Lady Gaga, ennen ja jälkeen

"Minulla ei ole koskaan ollut plastiikkakirurgiaa, ja monet pop-laulajat ovat. Mielestäni epävarmuuden edistäminen plastiikkakirurgian muodossa on äärettömän haitallista kuin kehon muutokseen liittyvä taiteellinen ilmaus."

Että's tarjouksen Stefani Germanotta, Lady Lady Gaga, vuonna 2011 Harperin haastattelussa's Bazaar. Kuinka mielenkiintoista laittaa tällainen lausunto sinne, kun kuva todiste sanoo toisin!

Asia on, että hänen vaatekaappi on niin törkeää, että sinä tahdot't todella huomaa muutokset hänen kasvonsa vuosien varrella. Toisin kuin muut julkkikset, joiden täytyy luottaa meikkiin ja hiusleikkuihin, jotta ihmiset eivät häiritse ihmisiä parannuksistaan, Gaga's aina ollut tunnettu hänen outlandish puvut. Se tekee myös paljon vaikeammaksi nähdä mitä's muuttui puoliksi ajasta, hän'menee noin näin:

Tai tämä (!!!):

Kyllä, nämä ovat kasvotarvia, ja hän vaati, että he olivat luonnollisia. "En ole koskaan ollut plastiikkakirurgiaa. [Ulokkeet eivät] ole protetisia, ne'luuleeni. "Selvästi, mitään, mitä hän sanoo tästä aiheesta, voidaan luottaa!

Mutta minä'Anna sinun päättää & # x2014; anna's katsomaan hänen kauneuden kehitystä:

Lady Gaga vuonna 2004

Tämä on Lady Gaga, kun hän oli vielä Stefani, yläasteella semi-muodissa. Sinä'Älä koskaan arvaa, että hänestä tuli pop-kuvake muutama vuosi myöhemmin!

Lady Gaga vuonna 2005

Vuoteen 2005 mennessä hän aloitti musiikkiuransa ja oli mukana Katy Perry-meets-Ashlee-Simpson -hahmossa. Ilmeisesti tämä oli etsimässä toiveita naispuolisia muusikoita sitten. Mutta koska muut olivat jo lukittaneet tämän tyylin, Stefani päätti muuttaa Lady Gagaan. (Jokainen pop-tähti tarvitsee kikka, eikö?) 

Lady Gaga vuonna 2008

Ah, se's enemmän kuin Lady Gaga me tiedämme! Tämä laukaus antaa todella hyvän näköisen luonnolliselle nenälle ja huulille. Hänen ihonsa on myös erittäin ruskettunut tässä vaiheessa. Luulen, että hän oli myöhemmin tekemässä kosmeettista hammashoitoa, kuten siellä's hieman epätasaisuutta hänen kahden etuhampaansa pohjassa. Ei, että sinä'd -ilmoitus näiden ripsien kanssa!

Muista tämä Punaisen Ratsastajan puku? Ota myös hyvä, pitkä tarkastelu nenään, koska asiat ovat muuttumassa.

Lady Gaga vuonna 2009

Vuoteen 2009 mennessä, Gaga'n nenä oli hieman kapeampi. Se voi olla kulma tai se voisi olla hänen ensimmäinen menettely. Hän's vielä työtä fake tan ja raskas ripset. Näiden lisäksi olen todella halunnut tämän aikakauden, hänen tyylinsä oli niin hauskaa sitten!

Lady Gaga vuonna 2010

Asiat kääntyivät teatteriin vuoden 2010 alusta lähtien. Hiukset ovat peruukki, ja Gagalla on niin paljon meikkiä, että voimme't kertoa mitä on muuttunut, jos mitään hänen kasvonsa. Hänen yhden kulmakarvansa tekee sen "Spocking" -mallin, joka on yleensä Botoksista, mutta ehkä se'vain meikki. Hän oli tällä hetkellä vain 24.

Lady Gaga vuonna 2011

Täältä näemme hänen nenästään, joka näyttää samanlaiselta kuin vuonna 2008. Siellä's edes saman pienen kuhmun! Joten jos hänellä oli jo kosmeettisia töitä, se oli hienoa ja räätälöityä. Mahdollisesti jopa ei-kirurgiset (injektioilla), mikä selittäisi, miksi muoto muuttuu.

Mutta sitten Lady Gaga meni MIA: aan jonkin aikaa, katoamasta julkisesta silmästä, vain ilmestymään vuotta myöhemmin...

Lady Gaga vuonna 2012

Se's aivan uusi Lady Gaga! nätti Gaga. Tummempi hiusväri ja hienostunut meikki antavat hänelle dramaattisen uuden ilmeen ... mutta onko hänellä myös uusi nenä? Seuraava kuva osoittaa kyllä...

