Bryce Dallas Howard, før og etter

I motsetning til si, Kim Kardashian eller renee Zellweger, Bryce Dallas Howard isn't den første kjendisen som kommer til å tenke når du tenker "Jeg vil se henne før og etter!" 

Faktisk, jeg bare antattmed hennes naturlige røde hår og delikat beinstruktur, som hun'd så alltid på denne måten. 

Vel, ikke akkurat. Den 35 år gamle skuespillerinnen har ikke bare eksperimentert med noen dramatiske hårendringer gjennom årene, men hun kan også ha gått under kniven.

La's ta en nærmere titt:

Bryce i 2003

Å skape ting er Bryce i alderen 22, og det ser ut som "i Hollywood-standarder", hun var sen til nesepartiet. Ikke at jeg tror hun "trengte" for å få det gjort ... det's baby bangs og hard eyeliner jeg har mer av et problem med. Ha!

Bryce i 2004

Det følgende året så Bryce langt mer voksen opp. Det kortere, hårdere håret med mørkere fargetone gjør henne til å bli mer moden enn hennes 23 år. Sminken er bedre, med sin vannliningsteknikk mye bedre. Nesen hennes er definitivt bredere enn den fremstår i dag.

Bryce i 2005

Nå har haircutet morphed til a '00s tolkning av "The Rachel." Bryce lette også opp sminkpaletten sin; Disse myke, rene, peachy nyanser ser bra ut på henne. 

Bryce i 2006

Overraskelse! For et varmt minutt i 2006, ble Bryce blond, men bare for hennes rolle i 'Spider-Man 3'. Jeg tror vi kan alle enige om det'er ikke så god som den røde, og vasker ut hennes hudtone. Alt ser veldig Holly Madison ut. I tillegg, jeg'Jeg vil aldri være en fan av øyenskygge med skarphet. Hun hadde fortsatt den bredere nesen her.

Bryce i 2007

Det følgende året var det tilbake til auburn, og i tilfelle du'lurer på, Bryce var gravid her. Umiddelbart ser huden ut mer glødende og frisk ... utrolig hvordan hårfarge kan gjøre det, va? Jeg elsker sidebrytede smørbrød og ren rosa rødme og lipglans. 

Bryce i 2008

Overrask nummer to! I 2008, i en alder av 27, brøt Bryce det røde håret fullstendig og sportet denne mørke brunettskyggen, sammen med brow-skimming bangs og lange bølger. Jeg'Jeg senserer også en mulig forandring i form av nesen hennes ved dette punktet; broen ser smalere ut.

Bryce i 2009

Og nå begynte Bryce å se mye mer polert "slik er kraften til et A-list skjønnhetslag! En rødhår igjen, hun fremhevet hennes fargestoffer (i stedet for å bekjempe den) med en dristig rød leppe, mye mykere øye sminke og ingen rødme. Foruten hennes nye nese ser leppene hennes fullere ut, selv om det kanskje bare er over-foring.

Bryce i 2010

Bryce holdt kjevehåret i 2010; fargen hennes er utrolig frisk, skinnende og levende. Jeg elsker hvordan det gjør hennes hudpopp, selv om kanskje hun støvet på en tad for mye rødme. Siden hun's smiler her, hennes nesebor ser bredere ut, men legger merke til hvordan spissen ser raffinert ut.

Bryce i 2011

I 2011 var Bryce 30 år gammel. Jeg elsker bare dette skuddet, de litt fuzzy bølgene, synlige fregner og tilsynelatende grunnfri hud er så pen (og en fin forandring av tempoet fra den vanlige røde løftebelastningen). Hun forsterket også henne rødt til en enda lysere fargetone og kastet på et par falske pisker; overraskende, jeg liker begge deler! Hennes nese ser ekstra petit ut her. 

Bryce i 2013

Så, i 2013, var det tilbake til mørk auburn & # x2014; og en blekere hud utseende som et resultat. Den elektriske rosa leppestiften er veldig gøy, men jeg foretrekker Bryce som en jordbærblonde med mykere sminke.

Bryce i 2014

Et annet år, et annet stort hår endres. Denne gangen knuste Bryce den ut i en lang bob, slitt rett, med hakkede, lash-skimming bangs. Jeg tror at de lined øynene og den røde leppestiften gjør at dette ser litt "intenst" og kantet ut. 

Bryce i 2015

Jeg'Jeg er glad Bryce myknet opp ting i 2015. Strawberry blonde er min absolutte favoritt hårfarge for henne; Jeg elsker også de myke glambølgene. Makeup er hennes mest sofistikerte noensinne: rosabrun til å skape øynene, med fersken lepper og kinn og tykk svart mascara. Jeg lurer på om hun kanskje'Jeg har begynt med en liten Restylane i hennes lepper og kinn nå "hennes munn er mer pouty, og ansiktet hennes virker definitivt bredere rundt øynene.

Bryce i 2016

Og det bringer oss til 2016! Bryce er nå 35, og (etter min mening) mer nydelig enn noensinne. Nyheten i år er frynset, slitt her med store, børstede bølger. Jeg elsker de skimrende røykfylte øynene (selv om det kanskje ikke er falskene) og dempet rosa rødme og leppestift. Igjen, hennes nese er super-smal i forhold til hvor vi startet ... og jeg tror at hennes lepper og kinn ser fullere ut. 

Oppdatering: Bryce i 2017

Dette er den mest naturlige og avslappede vi'Jeg har sett Bryce se på lenge! Hun's nå 36, og ser ut til å ha fått litt vekt i ansiktet hennes, noe som myker hennes egenskaper. Jeg tror definitivt at hun fortsatt har filler i kinn og overleppe, men det's subtile og smakfullt gjort. 

Konklusjon

Klart er Bryce bedårende, men der's uten tvil, som hennes Hollywood kammerater, hun hadde hjelp av et flott skjønnhetslag og stor kirurg. 

Her's hva proffene har å si. "Det ser ut som hun's hadde en rhinoplastikk, "sa Dr. Michelle Copeland, en plastikkirurg fra New York, til Life & Style." Bryce's nese er tynnere og spissen er mer raffinert. Hennes lepper ser fyldigere ut, og tyder på et fyllstoff som Juvéderm eller Restylane. " 

"Filler i eppene på kinnene hennes har gitt henne en vakker ansiktsform," sier dermatologen David E. Bank. "Det har utvidet ansiktet i kinnbenet, noe som gir henne et ungdommelig utseende. Bryce synes også å ha hatt Botox, som har åpnet og lyset øynene og holdt pannen glatt."

Så det'Det er ikke mye ekstrautstyr, og bare nesjobben er permanent, men det ble fullført, veldig dyktig. Jeg'm spesielt imponert over hvor naturlig fyllstoffet utvidet ansiktet hennes, i stedet for å gi henne det feline vi ser'Jeg har sett på så mange før og etter emner (som Courtney og Megan, for eksempel). Jeg tror Bryce's skjønnhetsteam gjorde en god jobb! Fortell meg om du er enig...

Hvordan har du det med Bryce?'s skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

65 − 58 =