20 filmer som Mean Girls

Noen ganger er det umulig å finne en erstatning for en klassisk high school-film som Mean Girls. Hvis du er villig til å gi det en tur, er det 20 filmer som Mean Girls. De kan ikke være ganske det samme som Lindsay Lohans siste store film, men disse filmene er ganske nært. De har noen de samme romantiske egenskapene, videregående innstillinger og satiriske poeng. Noen av dem gir en mer moderne oppdatering til Mean Girls. The House Bunny benytter en college sorority mens Strangers With Candy handler om en middelaldrende ex-addict. Velg dine favoritter eller planlegge en filmmaraton - du er sikker på å finne noen treff som du ikke har sett ennå på denne listen.

Selvfølgelig kan det være noen damer der ute som aldri har sett Mean Girls. For å fange opp: Mean Girls er en film som følger en high school transfer student som var hjemme skole for den forrige delen av livet hennes. Som så mange high school filmer går hun fra den plagefulle nerden til den ganske populære jenta i løpet av filmen. Spilt av Lindsay Lohan, spilte Mean Girls også den vakre Rachael McAdams og Jonathan Bennett. Hvis Mean Girls topplisten din med favorittfilmer, er du sikker på å nyte følgende 20 filmer som er Mean Girls.

perks

Perksen av å være en Wallflower

Perks of Being a Wallflower er en av de nyere filmene på denne listen. Basert på en bok med samme navn, forteller denne filmen en klassisk evighetshistorie. Skrevet av Stephen Chobsky, ser det på hvordan vi velger og bygger våre relasjoner. Med den talentfulle Emma Watson, Perks of Being a Wallflower, viser at noen ganger er det mennesker som vi bare må gi slipp på. I motsetning til de fleste bøker som ble omgjort til filmer, er denne filmen faktisk ganske nøyaktig. Du kan alltid lese boken før eller etter å se filmen - boken er verdt tiden.

tucker

John Tucker må dø

Vente noen andre utålmodig for amerikanske drømmer som barn? Hvis du gjorde det, er du allerede kjent med det fenomenale skuespilleren av Brittany Snow. Sammen med Arielle Kebbel, Jesse Metcalfe, Sophia Bush og Ashanti, Brittany Snow stjerner i kultklassikeren, må John Tucker dø. I filmen har disse jentene sine hjerter ødelagt av spilleren John Tucker (spilt av Jesse Metcalfe). Trioen av jenter som spilles av Ashanti, Arielle Kebbel og Sophia Bush oppdager at John Tucker har datert alle tre av dem. Med hjelp av sjenert Kate (Brittany Snow) begynner de å hevne seg på John Tucker. Fornedring er navnet på spillet i denne morsomme filmen om gjengjeldelse.

håndverket

Håndverket

Før Harry Potter var i teatre, var Craft en av mine favoritt witchy show. Produsert i 1996, ble denne filmen regissert av Andrew Fleming. Det fulgte i utgangspunktet en gruppe av fire tenåringsjenter spilt av Rachel True, Robin Tunney, Neve Campbell og Fairuza Balk. Disse jentene bruker sitt magiske talent for sin egen gevinst i denne mørke, men likevel morsomme filmen. I filmen plotter de hevn på de populære barna og har det gøy å gjøre det. Hvis du hadde en hard tid på videregående skole eller en kjærlighet til magiske filmer, er dette filmen å se.

uvitende

Uvitende

De fleste har sikkert sett Clueless før. Hvis du aldri har sett denne filmen, og du elsket Mean Girls, vil du mest sannsynlig nyte Clueless. Det er egentlig en 90-årig versjon av Mean Girls med Cher og Dionne. Som Mean Girls, inneholder den en sosial transformasjon av upopulære til usedvanlig populære. Dette er en av filmene som skal plasseres på filmbøttelisten.

lett

Lett a

Easy A følger historien om en ung jente som lurer på å miste sin jomfruelighet for å hjelpe til med å få sosialt og økonomisk. Det er stjernene Emma Stone og ble regissert av Will Gluck. Hvis du ikke så denne filmen da den kom ut i 2010, så savnet du deg. Det er svært smart og interessant for en videregående film. Enda bedre, det er stjernene Emma Stone som er fenomenal som spiller hovedrollen.

grusom

Onde intensjoner

Farlige Liasons var inspirasjonen til grusomme intensjoner. Hvis du trodde at plottlinjen var ødelagt, sett hundrevis av år tidligere, så vil du sikkert tro at denne filmen er mer enn litt tvilsom i den moderne tid. I utgangspunktet følger dette historien om en stedsbror og stedsøster. De gjør en innsats av den verste typen. Han må få en jente kjent for sin jomfruelighet - spilt av Reese Witherspoon - å sove med ham. Hvis han gjør det, vil sin søstersøster (spilt av Sarah Michelle Gellar) sove med ham. Hvis han mister, må han gi sin stedsøster sin jaguar. Prangelinjen er interessant og intens å se på. Selv om det til tider er søppel, er det fortsatt en ekstremt smart tilpasning av den franske roman Choderlos de Laclos og den nyere filmen Dangerous Liasons.

