Courteney Cox, ennen ja jälkeen

Tämä tarina on onnellinen loppu. 

Se's myös varoittava kertomus injektoitavien lääkkeiden liiallisesta käytöstä, minkä vuoksi minä've sai useita pyyntöjä tehdä ennen ja jälkeen Courteney Cox. 

Vaikka 51-vuotias 'Ystävät' tähti ja entinen malli ovat olleet yleisön silmissä jo yli 30 vuotta, Daily Mail huomasi, että hänen kasvonsa tapahtui äskettäin. Jotain, joka teki hänet "tuntemattomaksi". 

Milloin asiat menivät väärin? Antaa's katsomaan hänen kauneuden kehitystä vuosien varrella:

Courteney vuonna 1983

Poistamalla asiat on tämä 'Kaksikymmentäluvun mallinnus Courteneyn 19-vuotiaana. Sinä'Sinun täytyy rakastaa villakoirapyyhkäisyä, rapea punastua, viileästi pehmeää meikkiä ja höystää kulmia. Voi odottaa, itse asiassa rakastan kulmia. Hänen ominaisuutensa perusteella, luulen hän'on yksi harvoista julkkiksia, jotka ovat hasn't kosketti hänen nenäänsä. Huulet ovat toinen tarina!

Courteney vuonna 1984

Hauska tosiseikka: Courteney's ensimmäinen iso tauko ilmestyi tässä Bruce Springsteen videossa. (Ei, hän ei ollut't vain satunnainen "adoring fan" karkoitettu yleisöstä.)

Courteney vuonna 1985

Courteney piti samaa poikamaista, kerrostettua kampausta vuoteen 1985 ja uskoin sen's melko ihana. Hän vaihtoi vaaleanpunaista meikkiä luonnollisempien sävyjen varjoon, vaikka havaitsin pienen Eagle-tapauksen. 

Courteney vuonna 1990

Vuoteen 1990 mennessä Courteney oli 26, ja se oli olkalaukut ja työpuvut, kuten iltapuku (Anna tämä muotisuunta ei palaa!). Pörröiset hiukset olivat kauneuden ulkoasu, marsalan huulet eivätkä punastu. 

Courteney vuonna 1992

'90-luvun iihainen kulmakarvojen trendi vain väitti yhden sen ensimmäisistä uhreista. Courteney lähti vuoden 1983 täyteen paksuihin kaareihin näihin ohuisiin ja kulmikkaisiin ja kun saavutamme uusimmat valokuvat,'että hän ei koskaan täysin toipunut. Huomaa myös hiuslenkki, trendi, joka's takaisin tyyliin tänään. Minun mielestäni Courteneyn on värjää hänen hiuksensa mustaksi, koska näyttää siltä, ​​että hänen juurensa ovat pehmeämpiä ruskeita.

Courteney vuonna 1994

Kun 'Ystävät' Debytoi vuonna 1994, Courteney yhtäkkiä tuli super-kuuluisa. Hän oli 30 täällä ja urheilussa versio puolivälin kampauksesta, jota hän käytti puolivälissä-'90s. voin't usko, että ilmeinen huulten alushousu tapahtui jo silloin!

Courteney vuonna 1997

Voit nähdä Spice Girlsin vaikutelman Courteney'ssa's tyylillä täällä: nämä kirkkaan viininpunainen kohokohdat tekevät hänestä muistuttaa brunette Ginger Spice. Pidän luonnollisesta ihon koostumuksesta, mutta tarkat kulmat, valkoinen luomiväri ja mocha huulipuna ovat niin päivällisiä! Voi, ja näyttää siltä, ​​että Monicalla oli Rachel-leikkaus...

Courteney vuonna 2002

Ja nyt täydellinen paletti puhdistaa! Courteney oli 38 täällä, ja tämä ilme on niin klassinen, että se'on vielä täydellinen nyt, 14 vuotta myöhemmin. Rakastan hänen pehmeämpiä ruskeita hiuksiaan; se's vähemmän ankara kuin jet musta. Hänen "talven" väritys on myös kaunista vadelman huulipunaa vastaan. Hänellä on todella hämmästyttävät kirkkaat siniset silmät, ei't hän?

Courteney vuonna 2005

minä'en ole varma, mitä täällä tapahtui; voin't laittaa sormeni siihen, mutta luultavasti wouldn't ovat tunnustaneet tämän naisen Courteney. Ehkä koska tämä oli pre-Botox ja pre-Restylane? Hänen sormet näyttivät hienolta vuonna 2002, mutta täällä'palaa ohut ja kulma muoto.

Courteney vuonna 2009

Eeks! Olen kamalaa, jos myönnän, että ensimmäinen henkilö, joka muistutti minua Michael Jacksonista, oli tämä valokuva? Courteney oli tällä kertaa 45 ja uskoisin sen'että hän oli nyt alkanut Botoxilla ja täyteaineella. Mutta se's ei vain ylikylläiset posket ja jäädytetty otsa, jotka ovat shokki. Se's palaa myös kiinteisiin mustisiin hiuksiin, jotka voivat näyttää hieman peruukkeelta vaaleaa ihoa vastaan, varsinkin kun kiharat ovat't harjattu. 

