10 parasta elinikäistä elämää, jonka jokaisen naisen pitäisi nähdä

Tähän ei ole tehty suurta tutkimusta, mutta olen varma siitä, että jokainen nainen salaa elokuvayhteisön elokuvia. Täynnä draamaa, jännitystä ja todellista rakkautta, nämä tarinat saattavat joskus olla roskaisia, mutta ne ovat aina viihdyttäviä. Lisäksi eräillä elinkaaren elokuvilla on lisäksi se etu, että se on totta. Kun olet juurtunut tuolin takana huutaen, "Älä avaa ovea", pidä mielessä, että nämä naiset voivat todellisuudessa olla olemassa. Jossain vaiheessa nainen pelottavaan osaan päästi sisään tunkeilijalle. Anoreksia raskaussopimuksista, tämä luettelo sisältää useita tarinoita, jotka ovat innoittamana todellisessa elämässä.

Tässä on 10 parasta elinikäistä elämää, jonka jokaisen naisen pitäisi olla. Jos sinulla on muutama ylimääräinen tunti viikonloppuna iltapäivällä, valitse suosikki ja napata popcornia.

vaara

Äiti voin nukkua vaaraa

Jos otsikko ei anna sinulle vihjeitä, tämä tarina on hieman pelottava. Tämä Lifetime -elokuva tähtää Torin oikeinkirjoituksen Laureliksi. Laurel on college tyttö, joka haluaa näyttää hyvältä ja olla söpö Kevin. Sen sijaan, että tavallinen tarina tyttöystävästä, tontti siirtyy ja Kevin tulee pakkomielle. Hänen äitinsä yrittää varoittaa Laurelia, mutta kaikkia neuvoja ei oteta huomioon.

painajainen

Äidin painajainen

Created just 2012, Äitien painajainen seuraa nuoren Vanessan elämää. Elokuvassa hän on osavaltion osavaltio ja on juuri kirjoittanut uuteen lukioon. Hän tapaa heti viehättävän oppilaan, Chrisin, ja pari alkaa seurustella heti. Elokuvan edetessä katsomme Chris ohittaa koulua Vanessa-käskystä ja hänestä tulee yleensä hänen sylissä oleva koira. Hänen arvosanansa kärsivät ja Vanessa jopa huumeet häntä PCP: llä. Pian saamme tietää, että useat Vanessan entiset poikaystävät ovat salaperäisesti kuolleet tai vakavasti loukkaantuneet. Jos haluat selvittää, mitä seuraavaksi tapahtuu, tutustu kalvoon.

kuolema

Kuolemantähden kuolema

Jostain syystä Lifetime näyttää rakastavan elokuvia, jotka kiertävät lukiolaisten ympärillä. Tässä elokuvassa Kellie Martin soittaa 16-vuotiaana, cheerleader wannabe nimeltä Angela. Uskomattoman älykäs, Angela haluaa vain olla hurraavan johtavan tiimin kanssa. Hän idolisee suosittua Stacyä (jota pelaa Tori Spelling) ja yrittää joukkueelle. Yllättäen hän tekee leikkauksen ja onnistuu tulemaan osaksi kaveria. Valitettavasti kunnianloukkaaja ja yksi suosituista lapsista tarvitsevat enemmän kuin vain kokeiluja. Tässä elokuvassa Angela päätyy selvittämään, kuinka pitkälle hän tulee suosimaan.

nälkä

Nälkäpiste

Julkaistu vuonna 2003, Hunger Point kuvaa kahden sisaren ja heidän äitinsä elämää. Tämä elokuva perustuu kirjaan, Hunger Point. Se kertoo yhden sisaren taistelusta syömishäiriöllä. Ennen pitkää jäljelle jääneet perheenjäsenet selvittävät ja yrittävät auttaa häntä palauttamaan. Tämä koskettava tarina osoittaa, että paraneminen vaikuttaa rakkauteen niin paljon kuin se on lääketieteellistä apua. Jos sinä tai rakastettu on kamppaillut kaikenlaisen mielenterveyden kanssa, monet nälkäpisteen kohtaukset kohtaavat lähellä kotia.

ystävät

Kun ystävyys tappaa (salainen parhaiden ystävien kanssa)

