Ariana Grande, før og etter

Som alle som leser mine røde løpebeskrivelser, vet jeg'Jeg har min skjønnhetskryss ... og så jeg'Jeg har mitt folk som Ariana Grande. 

Med sin perma-hestehale, greige leppestifter og falske visker har hun utviklet en meget spesiell skjønnhetestetikk som ikke kunne'Ikke vær lenger fra min. Hennes "sexy baby" persona inkluderer også garderobe: en rotasjon av racy, undertøy-lignende antrekk som ville ikke'Ikke sett deg ut på en Bratz! dukke. 

Selv fortsatt, de tingene gjør det't virkelig bry meg. Problemet mitt har mer å gjøre med hennes Resting Smug Face. Eller, som Buzzfeed påpekte: "Har du lagt merke til at Arianna Grande alltid ser ut som hun er høflig å høre på en veldig dårlig vits?"

Men tingene var't alltid denne måten. Jeg, for en, lurer på om noen kosmetiske inngrep ikke gjorde det'Ikke spille en rolle i den 23 år gamle Ariana's dramatiske transformasjon. Her's fotostien:

Ariana i 2008

Vårt første bilde går tilbake til 2008, da Ariana var bare 15 år gammel. Hun ser ut som en helt annen person, nei? Der's null spor av smug uttrykket her, bare et ekte, lykkelig smil. Pre-hestehale år, hun hadde naturlig krøllete mørkebrune hår (med penner til å matche). Hennes hudtone er også mye lettere, som ser så pen ut med det mørke håret. Legg merke til nesen, brynene og leppene, fordi jeg tror at disse endres etter hvert som vi beveger oss gjennom årene.

Ariana i 2009

I 2009 ble Ariana redhead for sin rolle på 'Sam & Cat,' og det ser faktisk bra ut på henne. Selv om det'er ikke en naturlig utseende rød (og isn't ment å være), skyggen gir henne en veldig smigrende, fersken og kremfarge. På dette tidspunktet begynte hun også å rette håret. Legg merke til hvor nær brynene hennes var i øynene hennes. 

Ariana i 2010

Fortsatt med det røde håret, bar Ariana det lengre her, med tynne ender. Jeg liker fortsatt hva fargen gjør for huden hennes, og at hun forlot hennes brows alene (som igjen sitter mye nærmere øynene hennes enn de gjør nå). Jeg hater å si det, men jeg gjør det'Ikke se den samme gnisten i øynene hennes lenger.

Ariana i 2011

Dette er når Ariana (som var 18 år her) startet med updos & # x2014; ingen tvil på grunn av skade fra alt hårfargestoffet. Den's også da hun begynte å spray-tanning; hennes nye hudtone gjør ikke't harmoniserer også med det lyse røde håret. Jeg'Jeg er overrasket over å se rød leppestift, noe som ville være veldig utenfor merkevare for henne i disse dager. Det ser ut til at hun prøvde å fargelegge øyebrynene, men de de'Fortsatt ashy i sentrene.

Ariana i 2012

Fra nå av vant vi'Ikke se Ariana uten hennes signatur halv opp eller full opp høy hestehale. For meg har lengden hennes utseendet på forlengelser, som vi vet at hun har tatt på grunn av hennes skadede naturlige hår. Likevel tror jeg hun ser ganske søt ut med lys sminke (måten mindre enn hun har på seg nå) og mykt tonet bryn. Hvis du ser på hennes overleppe, virker det fullere enn det var i 2010. Enten det's Restylane eller rett og slett leppe, jeg gjør det'Jeg vet ikke.

Ariana i 2013

Jeg'Jeg har tre skudd å vise deg fra 2013, fordi dette var et sentralt år for Ariana. Dette er da øyenbrynene hennes begynte å migrere opp pannen og hvilemotoren begynte å ta tak i. Over droppet hun det røde håret for et middels brunt, men holdt spraybrunet (en skam fordi jeg tror hennes naturlige fargestoffer er så slående).

Denne hendelsen var første gang jeg'Jeg har hørt om Ariana. Du kan se hvordan ansiktsuttrykket hennes kan gni en person på feil måte. Nå vet vi det's forårsaket av øyenbrynene sittende høyere enn de burde være. Jeg gjør n'Jeg vet ikke om deg, men jeg'm mistenker en panneheis De'Jeg har også blitt tonet en ashy farge som ser unaturlig ut med hennes hudtone.

På denne tiden var Ariana 20, og her går vi igjen. Hvis hun øker øyenbrynene for å gjøre dette uttrykket, så hvorfor'Er det noen krøller på pannen hennes? En panneheis ville definitivt forklare denne situasjonen "gå videre og Google" panneheis før og etter "og deg'vil se.

Ariana i 2014

Året etter traff Ariana virkelig hennes skritt og blomstret inn i en fullverdig popdiva. Alt er mer overdrevet. Hennes hår er lettere og tredobbelt størrelsen. Hennes lepper er åpenbart overfodret (og kanskje injisert), malt hennes nye signaturbrune tone. Nå går hun aldri uten de store falske piskene, og hennes penner er fortsatt ashy og høye. Det ser nesten ut som at hennes halve hestehale drar dem opp! 

Ariana i 2015

I 2015 mørket Ariana håret, som passer bedre enn lysebrunt fra året før. Umiddelbart ser hennes browsere seg bedre ut (selv om jeg fremdeles stiller spørsmål om deres plassering). Jeg liker selv babykattens øyne og mykrosa leppelys. Men nå det's tid til å takle nesen hennes. jeg kan'Jeg vet ikke nøyaktig når det skjedde, men det gjør det ikke'Det ser ut til å være den samme nesen hun hadde tilbake i 2011.

Ariana i 2016

Det bringer oss til 2016, og quelle overraskelse"Ariana går fortsatt sterkt med ponytails og spray tans. Hun er 24 nå, så jeg får at hun har mistet litt av babyfett, noe som naturlig ville forandre et ansikt. Men jeg synes fortsatt at hennes penner ser veldig opp, noe som gir henne et kunstig utseende. Hennes overleppe ser ut til å blåses og deflater, noe som indikerer injeksjoner, og jeg tenker helt sikkert på det'Det har vært litt forfining og innsnevring med nesen hennes.

Konklusjon

Den mest overraskende tingen om Ariana's før og etter er at hun ikke var't født med hennes hvilende smug ansikt. Det ser ut til å ha blitt innført via kosmetiske inngrep.

jeg alltid følte Som noe var "av" om ansiktet hennes, men jeg kunne ikke'Ikke legg fingeren på den. Nå som jeg'Jeg har undersøkt fotobevisene, min gjetning er at Ariana hadde en panneheis (panneløft), rhinoplastikk og muligens Restylane-leppeinjeksjoner. Selv om jeg kan'Jeg skjønner ikke hvorfor jeg syntes hun var utrolig søt som en tenåring, med øyenbrynene der de var. Jeg antar, som mange barnestjerner, det var press for overgang fra "søt" til "sexy". For en skam at ansiktet hennes har blitt permanent endret. jeg kan'Ikke bare, men vær oppmerksom på at lyset også har gått ut av øynene.

Hvordan føler du om Ariana's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

54 − = 47