Ashley Tisdale, ennen ja jälkeen

Mayo Clinicin mukaan 70-80 prosentilla ihmisistä on poikkeava septum, mikä tarkoittaa, että yksi nenän kauttakulku on pienempi kuin toinen.

Se's harvoin vakavia, paitsi Hollywoodissa, tietysti! Me'lukemattomia julkkiksia on kerrottu, että heidän nenänsä oli vain uudelleen muotoiltu korjatakseen tämän yleisen tilan.

Yksi esimerkki on Ashley Tisdale. "Kasvoin aina tiesin, että minulla oli poikkeava septum nenäni oikealla puolella, mikä aiheutti ongelmia hengittämisessä", 32-vuotias Lukiomusikaali tähti kertoi Ihmiset. "Mitä vanhempi minulla on, sitä pahempaa se on, menin käsiksi ja lääkäri sanoi, että septum oli 80 prosenttia, ja minulla oli kaksi pientä murtumaa nenään."

Tämä johti korjaavaan septoplastyon vuonna 2007 ... mutta pysähtyi siellä? Antaa's katsomaan hänen kauneuden kehitystä!

Ashley vuonna 2003

Ensimmäinen laukaus on vuodesta 2003, jolloin Ashley oli hyvin vauva-ikäinen 18-vuotias. (Luulin vakavasti, että hän oli niin nuorempi täällä!) Sitten hän kiihdytti kiharaa tekstuuriaan, jota emme koskaan näe nyt ja säilytimme väriä lähellä luonnollista brunettejaan. Nenäsi lisäksi huomioi silmät ja huulet. (Ja söpö "A" kaulakoru, OMG!)

Ashley vuonna 2004

Seuraavana vuonna Ashley oli vaalea, sävy, jota hän jatkaa tänäkin päivänä. Hän alkoi myös oikaista hiuksiaan ja sai otsatukkaita (joita olisin halunnut't olla vastustamassa näkemästä uudelleen nyt!). Verrattuna tähän päivään's YouTube-innoittamana teini-tähdet, aqua eyeliner on todella melko makea. Tässä voit nähdä sivukuvan alkuperäisestä nenästä. 

Ashley vuonna 2005

Kuinka 2000-luvulla tämä leikkaus on ?! Se todella on'Testi oli aika, eikä Ashley's raskas kädet bronzer masquerading kuin punastua. Tähän mennessä hän oli 19-vuotias ja täysi-ikäinen blondi. Nyt kun hän'ei hymyilemään niin laajalti, voimme nähdä hänen luonnollisen huulensa muodon.

Ashley vuonna 2006

Blondification jatkoi läpi vuoden 2006, jolloin Ashley meni vielä kevyemmäksi ja pidempään. Tämä on silloin, kun "merenneidon aallot" alkavat ensiesiintymisensä mukaan, mikä näyttäisi jokaisesta nuoresta Hollywood-tähtipisteestä. (Ahh, muistot!) Jälleen kerran voimme nähdä hänen nenän profiilin ... ja huomasitko? Hänen hampaitaan on nyt valkeaa!

Ashley vuonna 2007

Nyt saavutamme viimeiset kuvat ennen Ashleya's leikkaus tai ainakin, hän hän's myönsi! Tällä kertaa näemme hänen nenänsä vastakkaiselta puolelta, samoin kuin luonnolliset huulet ja kannet. (Kyllä, mielestäni näillä kahdella paikoilla saattaa olla myöhempi muutos!) Hair-viisas, hän säilytti äänenvoimakkuuden, mutta alkoi jakaa sen sivulle ja pimensi blondi.

Ja sitten hän meni vielä tummemmaksi ja lämpimämmäksi. Tässä viimeisessä leikkausleikkauksessa voimme nähdä 22-vuotias Ashley'n nenä edessä. Pidä se päässasi ja selaa sitten alas...

Ashley vuonna 2008

Mikä muutos, eikö? Yhtäkkiä hänen nenänsä kärki on paljon kauempana! Toinen ero on ruskeat, suorat hiukset, joilla on hienot kohokohdat ja pitkä puoli. Hänen silmänsä silti tuntuvat raskasluksilta, joten minä haluan't usko, että hän teki jotain siellä (vielä!).

Ashley vuonna 2009

Tässä's suosikkikuvaani nuoresta Ashleylestä. Rakastan tätä rikkaita brunette hiusväriä hänen kanssaan sekä luonnollinen rakenne. Ja ihon rakenne, sillä asia! Kaikki näyttää hyvin tuoreelta. Hänen nenänsä ei't näyttäisi olevan keinotekoinen tästä näkökulmasta ... voisiko hänellä olla tarkistusmenettely, kuten fanit ovat spekuloineet? minä'm myös ihmettelen täydellisimmistä huulista. Injektiot? Ehkä! 

Ashley vuonna 2010

Hiusten väri ei ole koskaan ollut enää muutama kuukausi, Ashley palasi vaaleanpunaiseksi lyhyeksi ajaksi vuonna 2010'm ei ole tuuletin. Verrattuna hienoon ruskeaan hän oli aiemmin, tämä erittäin valkaistu näyttää todella pesee hänet ulos. Tässä vaiheessa meikki alkaa saada enemmän "tehtyä".

Ashley vuonna 2011

Tanning äiti, onko se sinä? Tämä on yksi syvimmistä (toivottavasti spray) tans I've koskaan nähty! Ainakin hänen hiusväri on taas tumma, kuten se tekisi'on ollut vieläkin jarring kanssa blondi. Jos siirryt ylös ensimmäiseen vuoden 2007 laukaukseen, voit todella nähdä sieraimen alueen kirurgisen tarkennuksen. Hmm, ajattelin, että ongelma poikkeavalla septumilla oli, että et tehnyt't on tarpeeksi tilaa hengittää?!

