Anna Faris, ennen ja jälkeen

Yksi asia sinä'on kunnioitettava Anna Farisista, että hän omistaa plastiikkakirurgiansa, ainakin hänen rintojensa lisäämisen ainakin. 

Hän kertoi New Yorker se "ei ollut ura-asia", se oli avioero. " (Tämä oli vuonna 2007 sen jälkeen, kun hän jakautui Ben Indran kanssa.) Anna myönsi myös saada huulipunkkeja hänen roolistaan 'House Bunny' vuonna 2008. 

Joten hän on pitänyt heidät tai tehnyt mitään muut säätöjä kaulan yläpuolella? Eräät teistä ovat huomanneet kuinka "erilainen" Anna näyttää nyt. Esitän teille kauneuden kehityksestä:

Anna vuonna 2001

Odota & # x2014; mitä? Anna oli brunette? Hän oli 24 täällä, ja se antaa hänelle täysin erilaisen tunnelman. Tämä ruskeat hiukset ovat vielä paljon tummempia kuin hänen luonnollinen "hiiren" väri. Mieluummin blondi. 

Vuodesta 2001 alkaen tämä kuva on peräisin Chateau Marmontin Juicy Couture -tuotepaketista. OMG. Ensinnäkin Juicy Couture. Muistatko, kun se oli asia? Toiseksi huomaitko Torin oikeinkirjoituksen? Ah ... 2000-luvun alussa. 

Anna vuonna 2002

Vuoteen 2002 mennessä Hot Chick, Anna oli keventänyt hiuksensa super-vaaleaksi. Huomaa myös valkaistut-vaaleat kulmakarvat. Kiitos hyvästä ihmisestä't tehkää sitä enää. (No, paitsi Pat McGrath.) 

Anna vuonna 2003

Täällä voit tunnistaa Anna ... mutta hän ei't näyttävät samanlaisilta kuin Anna tunnemme tänään. Minä ajattelen sitä's silmät, nenä ja suu. Hän oli 26 täällä. 

Anna vuonna 2006

En silti halua't ajattelevat, että jotain oli muuttunut vielä Scary Movie 4 ensi-iltansa vuonna 2006. Hän näyttää todella luonnolliselta täältä, kuten super-pretty säännöllinen tyttö sijaan glammed-up julkkis. 

Anna vuonna 2007

Sinä'Ilmoitan Anna'silmät ovat tummuneet vuoteen 2007 mennessä. Ovatko hänen huulensa myös nousseet? Tämä olisi aika, jonka hän kuvasi House Bunny, joten ehkä. 

Anna vuonna 2008

Katso miten siellä's edistyminen kauneuden muotoilu? Parempia hiuksia, parempi meikki ... mutta minä'm ihmettelen, onko hänen silmänsä hieman erilainen täällä. Tässä ja myöhemmissä valokuvissa ne näyttävät laajemmilta auki. 

Anna vuonna 2009

Tällä kertaa Anna oli 32 ja virallisesti tähti. Se voi olla meikki, mutta hänen silmänsä näyttävät olevan hereillä aikaisemmilta kuvilta. Ja näyttää siltä, ​​että hänen nenänsä on hieman hienostunut nyt. 

Anna vuonna 2010 

Mielestäni tässä seuraavassa kuvassa uusi nenä on vieläkin selvempi. Se'on hieno, ja se silti sopii hänen kasvonsa, mutta wow 's koskaan tehdä eroa, huh? Kuten minä've sanoi aiemmin, se on numero yksi hienostuneisuus toimijat yleensä tehdä. Hämmästyttävää, kuinka hienoinen muotoilu voi muuttaa kasvon. 

Anna vuonna 2011

Sama, sama ja edelleen hyvältä, mielestäni. Hänen huulet näyttävät asettuvan, tai ehkä hän's vain ruiskutuksen aikana. 

Anna vuonna 2012

Minusta tuntuu kuin Anna voisi've aloitti poskion täyteaineen tässä vaiheessa (hän ​​oli 35 täällä). Ja sinä voit nähdä siellä's tiiviys alkaa muodostaa suunsa, luultavasti Botoxista? 

Anna vuonna 2013

Täyteaineet näkyvät vielä selvemmin tämän vuoden 2013 ammuttuessa. Hieman raskas, doc! Ehkä he näyttivät kunnolla, kun hän oli't hymyilee, mutta täällä, hänen poskillaan näyttää luonnottomalta ja pistävät hänen kasvonsa. Parempi on vain tasainen kasvot, ei? 

Anna vuonna 2014

Ja nyt me tulemme kuvaan, joka sai meidät kaikki hätääntymään: "Mitä hän on tehnyt ?!" En tiedä, että ajattelen, että Anna on rotko, vaikka täälläkin, mutta hänen hymyillään on jotain outoa. Näyttää siltä, ​​että hän voi't tehdä ilmauksia kunnolla. Oma arvaus on Botox suun ympärillä "nostamaan" kulmat. Ongelmia, kun työsi on näytteleminen.

Päivitys: Anna vuonna 2015

Tässä laukauksessa rakastan pehmeämpiä hiuksia, ja näet, että hän on't Botoxa pois rypyt silmänsä ympäri. 

Päivitys: Anna vuonna 2016

Täältä näyttää siltä, ​​että hänellä on luonnollista rypistymistä kulmien välissä, eikä hänen otsassaan ole Botoxia!

Päivitys: Anna vuonna 2017

Vau, hänen hiuksensa on todella kasvanut! Rakastan otsatusta ja silmän meikkiä. Se näyttää todella siltä kuin hän's helpottaa injektioita. 

johtopäätös

Anna Anna näyttää erilaiselta. Mutta jos hänellä on rhinoplasty, se ei't näyttävät olevan äskettäinen asia. Se tapahtui ennen kuin hänestä tuli kuuluisa (mikä tekee hänestä eroa lähes kaikista muusta Hollywoodista). 

Mielestäni hänen oli hyvin, hyvin tehty, ja vaikka hän oli melko ilman sitä, se paransi hänen kauneuttaan. Nenä työpaikat ovat vielä hieman "tabu", mutta kunnioitan, että hän on avoimesti myöntänyt implanttien ja injektioiden saamiseksi, joita useimmat muut julkkikset kieltävät. 

Mitä neuloja ... okei, että 2014-kuva oli hieman yllättävä. Luulen, että hän ylensi yli, mutta Botox ja täyteaineet ovat vain tilapäisiä. Näyttää siltä kuin hän's valitsevat luonnollisempia ilmeitä näinä päivinä. Kerro minulle mitä mieltä olet!

Miten tunnet Anna'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

− 5 = 2