Minions: navn og fakta pluss hvem er som liste

Minions ... Med mindre du har levd under en stein de siste årene, vil du sannsynligvis ha en god ide om hva de er, og bare hvis du ikke gjør det, kommer de fra 2010-filmen, Grusomme meg. De er søte, for søte, for å være sint på lenge i mange tilfeller, og de er gule. Lys gul! Ikke bare med i den første filmen, de poppet også opp hilariously inn Grusomme meg 2, selv utvikle seg til lilla versjoner av seg selv.

Undersått 10

Kilde: Pinterest

Formet som Tic-Tacs, kan de ha en eller to øyne, og de er skapninger som er kjent for å være ganske onde. De har svært lite til null selvkontroll, de er veldig naive og uskyldige, og de er også veldig opptattende. Fra den første filmen, frem til nå, ble de raskt en kjærlig filmkarakter, noe som forårsaket seere over hele verden å le sammen med deres morsomme antik. Og deres kostymer også - disse kjeledraktene / overalls og beskyttelsesbriller gir absolutt en interessant oppvekst.

Gru, den onde masterminden i filmene, er en av de første skurkene i en film for å virkelig elske sine små håndlangere. Han setter stor pris på det harde arbeidet de legger inn for ham, masterminding tomter å overta verden og andre slike onde rykter, og i motsetning til mange av oss kjenner han hver av dem ved navn. Han forstår også deres språk - Minionese - består av en rekke andre, inkludert engelsk, italiensk, spansk, fransk, hindi og til og med Bahasa Indonesian. Det ser ut til at deres lingo ikke gir mye mening, men i hvert land som filmen slippes, blir bevegelsesstemmer kalt, noe som gjør det lettere for seerne i det landet å forstå dem også.

Minionene selv har mange venner - Gru, for eksempel, men også Margo, Edith, Agnes og Dr. Nefario. De har også noen få fiender - Vector, Eduardo, og de onde minionene, for å nevne noen få. For rekordet blir minionene uttalt av to personer - Chris Renaud og Pierre Coffin.

Vi har bestemt oss for å se nærmere på minionene, og her er hvem som står som liste:

Dave

Undersått 1

Kilde: Fornøyd meg Wiki - Wikia

Denne lille fyren har to øyne, og han er den viktigste minionen ut av dem alle. Dette er definitivt tilfelle i den andre av de to filmene, Despicable Me 2. Han er morsom, selvsagt, men han er mer enn det - snill og sjenerøs også. Kombinert med en annen minion, Stuart, er han nærmeste minions til sin super skurk sjef, Gru, og når han kommer i nød, er de vanligvis den første på scenen for å redde ham. Vi ser et eksempel på dette når Gru har blitt bundet til baksiden av Frøken. Lucy Wilde bil - Stuart og Dave kommer til sin redning.

En elsker av is, Dave minion elsker også dataspill, og er kjent for å spille dem med sin redningsmann, Stuart. Han er klumpete også, og vi ser et klassisk eksempel på hans klumpete natur når han ved et uhell brenner en leter etter rakettkasteren i den første filmen. Han viser slik anger i den måten han henger på hodet etter, og så mye som du ler, kan du ikke hjelpe, men føler deg veldig lei meg for ham. Han er en av de mest elskelige - som ikke elsker Dave minion?

Stuart

Undersått 2

Kilde: Fornøyd meg Wiki - Wikia

Selvfølgelig kan vi ikke snakke om minion Dave uten å nevne litt for Stuart minion også! Denne lille fyren har bare ett øye, men det er ikke under ham når han føler seg reddende. I den andre filmen, Despicable Me 2, maler Gru både Stuart og Dave lilla for å hjelpe til med å snike dem inn i Eduardo-eidet. Teknisk forsøkte de å redde dagen ...

Jerry

Undersått 3

Kilde: Fornøyd meg Wiki - Wikia

En annen to-øyet liten skjønnhet, Jerry minion er ganske karakter, rocking hans spiky hår, litt plumper enn flertallet av de andre minions. (Han bryr oss ikke om å si det, ikke bekymre deg!) Han har ofte merket en fei, og når vi ser Kevin fortelle ham som sådan, kan vi se at han blir opprørt av dette. Han er ganske den følsomme lille sjelen, og rare ting, som rare lyder, vil ofte skremme ham. Han er ikke minien du vil ta for å gå og se en skummel film, det er sikkert!

