9 Pretty Gold Plated Anklets Design for menn og kvinner

Ankler er det mest fasjonable og stilige tilbehør verdsatt av både menn og kvinner, og fremfor alt hvis det er utformet i forgylt en, ser det ut som fantastisk og fabelaktig og kan bli graced ved enhver anledning. Forgylte ankler er de som det er et gullbelegg på det andre metallet som ligner bare gull. De puter ikke høyt på lommene, slik at du kan ta noen av dem og stil dem etter anledninger og antrekk og markere en erklæring om andre.

Forgylt Anklets Design i Mote:

En forgylt anklet ser veldig lukrativ ut og er oppmerksomhetssøker og de glitrer som ekte gullpynt. La oss få et raskt blikk på topp 9 gullbelagte anklets design.

1. Gullplettede tre-kjedekjeder:

gull plated anklets

Her kommer perfekte ankler for maskulin ankler. Som menn er symbolisert for hardhet har ankelen tre hælkjedehenger og en liten kjede stram på ankelen. Denne typen unike ankler gir mer stil til ens utseende.

2. Delikat forgylt anklet for menn:

delikat Gold Plated Anklet for Men

Disse er de kjempebra som ser smart og super ankler for hver mann. Anklet har en liten, liten søt ball i midten, og den er løst slik at den ikke ruller når du er på farten. Anklet ser veldig enkelt ut, men markerer et inntrykk på andre.

3. Rose Gold Plated Anklets With Letters:

Rose Gold Plated Anklets with Letters

Denne typen anklet er en stilerklæring for alle og vises trendy og super sexy på både menn og kvinner. På anklene i mellom bokstaver er faste slik at det virker fantastisk og kan kobles til enhver anledning og antrekk også.

4. Forgylt perler for menn:

Gull Plated Beads Anklets for Men

Anklet er designet i stål og har gullbelegg på toppen for å gi et smart og varmt utseende. På ankelen er små perler designet og ser veldig imponerende når de bæres til noen fester. Anklet har tau på slutten for nedleggelser, og kunne denne typen ankler være perfekt gaveemulighet også.

Se mer: Crystal Anklet Designs

5. Søt Fisk Hooked Forgylt Ankler For Girls:

søt Fish Hooked Gold Plated Anklets for Girls

Denne typen fortryllende forgylte ankler frister hvert øye og til og med portretterer troen på ens i kristendommen også. Anklet er laget av messing metall og på toppen av det har gullbelegg på toppen. Den lille fisken hekta gir et stilig og pent utseende til unge jenter.

6. 2 lag sexy kjede forgylt anklet med hjerte:

2 Layers Sexy Chain Gold Plated Anklet with Heart

Disse sexy utseende anklets er skjer og et must for hver kvinne. Anklet er lagdelt i to linjer, og på den andre kjeden er en liten søt hjerte sjarm henget utlån tiltalende og sexy, se på brukeren.

Se mer: Fancy Anklets Designs

7. Fascinerende Small Bell Forgylt Anklets:

Fascinerende Small Bell Gold Plated Anklets

De er de vanligste og skjer typen anklets begeistret av kvinner uavhengig av aldersgruppe. De forgylte ankelen små beroligende klokkene er hekta som sjarm og gir deg også anklene dine et fascinerende utseende. Anklet kan være parret med en hvilken som helst type antrekk du klær deg på kvelden.

8. Farge Edelstenen Forgylt Anklet:

Farge Gemstone Gold plated Anklet

Den ypperlige og sjarmerende ankelen er designet med fargerik quartz gemstone. Anklet er sikker på å legge til sjarm og glamme opp, se på hvilken type antrekk du har på deg og sørg for at hvert hode slår på deg.

Se mer: Perle ankel armbånd

9. nyeste gullbelagte ankel armbånd for kvinne:

Siste Gold Plated Ankle Bracelet for Woman

Det unikt utseende gullbelagte ankelarmbånd gir et minimalistisk utseende. Anklet har tre lag og hvert lag er det små baller knutet på en koblet måte og danner dermed en mirakuløs utseende anklet for kvinner. Det kan justeres i henhold til din komfort og kan kobles til enhver anledning også.

En forgylt anklets ser veldig lukrativ ut og er oppmerksomhetssøker og de glitrer som ekte gulljuveler. Du finner utallige brede, innovative design i forgylte ankler, og man kan lett bli gal med de enorme mulighetene. De forgylte ankletsene gir et stilig og kongelig utseende og kan pyntes på alle festivaler og ritualer uten noe løft som gull anses som lovende.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 1 = 9