Nicola Peltz, ennen ja jälkeen

Viime vuonna lyhyen ajanjakson ajan olin innoissani siitä, kuinka Nicola Peltz käytti meikkiä. 

Yleensä se oli jonkin verran yhdistelmä dramaattista (ja aina täydellisesti sekoitettua) luomiväriä, jolla oli virheetöntä ihoa, huulet sisäpuolelta posket ja pehmeät, värjätyt huulet. 

Vaikka hänkin's hänen alussa 20s, the 'Muuntajat: sukupuuton ikä' tähti on jo saanut kasvonsa maalatut tykkäävät Kate Lee ja Kara Yoshimoto Bua & # x2014 kaksi maailman'parhaat meikkiartistit. Ei ihme, että hän sai minun huomioni!

Mutta Nicolassa's viimeisimmän ulkonäön,'olen huomannut muutoksen. minä'd ei vain kuvaile meikkiään "aggressiivisemmaksi", mutta minä'd sanoa samaa kasvojen piirteitä, nimittäin hänen uusia huuliaan! 

Yritin todentaa, ovatko ne todellisia, johtaneet minut alas kaniin reikään. Kuten käy ilmi, Nicolalla on ollut erittäin dramaattinen kauneuden muutos, koska hän aloitti näyttelemisen. Katso:

Nicola vuonna 2010

Vaikka hän alkoi toimia lapsena, se ei ollut't vuoteen 15 asti, jolloin Nicola alkoi osallistua tapahtumiin ja saada valokuvata. Ja minun oh! En koskaan koskaan olisi tunnustanut tätä samaa henkilöä. Ensinnäkin hiusten väri. Hän's luonnollinen brunette, mutta väritteli hänen hiuksiaan tätä tummempaa suklaanruskea, mikä doesn't menevät hänen paljon kevyempi kulmakarvat (vaikka he voisivat'myös sävytetty). Yllättävimpiä piirteitä ovat tietenkin hänen laajempi nenä- ja poiittimenleuka. 

Nicola vuonna 2011

Tässä'toinen katso alkuperäinen Nicola, 16-vuotias. Katso kuinka pitkälle hänen meikkipeli on tullut ?! Me'Älä koskaan näe häntä näissä rohkeissa väreissä tai raskas punastua vuonna 2016. Huomaa myös hänen ihonsa. Se'Se ei ole huono täällä millä tahansa keinolla, mutta on olemassa muutamia kuoppia ja virheitä, kun taas tänään's täysin sileä ja posliini. Jälleen, hänen leuka näyttäisi pidempään ja nenänsä laajempi.

Nicola vuonna 2013

Nicola ei ollut't kuvattu vuonna 2012, mutta seuraavana vuonna, syntyi täysin uusi ilme. Hän's upea kuin vaalea, se todella toimii hänen kalpean ihon. Plus, hänen tatuoinnillaan oleva tila on nyt ylimääräinen vähän täydellisempi (ehkä dermatologisista toimenpiteistä, kuten spironolaktonista, Levulan-hoidosta jne.). Makeup on myös parantunut; vain katsokaa niitä upeita savuisia silmiä! Luulen hänen nenän näyttää siltä, ​​että se voisi'on puhdistettu hänen poissaolostaan ​​kameroista. Mutta luulen, että tämä voi silti olla sama leuka?

Nicola vuonna 2014

Vuoteen 2014 mennessä Nicola näytti jälleen erilainen. Voi olla, että hän meni vielä kevyempään, kaikkiin vaaleisiin, joita minä haluan't ajattelevat olevan yhtä mautonta häntä. Tai ehkä se's makeup, joka on hienostunut ja neutraali hän's edes kuluneet. Vai ... voiko ero olla uusi nenä- ja leuka-muoto? Olen ehdottomasti nerokkaan kärjen hienosäätö, ja hänen leukansa näyttää pehmeältä, ei niin teräväksi.

