av disse har hun innrømmet til allerede (se linker), selv om Botox tilsynelatende bare var for hennes kjeveknusende vane.

Her's hva Dr. Rachel Narazian mener:

Ok, jeg'd tror på det! Hvis Chrissy gjør fyllstoffer i kinnene, ser de ut troverdige fordi hun allerede hadde benstrukturen for å støtte dem. Men når noen med mindre naturlig volum plutselig oppblåser området, sier Courteney Cox eller Uma Thurman's rett inn i Wildenstein territorium.

Det er derfor Chrissy's lepper don't skrike «falske» heller (selv om de åpenbart er). Fulle kinn, fulle lepper ", gir de mening sammen. Har jeg rett?

Hvordan føler du om Chrissy's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

51 − = 49