Kylie Jenner, ennen ja jälkeen

Kaikista Before & Afters meistä'tähän mennessä tutkittu, yksi dramaattisista muutoksista kaikista yksittäisistä kasvojen piirteistä on Kylie Jenner's huulet.

Tähän mennessä me kaikki tiedämme, että 'Pidä kiinni Kardashian kanssa' tähti on myöntänyt saada huulten injektioita. Esityksessä olevasta leikkeestä hän sanoo nimenomaisesti: "Minulla on ollut väliaikaisia ​​huulitiivisteitä'Haluan vain tehdä jotain. "

Ennen tätä Kylie vaati, että hänen täyteläisempi ilme oli vain huulipunista. Kysyttäessä siitä E! Uutiset, hän sanoi, "Minusta tuntuu kuin kaikki ovat puhuneet siitä kuukausia, joten minä'm sellainen sairas. Omat kuvat, minä kauhan heitä paljon. Mielestäni suuret huulet ovat mahtavia. Rakastan huulipäällysteitä ja huulilleni. Mutta minä en't edes hoitaa enää. minä'm kuin mitä tahansa, sano vain mitä haluat. "

Hänen sisarensa Kim sanoi saman asian Pixiwoo-sisarusten haastattelussa (katsella klo 5:05):

"Hän nostaa huulensa ... ja se näyttää hämmästyttävältä", Kim sanoo. "Ja menen hänen huoneeseensa ja minä'm like, "Mitä linjaliikennettä käytät?" Koska hän vain huulirasva, ja täyttää sen; hän ei käytä huulipunaa tai kiiltoa .... Mutta hän on niin hyvä meikkiin. Jokainen tapahtuma, hän tekee itsestään. & # X201D;

Riiight. Kylie käyttää MAC Soar -ohjelmaa, mutta ylipiirustus on varma't antaa sinulle tällaisia ​​huulia! 

Antaa'Tarkastellaan tarkemmin hänen muutostaan:

Kylie vuonna 2009

Tämä ensimmäinen kuva on vuodelta 2009, kun Kylie oli vasta 12-vuotias. Sellainen söpö poika ja hänellä oli pisamia! En't tiedä, jos he'on nyt lasertunut pois tai vain haudattu paksu, Kardashian-tyyliin meikkipeili. Joko niin, häpeä ei näytä heitä pois! Minusta tuntuu, että hänen ihonäänsä näyttää täysin erilaiselta nyt.

Kylie vuonna 2010

Seuraavan vuoden 2010, Kylie silti näytti ihastuttavan luonnolliselta. Rakasta tämä ikä-sopiva meikki hänelle. Ihon viimeistely on vielä melko tuoretta, ja hänen huulensa ovat hienosti liukas kiilto. 

Kylie vuonna 2011

Vuoteen 2011 mennessä allekirjoituksen Kardashian-tyyli alkoi näkyä. Hänen hiuksensa näyttää pimittuneelta, ja hänen perusta on raskas kaikille liian kovaa, mutta varsinkin 14-vuotiaalle. minä'M myös utelias jos jossakin vaiheessa tämän kuvan ja seuraavan, hän oli hienosäätää nenäänsä. 

Kylie vuonna 2013

Kylie on Kylie vuonna 2013. Säätiö ei ole't mahtava, mutta luulen, että hän näyttää täältä täällä ... tytöllä on upeat hiukset, silmät ja kulmat. Joten mitä jos hänen huulensa ovat (olivat) ohut puoli? 

Myöhemmin samana vuonna Kylie karkasi vampyhuulen suuntausta. Okei, niin tumma väri voi tehdä huulista vielä ohuemmaksi, mutta minulla on nolla ongelma tämän kanssa. Luulen, että hän näyttää hyvältä täältä! (Hyvin,ehkäminä'd ovat ohittaneet väärennettyä rusketusta.) Rakastan sitä, kuinka rikkaat huuliharput herättivät hänen ruskean silmänsä ja että vaalean keltainen kohokohta sisäkaarilla on erittäin cool.

Kuukautta myöhemmin ... Minusta tuntuu, että Kylie löi huultenrajauksen. Olenko oikeassa? Minulle näyttää siltä, ​​että hän piirsi alareunaansa pitkin, mutta piti sen todella pehmeänä ja värjäytyneänä, jotta ei olisi selvää. Voin päästä tämän takana. (Mutta ei ääriviiva ... eeks.) Huomaa, miten hänen selkänsä ovat paksumpiakin.

Kylie vuonna 2014

Seuraava kuva on helmikuusta 2014, 16-vuotiaana. Hänen huulet näyttävät hieman täynnä täällä, luulen. Mutta normaali täynnä. En't tiedä, onko tämä vielä huulipunaa vai huuliharjoitusten alkua ... mutta jos hän'd pitivät asioita tällä tasolla, en't ajattelevat, että ihmiset puhuisivat.

Toukokuussa oli kuitenkin selvää, että jotain oli ylös. Toki, hän's yli-piirustus hänen huuli linja, mutta siellä's waaaay enemmän pinta-ala ja projektio hänen huulet nyt. Ja jos tarkastelet tarkasti, näet muutamia kokkareita ja halkeamia, jotka ovat täyteaineiden merkki. Minulle, hänen selänsä näyttävät myös kaaremmalta.

