Emma Stone, ennen ja jälkeen

Emma Stone, 29, on tällä hetkellä maailman parhaiten ansaittu näyttelijä, jonka Oscar, Golden Globe ja BAFTA -palkinto hänen hihastaan.

Hän'Se oli myös punaisen maton tyylikuvake, joka tuntuu ikuiselta. Täällä tässä blogissa ainakin minä'Olen murskannut hänen kauneutensa näyttää aina takaisin vuoteen 2010. Kahdeksan vuotta, ihmiset!

Joten miksi minun on pitänyt tätä kauan harkita Emmaa ehdokasta minun Before & After-sarakkeenani?

minä'kerron miksi. Koska en tehnyt'Haluat uskoa sitä! 

Jopa enemmän kuin Jennifer Lawrence, Emmalla on luonnollinen, alas maanläheinen "tytön vieressä" kuva, joka näyttäisi olevan ristiriidassa kosmeettisten menettelyjen kanssa.

Mutta me'olen nähnyt valokuvan todisteen muulla tavoin J-Lawin kanssa. Ja minä'pelkään minä'sinulla on samanlainen tapa osoittaa sinulle tänään!

Katso Emma's muutos vuodesta 2004.

Emma vuonna 2004

Vuonna 2004 Emma Stone oli itse asiassa Emily Stone (hänen nimensä), ja hän oli VH1-todellisuustalossa, joka lauloi sydämensä hiljalleen nousevilla farkuilla:

Hän oli vain 15 täällä! Ilmeisesti luonnollinen vaalea, hän jo värjäävät hiuksiaan, jotka olivat niin suosittuja keskipitkällä-'00s. Hän varmasti hammaslääkäri myöhemmin täydentää hymyään ... mutta epäilen myös hänen nenänsä, huulet ja jopa silmäluomet ovat myös tweaked!

Emma vuonna 2006

Seuraavana vuonna Emma räpytti syvän rusketusruiskeen ja näyttävät olevan värillisiä kontakteja. Hän näyttää söpöltä ja kaikki ... mutta tämä ei ole hänen ilmeensä! Tan lähes tekee kasvonsa likainen. Huomaa laajempi nenä, ohuempi ylähuuli. ja hampaat. Me voimme't nähdä mitä's tapahtuu hänen silmän alueella, koska uusia otsatukka.

Emma vuonna 2007

Sitten se oli jälleen vaalealle lyhyeksi ajaksi. No melkein. Tämä on enemmän kaksisuuntainen ilme, jossa on vaaleat juuret ja punaiset päät, mutta se on'on parempi värillisellä värityksellä, ja ei-Oompa Loompa-ihon sävy auttaa myös! Hänen kasvoillaan oli vielä vähän vauvasäilyä täällä (hän ​​oli 18-vuotias), ja vaikka hänen nenänsä oli söpö, niin's selvästi karkeampi kärjessä. Tämä oli myös ennen Hollywoodin hymyn makeover, koska hänen hampaansa ovat hieman epätasaiset ja värjäytyneet. Kuten monet meistä tänä aikana, hän todellakin teki numeron kulmakuvistaan!

Emma vuonna 2008

Vuonna 2008 Emma palasi punaiseksi, todella pirteäksi punaiseksi, tyylikkäksi sotkuiseksi, karkeaksi updoksi. (Hauska miten se näyttää niin päivättyineen!) Jälleen huomaat heti, että hänen nenänsä on vain vähän näkyvämpi. Hänellä oli myös suuria pisamia täällä. Yksi vielä havainto on silmien ja kulmien välinen tila. Epäilen, että jotain tuosta ihosta poistettiin myöhemmin vähemmän raskas lidded ulkonäkö.

Emma vuonna 2009

Tämä on niin silmiinpistävää! Yhtäkkiä Emma näyttää paljon hienostuneemmalta, ansiosta vieläkin syvemmälle kastanjanruskea väri, uudet bangs ja viileä, kuvioitu tyyli. Mutta onko se muutakin kuin hiusten muutokset? Luulen niin! Usein julkkikset siirtävät hiuksensa ja makeupensa melko dramaattisesti, niin että me haluamme't huomaamaan muutetut kasvojen piirteet. minä'm nähdä eri nenä ja mahdollisesti enemmän "avoimia" silmiä. 

Ja täällä's vuonna 2009, jolloin Emma oli 21. Hänen hiustensa väri alkaa häivyttää, ja minä haluan't tiedä mitä's tapahtuu kaikki violetti luomiväri (se'ei todellakaan toimi). Jos vertaa tätä laukausta vuodeksi 2006, joka on samalla kulmalla, voit todella nähdä sen nenä kutistumisen. Mutta tärkein syy minä'M, joka näyttää sinulle tämän, on hänen huulensa takia. Yläosa. Pidä mielessäsi, kun vierität seuraavia kuvia!

