Olivia Munn, ennen ja jälkeen

Ehkä hänellä on'Täysin vetänyt Zellwegerin, mutta Olivia Munn varmasti näyttää erilaiselta viime aikoina. 

Jopa Olivia myöntää sen. Huhtikuussa 36-vuotias näyttelijä kertoi FASHION -lehdelle: 

"Monikansallinen" ja "puolalainen kiina, puoli-valkoinen" tuo mukanaan monenlaisia ​​komplikaatioita, joita ihmiset eivät edes ajattele, kun kuvataan. Minulla on enemmän valkoista ulkonäköä, mutta luustoni on hyvin aasialainen. Minulla on korkeat poskipäät ja pienet silmät. Kun laitat hohtavan silmäini sisälle, katson välittömästi ristikkäisiä silmiä. Jos laitat liian raskaan ripsien minulle, näyttää siltä, ​​että silmäni ovat puoliksi suljettuina.Kun kasvosi muuttuu meikkien vuoksi, on vaikea antaa ihmisille tietää, että et todellakaan tee leikkausta tai täyteaineita& # X2026;" 

Ennen tätä hän oli vienyt Instagramiin selvittämään muutokset: 

Makeup, laihtuminen, silmän uudelleen muotoilu, happovärjäys ja ... Japanin perunat?!

Luuletko, että ne voisivat ottaa huomioon Olivian'uudet kasvot? Antaa'Katso tarkemmin:

Olivia vuonna 2006

Vuonna 2006 Olivia oli kaunis, tuorepintainen 26-vuotias, jossa oli pisamia, huulikiiltoa ja löysä aaltoja. Silloin hänellä oli paljon täyteläisempi kasvot, mutta ei'me kaikki? Huomaa myös hänen silmänsä huput.

Olivia vuonna 2008

Vuonna 2008 hänen hiuksensa oli paljon kauemmin, ja hän alkoi leikkiä hämärillä varjon sävyillä silmänsä ympärillä (jotka ovat nyt hänen allekirjoituksensa). 

Olivia vuonna 2009

Seuraavana vuonna hänen tyylinsä otti paljon "Hollywoodin" tunnelman. Tästä syystä on trendikäs puoli pulla, fluttery vääriä ripset ja kiillotettu kulta luomiväri. Hänen kasvonsa näyttää hieman ohuemmalta, mutta siitä's luonnollinen kun menetät vauvan rasvaa (hän ​​oli 29 täällä). Se voi olla myös valaistus tai kampaus.

Olivia vuonna 2010

Sitten pääsemme vuonna 2010, ja vaikka Olivia's yllään samanlainen hairstyle viimeiselle laukaukselle, hänen kasvonsa on jälleen erilainen (pyöreämpi). Se voi olla kulma, valaistus tai painonnousu, vaikka jos näet hänen päähän-toe, hän ei ollut ollenkaan ylipainoinen täällä. Hänen silmänsä ovat edelleen raskaat kannet, joilla on luonnollinen auran muoto.

Olivia vuonna 2011

Täällä voit nähdä, miten Olivia hieman kallistaa kasvonsa pois kamerasta, sillä on erittäin pidentävä vaikutus. Hän näyttää paljon enemmän pronssia, kulmat kulmakarvat ja viileä violetti luomiväri keskittynyt silmien alle. Hänen alalansa näyttää täydellisemmältä, mutta siitä's koska huulipunat tekevät varjoa alemman huulen alle. Yleensä ottaen, TRÈS glam!

Olivia vuonna 2012

Nyt me'vuonna 2012, ja en silti halua't Olivia kosketti kasvonsa. Tässä harvinaisessa kameroiden suunnassa aiheuttaa se'että hänellä on edelleen sama pyöristetty / päärynä muoto. Uusi aaltoileva lohko, raskaampi silmämeikki ja terävämpi, täyteläisempi kulma antavat hänelle aikuisen ilmeen. Myös paikalla alhaalla huulipunat, jälleen.

Olivia vuonna 2013

Sitten Olivia alkoi kasvattaa hiuksiaan; tämä kuvioitu keskipituus tyyli ehdottomasti pehmentää kulmat hänen lantio. Hänen kulmat ja ripset ovat vahvempia kuin koskaan ennen, mikä todella avaa silmänsä. Luulen silti, että hän's au naturel tässä. 

Olivia vuonna 2014

Tämä 2014-kuva, kun Olivia oli 34-vuotias, on viimeinen "luonnollinen", mielestäni. Pitkä, tyylikäs, kiiltävä hius on kasvojen laihdutusvaikutus, vaikka hänkin'ei myöskään ole hymyilevä yhtä laajasti täällä, mikä voisi ottaa huomioon kapeamman ulkoasun. 

