Eiza González, Ennen ja jälkeen

Jos et halua't tiedä, kuka Eiza González on, tulet pian.

26-vuotias (joka tällä hetkellä on tv-sarjassa 'Hämärästä Till Dawnista: Sarja') äskettäin nousi rooliin James Cameronissa's odotetulla toimintafilmit, 'Alita: Battle Angel,' joka tulee ulos vuonna 2018. Ensi vuonna hän esiintyy vastapäätä Kevin Spacey ja Jon Hamm sisään 'Baby Drive.' 

Mutta kauan ennen kuin hän osui siihen suuriin Yhdysvaltoihin, Eiza oli suosittu näyttelijä ja laulaja kotimaassaan Meksikossa ja näytti aivan erilaiselta kuin hän nyt.

Vuonna 2011 haastattelussa hän avoimesti myönsi saada nenä työtä. "Ei ollut lääketieteellistä syytä menettelyyn", raportoi Us Weekly; "hän sanoi vain didn't kuin tavasta, jolla hän katsoi. "

Oliko kosmeettiset säätöjä siellä? Radar Onlinein mukaan meksikolainen lehdistö on syyttänyt häntä siitä, että hän on "riippuvainen plastiikkakirurgiasta". 

Antaa's tarkkaillaan kauneuden muutostaan:

Eiza vuonna 2008

Ensimmäinen kuvaamme palaa takaisin vuoteen 2008, jolloin Eiza oli 18-vuotias. siellä's nenä, josta hän puhui, ja siellä'Ei ole epäilystäkään siitä, että se on laajempaa täällä, etenkin sillan kautta. Hänellä on myös täysimittainen kasvot (mutta ei'olimme kaikki tuossa iässä?). Hänen luonnolliset tummat brunette-hiukset olivat kevyet tähän punertavaan ruskeaan.

Eiza vuonna 2009

Seuraavana vuonna Eiza lisäsi tonnia kohokohdista tulla vaaleaksi. Luulen hän'yksi niistä harvinaisista värikameleoneista, joissa on ihon sävy, vetää pois monenlaisia ​​sävyjä. Huolimatta mielenkiintoisesta valikoimasta punaisen maton päähineitä, mielestäni hän näyttää erittäin ihasteltavalta täältä. Hänen nenänsä sopii hyvin hänen kasvoilleen, ja hänen söpöhymällä ja persikka-vaaleanpunaisella meikillä hänellä on todellinen "tytön vieressä" -valitus. Se sanoi, minä'd ei koskaan've nähnyt tämän saman henkilön!

Eiza vuonna 2010

Tämä kuva otettiin sen jälkeen, kun Eizalle oli tehty rhinoplastinen leikkaus (ainakin ensimmäistä kertaa!). Se's hieman kapeampi, mutta silti melko konservatiivinen. Hän näyttää myös erilaiselta uuden, voimakkaasti tumman hiusvärin ja raskaamman meikkien ansiosta. Huomaa hampaat, koska uskon, että hän teki parannuksia myöhemmin. Hänen kasvojensa suhteen hän näyttää menettäneen hieman vauvan rasvaa. Hän on kuitenkin saattanut kärsiä syömishäiriöstä tällä hetkellä, kuten hän paljasti Instagramissa.

Eiza vuonna 2011

Ensimmäinen asia, jonka huomaan tässä valokuvassa, on Eizan viereen ulottuva rypistyminen's sieraimeen. Hänellä on kaksi, mutta se on syvempi linja toisella puolella. Nenäpiste menetti väärin, ehkä? Se varmasti oli't siellä vuonna 2008. Hän myös näyttää paljon aikuisilta täällä, todennäköisesti laihtuminen, samoin kuin hienostunut meikki ja kampaukset. Ylhää huuli näyttää yhtäkkiä täyteen.

Eiza vuonna 2012

Tein vain kaksinkertaisen otteen't näyttävät siltä kuin Bella Thorne? Sekä hänellä että Eizalla on latinalaista perintöä'sen osa. Se's myös komeat vaaleat hiukset. (Eiza kertoi Allure: "Viisi tai kuusi vuotta olin vaalea, mutta se ei ollut koskaan oikea sävy ja prosessi hävitti hiukseni", mutta se rikkoi koko ajan. "'Mietin, onko Eiza's jawline. Hän näyttää melko ohuemmalta täällä, mutta se voi olla hänen leukaluvunsa'n hiljalleen muotoinen muoto? Hänen silmänsä näyttävät myös avoimemmilta, mutta se voi olla raskasta meikkiä.

Eiza vuonna 2013

Tämä oli vuosi, jolloin Eiza muutti Yhdysvaltoihin. Voit jo nähdä, miten hänen ulkoasunsa on yhä enemmän hienostunut. Tämä on suosikkini hänen kauneuden hetkistään (ja missä mielestäni kosmeettisten töiden pitäisi olla've pysähtynyt). Hän käyttää tätä vaaleaa hiusväriä todella hyvin ja punainen huulipuna lisää hänen äskettäin täydellistä hymyään. Katso, kuinka hampaat ovat nyt tasaisempia? Hänen viheltynyt nenänsä kiinnittää enemmän huomiota hänen silmiinsä, ja hänen leukalistansa antaa hänen kasvonsa soikea muoto. 