Nicola vuonna 2015

Tässä'kun aloitin Nicolasta ilmoituksen. Nämä silmät ovat lumoava! Hän oli täällä 20-vuotias, ja tänä aikana hän oli asettunut allekirjoitukselle kauneuden estetiikkaan. Vain harvat näyttelijät koskaan saavuttavat tämän taso meikki täydellisyyttä, ja jopa hiusten väri on parantunut nyt, luonnolliset tummat juuret, jotka näyttävät uskottavampia hänen ihonsa. Jälleen, näet enemmän kulmikas (eikä sipuli) kärki nenä, ja hänen kasvonsa näyttää soikea eikä sydämen muotoinen.

Nicola vuonna 2016

Ja se vain paranee ja paranee. Kiitän myös tätä meikkiä, joka on pehmeämpi kuin edellinen ulkoasu, mutta ei yhtä vaikuttava sen saumattomalla sekoituksella ja modernilla värivalikolla. Hänen vaaleutensa näyttää ehkä hieman keltaiselta, mutta tällaisella kasvolla, kuka's kiinnittää huomiota? Hän's pitämään kasvonsa samaan kulmaan kuin vuoden 2013 laukaus, ja näyttää siltä, ​​että hänen leukansa on lyhennetty.

Ei mihinkään'n inspiraationa, joka innostaa Nicola-tutkimusta ensi sijassa. Pyhät huulet! Selvästi, kuten niin monet nuoret näyttelijät Hollywoodissa juuri nyt, hän on hypännyt injektointijunaan. Se'on yllättävää, koska hänellä oli jo täydet huulet, ja nyt ylimmäinen on turmeltunut ja liioiteltu. Mutta ... Olen ensimmäinen, joka myöntää, että kaikesta muusta tämä kauniista, pehmeämmästä vaaleasta väristäni on erittäin herkkä meikki. Ja hänen ihonsa! Se on edelleen mahdottoman virheetön.

Päivitys: Nicola vuonna 2017

Nyt, Nicola's ylähuuli on jopa suurempi, itse asiassa se's vaikea olla huomaamatta, vaikka hyvin kaunis meikki. En't saada, miten tämä on toivottava tulos, kun sinulla olisi vain normaali huulet? 

Päivitys: Nicola vuonna 2018

Ja nyt asiat ovat muuttaneet entistä muukalaisemmiksi. Poissa on korotettu muotoilu, korvattu faux tan, huono muotoilu, rintanainen vaaleat hiukset ... ja suurin, eniten pistetty huulet I've koskaan nähty punaisella matolla! Luulen, kun sinä'Olen muuttanut niin paljon kasvoistasi, menetät kaiken näkökulman. Tämä on niin ... Michael Jackson-ish!

johtopäätös

Kuten sanoin, en koskaan pystyisi tunnistamaan vasemmalla olevaa brunettaa, koska oikealla olevan blondi nuorempi versio. 

Hiusten väri muuttuu kuitenkin vain vähäisellä roolilla tässä dramaattisessa muutoksessa. Uskon todellakin, että Nicolalla oli jonkinlainen leukaustyö, ja leuka muotoilu, luulen, että he kutsuvat sitä? "Muutettu koko hänen kasvonsa tasapaino.

Sen lisäksi se'On myös selvää, että hänen nenänsä oli hieman kaventunut ja kärki uudestaan ​​muotoiltu juuri niin, että se keskittyisi silmiin ja huulille. Hänen silmänsä näyttävät silti kauemmas toisistaan. 

Viimein hänen viimeisin kosmeettinen työ näyttää olevan ylähuuli injektioita. Iholla tämä uskomattoman täydellinen, hän voi myös luottaa suun kautta annettaviin lääkkeisiin tai lasereihin, jotta se olisi niin sileä ja puutteellinen. Vaikka meikki on uskomaton, ja se ei edistä uutta tähtiä, voit't saada tämän kaltainen ihon pohjasta!

Epäilemättä hänen "makeover" oli menestys, mutta minun on ihmetellä, miltä tuntuu siltä, ​​että se näyttää niin erilaiselta kuin kasvatit. Mitä mieltä sinä olet?

Miten tunnet Nicolasta?'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

74 + = 78