Seuraava laukaus on kesäkuusta 2014. Huulet näyttävät todellisilta pahoilta, ja minä vain haluan't ajattelevat, että tämä voisi tapahtua pelkästään meikkiä. Pidän hiuksista ja meikistä yleisesti, vaikka se on niin hyvä leikkaus hänelle, ja hän käyttää mutaisia ​​ruskeita sävyjä paremmin kuin kukaan muu tällä hetkellä.

Elokuun alussa meitä käsiteltiin Kylie luonnollisemmaksi versioksi. Tai ainakin yhtä luonnollista kuin Kardashian perheenjäsenet saavat! Tämä on melko hyvä, vaikka nurkkaus on aivan liian ilmeinen. Jälleen, hänen huuliensa pinta-ala on voimakkaasti täytetty hänen ikiövuosistaan.

Tämä laukaus's elokuun alusta. Tällä kertaa, Kylie's kalpea ja matta huulen väri, joten vaikutus isn't liioiteltuna kuin aiemmin (ja myönnän, että hän näyttää hyvältä). Mutta katso? Voit silti havaita ilmaisevat täyteaineet. 

Mutta täyteaine kestää vain muutaman kuukauden ... sehän Kylie oli ylhäältä ylös elokuussa, koska tämä näytti kuun loppuun mennessä. OMG, hänen huulensa ovat vieläkin valtavat. Pohja on melkein kaksinkertaistunut! Hän'täällä vain 17-vuotiaita.

Toinen kuva elokuusta. C'kukaan voi vakavasti väittää, että tämä on vain huultenrajaus? Mielestäni ei. 

Tässä'on erityisen järkyttävää marraskuussa 2014. Vaikutus on kuin naurettavaa, kuten pysyviä ankkoja huulet! 

Päivitys: Kylie vuonna 2015

Asiat kaventuivat "ainakin lip-viisain" tämän punaisen matto-tapahtuman osalta, kun taas Kylie käytti dramaattista Cleopatra-peruhaa, jolla oli sopiva silmämeikki. Tosiasiallisesti pidän ajatuksesta, vaikka kokonaisvaikutus muistuttaa vahaa.

Päivitys: Kylie vuonna 2016

Kylie näyttää enemmän Kim kuin koskaan. Ainakin tämä meikki on tuoreampi, ja voimme nähdä hänen tavanomaisen (vaaleanpunainen) ihon sävy ilman niin paljon perusta, muoto ja väärennetty rusketus. Näyttää siltä, ​​että iso-huulinen näyttää jää tänne?

Päivitys: Kylie vuonna 2017

Ja tämä tuo meidät viimeisimpään punaiseen mattoon kuvaan, jossa Kylie nauttii vaaleanpunaista peräsin ja suosikki Instagram-kulmia. Jos katsot tarkasti, näet ääriviivat alas hänen nenäänsä. Tietenkin, hänen huulensa vielä näyttää super-pumped.

johtopäätös

Lip fillerit don't saada enemmän ilmeistä kuin tämä! Hän kysyi, jos hän ajatteli Kylien injektioita, tohtori Michael Salzhauer, joka oli plastinen kirurgi, kertoi Hollywood Life: lle. Painokkaasti. Se ei ole vain huulipuna. Hänen huulet näyttävät kolme kertaa niin leveältä kuin he tekivät 'ennen' kuvia. & # x201D;

minä'minulla ei ole mitään ongelmaa, kun Kylie vahvisti hänen luonnollisesti ohutta huuliaan, jos se auttaa häntä tuntemaan itsevarmuuttaan, mutta minulla on kysymys tahallisesti liioitellusta, keinotekoisesti täytetystä ulkoasusta, jota hän's on menossa. En koskaan ajatellut sitä'd nähdä päivä, jolloin täyteaineita tulla todellinen muoti trendi! Kun ihmiset menevät liian pitkälle heidän kanssaan, se alkaa näyttää erittäin keinotekoilta ja tahmeilta. Kylie on varmasti ylittänyt tämän rivin nyt.

"Huulet näyttävät lisääntyneen dramaattisesti, ja epäilen, että tämä voisi olla useista injektioista täyteaineesta, kuten Juvederm", kertoi Radar Online -taudin tohtori Anthony Youn. "Jos katsot tiiviisti joitain valokuvia, näet, että hänen yläluutensa on hieman suurempi kuin hänen alahuulinsä kulmissa, ja pieni oikeinpuikko erityisesti", lisää Dr. Salzhauer. "Tämä ei ole harvinaista huuliharjoitusten saamisen jälkeen ja se ei ole koskaan koskaan luonnollisesti." 

Mutta se ei ehkä ole ainoa asia, joka tapahtuu täällä. "Nenäsi näyttää ohuemmalta ja hienostuneemmalta, mahdollisesti hienovaraisesta rhinoplastiasta", sanoo tohtori Youn. Ja "hänen kulmakarvat ovat kaarimaisempi ja kohonnut, mikä on mahdollinen Botoxin injektio otsaansa ja silmänsä ympärille". Ja hän's vain 19...

Miten tunnet Kylesistä'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

− 4 = 5