10 Sad Romantic Movies

Etter en oppbrudd eller en vanskelig uke på jobben, er det ikke noe bedre enn å sitte ned til en trist romantisk film. Noen ganger, alt du trenger er en tårejerker for å minne deg på at livet ditt ikke er så ille etter alt. Følgende ti trist, romantiske filmer er ment å bringe deg til tårer og gi deg et par timer med glede. Hvis vi savnet noen av favorittene dine, legger du en kommentar nederst i artikkelen.

casablanca

1. Casablanca

Fra utødelige linjer som "Her ser du på deg, barn" til en klassisk romantikk, toppet Casablanca listen. I det spiller Humphrey Bogart den latte kaféen som kjører American, Rick. Hans tidligere elsker, Lund, blir spilt av Ingrid Bergman. Hun viser seg på klubben med mannen sin og trenger hjelp fra Rick. Set under bakgrunnen av andre verdenskrig, er denne filmen romantikk på sitt beste. Hvis du aldri har sett det, må du.

en walk to remember

2. En spasertur for å huske

En tur til å huske blir raskt en klassisk romantikk. Den er basert på Nicholas Sparks-boken med samme navn og forteller historien om et videregående par. Den dårlige gutten på skolen blir forelsket i den gode jenta, Jamie. Han oppdager at hun er død av leukemi og prøver å hjelpe henne å fullføre alle målene på hennes bøtte liste før hun dør. Hvilke resultater er en berørende historie som lar deg revurdere alt i livet ditt og hva det betyr å virkelig elske noen.

roman holiday

3. Roman Holiday

Hvis du elsker Audrey Hepburn, vil du elske Roman Holiday. Selv om det ikke er så berømt som frokost på Tiffany, er det fortsatt en av Hepburns beste filmer. Det viser historien om en prinsesse som ikke er villig til å oppfylle sin forventede rolle og en journalist som faller for henne. Den bittersøde avslutningen vil forlate deg i tårer, og du vil huske denne filmen lenge etter at den er ferdig.

sabrina

4. Sabrina

En annen film av Audrey Hepburn er historien om en datter av en sjåfør. Hun faller for sønnen til sin fars arbeidsgiver og overbeviser ham om å hoppe ut på sitt ordnede ekteskap. En bror prøver å advare ham vekk fra Sabrina, men ingenting kan holde de to elskerne fra hverandre. Du kommer til å se opp og ned i forholdet deres, og kampen for å holde seg sammen, uansett hva. Dette er en annen av de klassiske tårnene som du må se i løpet av livet ditt, så sett den på bøttelisten din.

marley

5. Marley & Me

Marley & Me er flott å se fordi det gir et helt annet synspunkt. Du følger hunden, Marley, for hele sitt liv. Fra å rulle rundt i skittet til å nå alder, får du se livet hans fra sitt synspunkt. Som du kanskje har gjettet, er slutten av livet hans ikke særlig behagelig. Dette er en annen av de filmene som er sikker på å gi deg tåkete øyne. Hvis du er en hundelsker, så sørg for å pakke sammen noe vev fordi slutten er utrolig trist.

titanic-3d-plakaten

6. Titanic

Hvis du klarte å gå glipp av Titanic mani på 1990-tallet, må du ta deg tid til å se denne filmen. Selv om det er over tre timer lang, er det absolutt verdt å se på. Rose er en ung dame i overklasse, som er frustrert av de begrensninger som ligger på henne i livet. Chief blant disse begrensningene er forventningen om at hun vil gifte seg med en velstående, men fryktelig mann. Hennes mor og henne er praktisk talt avskyelige, så ekteskapet er en nødvendighet hvis de skal opprettholde sin livsstil i overklasse. Sammen kommer de på Titanic å gå til Amerika. Samtidig er Jack (spilt av Leonardo DiCaprio) en ung mann som bestemmer at å komme på Titanic er det beste alternativet som er igjen for ham. Han klarer knapt å gjøre det til styringen, og ender opp med å møte Rose mens han er ombord. Den øyeblikkelige attraksjonen mellom dem er magnetisk, og de trosser andre til å være sammen. Vi vil ikke ødelegge sluttingen, men det vil la deg gråte.

min sisters keeper

7. Min søsters keeper

Selv om det ikke er strengt en romantikkfilm, ble My Sisters Keeper inkludert, fordi det er en av de filmene du må se. Den ble tilpasset Jodi Picoult-romanen med samme navn. Historien om historien om en elleveårig som heter Anna Fitzgerald. Før hun ble født, ble hennes eldre søster diagnostisert med leukemi. Kan ikke få en nyrekamp fra noen andre i familien, søsterens eneste alternativ er Anna. Anna ble født med forventning om at hun en dag måtte gi henne nyre til sin døende søster. På et tidspunkt blir denne forventningen for mye, og ung Anna bestemmer seg for å ansette advokaten, Campbell Alexander. Hun ønsker å få medisinsk frigjøring fra moren sin, snarere enn å bli tvunget til å gi opp en av hennes nyrer. Hvis du ikke har ropt lenge - eller vil ha en påminnelse om at andre familier er enda mer skrudd opp enn dine egne - er dette en god film å se på.

936full-the-notebook-plakaten

8. Notisboken

Hvis du elsker romantikk, så har du sannsynligvis allerede sett notatboken. Hvis ikke, så er du inne for en godbit. Dette er en annen romantikkfilm som er basert på en roman Nicholas Sparks. Den dekker to forskjellige historier. I en tomtlinje ser du 1940-tallet romantikk av et ungt par som de modige alle vanskeligheter og sliter med å holde seg sammen. Den andre delen av tomten er en gammel kvinne og en mann som kjemper for å holde seg sammen i et sykehjem. Hvilke resultater er en tidløs romantikk som gjør at du ønsker en kjærlighet akkurat som filmene.

PS! I love you

9. P.S. Jeg elsker deg

Gerald Butler er hovedrollen i denne filmen på en merkelig måte. Han dør i begynnelsen, men han er hele fokuset på hva som vil skje etterpå. Holly Kennedy er karakteren gift med Butler, og hun er igjen for å håndtere sorgens og tragedien av hans død. Etter at han dør, innser hun at han har etterlatt brev bak for at hun skal lese gjennom. Som hun leser gjennom de daterte bokstaver, styres hun gjennom hennes sorg og inn i en ny verden. Hvis du noen gang trengte en påminnelse om at sann kjærlighet eksisterer og varer etter døden, så P.S. Jeg elsker deg er filmen for deg.

hva dreams may come

10. Hvilke drømmer kan komme

Hvilke drømmer kan komme har et konsept som ligner P.S. Jeg elsker deg. Det viser at kjærligheten kan fortsette selv etter døden. IT fokuserer på historien om Chris og Annie. Innenfor filmen blir du introdusert til en rekke spørsmål om liv, død og kjærlighet. Romantikken i historien berører, og de spørsmålene det bringer opp, holder deg til å tenke på filmen i flere dager.

Enten du vil ha en filmmaraton eller bare noen få gode romanser, er disse filmene den perfekte passformen. Designet for å forlate deg i tårer, har hver trist romantisk film på denne listen blitt valgt for maksimal tårer. Kose opp med en flaske vin, en eske med vev og favoritt-snacks fordi du er ute etter en godbit.

Leave A Comment

38 + = 46