Emma vuonna 2010

Uskon, että vuosi 2010 oli todella Emma's breakout vuosi. Tässä vaiheessa hänestä tuli katsomassa punaista mattoa, jossa oli A-listan hiukset ja meikki-ammattilaiset, varmistaen että hän aina näytti täydellisesti trendiltä. Se'on todella ihme, että hiukset pysyivät niin terveenä läpi kaikki nämä värikytkimet! Tällä kertaa se's kirkas vaalea, jossa on kirsikka. Katso kuinka paljon silmät erottuvat, pienemmällä nenällä? 

Emma vuonna 2011

Ja nyt hän's redhead uudelleen! Luulen, että tämä on luultavasti väri, jota me kaikki rakastamme eniten Emma, ​​klassinen tulinen punainen, joka näyttää erittäin luonnolliselta hänelle. Tämä on myös silloin, kun aloimme nähdä hänet rohkeammin meikkiin tässä tapauksessa, yhdistämällä hohtavan vaaleanpunaisen varjon rikkaan vadelmahuulipunan kanssa. Puhuminen huulista ... hänen ylähuuli on nyt suurempi, ja minä'Olen varma siitä'ei ylivuotoa!

Emma vuonna 2012

Tämä on yksi suosikkini Emma näyttää kaiken aikaa, lukuun ottamatta laihoja kulmakarvoja (jotka hän on nyt vihdoin onnistunut kasvaa). Rakastan vain laivastonsininen eyeliner! Mutta luulen, ettei minulle koskaan tapahtunut, että hänen huulensa keinotekoisesti paranivat. Tämä oli ennen Kylie Jennerin täytehuhuja, joten se ei ollut't myös tutkaamme, että nuori henkilö saa pistoksia!

Myöhemmin vuonna 2012, Emma palasi vaaleaseen (nähdä kuvio täällä?). Muistan rakastan tätä katsomaan aikaa, varsinkin kirkkaat huulet ja tämä vaaleanpunainen sävy. Jos katsot tarkasti, näet jonkin verran röyhtäilyä hänen ylemmän huulensa alareunaan, täyteaineen merkki.

Emma vuonna 2013

Tämä väri ja leikkaus ovat melko samat kuin mitä Emmalla oli vuonna 2010, ja ne'vielä niin hieno häntä. Hitaasti mutta varmasti hänen kulmat ovat tulossa sisään, ja hän myös jätti heille pimeän ja hölynkävän hienovaraisen muutoksen, joka kohottaa hänen ulkonäköään, koska he olivat aina kevyitä ja punertavia ennen. Huulet näyttävät hellittävän hyvin.

Mutta sitten hän on'olet mennyt täyttämään täyteaineen! Näen, että yläreuna oli ylensyöntynyt, mutta en't ajattelevat, että se merkitsee koon eroa (vain vertaa tätä vuoden 2009 valokuvaa). Rehellisesti, minä'm niin yllättynyt! Mutta sanon, että hänen selänsä näyttävät paljon paremmilta, ja ylhäältä solmu on ihastuttava.

Emma vuonna 2014

Siirtyäkseen takaisin punaiseen, Emma herätti tätä Ombréä jonkin aikaa, ja minä rakastan sitä, varsinkin aaltojen ja otsatukkaiden kanssa. Se's on myös lyhennetty lob pituus, mutta minä'Olen melko varma, että hän lisäsi laajennuksia saadakseen seuraavan ilmeen (joka oli vasta muutama päivä myöhemmin). Hänen ylähuuli on liioiteltu kiilto- ja linja-aineella, mutta silti sitä voidaan parantaa. Tällä kertaa hän oli 25-vuotias.

Muistatko, kun sotkuiset sivuremet olivat asia? emma's hiukset yhtäkkiä "kasvoivat" muutaman tuumaa saavuttaakseen tämän, jonka muistan olevan aidassa. (Tai ehkä se's eyeshadow että's ongelma?) Hän's nyt täysin punainen, ja voimme nähdä hämmästyttävän muutoksen hänen kulmakarvat. Ne'Olen matkalla vuodesta 2007 lähtien!

Emma vuonna 2015

Vuoden 2015 aikana Emmalla oli kimmoisa pitkä bob. Minä todella mieluummin lyhyempiä hiuksia häntä! Se'on myös mukava nähdä hänet laivaston linjalla jälleen (suosikkini). Minulla on kuitenkin pari asiaa't saada tästä. Yksi, miksi hänen silmänsä kynnetyt, kun hän teki niin hyvin kasvattamalla niitä? (Tarvitsen muistuttaa, nämä olivat Cara Delevingne -vuosien huippua.) Kaksi, varmasti se'on mahdollista saada huulten täyttö päätyäkseen niin lumpy ... oikein?!

