Bella Hadid, ennen ja jälkeen

Lisäksi Kendall ja Kylie'toinen sisar tekee aaltoja muotiin viime aikoina: 20-vuotias Gigi Hadid ja hänen pienen sisarensa, 19-vuotias Bella.

(Itse asiassa se tapahtuu Bella's syntymäpäivänä TÄNÄÄN. Hyvää b-päivää, Bella!)

Nyt sinä'olet todennäköisesti jo perehtynyt Gigi. Hän sai ensin huomion vuoden 2014 American Music Awards -palkinnolla, kun olimme kaikki miellyttäviä, "Kuka se on ?!"

Sama asia tapahtui, kun Bella ilmestyi tänä vuonna's Met Ball. Omat ajatukseni: "OMG, heistä on kaksi?" Elämä vain ain't oikeudenmukainen.

Sitten yksi teistä ehdotti Bellaa ennen ja jälkeen, ja mitä löysin, oli aika yllättävää ... anna'Katso tarkemmin!

Bella vuonna 2009

Aikaisin kuva löydy vuodelta vuodelle 2009, kun Bella oli 13. Tiesitkö, että hän on myös mestari hevosurheilu? En minäkään.

Tämä on toinen kuva siitä, mistä uskon olevan sama kilpailu (näyttää siltä, ​​että hän voitti jotain). Joko tämä on hänen luonnollinen hiusväri, tai hän alkoi värjätä hiuksia tummansininen ruskea, kun hän oli hyvin nuori. (Ovatko 13-vuotiaat vakavasti tekemässä täysi väriaineita näinä päivinä?) Syynä on, että sormet ovat niin kevyt. Se näyttää kuitenkin hienolta ja kiiltävältä.

Bella vuonna 2010

Tässä's Bella klo 14. Toinen havainto lapsista näinä päivinä: he näyttävät niin aikuisilta ja kiillotettuina! Kaikki tiesin tuolloin oli hankalaa huonolla tyylillä, huonoilla iholla ja huonoilla hiuksilla.

En't tiedä, milloin tämä laukaus on otettu, mutta näyttää siltä, ​​että se oli luultavasti samana vuonna. Jälleen hiukset ovat päällä! Hän näyttää todella sievältä ja luonnolliselta. Ja puhuen luonnollisesta, anna'Puhutaan huoneen elefantista: nenästä. Ei ole mitään väärää, mutta nyt on selvää, että tämä ei ole ollenkaan sama kuin hänellä on tänään.

minä'En ole varma, kun tämä kuva otettiin, mutta Bella oli Gigiin kanssa, kokouksessa Drake! Jälleen, hän näyttää minusta hienolta, vaikka tämä nenä ei olekaan "mallimateriaalia" tai mitä tahansa. Mutta siellä'S vielä yksi asia, jonka haluan sinun huomaavan. Hänen huulensa! Yläosa on paljon ohuempi kuin alempi. Odota 'että näet miltä nyt näyttää.

Bella vuonna 2014

Oletan, että kaikki kirurgiset tweakery -tavat tapahtuivat joskus vuosina 2011-2013, koska en voinut'ei löydä mitään valokuva-aineistoa, ennen kuin hän astui ulos tästä punaisesta matosta vuonna 2014. Muistutuksena Bella on vain 17. Ensimmäinen asia, jonka huomasin, on hänen ylähuuli äkkiä tullut paljon täydellisemmäksi. Hyvä, hän ei't hymyilee valokuvissa enää, joten se voisi olla se'ei ole venytetty. Mutta kun hänen nenänsä muuttui, epäilen, että nämä ovat kosmeettisia toimenpiteitä. Hänen nenänsä ei ole pieni, mutta tarkasti puhdistettu.

Myöhemmin samana vuonna, Bella's hiukset alkoivat tummemmiksi ja hän hyväksyi hänen nyt-allekirjoitus tyyli keskitetyn tiukka updo. Okei, tyttö on knockout nyt. Olet ehdottomasti keskittynyt hänen silmiinsä enemmän hän on todella, Todella kauniit silmät.

Rakastan hänen värjätyt huulensa täällä! En't tiedä onko hän saa pistoksia tai jos se's pysyvän yläleuan implantti, mutta joka takana on hämmästyttävä taito. Mitä'Mielenkiintoista on, että täyteyden lisääminen hänen ylähuuliinsa auttaa tasapainottamaan kasvonsa, koska hänen nenänsä kärki lyhennettiin. Melko älykäs, jos sinä'analysoida kasvojen symmetriaa.

Bella vuonna 2015

Bella meni makeup-ilmaiseksi täällä. Kunnioittaminen! Meri Kardashian kontouring, rakastan nähdä paljaat kasvot ja luottamus, joka välittää. Täällä voit myös todella huomata, kuinka hänen uusi nenänsä on kaareva. (Ehkä vähän liian kaiverrettuja?)

Tämä on kuva, joka teki leukamme lattialle. S-T-U-N-N-I-N-G. Se kuitenkin'ei vain hänen virheettömän ihonsa ja miten hän'on muotoiltu. (Sivuhuomautus: Rakastan liukasta ylhää solmua ja luulen, että se näyttää paremmalta kuin keskiosat.) Mielestäni mitä'Kuvasta on kiehtovaa, että hänen ominaisuutensa näyttävät lähes epätodellisilta ... kuten he ovat liian täydellinen? Luulen että's kosmeettisen värjäytymisen sivuvaikutus...

Bella's muuttaminen brunette Jennifer Lawrence on nyt valmis. Olen SWEAR, ne näyttävät täsmälleen samalta henkilöltä! 

Päivitys: Bella vuonna 2016

Bella's kauneus näyttää jatkuvasti muuttumassa; täällä, se näyttää hieman rennommin. Ja hänellä on myös rusketus! Nenäsi kärki tuntuu kummallisesti luita.

Päivitys: Bella vuonna 2017

Nyt se's takaisin Bellaan's suosikki erittäin tiukka kampaus (se's suosikkini myös hänelle). Hän näyttää siltä, ​​että tämä eyelinerin ansiosta tavallista enemmän paskaa! En voi vieläkään't päästä yli hänen ihon täydellisyyttä. 

johtopäätös

Kuten aina sanon näillä Before & Afters, minä'm ei plastiikkakirurgiaa vastaan. On selvää, että se on hyvin henkilökohtainen valinta, eikä meillä ole aavistustakaan toisesta henkilöstä'sen syistä. 

Tässä tapauksessa Bella's väliintulot osoittautuivat erinomainen urakehitys (kuten usein, paitsi Iggy Azalea ja Megan Fox). 

Kun työ vaatii ilmaisemaan itseäsi silmillään, suurempi nenä voi olla häiriöitä (surullinen mutta totta). Kerran sitä vei, Bella's ylähuuli lisättiin täyttämään kyseinen tila ja lisää tasapainoa hänen kasvoilleen. Todellakin, se teki eron "keskikokoisen tytön" ja A-listan mallin välillä. 

Joten anna'ole vain tietoinen siitä! Olen törmännyt @ bellahadidb4su1, tili luotu osoittamaan Bella'ja he sanoivat parhaiten: "Ainoa syy, jonka luon tämän tilin, on't vihaa häntä. Se'että niin monet tytöt ovat saamassa alhainen itsetunto nähdäkseen hänen kuvia. " 

Muista, että useammin kuin ei, julkkikset, jotka idolisoimme olemattomasti kauniiksi, saivat matkan varrella hieman "apua". Bella näyttää olevan yksi heistä!

Kuinka tunnet Bellaa'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

+ 11 = 21