Beyoncé, ennen ja jälkeen

Beyoncé on ollut kaikkien aikojen parhaiten myyvien musiikkiartisteiden joukossa jo jonkin aikaa. Hän on saavuttanut ennätykselliset Grammy Awards -palkinnot, ja hänet palkittiin Golden Globen ehdokkuudella hänen esiintymisessään 'Dreamgirls', ja hänen henkilökohtaisessa elämässään, on kolmen äiti.

Tyttö on niin paljon menossa siihen's helposti unohtaa kuinka kauan hän'on ollut bizissa. Mutta se'on ollut 16 vuotta, ihmiset! KUUSITOISTA.

Nyt 33-vuotias Bey sai alkunsa teini-ikäisenä takaisin myöhään '90-luvulla, tytön R & B -ryhmä Destiny's lapsi. (Oi Jumalani, nämä untuvapeitteet ... muistan ?!)

Bey oli selkeästi kauneus tie sitten, hän's näyttävät upeammalta kuin koskaan näinä päivinä. Onko mitään muutosta matkan varrella? Antaa's sukellus hänen kauneuden retrospektiiviin...

Beyoncé vuonna 1998

Ensimmäinen kuva on, kun Bey oli 17, yllään erittäin Gwen Stefani-esque bindi. Ah '90s! Tunnistan hänet niin paljon vaaleat hiukset kuin minä'En ole varma, haluanko'olen tunnustanut hänet täällä, brunetteina. Tietenkin meikki on täysin erilainen, myös "voin."'t nähdä hänet pukeutuneiden pimeiden metallisten huulten tänään. Kuten aina edellä ja Aftersin kanssa, ota huomioon hänen nenänsä.

Tässä's toinen 1998 ammuttu koko ryhmästä. Asut ovat't että törkeää vielä, mutta sooo '90s! Beyoncé oli alkanut keventää hiuksiaan täälläkin, vaikka sekin's leikkaus Jennifer Aniston-tyyliin.

Beyoncé vuonna 1999

Vuonna 1999 hänellä oli lyhyt flirttailu cornrows ... ja yli-tweezed kulmakarvat! 

Jonkin ajan kuluttua punokset olivat Bey's allekirjoitus näyttää Destiny's lapsi. Kyse on siitä, kun cray-puvut alkoivat myös. Tämä on luultavasti House of Deréon! 

Beyoncé vuonna 2000

Vuonna 2000 punokset olivat ulkona, mutta vaalea jäi. Sanoisin, että hän valkaisi kulmakarvat myös tällä aikakaudella.

Beyoncé vuonna 2001

Vuoteen 2001 mennessä, 20-vuotias, Beyoncé oli löytänyt version heijastumisista, joita hän vielä käyttää tähän päivään. Olet jo nähnyt, että tähti laatu, tiedäthän?

Hämmästyttävä. 

Beyoncé vuonna 2004

Liikkuminen, seuraava ilme on vuodesta 2004, ja hän's muuttanut hiusväriään lämpimiin ruskeihin. Minusta tuntuu'katselen nuorta Paula Abdulia täällä. Näetkö muistutuksen? minä'm ihmettelen myös, onko hän'(vaaleampi) värikosketus.

Beyoncé vuonna 2006

Vuonna 2006 ikä 25, Beyoncé's hiukset olivat vielä tummempia, ja hänen tyylinsä kehittyneempi. Hän näyttää uskomattomalta hänen hiuksineen vetäytyvän näin. Onko hänen nenäään kirurgisesti muutettu tällä vaiella'Sillä on vain ovela muotoilu, voin't kertoa. Se tuntuu hieman hienostuneelta.

Beyoncé vuonna 2007

Luultavasti muistat tämän vaiheen; hän oli kaikki noin jättiläinen kihara hiukset ja slinky, sparkly mekkoja jonkin aikaa siellä.

Beyoncé vuonna 2009

Yhtäkkiä, 28-vuotiaana, Beyoncé's tyyli nousi A +++ -luetteloon. Paljon muutosta, eikö? Hän meni olemasta eräänlainen "showgirl" - kuin täysin tyylikäs ja hienostunut. Tämä kissa silmä näyttää vain ulkopuolella upea.

Beyoncé vuonna 2010

Tämä on toinen esimerkki hänen tyylinsä noususta. Super-söpö otsatukka ja hiusväri sekä hieno, vähättelevä meikki. Tässä, mielestäni näet eron hänen nenäänsä. Se näyttää varmasti pointier kärjessä, jossa näkyvämpi silta. minä'm myös kyseenalaistaa hänen silmänsä uudelleen. Alkutaikoina hänen silmänsä olivat tummat ruskeat.

Beyoncé vuonna 2011

Olen aina rakastanut tätä kuvaa, kun Beyoncé oli raskaana ensimmäistä kertaa. Pohjimmiltaan se's unelmiesi sivuhaalari. Hän on vain niin kaunis!

Beyoncé vuonna 2013

Toinen suuri ammuttu hänestä on tämä vuodesta 2013, ikä 32. Rakastan tätä harvinaista punaista huulten havainnointia. Tarkasta taas nenänsä.

Beyoncé vuonna 2014

minä'M ei ole hullu Ombrén super-blondi-päistä, mutta kevyt hiusväri kokonaisuutena todella toimii hänelle. Olen ehdottomasti mieluummin häntä blondi, verrattuna hänen luonnollinen brunette. Koko vaikutus on super-beachy ja glowy. 

Päivitys: Beyoncé vuonna 2015

OMG, kuka muu voi näyttää niin hämmästyttävältä pirullisen tyylin puolella ponnahtaa ?! Hän vetää kevyestä vaaleasta, ja viisaasti pitää meikin pehmeämmän puolen.

johtopäätös

Beyoncé on SUPER-kaunis, siellä's ei väitä, että. Ja minä erityisesti rakastan häntä pelottomuuteen, kun on kyse hänen tyylivalinnoistaan. Vaalea on erittäin ylläpitämätön, mutta epäilemättä's niin muuntuva ja inspiroiva. Värilliset kontaktit muuttavat myös ulkonäköään.

Mitä hänen kasvojen piirteistään mielestäni valokuvat puhuvat puolestaan, mitä vuosien kuluessa on muuttunut, on hänen nenänsä. minä'Sitten siirrän plastiikkakirurgiin Jeffrey Spiegelille, joka on mainittu Hollywood Life -lehdessä tästä täsmällisestä kysymyksestä. Hän sanoo: "Se's erittäin todennäköisesti hän oli rhinoplasty. Luulen, että hänellä oli nenänsä kaventunut ja kärki hienostunut. Hän näyttää upealta ja kirurgi teki erinomaista työtä. "Oletteko samaa mieltä?

Kuinka tunne Beyoncé'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

73 − = 64