Olivia vuonna 2015

Huomaa jotain uutta? Minä ajattelen sitä'Hänen silmänsä ovat'uudelleen auki yhtäkkiä. Ihmettelen, olivatko paljon raskaammat selät häiriöyritys. Hän näyttää myöskin enemmän ruskettuneelta, raskaammalta punastelta. Tämän jälkeen me didn't nähdä Olivia jonkin aikaa, kunnes... 

Olivia vuonna 2016

Ensimmäinen todiste, jonka olisin löytänyt Olivia'Uuden ilmeen ilme oli alkuvuodesta. Tarkoitan ... wow! En'Epäilemättä hän menetti painon kuvaamisen 'X mies', mutta hänen leuansa on selvästi hyvin erilainen. Myös hänen huulensa ovat paljon täyhempiä, ja hänen ihonsa ovat missä freckles ovat? Minä näen, mitä hän puhui silmänsä suhteen; Olen samaa mieltä siitä, että pehmeämpi, suorempi muoto on enemmän mahtavaa.

Se ei kuitenkaan ollut'kunnes Olivia astui ulos Oscar-palkinnosta, jonka ihmiset todella huomasivat. Jälleen hänen lantioväline on paljon kapeampi ja pyöristetty, silmät ovat avoimemmat, ja hänen huulensa ovat epäilemättä täydellisempää. minä'm surullinen hän eroon hänen pisamiaan! 

Hauska, kuinka Olivia aina näytti hampaitaan, mutta on nyt siirtynyt suljetun suuhun hymyileviin. Pelko näyttää niiltä'Olen palannut vähän, ehkä siksi's kesäisin? Voin vain'että hän meni pyöreästä / päärynän muotoisesta täyteiseen soikeaan!

Päivitys: Olivia vuonna 2017

Hyvä on, freckles ovat palanneet! Olivia näyttää super-kesältä täällä, tuoreella iholla, kirkkaalla huulipunalla ja ylhäällä solmulla. Hänen silmänsä näyttävät jälleen auki, ja minä luulen siellä's täyteaineen yläosassaan (kuten se's epätasainen).

Päivitys: Olivia vuonna 2018

Nyt Olivia näyttää enemmän lumoavalta kuin koskaan. Hän's 37 tässä vaiheessa, ja pidän todella siitä, miten hän's soitti takaisin meikkiin ja pukeutuu hiuksiinsa erittäin pitkäksi. Tässä laukauksessa voimme varmasti nähdä täyteaineen, joka ruiskutetaan hänen ylähuuliinsa. Myös yksi hänen silmistään näyttää laskenevan hieman ... mikä joskus tapahtuu Botoxin kanssa!

johtopäätös

En't tiedä sinusta, mutta luulen Olivia protestoi liikaa. Hän sanoo menettäneen painonsa, muuttanut kulmakarvojen muotoaan, alkanut happovärjäystä ja syötyään näitä hyaluronihappiperunoita. Hieno. Uskon häntä. Ja kun joku julistaa julkkis kauneutta, voin arvostaa meikkien muuntuvaikutuksia paremmin kuin useimmat ihmiset. Mutta silti epäilen häntä'koska se jättää tärkeät tiedot Todella vastaa hänen uuden ilmeen!

Tässä's teorian. Mielestäni hänen ensimmäinen menettelytapansa oli eräänlainen silmänalus, joka voidaan tehdä blepheropastilla tai jopa nostamalla selkä Botoksilla. Koska jälkimmäinen peloissaan ajallaan, se saattaa selittää, miksi hänen kulmunsa näyttävät korkeammalta joissakin kuvissa. 

Luulen myös, että hänellä oli luultavasti Botox-injektioita leukaluunsa heikentääkseen hänen masseter-lihaa. Tämä on Bethenny Frankelin äskettäin myöntynyt, ja todennäköisesti myös Zengweger on tehnyt sen. 

Mitä huulilleni on, voin't nähdä miten se'ei Restylane-täyteaine. Hänen freckles, se'että hän oli haalistunut Proactiv + Mark Correcting Padsin glykoli- ja salisyylihappojen kanssa (josta hän on tiedottaja). Mutta kun sinulla on budjetin lasertulostusmenettelyille, se tuntuu hieman todennäköisemmältä?

Yllättäen yksi asia'Olen melko varma, että hän ei't on saada nenän työtä, toisin kuin 99 prosenttia Hollywoodista. Joten luulen siellä's että! Luulen vain, että se olisi'olit parempi, jos hän'd) a) sanonut mitään uudesta ulkoasustaan ​​tai b) omistanut kokonaan hänen kosmeettisia menettelytapojaan sen sijaan, että antaisimme meille puolitietoja ja työnnämme ihonhoitotuotetta's palkkio edistää. Kerro minulle...

Mitä mieltä olet Olivian tilanteesta?'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi? 
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

5 + 5 =