Eiza vuonna 2014

Vuoteen 2014 mennessä Eiza pyyhkäisi vaaleat hiukset ja lämpimät sävyt hyviksi ja valitsi tämän syvän, kiinteän brunetteen. Hän myös alkoi keventää hänen meikkiä. (Hän kertoi Allurelle: "Täällä olen vähemmän pukeutunut meikkiin's sai minut tuntemaan paljon ihoni. Meksikossa, jos saat vähän zit, voit vain kasa meikki päälle. Ja mitä enemmän ärsyttää, sitä enemmän sinä kasaat. ") Jos olisin aidalla siitä, että hän sai huulipulloa aiemmin, minä'en nyt. Hänen ylähuuli näyttää luonnottomalta täynnä täällä. Mietin myös, voisiko hän olla've oli samanaikaisesti posken injektioita, koska ne näyttävät varmasti kauemmas. Lopuksi, tarkista hänen nenänsä. Mahdollisesti hänellä oli toinen leikkaus siellä, koska se on vieläkin kapeampi ja veistetty kuin ennen.

Eiza vuonna 2015

Tässä kuvassa Eiza antaa minulle Jessica Alba vibraa. Että's uusista Ombré-korostuksista ja pitkästä kasvosuunnasta (joka näyttää myös olevan uusi, ainakin kahdeksan vuotta sitten). Toinen kehityskulku on se, että sieraimien rypyt ovat menneet. Ehkä se korjaantui toisessa nenätehtävässään, tai ehkä hän saa ruiskeita täyttämään heidät. 

Eiza vuonna 2016

Tämä vie meidät Eizaan's vielä erilaiselta. Lähes mustan hiusvärin lisäksi hänen ylemmät posket ovat äärimmäisen veistettyjä. Todennäköisesti'koska tällöin hän ei koskaan ollut sellaisia ​​tuntuvia aukkoja. Yhdessä hänen terävämpi leuan, tämä antaa hänen kasvonsa paljon kulmaisempi ulkoasu. 

Päivitys: Eiza vuonna 2017

Eiza'n veistämättömiä poskia ovat yhtä näkyvästi tässä 2017-kuvassa, vaikkakin se's hieman pehmeämpi, koska hän kevennti hiusväriään uudelleen. (Pidän todella tästä punertavasta sävystä, ja mieluummin syvälle brunette.) Se näyttää siltä's luultavasti täyteaineen yläosassaan uudelleen.

Päivitys: Eiza vuonna 2018

Jotain on varmasti nostettava Eiza's kerni ylös täällä, ja minä don't ajattele sitä's vain tiukka kampaus! Toisin sanoen se's Botox, ja 28, hän's hieman nuori tekemään sen (ei, että se näyttää luonnolliselta nostaa hännät, mielestäni). Silti silti hiljenemättömällä yläosalla ja hienovaraisella silmäympyrällä, hän näyttää tyylikkäämmältä ja tyylikkäältä kuin koskaan.

johtopäätös

Toisin kuin monet julkkikset, jotka kiistävät, kieltäytyvät, kieltäytyvät, Eiza saa pisteitä ollakseen avoimia hänen nenäliikastaan. Ilmeisesti hän on joku, joka halusi saavuttaa suurempia menestystasoja Yhdysvalloissa, ja (kuten se tai ei) kosmeettinen leikkaus, erityisesti rhinoplasty, kinda kulkee kyseisen alueen kanssa.

Uskon, että'se oli ainoa asia, jonka hän oli tehnyt? No, ihmiset kasvavat ulkonäköään ja laihtuminen voi muuttaa kasvojen kulmia. Ja sinä'd olla yllättynyt siitä, mitä lääkärit voivat tehdä injektoitavissa näinä päivinä ... joten ehkä hän kertoo totuuden. Loppujen lopuksi injektioita on't teknisesti leikkaus.

Tässä'mitä ammattilaiset ajattelevat. "Hänen lantio tuntuu vähemmän neliömäiseltä ja leveältä", tohtori Yael Halaas kertoi Hollywood Life: lle. "Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä Botoxia lihaksessa siellä." Mukaan tohtori Brian Glatt, hän myös "näyttää olevan ollut Botox hoitoja hänen otsassa ja otsassa."

Eiza luultavasti tinkering täyteaineilla samoin. "Näyttää siltä, ​​että hänellä on ehkä ollut täyteaineita injektioihin hänen poskeihinsa, koska he ovat huomattavasti korkeammat ja voimakkaammat", kertoo tohtori Marina Peredo. "Posket lisäävät myös koko kasvot ohuemmiksi ja pidemmiksi, toiset kysymysalueet ovat hänen huulensa. Hänen huulet näyttävät nykyään paljon täyteläisemmiksi, mikä voi tarkoittaa, että hän olisi voinut saada pistoksia pureskella niitä." 

Kuitenkin pysyvämpiä toimia saattaisi olla. "Hänen ylempi kansi näyttää näkyvämmältä, mikä voidaan saavuttaa yläkannen blefaroplastialla", sanoo tohtori Halaas. "Hänellä saattaa olla myös joitain töitä leukaansa (ehkä jopa hänen rinoplastinsa aikana, joka on hyvin yleinen yhdistelmä), koska se näyttää pienemmältä ja tarkemmalta", lisää tohtori Glatt. "Hänellä oli todennäköisesti pieni leuan implantti." 

Ei ole ihme, että hänet on nimetty "Michael Jackson of Mexico" sosiaalisesta mediasta. Jos Eiza on todellakin muuttanut monia asioita itsestään, se voi olla liukas kaltevuus. Hän oli ihanaa ennen ja näyttää kauniilta nyt (ellei vähän yleinen), mutta ehkä se'aikaa pysähtyä!

Mitä mieltä olet Eizasta?'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

7 + 1 =