Lady Gaga vuonna 2013

Katsokaa hänen profiiliaan. Kumpu on mennyt, ja hänen nenänsä on täysin suorana. Jälleen tämä voisi olla nenän työtä. Mutta tällaisten väliaikaisten tulosten saavuttaminen on myös mahdollista injektioilla.

Edestä Lady Gaga näyttää myös erilaiselta. Ihmeellinen iho, ennen kaikkea, huomaat todella, että pimeän perunan kontrasti ja ilman väärennettyä rusketusta. Nenässän kärki näyttää varmasti hienolta, ja silmät ovat auki (vaikka se voisi yksinkertaisesti olla siitä, ettei vääriä ripulia ole).

Odota & # x2014; onko tämä Heidi Montag? OMG! Yhtäkkiä Gaga on platinaa vaalea, ja näyttää siltä kuin täyteaine poskissaan (ja mahdollisesti huulet). Jos hän oli menossa a 'Tytöt Seuraava ovi' katso, hän onnistui! Tässä kuvassa'On myös hyvin selvää, että hänellä on tinier nenä. Voisin jopa tehdä asian leuan implantille tai täyteaineelle, sillä alue on nyt ulkoneva. 

Päivitys: Lady Gaga vuonna 2014

Lady Gaga hyväksyi hienostuneen identiteetin vuonna 2014. Tämä kynttilä ja pehmeä meikki ovat tällainen lähtö hänelle! Katso tarkasti hänen kulmistaan, ja sinä'Huomaat, että niillä on luonnottomat nostot ulkoreunoilla. Botox tai vain meikki?

Päivitys: Lady Gaga vuonna 2015

Yksi suosikkikohteistani on tämä harmaa karva ja vihreä luomiväripuku vuodesta 2015, kun Lady Gaga oli 29. Hänen tyylinsä on edelleen "siellä", mutta siinä on tyylikkyys, joka oli't siellä aiemmin, tiedätkö? Huomaa, kuinka pienikokoinen nenä näyttää nyt, ja kuinka hampaat ovat valkoisempia ja suorempia.

Päivitys: Lady Gaga vuonna 2016

Seuraavana vuonna Lady Gaga kävi läpi Marilyn Monroe-esque -vaiheen, usein yllään platinan blondi vintage-aalloilla. Hänen ihonsa on niin täydellinen! Jälleen, luulen siellä's todennäköisesti täyteaine hänen posket, jolloin hänen kasvonsa näyttävät varsin veistoksilta. Sama koskee hänen nenäään.

Päivitys: Lady Gaga vuonna 2017

höpsähtänyt's tyyli on ollut rennompaa Viime aikoina "pidän siitä! Täällä tummat kulmat ja sotkuiset hiukset antavat hänelle kokonaan uuden tunnelman, ja hänen piirteillään on mukava tasapaino (kiitos nenästä). Mutta on ZERO mahdollisuus minä'tunnustavat hänet samana henkilönä 10 vuotta sitten!

Samoin hän oli 'Syntynyt näin?' Minä sanon ei! Todisteet ovat selvät, ainakin Lady Gagalla on ollut kosmeettisia töitä nenään. 

"Lady Gaga näyttää siltä, ​​että hänellä olisi ollut ei-kirurginen nenän työ," tohtori McCoy Moretz kertoi Hollywood Life. "Tämä tarkoittaisi täyteaineita, kuten Juvedermia tai Radiessea ja Botoxia. Botoksilla voidaan nostaa kärkiä, ja täyteaineita voidaan käyttää epäsäännöllisten ääriviivojen korjaamiseen.

Mutta se'ei kaikki. "[Ennen], Lady Gaga'Hänen leukansa näyttää lamaavalta, "hän lisäsi." [Nyt], hänen leuka näyttää olevan täynnä ja enemmän suhteessa hänen kasvoihinsa. Tämä olisi voitu tehdä täyteaineilla. Hänen poskillaan näyttää myös täydellisempää, mikä voi olla myös täyteaineiden tulos. Kaiken kaikkiaan mielestäni hän näyttää paremmalta kuin ennen. "

Joten Gaga voi todella kertoa totuuden, kun hän sanoo, että hän's ei koskaan ollut plastiikkakirurgiaa. Mutta injektoitavat, jotka muuttavat kasvojen piirteitä ovat edelleen't mitä sinä'd odottavat gurulta "itsetuntemusta". Oletko samaa mieltä?

Miten tunnet Lady Gagasta?'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

6 + 3 =