Bella Thorne, før og etter

Den's vanskelig å tro Bella Thorne er bare tenåring. Det føles som vi'Jeg har sett henne på røde tepper i mange aldre, og vi har! 

Hennes første filmjob var i 2003, 6 år, og hun's har vist seg på film og tv i de 12 årene siden (mest kjent, i Disney-serien 'Rist det opp', i tillegg til 'Stor kjærlighet' og 'Min egen verste fiende'). Hun's ganske mye en rød teppe veteran på dette punktet.

Men det's er ikke bare hennes mange prosjekter som gjør at Bella virker mer moden enn årene hennes. Basert på bildene nedenfor, jeg'Jeg tenker på kirurgiske inngrep, og jeg'Jeg tenkte Kylie Jenner var't den eneste 17-åringen å dabble i dem. Vet hva jeg'Jeg sier'?

La's undersøker!

Bella i 2010

Bella var 13 her, og en langt kortere 13 år gammel enn noen jeg visste på den tiden. Hun var så naturlig skjønnhet med rumpa håret, store brune øyne og rosenrøde kinn. (Selv om det tilsynelatende ikke er håret her, har hun sagt det's en naturlig blonde.)

Bella i 2011

Vent, dette er en 14-årig? kunne'Jeg lurte meg. Bella's transformasjon bare et år senere er utrolig dramatisk. Håret har blitt farget ekstremt rødt, og lagdelt til maks, med tonn sminke. Ikke akkurat aldersmessig. Men dette er før "tweaks" startet, så du kan se hennes virkelige nese og ekte lepper.

Ja, dette er ikke't nesen hun har nå. Bella har imidlertid holdt seg ganske nær denne lysere, jordbærharen farge til denne dagen. (JEG'Jeg er ganske sikker på at vi'se på litt hjelp fra utvidelser for lengden.)

Bella i 2012

Aw, hun ser super-normal og søt i dette bildet. Jo, håret er veldig stilig, og hun's har kule øye sminke, men jeg'Jeg får ikke den litt plastiske stemningen jeg får med henne nå (som om noe ikke er fra naturen, men du kan'ikke helt sted hva).

Adorbs! Hun var 15 her, og igjen, på et helt annet nivå til hvilke 15-åringer så ut som i kretsene mine. Men for meg ser ansiktstrekkene hennes fortsatt naturlig ut, og stylingen er ganske lav nøkkel (i det minste i forhold til det første 2011-bildet).

Bella i 2013

Hun hadde fortsatt ikke'Jeg rørte på leppene hennes i første halvdel av 2013. Ikke sant? Jeg gjør n'T tror selv at leppene hennes er tynne, bare normale! Hun ser ut som en tenåringsdrøm her med den lekende rosa 'n' lilla sminke og flettet oppdatering. 

Det første utseendet på leppeinjeksjonene! Dette var for en "tilbake til skole" -hendelse, og hva sier tilbake til skolen som en nålfull hyaluronsyre? (Jeg barn, jeg gutt.) Jeg tror at hennes første forgang til injeksjonsutstyr var ganske katastrofalt, for selv Nicole Kidman's lepper don't ser dette åpenbart plumped. Også, hun var bare 16 her. Seksten! Hvilken virksomhet har 16-åringer som får Restylane?

Bella i 2014

I det minste var leppene nede i begynnelsen av 2014. I dette bildet ser hennes utseende nærmere Bella fra før, bare mer stylet. (Se hvordan stylingen deres forbedres, jo mer berømte blir de?) Ikke sikker på om hennes nesjobb skjedde ennå?'s vanskelig å fortelle, men jeg'm tenker nei.

Jeg visste at det var noe annerledes da jeg først så dette bildet i fjor! Selv om jeg tror hun ser latterlig nydelig ut, er den's slags en nydelig nydelig, isn't det? Som ingen er faktisk født på denne måten. Sammenlignet med før, er nesen hennes mye mer raffinert, og hennes lepper er veldig plumped. Tone-til-tone sminke, hår og hud bidrar til effekten.

Bella i 2015

Du kan virkelig se hvor mye leppene hennes har endret her. Med den skimrende røde fargen, det's som, BAM! Se på mah-lepper. Jeg finner virkelig den øvre delen for mye, og hvordan's splitting i midten med fettet på hver side. Legg merke til hvordan hun'Hun er litt mørkere med hårfargen. Til tross for leppene, fortsatt veldig, veldig pen.

Dette utseendet er mer naturlig, takk og godhet! Enten fant hun en bedre lege, eller injeksjonene deflater. 

Nå er Bella blond! Jeg tror hun ser bra ut, og mindre "plast" enn noen få bilder før. 

Oppdatering: Bella i 2016

Bella har mørkt håret, med mer dramatisk sminke for å matche. Det gjør det ikke'Jeg ser ikke ut som hun'Jeg skal snart gi opp disse leppeinjeksjonene!

Konklusjon

Den'Det er åpenbart at Bella har hatt noen kosmetiske prosedyrer gjennom årene. jeg vet det's Hollywood, så par for kurset, men det føles litt ubehagelig (for meg) er at hun gjennomgikk permanent kosmetisk kirurgi da hun ikke var'Ikke engang en voksen. 

Sikker på det's hennes "valg" (eller i det minste foreldrene hennes' valg, siden de'er de som må gi samtykke). Men jeg'm en talsmann for naturlig skjønnhet og kroppsposisjon. Bella er nydelig før og etter & # x2014; men hun'er også en stor modell for tenåringer og tweens. Jeg lurer på hvilken melding dette sender?

Hvordan føler du deg om Bella's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

33 + = 43