aldri

Aldri blitt kysset

For alle som hadde en hard tid på videregående skole, er Never Been Kissed din drømfilm. I denne historien spiller Drew Barrymore Josie Geller. Josie er en forfatter som blir fortalt å gå undercover av hennes redaktør som en videregående student for å avdekke hva elevene er opptatt av. I prosessen omskriver hun fullstendig fortiden. I stedet for å være en upopulær, sjenert jente, blir hun en av de mest populære, mest populære jentene i skolen. Hun blir forelsket i sin lærer og i utgangspunktet ender opp med å lage filmmagi. Hvis du liker Drew Barrymore som skuespillerinne, er dette virkelig en av hennes bedre filmer å se på.

fort

Rask tid på Ridgemont High

Hurtige tider på Ridgemont High er kjent for å være en god film å se på og en må se klassisk film. Det ble utgitt på 1980-tallet, men det har allerede blitt oppført på mange av de "Topp 100 filmer noensinne" -tabellene. Denne filmen ble skrevet av Cameron Crowe og inneholder skuespillere som Pheobe Cates. Du kan også anerkjenne regissøren, Amy Heckerling, fordi hun også instruerte Clueless. Poignant og morsomt, dette er en flott film å se over helgen eller på datoen natt.

lovlig

Lovlig blond

Reese Witherspoon er en av mine favorittskuespillerinner - to av hennes filmer er på denne listen. Legally Blonde er en av de filmene som er sitert om og om igjen. Det følger historien om en sororitydronning som fullfører college. Kjæresten hennes bryter opp med henne fordi han trenger en politisk egnet kone. For å vise ham at hun er mer enn bare en dum blonde, registrerer hun i lovskolen med ham og setter seg for å bevise sin egen verdi. Denne filmen var så populær at de gjorde en oppfølger. Som de fleste filmserier, husker jeg knapt den andre filmen, men den første Legally Blonde er verdt hvert minutt å se på det.

hun

Hun er mannen

Hun er mannen er en liten corny til tider, men det klarer seg fortsatt å være ganske humoristisk. Viola (spilt av Amanda Bynes) skaper en forsiktig plan for å skjule seg som sin bror. Mens broren hennes hopper på skolen og leder til London, tar hun over sin identitet på sin kostskole. Hun blir humoristisk rammet i kjærlighetsforhold, og hun ender med å falle for en av spillerne på fotballaget sitt. Regissert av Andy Fickman, denne filmen også stjerner Laura Ramsey, Channing Tatum og Robert Hoffman. Hvis du er en fan av Shakespeare, vil du gjenkjenne Hun er mannen som tomten for tolvte natt.

hvit

hvite jenter

Hvite kyllinger er en av de filmene som du bør se den en gang og aldri tenke på det igjen etterpå. Selvfølgelig er min søster og tante uenig med meg. De elsker, elsker, elsker hvite kyllinger og ser det hver gang jeg besøker. Jeg liker filmen, men det blir en liten corny til tider. Det forteller i hovedsak historien om to FBI-agenter som spilles av Shawn Wayans og Marlon Wayans. De må beskytte to hvite, kvinnelige arvinger fra et kidnappingsplott. Dessverre for agenter, tvinger og vendinger av plottet tvinger dem til å ende opp med å kle seg som arvinger og går til Hamptons. Hvis dette er første gang du har sett White Chicks, vil du le og fnise deg gjennom filmen.

fremmed

Strangers With Candy

Når det gjelder å skape en tittel, er Strangers With Candy muligens min favoritt tittel noensinne. Det er uhyggelig og morsom lyd på samme tid. Denne filmen stjeler sitt navn fra Comedy Central TV-showet med samme tittel. Det er ekstremt rart, men likevel morsomt å se på. Amy Sedaris spiller Jerri Blank i denne morsomme filmen. Hun er en 46 år gammel tidligere junkie som ender opp med å bli påmeldt på videregående skole. Så rart som plottlinjen er, det ender med å være komedie magi. Sedaris skuffer aldri.

lyng

Heathers

Hvis du er lei av de stereotype grimme andlighetshistoriene om videregående skole, klarer Heathers å bytte den opp. Denne mørke komedien stjerner Winona Ryder og Christian Slater som videregående venner. Winona Ryer, selvfølgelig, ønsket alltid å være medlem av den populære gruppen. Da hennes forsøk på å bli med på de kule barna feiler, avviker denne filmen fra den vanlige Hollywood-plottlinjen. Christian Slaters karakter møter henne og overbeviser henne om en bedre måte å bli populær: drep de populære barna som er i veien for henne. Selv om denne filmen er komisk og morsom å se, har den noen ekstremt mørke undertoner.