Katso, jotain on ehdottomasti Emman kanssa's huulet "ja uskon sen's on huono ylivuoto ja vankka täyteaine. Kuinka en näin tätä ennen? Ja miten hän lensi tutkan alla? Luulen, että olimme kaikki liian kiireisiä katselemassa Kylie Jenneria'n huuliharjoitukset huomaamaan!

Emma vuonna 2016

Onneksi, riippumatta siitä, mitä Juvederm oli siellä, oli hajonnut vuoden 2016 alkupuolella. Tuolloin Emma kuvasi 'Sukupuolen taistelu,' siis hänen äskettäin tummanruskeat hiukset. siellä's niin paljon rusketusta tapahtuu, se's antaa minulle 2006 vibes! Luulen sen's vähentää ihon ja hiusten välistä kontrastia, mutta minä'en rakasta mitä se's tekee hänen ihon tekstuuri. Toinen merkittävä muutos on hänen kulmakarvat, jotka ovat nyt tummat, rohkeat ja höyhenevät.

Onneksi tumma sävy didn't pitkä, ja Emma oli jälleen kerran halpa punapää vuoden loppuun mennessä. Tämä'Toinen minun suosikkiani, rakastan tätä rikasta punaista, suorat hiukset ja glam-meikki. Luulenko hän'silti saada huulten pistämistä? Se's vaikea sanoa varmasti tummanpunainen huulipuna, mutta arvaani olisi kyllä. Voimme myös nähdä hänen hampaitaan, lopulta, ja he'on päivitetty viiluja ja valkaisuun.

Emma vuonna 2017

Tässä vaiheessa Emma oli 28, ja rakastan nähdä tämän pehmeämmän, romanttisen hiuksen ja meikin. Hän on nyt joka A-list Hollywood-tähti! Kaikki on täällä, siitä täydestä irtoamattomasta updoista aikuiseksi vaaleanpunaiseen meikkiin. Minulle hänen ylähuuli näyttää silti hieman täyteläisemmältä kuin vuonna 2009.

Ja vielä kerran, Emma meni vaaleaksi, mutta tällä kertaa kevyt, vankka platinaa vaalea. Tämä oli myös rooli ('Hullu'), joten se ei ollut't tarkoitti katsomaan "luonnollista". Muissa kuvissa I'olet nähnyt, se varmasti pesee hänet ulos, mutta tämä meikki auttaa. Hänen huulensa katsoen's luultavasti silti saada ne valmiiksi, mutta siirtyi jollekulle, jolla on parempi, hienompi tekniikka! 

Emma vuonna 2018

Tämä tuo meidät vuoteen 2018! emma's punaiset hiukset ovat tulossa takaisin (kuten tiesit, että se olisi) ja hän on ihastunut luonnostaan ​​täällä. Jos en ollut't nähnyt valokuvia itselleni, minä'ÄLÄ KOSKAAN usko, että kaikki kosmeettiset värjäykset olisivat tehneet. Mikä on tapa, jolla se olisi!

johtopäätös

Luulen, ettei minun pitäisi'Ei hämmästytä, että Emma, ​​kuten suurin osa hänen Hollywoodin vertaistaan, on ilmeisesti saanut useita kosmeettisia menettelytapoja. Se'Ei ole kuin meillä't nähnyt saman tyyppistä "työtä" aika ja aika uudelleen Before & After-sarakkeen.

Mutta täällä olin ajatellut, että hän oli vain yksi niistä kauneuskameleoleista, muuttanut hiuksia ja meikit koko ajan! (Puhumattakaan hänen otsan muotoonsa.) Hän's niin darn tuoretta, en yksinkertaisesti ollut't kiinnittivät hänet tyypeille. Tiedätkö, Kardashian-Jenner-tyyppinen.

Nämä rinnakkaiset esimerkit kertovat selkeästi toisesta tarinasta. Minulle he ehdottavat, että hänellä on ollut tarvittavat nenäliinat, viilut, hampaiden valkaisu ja huulipullot. Se's jälkimmäinen, joka järkyttää minua eniten! 

minä'M ei ole 100 prosenttia varma blefaroplastiasta (silmäluomen leikkaus), koska meikki voi muuttaa sitä, miltä alue näyttää, mutta luulen, että hän olisi voinut tehdä sen myös. Ja hänen freckles ovat haalistuneet vuosien varrella. Tämä saattaa olla meikki, tai ei aurinkoa, mutta se voi olla myös käsitteistä kuten IPL (voimakas pulssi valo).

Se's paljon! Ja vielä, kukaan ei puhu tästä, vaikka Emma urheilu, jonkin aikaa, jotkut hyvin ilmeiset täyteaineet. Se'että OLO on luonnollista Hollywoodissa ... ja ohut ylähuuli alkaa tulla "virheeksi", jotta se olisi "kiinteä!"

Kuinka tunnet Emmasta'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

50 + = 56