Jos olet kasvanut 90-luvun aikana, on erinomainen mahdollisuus, että olet nähnyt tämän elokuvan. Kun Friendship Kills, tapaamme kaksi kaveria nimeltä Lexi ja Jennifer. Kuten useimmat ystävät, he päätyvät samaan ruokavalioon yhdessä. Ennen pitkää, kaloreiden laskeminen ja rasvan rajoittaminen ovat aiheuttaneet erilaisia ​​syömishäiriöitä molemmille tytöille. Kun syömishäiriöt kiertävät hallitsemattomasti, elokuva kääntyy nopeasti traagiseen, mutta mieleenpainuvaan lopputulokseen. Tämä elokuva teki listan, koska se oli yksi ensimmäisistä Lifetime -elokuvista, joita näin lapsena. Vielä tärkeämpää on, että se syö syömishäiriöitä realistisessa valossa. Kaikkien huomiota anoreksian ja bulemiumin lisääntymiseen 90-luvulla, tämä elokuva onnistui osoittamaan tarkalleen, millaista oli saada yksi näistä syömishäiriöistä.

nuori

Hän on liian nuori

Julkaistu vuonna 2003, Hän on liian nuori on yksi tämän elokuvan uusimmista elokuvista. Jos sinulla on pelko vakavasta sairaudesta tai sukupuolitaudeista, pysy kaukana tästä elokuvasta. Hän on liian nuori seuraa lukion oppilaan elämää, Hannah. Hannahilla on valtava murskaus Nickille ja hän menee alas hänen toisena päivänä. Vaikka hän kieltäytyy ryhmän orgiasta kolmannella päivämäärällä, tämä ei rajoita joitakin seurauksia Nickin kanssa olemisesta. Ylioppilas havaitsee, että syfilisin puhkeaminen on nopeasti levinnyt koulun läpi. Hannah, tietysti, testejä positiivista syfilisille. Tämä keksintö saa äitinsä aktivistiksi ilmoittamaan muille vanhemmille, kuinka heidän lapsensa toimivat. Hannah huipentuu illalla, jossa hän päätyy osaan etsimään ystävänsä Beccaa. Häntä ei löydy, puolueen isäntä yrittää harrastaa seksiä Hannahin ennen kuin hänet pelastetaan. Kun elokuva vetää lähelle, jätämme odotetun päättymisen.

Nancy

Nancyin rakkaudesta

Kuten kaksi edellisestä elokuvasta, tämä esittelee tositarina tytöstä, joka kärsii anoreksiaan. Tracy Walsh soittaa päähenkilöä, Nancy. Koska Nancyin syömishäiriö on yhä vaikeampi käsitellä, sillä Nancy-rakkaus seuraa sen vaikutuksia perheeseen ja ystäviin. Kaiken kaikkiaan tämä elokuva tekee erinomaista työtä osoittaakseen, miten syömishäiriö voi vaikuttaa jokaisen ihmisen elämän osaan.

raskaus

Raskaussopimus

Julkaistu vuonna 2008, raskaussopimus on riippuvuutta. Kun aloitat sen katsomisen, hetkellinen impulssi on katkaista se käytöstä. Se on johtajan ja toimijoiden kyky lahjoittaa sinut. Jokainen hetki tässä elokuvassa tuntui odottaneen että auto-onnettomuudet tapahtuvat. Tyttöjen ryhmä päättää, että ne tulevat raskaaksi yhdessä. Tietenkin tytöt tarkoittavat tyttöjä. He eivät ole edes valmistuneet lukiota, joten ajatus paikan saamisesta tai ylimääräisen tuen löytäminen on naurettavaa. Jos tämän elokuvan lähtökohta pelottaa sinua, niin todellinen tapaus on kauhistuttava. Raskaussopimus perustuu todelliseen tapaukseen, jossa joukko lukion tyttöjä päätti, että lukion raskaus oli hyvä idea. Vakavasti.

me were

Me olimme Mulvaneys

Yksi parhaista elämänikäisistä elokuvista on ollut Mulvaneys. Se seuraa perhettä pienessä kaupungissa, joka joutuu käsittelemään tyttärensä raiskausta. Vaikka elokuva päättyy lopulta korkeaan muistiinpanoon, voi olla melko vaikeaa katsoa raiskauksen repimään perheen jäsenet erilleen.

kun

Kun vierailija soittaa

Yksi klassisista Elämänfilmit elokuvista on kun vierailija soittaa. Jos olisit lapsenvahti 1970- ja 1980-luvuilla, tämä juoni olisi kauhistuttava asia, jota voisit kuvitella. En edes syntynyt, kun tämä elokuva tuli ulos, ja ajatus tästä tontista esiintyy pelotella minua. Se oli niin suosittu, että se lopulta remade vuonna 2006 ihana Cammilla Bell kuin päähenkilö. Molemmat elokuvan versiot ovat erinomaisia, vaikka uudempi on mukautettu nykyaikaiseen tekniikkaan. Henkilökohtaisesti mieluummin klassinen 1979 -versio, mutta aina pidän alkuperäisestä paremmasta.

Leave A Comment

+ 22 = 25