Melania Trump, ennen ja jälkeen

Vaikka minä'm kanadalainen, ja voi't äänestävät Yhdysvaltain vaaleissa, se'ei ole kovinkaan vaikeaa havaita yhtä ehdokkaan asettua naista'n puolella. 

minä'Melania Trumpista puhutaan tietysti 46-vuotias sloveeni-amerikkalainen ex-malli, joka on ollut naimisissa Donald Trumpin kanssa vuodesta 2005. 

Minulle, hänen kaareva nenä, rypistynyt otsa ja pullea posket näyttävät hyvin samanlaisilta kuin monet aiemmista Before & After -aiheisista aiheista, ja ilmeisesti minä'M ei ainoa, jolla on nämä ajatukset. Huhtikuussa haastattelussa hän kertoi GQ: lle: "Minä en't tehdä muutoksia. Monet ihmiset sanovat, että käytän kaikkia kasvojeni menettelyjä. minä en't tee mitään. Elän terveellistä elämää, hoidan ihoni ja ruumiini. minä'm vastaan ​​Botox, I'injektioita vastaan; Minä ajattelen sitä's vahingoittaa kasvosi ja vahingoittaa hermojasi. Se'kaikki minä. I ikävä, kuten äitini tekee. "

Kuten aina, minä'll esittää kuva todisteita ja voit päättää:

Melania vuonna 1987

Vuonna 1987 Melania (Melanija) oli tuoreen 17-vuotiaan, joka toivoi mallintavan uran käynnistämistä. Hänen silmänsä olivat paljon auki täällä, ja hänen nenänsä näkyvämpi. rakastan häntä au naturel kulmakarvat!

Melania vuonna 1999

Nopeasti eteenpäin vuoteen 1999, ja Melania urheilussa oli kevyempi hiusväri ja karvaisemmat kulmat. Hän oli 29 täällä, ja mielestäni tämä oli edelleen hänen alkuperäinen nenä. Huulet, minä'En ole varma siitä, että ylhäältä näyttää erityisen pullea, mutta Restylane-injektiot olivat kaukana mainstreamista sitten. Jälleen kerran hänen silmänsä ovat suurempia kuin nyt. 

Melania vuonna 2001

Se palasi ruskeisiin hiuksiin vuonna 2001, mutta melania säilytti erittäin ohut kulmat. Se, miten hänen posket jäivät ulos, näyttää niin paljon kuin Restylane, samoin kuin hänen pulleita, kiiltävät huulet, mutta tämä oli 15 vuotta sitten, ja hän oli vain tuolloin. Ehkä hän oli varhainen sovittelija?

Melania vuonna 2004

Tämä on kuva, jossa mielestäni Melania näytti kaunein. Lämmin karamellin hiusväri todella sopii hänen ihonsa, ja valo, pronssi meikki on ylivertaista. (Huomaa, että kevyempi kosketus silmiin, verrattuna siihen, kuinka hän käyttää nyt meikkiä.) Epäilen tällä kertaa, että hän oli todennäköisesti muuttanut nenäänsä.

Melania vuonna 2005

Hiusten väri ja bronzer jumissa ympäri vuoden 2005, lisäämällä syvä spray tan. Tämä on ensimmäinen kuva, jossa voimme nähdä Melanian's epäilen, että kirkkaat valkoiset ja tasaiset kokoiset ilman hammaslääkärin apua. Mutta siellä's liikkua hänen silmänsä ympärillä ja luonnollinen ontto alla niiden alla, joten minä haluan't ajattelevat, että hän oli koskettanut tätä aluetta toistaiseksi (hän ​​oli 35 täällä).

Melania vuonna 2008

Vuonna 2008 Melania alkoi omaksua samaa kynnystä kuin aviomiehensä. Valokuvaaja kerran kertoi minulle, että squinting on hyvä tapa esittää, kun otat kuvan, jos olet'ovat alttiita hullu-silmä, "hirvi ajovalot" näyttää. Joten se voi olla mikä'täällä tapahtuu eikä kirurgista kasvojenkohotusta (huomaa, miten hänen posket ovat tasaisempia). Tämä on myös silloin, kun Melania alkoi pukeutua raskaaseen silmämeikkiin ja vuoraukseen vesilinjoissaan, mikä epäilemättä sulkee pois jo pienet silmänsä. Nenäsi näkyy tässä suhteessa verrattuna vuoteen 1999.