Ikke bare en redd minion, Jerry er også en av de mest musikalske ut av alle minions. Han blir bortført og spiller gitar på stranden, og han synger også til jentene for å berolige dem når Gru forlater ham ansvarlig.

Kevin

Undersått 4

Kilde: Minions 2015

Han er gruppens golfspiller, og han elsker å plage Jerry minion, spesielt for å være litt av et øye. Han har to øyne, og han er litt dum. Når Jerry blir kidnappet, for eksempel, bølger han faktisk farvel til sin henchman-venn, og når de prøver å ta ham bort, er hans første instinkt å gripe sin feline venn ...

Han er definitivt ikke det skarpeste verktøyet i boksen, det er sikkert!

Tim

Undersått 5

Kilde: pinte~~POS=TRUNC

En annen av to-eyed-klubben, Tim the Minion har en morsom liten spireutseende hårstil, og han er "voksen" av gruppen. Han har en tendens til å handle litt mer moden enn de fleste andre minions, og på grunn av dette har han ofte kledd seg mye mer smart (og også konservativt) enn de andre. Vi ser ham rocke et slips i den andre filmen, og for en stund er han også skallet!

merke

Undersått 6

Kilde: Fornøyd meg Wiki - Wikia

Mark har fantastisk kammet hår og, akkurat som Tim, har han også to øyne. Kjent som mor til gruppen, er han ofte kledd i denne morsomme naturen. Hvis du noen gang har spilt Minion Rush, han er det opplåsbare tegnet kjent som "moren", og dette er hentet fra hans mors rolle innenfor de forkjenningsfulle megfilmene.

Det er da han blir bedt om å kjøpe den unge jenta, Agnes, en enhjørning i filmen som han først innhyller denne morsomme rollen, og han kle seg som morfigur i filmen. Du vil også huske ham å synge karaoke sanger når de oppdager det for første gang. Husker du sangen? Det var "Copa Cabana".

Phil

Undersått 7

Kilde: Fornøyd meg Wiki - Wikia

En annen sanger velger Phil å delta på karaokeopplevelsen med Mark og Tim, og han synger også "Copa Cabana" på den måten de gjør. En annen av de tre minionene som kommer sammen for å få Agnes til en ny enhjørning, har denne toøyne minionen en annen viktig rolle i den andre filmen. Før han blir kidnappet, ser vi ham kledd som en hushjelp og gir huset en god vårrengjøring.

Carl

Undersått 8

Kilde: WallpapersIQ

Carl har den søteste lille buzz-stil haircut, og han har også bare ett øye. I tillegg til å lage veldig høye lyder, er han en fan av skateboarding, og han liker også å henge ut og forårsake mischief med sine minionvenner. Hvem gjør det ikke?!

En morsom kjæreste, Carl sprayer ved et uhell Stuart med en brannslukker på isen morsom som, la oss innse det, er helt morsom.

Josh

Undersått 9

Kilde: RantNOW

En annen av den litt plump minion klubben, Josh har to øyne og en veldig morsom personlighet. Han elsker også å forårsake ondskap, som vist når han skanner sin rump med Larry og Stuart. På et tidspunkt i filmen, når "bee do" -alarmen høres av Carl og hans søte buzz haircur, ser vi at Josh ser ut som en brannmann. Kanskje vi burde kalle ham Brannmann Josh minion?

Minion Quotes - Favoritter

Minionene er kjent for en hel rekke strålende sitater, men noen av de faste favorittene inkluderer:

  • "Bunn" - som sagt av Stuart
  • "Para Tu" - som sagt av Phil
  • “Ah! Pa-POY! "- Som sagt av Tim
  • "Whaaaat ?!" - Som sagt av Jerry
  • “Bah? Pappy? Hva slags pappy? - som sagt av tim
  • "Nei nei. Nei nei. Nei, Nei, Pa-POY! "- Som sagt av Mark
  • "Ken Pai" - som sagt av Dave
  • "Gelato!" - Som sagt av Steve
  • "Poppadom?" - Som sagt av Stuart
  • “Bananaaaah! Potato-naaaaaah! "- Som sagt av alle minions i den strålende banansangen

Leave A Comment

+ 50 = 59