Ashley vuonna 2012

Että's parempi! Vuoteen 26 mennessä Ashley oli palannut normaaliin ihon sävyyn, ellei hiusväri. Mitä hyppää minua täällä ja seuraavissa kuvissa on, että silmät näyttävät avoimemmilta. Ehkä se's uuden rakastavan rakkautensa raskaampaan silmämeikkiin. Tai ehkä se's jotain enemmän "pysyvä"...

Ashley vuonna 2013

Vuonna 2013 hän meni hymyilemään hiusväriään ja alkoi Hollywoodin "mutka" lisätä tekstuuria. (Se curling rauta tekniikka näyttää päivätyt kuin merenneito aaltoja pari vuotta, merkitse minun sanat!) Kaipaan hänen makeaa meikkiä noin 2008! Jos hänellä oli huulitiivisteet, he ovat hukkuneet.

Ashley vuonna 2014

minä'Käytän tilaisuutta huomauttaa, että kirurgiset muutokset ovat usein valaistuksen ja meikin kysymyksiä. Tässä Ashley ilmeisesti korosti nenäsi kärkeen, ja epäilen myös, että sillan muotoilu on kapeampi. Valitettavasti hohde korostaa hänen huokosiaan ja ihonsa. Tämä vaalea on kuitenkin mukava hänelle!

Ashley vuonna 2015

Ja tämä oli Ashley'eniten yllättävää hiusvärikokeita. Vuosien varrella hän's kokeillut vaalea blondi, tummanruskea ja kaikki kesken, niin miksi ei punaista? Tämä on punertavan sävy, joten se's ei ole täysin luonnollinen ilme. Mutta lyhyen pituuden lisäksi se päivittää kuvansa. Hänen huulet näyttävät hieman täynnä täällä.

Ashley vuonna 2016

Sitten vuonna 2016 asiat saivat paljon hienostuneempia. Poissa oli punaiset hiukset, korvattiin tummanruskeilla lukoilla, jotka oli vedetty tyylikkään updoon. Ihon viimeistely on myös paljon kevyempi ja isn't kiinnittäen huomiota huokosiin. Plus, hänen nenänsä on jo niin veistetty, hän ei't tarvitset mitään ylimääräistä varjostusta siellä! Rakastan näitä hyvin sekoitettuja savuisia silmiä.

Ashley vuonna 2017

Nyt me'vuonna 2017, ja minä ajatella tämä on Ashley's todelliset hiukset. (Viikko myöhemmin Billboard -palkinnot olivat erittäin pitkiä, mutta heidän oli oltava tilapäisiä laajennuksia.) Hänen pehmeä Ombré näyttää hyvältä näissä lämpimissä sävyissä, ja voin't päästä yli loistoa! Meikki on hieman raskaampi täällä, ja huulet ovat täynnä, johtaen epäilemään Restylanea. Nenä on tietenkin hyvin erilainen verrattuna tähän samaan kulmaan vuonna 2004.

Tämä tuo meidät lopulliseen laukaukseen, ja kaikkien aikojen suosikki Ashley-kampaukseni ja värilleni! Tämä on samanlainen sävy kuin mitä hänellä oli vuonna 2009, vain tad-jäähdytin sävyisin. Rakastan lyhyempää pituutta, kääntämällä toiselle puolelle, vaivattomammin rantanainen tekstuuri. Meikki on tyylikäs, ja kaikki näyttää ajattomalta, ei trendikkäältä. Tyttömme on kasvanut! 

johtopäätös

Arvostaa kuinka paljon Ashley's ominaisuudet ovat muuttuneet, sinun on todella tutkittava hänen valokuvistaan ​​sekä etu- että sivukulmista. Ainakin minusta tuntuu'Olen samaa mieltä kanssani siitä, että hänen nenänsä muoto on huomattava ero! 

Joten, joskus poikkeava septum-anteeksiantamus olisi todella legit?

"Minä en't tee tämä, koska uskon plastiikkakirurgiaan ", hän vaati vuonna 2007." Tein tämän auttamaan terveyteni. Minä kirjaimellisesti melkein voinut hengittää ulos nenän oikealta puolelta. "

Jotkut kosmeettiset kirurgi ovat't niin varma. "Mielenkiintoista on Ashley Tisdale'n kärjen äärimmäisen pieni ja puristettu ulkonäkö'n nenä osoittaa, että paljon rustoa poistettiin siitä, ja tämä yleensä aiheuttaa vaikeuksia hengittää; tämä on juuri syy, miksi hän aloitti leikkauksensa ensin ", kirjoitti tohtori Andrew Jacono Huffington Post

Tohtori Michael Persky kutsuu sitä Ashley Tisdale Nose Job: "Vaikka sinä'uudelleen Doc, miten tehdä nenän näyttää hieman paremmalta? "Hän myös spekuloi, että hänellä oli myöhemmin tarkistaa rhinoplasty.

minä'd uskovat tämän, ja minä'm myös näkee mahdollisia todisteita muutoksista, kuten hampaiden valkaisuun tai viiltoihin, huulten täyteaineisiin ja jopa blefaroplastiikkaan tai Botoxin luomaan laajempia silmiä. Ne'on vain hieman vaikeampi havaita jatkuvaa hiusten muutosta ja raskaampaa meikkiä.

Kaikki tämä tekee Ashleyista eroa enemmistön julkkikset, joiden Before & Afters me've tutkittu. Minun arvaukseni? Hän piti sen hajottavana septumina, koska hän ei'Haluat pettymyksen hänen nuorten faniensa perusta. Kerro minulle ajatuksesi!

Mitä mieltä olet Ashleyista?'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

− 1 = 1