Melania vuonna 2009

Nyt me'vuonna 2009, ja voin'Kuvittele, että melania, 39-vuotiaana, ei't olla dabbling injektoitavia. Hänen posket näyttävät enemmän pulleilta ja hänen silmänalustaansa täynnä kuin kuvassa neljä vuotta aikaisemmin. Se vain ei't tapahdu kuin ikäsi. Se näyttää myös Botoxilta'on injektoitu otsaan ja huulien ympärille (ja estää häntä luonnollisesti hymyilemästä). Se sanoi, että mielestäni hän näyttää varsin hyvältä täällä, täydellisimmillä kulmilla, savuisilla silmillä ja pehmeällä pudotuksella.

Melania vuonna 2010

Mitä hyppää eniten tässä 2010-valokuvassa on Melania'uskomattoman veistetyt posket. Hauska miten he'vieläkin näkyvämpi täällä kuin vuonna 2001! Ihotautilääkärit tavallisesti pistää täyteaineen siellä yrittäen "nostaa" kasvot, mutta mielestäni harvoin näyttää luonnolliselta, että'mikä vaikuttaa silmänsä kissan ulkoasuun. Huulet näyttävät ohuemmilta osoittaen, että hän luultavasti käytti myös injektioita.

Melania vuonna 2011

Injektioiden asia on se, että ne voivat näyttää miljoona kertaa paremmin, kun ne "asettuvat", ja tämä 2011 kuva on erinomainen esimerkki siitä. Melania oli tässä kuvassa 41 ja hänen kasvonsa ei't näyttävät aivan tiukalta täältä. Huomaa, kuinka hänen huulensa ovat jälleen täyttyneet, Restylane-merkkinen merkki.

Melania vuonna 2012

Vuonna 2012 Melania oli 42, ja nyt me'Aloitan nähdä tyylimuutoksen "seksikkäisestä mallista" poliitikkoon'"Hänen poskillaan silti silmät ruiskutetaan minulle, vaikkakin vähemmän liioiteltu kuin vuoden 2010 ammuttu.'s hieman rypistyä, hänen silmänsä alue näyttää silti tiukasti, mikä viittaa Botox.

Melania vuonna 2014

Melania otti taukoa lääkäriltä's Office -toimistot tämän 2014 kuva. Hän oli täällä 44, ja jos hänen silmänsä ympärillä olevat rypyt, hänen selkänsä ja alaspäin hänen posket ovat viitteitä, Botox oli kulunut (ja luultavasti myös Restylanesta). Jälleen, nenäsi kärki näyttää siltä, ​​että sitä on hienostunut. Häpeä Jennifer Lopez-tyylistä näkyvää huultenrajausta!

Melania vuonna 2016

Tämä tuo meidät nykypäivään, ja 46-vuotias Melania, joka näyttää jälleen, kuten hän's kosmetiikka. Hänen otsaansa on täysin linjatön, hänen silmänsä näyttää "veti" ja hänen posket ovat täyttyneet (vaikkakaan ei 2010 tasolle, kiitos hyvyydestä). Luulen myös hänestä's saa huulipulloa, ainakin ylähuuli. Hänen voimakkaasti muotoillun nenänsä on liioiteltu sen muutettu, ohuempi muoto.

johtopäätös

Melania voi vaatia, että hän on "luonnollinen", mutta mielestäni nämä kuvat kertovat toisenlaisen tarinan.

"Hänen kasvonsa on kallis ulkonäkö liian täyteen ja yli-Botoxed", tohtori Franklin Rose, muovi kirurgi, kertoi Life & Style. "Melania's otsa on yhtä sileä kuin vauva's takapää, joten hänellä oli vapaat Botox-määrät varmasti. Hänen poskillaan sekä suon ja suun nurkkojen välissä olevilla sukkulabialuksilla on todennäköisesti täyteaineita. Hänen rinoplastiansa on kaunis työ. Jokainen, joka nyt hoitaa, on vain hieman ylimielinen injektoitavien aineiden kanssa. "

Jos totta, niin'ei kuin hän's ainoa celeb kieltää saada kosmeettisia menettelyjä (Olivia Munn, kuka tahansa?). Mutta se voi'Melania Trump "on melko helppoa, ja hänen miehensä on tunnustanut Esquire'n vuonna 1991:" Tiedät, että se ei todellakaan tarkoita sitä, mitä media kirjoittaa niin kauan kuin sinä've sai nuoren ja kauniin perseestä. "

Miten tunnet Melaniasta'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

+ 69 = 72