Courteney vuonna 2010

Ahhh ... että's parempi! Vuonna 2010, 46-vuotias, hän käänsi asioita takaisin. Rakastan tosi tyyliä täällä, nykyaikaisista pinkkiä makeup-sävyistä dangly-korvakoruihin ja kasvoihin muotoilluihin hiuksiin. Kyllä, hänen poskillansa vielä näyttää "valmis", mutta yleinen tunnelma on paljon raikas. 

Courteney vuonna 2011

Mielestäni myös mitä toimia Courteney'täällä on melko okei, vaikka se, että hänen hiuksensa peittää osittain molemmat puolensa posket, voi auttaa häntä. Hän oli tuolloin 47, ja voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että hän on S-T-U-N-N-I-N-G. Hänen hiuksensa on mahdottoman kiiltävä, ja hän käyttää näitä kylmiä meikkiäänisiä paremmin kuin kukaan muu.

Courteney vuonna 2012

Seuraavana vuonna hän astui ulos tuskin meikkiä ja tätä hämmästyttävää ilmakuivattua hiustekstiä, vain nämä asiat antavat hänelle niin rennon ja nuorekkaan ulkonäön. Mutta hänen posket tuntuvat luonnottomilta ja lähes maskuliinisevat hänen kasvonsa. minä'm myös hämmentyneenä siitä, miten hänen selkänsä ovat tarkempia kuin koskaan, kun 2012 oli korkeus rohkea otsan trendi.

Courteney vuonna 2013

Courteney's kasvot pehmennyttä jonkin verran vuoteen 2013 mennessä tai ehkä me'vain tarkastelemalla injektoitavien aineiden luonnollista epätasapainoa ja virtausta (joka kestää vain kuukausia, ennen kuin ne alkavat tyhjentää). On rypistyä toisella puolella hänen nenäänsä, joka voi olla Botoxista, joka heikentää luonnollista lihasten liikkeitä; se näkyi myös vuonna 2009. minä'Olen silti hämmästynyt siitä, kuinka kirkkaat ja kirkkaat silmät ovat! 

Courteney vuonna 2014

Ja nyt hän alkoi pärjätä ... huuliharjoituksia! Luulen, että hän todennäköisesti oli heille ennen vuotta 2014, mutta se's kuvassa. Huulet (ja posket) eivät vain sovi hänen kasvonsa. Se sanoi, rakastan vaaleanpunaista huulipunaa ja punastua.

Courteney vuonna 2015

Tässä on ... pelottava valokuva. Yhtäkkiä Courteney meni kaikille Jocelyn Wildensteinille! Se's liian paljon täyteainetta hänen posket ja huulet, ja ehkä Botox jabs suun ympärillä samoin, koska hän doesn't voi hymyillä kunnolla. Sen sijaan, että hän näyttäisi olevan nuorekkaampaa, hän näyttää vanhemmalta ja kissan kaltaiselta. Milloin lääkärit oppivat olemaan tekemättä tätä ihmisille?!

Courteney vuonna 2016

Tämä on meidän onnellinen loppu. minä'Arvellaan, että Courteney pilaisi hänen edellisen punaisen maton ulkonäköään, joten hän otti suuren askeleen takaisin täyteaineisiin. Täällä hänen poskillaan on luonnollisempaa kuin vuodesta 2009 lähtien! Jos on olemassa myös Botoxia ja huulen injektioita, ne'pehmeä, ei liioiteltu. Hänen ihonsa näyttää hieman punaiselta ja ehkä siitä'koska hän's valitsevat ihon uudelleenkäynnistämismenettelyt neulan sijaan - päätöksen, jota kannatan täysin!

johtopäätös

Mielestäni Courteney on Hollywoodin luonnollisimmista kauneimmista näyttelijöistä. Hänen herkät piirteet ja ohut huulet eivät ehkä ole "suuntaus" vuonna 2016, mutta he'on edelleen upea milloin tahansa (ainakin kun hän jättää heidät yksin!). 

Mielestäni tässä oppitunti on se, että injektoitavat, tehdyt oikeudet, voivat varmasti pysäyttää ikääntymisprosessin Courteney's 2016 -kuvaus iässä 51 on hämmästyttävä todiste siitä. Mutta laita liikaa, ja täyteaine ikääntyy ikääntymisen sijaan. Kun käytät injektioita lisätäksesi lisää ominaisuuksia ominaisuuksille kuin koskaan alussa, se's katastrofin resepti. Courteney on kaukana ainoasta, joka saa tuon paljastuneen kissanpennun ... mutta sinä'd ajattelevat, että juhla tietää paremmin!

Nyt tiedän, että jotkut ihmiset (jopa lääkärit) sanovat, että nämä täyteaineen virheet näyttävät vain sellaisilta, koska injektionesteet ovat liian tuoreita ja turvotusta'tillä oli tarpeeksi aikaa "ratkaista" vielä. Annan sille iso NOPE. Minulle ei ole mitään järkeä joutua elämään nukkuvalla kasvolla kuukausi tai kaksi ennen kuin näytät normaalilta. Parempi vain saada vähemmän täyteainetta laittaa, ja palata ylläpitoon useammin. Oletko samaa mieltä? Kerro minulle mitä ajattelet:

Kuinka tunnet Courteneyn'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

+ 8 = 18