tenåring

Teen heks

Teen Witch er til tider corny, men klarer fortsatt å være en ekstremt interessant, klassisk high school-fortelling. Det følger historien om en jente som heter Louise. Hun gjør narr av de populære jentene på skolen og knuser på en varm fyr før hun oppdager en hemmelighet: hun er en heks. I stedet for å bli den neste Bill Gates, gjør hun hva de fleste videregående jenter vil gjøre. Louise begynner umiddelbart å stige opp den sosiale stigen og får fyren av drømmene hennes. Ved slutten av filmen må hun håndtere endringene i livet hennes. Hvem er egentlig hennes venn, og gjør henne forelsket egentlig som?

hus

The House Bunny

Hvis du vil bytte fra en typisk videregående skolefilm, oppgrader du til høyskoleår. I huset Bunny, Anna Faris og Emma Stone er morsomme. Anna Faris er sparket ut av Playboy-herskapshuset fordi hun er for gammel. Venstre for å forsvare seg, slutter hun å bli "moren" til en sororitet som består av upopulære jenter. Faris begynner umiddelbart å jobbe for å øke jenters moral og gi dem sminketips. En-til-en, damerne av sororiteten får tillit og et nytt utseende. Jeg likte grundig å se på denne filmen - jeg har definitivt sett det mer enn en gang. Av alle filmene på denne listen er House Bunny i mine topp tre. Anna Faris gjør virkelig filmen. Uten hennes skuespillerisk talent ville det ellers greit skriptet smake. Hennes morsomme skuespiller og sans for humor skinner virkelig i filmen.

tonehøyde

Pitch Perfect

Utgivelsen i 2012, Pitch Perfect har blitt sammenlignet mye med Mean Girls. Noen mennesker tror selv feil at det er de "nye" Mean Girls. Selv om Pitch Perfect er en ekstremt god film, er Mean Girls langt overlegen. I filmen spiller Rebel Wilson karakteren av Fat Amy. Skarp, vittig og helt morsom, dette er en må-se film.

I denne filmen danner en gruppe college kvinner en cappella gruppe. Kjent som Barden Bellas, bestemte disse sangene seg for å ta ned en annen cappella-gruppe. Hvis de slo den andre gruppen, vil de til slutt vinne hos statsborgere. Denne musikalske komedien ble først utgitt i september 2012 og var faktisk basert på en ikke-fiksjonsbok av Mickey Rapkin. Det mottok i utgangspunktet mange gunstige vurderinger, men ble ikke umiddelbart en blokkering. I stedet var det i utgangspunktet en "sovende hit", og det ble kjent over de neste månedene og årene. I dag har den oppnådd den nest høyeste bruttoinntektene til enhver musikkkomediefilm noensinne.

lagret

lagret!

Før Mandy Moore var kjent som en skuespillerinne (og ikke bare som en sanger) valgte hun Saved! som hennes "kommer ut" kjøretøy. Hun spiller karakteren til en kontrollerende videregående skole i filmen. Denne filmen følger livene til videregående skoleelever på en kristen videregående skole. Som Mean Girls, er det ment å være delvis en satire og delvis en komedie. Det lykkes mer enn begge målene.

bringe

Ta den på

Fotballspillere har Remember the Titans; cheerleaders har ta den på. Selv om skuespillet er bare ok, bringer det på, er den typen film som bare ser ut til å henge i tankene dine. Det kan følge en gruppe cheerleaders, men den klarer å gi en dyp melding om samsvar. Enda bedre, det har dansescener. Jeg kan ikke snakke for andre damer der ute, men jeg elsker dansescener og viser som Dancing With the Stars. Kaller det min måte å leve vicariously på, men dans av andre. I alle fall vil alle som elsker dansevideoer, nyte filmen Ta den på.

diner

Diner

Spisested er en av de eldste videoene på listen av en grunn: det har vært få kommer av aldersfilmer som klarer å komme nær det i kvalitet. Denne 1982-filmen følger historien om fire gutta som er i ferd med å vokse opp. Det er en flott film for alle i deres tidlige 20-årige å se på, fordi det følger den smertefulle prosessen med å prøve å endelig gå videre, selv når du ikke er klar til å vokse opp ennå.

berømmelse

Fame

Hvis du liker musikaler eller dramaer, er Fame en av de beste musikalene noensinne produsert. Skapt i 1980, ble det regissert av Alan Parker. I utgangspunktet fulgte denne filmen historien om unge som kjempet med sine følelser. Det er mindre hjerteskjærende enn Glee, men har fortsatt en overdimensjonert følelsesmessig innvirkning. Berømmelse er fortsatt en av de beste musikalene av all tid, og er en film som du må se i løpet av livet.

Selv om få filmer virkelig kan konkurrere med Mean Girls, kommer de forrige 20 filmene nært. Alt fra high school dramaer til satirer, vil disse filmene la deg le, gråt og tigge om mer. Hvis du har andre filmer du liker mye, vær så snill å legge igjen en kommentar nedenfor.

Leave A Comment

5 + 5 =