10 Näyttää kuten Vampire Diaries

Twilight-sarjan julkaisemisen jälkeen vampyyri-mania todella osui maahan kovasti. Jos olet yliluonnollisen rakastaja, kannattaa tutustua joihinkin tämän luettelon televisio-ohjelmista. Suunniteltu niin kuin Vampire Diaries, näillä näytöillä on teini-ikäinen tai yliluonnollinen painopiste. Jos jätimme minkä tahansa Vampire Diariesin kaltaisista esityksistä, muista jättää kommentti sivun alareunaan!

kauneus and the beast

Kaunotar ja hirviö

Vaikka hyvin harvat ihmiset ovat kuulleet tämän sarjan, se sattuu olemaan loistava. Se on alkamassa neljännen kauden, joten sinulla on runsaasti jaksot katsella viikonloppuna maratonin aikana. Pohjimmiltaan tämä ohjelma keskittyy salaperäiseen ryhmään, joka tunnetaan nimellä Muirfield. Etsivä Catherine ja Doctor Vincent metsästävät organisaatiota, joten he yrittävät välttää huomion kiinnittämistä. Catherinin elämän takana oleva tarina polttaa suurta osaa juoniin. Nuorella iällä hänet pelastettiin äitinsä murhan aikana joku, jonka muistaa hän pedosta.

ollessa human

Ihmisen BBC

Kaikki paranee, kun brittiläinen aksentti heitetään sekaan! Being Human, saat televisio-ohjelmiston, joka sekoittaa nuoria aikuisia, draamaa ja yliluonnollista. Esityksen pääkohde on kolmella kämppiksellä, jotka ovat ihmissusi, vampyyri ja kummitus. Esityksen aikana kolmen kämppäkaverien on suunnattava herkkä tasapaino ihmisen ja paranormaalin maailman.

nuoli

Nuoli

Ylivoimainen näyttelijä, Arrow on yksi parhaista. Oliver Queen on tähti. Hän on tunnetusti kadotettu miljardööri, joka katoaa viisi vuotta. Kun hän palaa kaupunkiin, hän alkaa puhdistaa rikollisuutta ja tulee valppautta. CW: n ensi-iltansa jälkeen tämä näyttely tuli nopeasti suosikiksi. Alkuperäisen DC Comicsin ansiosta se yhdistää tieteiskirjallisuutta, mysteeriä, draamaa ja toimintaa saumattomasti yhteen hyvin nautittavaa, viihdyttävää tuntia varten.

menetetty Girl

Kadonnut tyttö

Mitä tulee rankingista ja arvostelijoista, Lost Girl menetti. Se on vähän hullu ja naurettava ajoittain, mutta on jotain merkkejä, jotka vain pitää sinut tulevat takaisin enemmän. Kanadassa tuotettu Lost Girl keskittyy Bo-nimisen succubuksen ympärille. Hänellä on valitettava piirre tappaa ketään, johon hän nukkuu, kunnes hän tapaa ihmissusi, etsivä Dyson. Vaikka satunnaisesti ennustettavissa, katsominen kannattaa katsella. Kun saat episodi tai kaksi, sinut koukutetaan.

Buffy the vampire slayer

Buffy Vampire Slayer

Joss Whedonin luoma Buffy the Vampire Slayer on yksi kaikkien aikojen parhaista vampyyri-näytöistä. Se kesti vuosina 1997-2003, joten on olemassa runsaasti jaksoja, joilla voit katsella verkossa verkossa tai käyttää Netflixia. Vaikka jotkin ominaisuudet ovat samankaltaisia ​​kuin tyypillinen teini-draama, Sarah Michelle Geller (Buffy) todella kiertää sitä loukkuun. Buffyn tehtävä on tappaa demonit, vampyyrit ja yliluonnolliset olennot. Hän tekee tämän ystävien ja ulkopuolisen avun avulla. Jos haluat löytää Vampire Diariesin esityksiä, sinulla ei ole varaa jättää Buffy the Vampire Slayer.

demonit

demonit

Demons on toinen brittiläinen näyttely, joka onnistui tekemään luettelon. Tässä näytöksessä saat tarinan teini-ikäisestä, joka huolehtii siitä, että hän on yksinäinen jäljellä oleva kuuluisa vampyyri metsästäjä, Van Hesling. Kun tarina etenee, teini-ikäisen on opittava torjumaan yliluonnollisia olentoja ja tasapainottamaan samalla koko hänen elämänsä.

totta blood

True Blood

Yksi tämän viimeisimmistä näyttelyistä on kuuluisa yliluonnollinen draama, True Blood. Näyttelyn koko lähtökohtana on, että vampyyrit ovat olleet ihmisten rinnalla ikuisesti ilman että kukaan ymmärtää. Kaksi vuotta ennen näyttelyn alkamista japanilainen tiedemies loi "True Blood", joka sallii vampyyrien lopettaa kuluttavan ihmisveren. Tämä keksintö aiheutti vampyyrimaailman jakautuvan kahteen ryhmään. Vaikka yksi ryhmä haluaa olla avoimesti rinnakkain ihmisten kanssa, toinen ryhmä haluaa säilyttää salaisuutensa. Näyttely alkaa Sookie Stackhousen tarjoilupalvelulla. Hän voi lukea mieltään ja yhtäkkiä tapaa vampyyri nimeltä Bill. Saatavilla on seitsemän vuodenaikaa, joten sinulla on runsaasti aikaa suosikki yliluonnollisten olentojen kanssa.

terä

Terä

Vaikka useimmat ihmiset muistavat Blade-elokuvia, harvat muistavat, että televisio-sarja on todella tehty. Televisio-ohjelmasta innostui Bladein puoli-ihminen ja puoli-vampyyri. Käsikirjoittaja teki sama mies, joka kirjoitti Man of Steelin ja Dark Knightin (David S. Goyer), joten tosiasia on yksin, että saat katsomaan sitä. Alunperin Spike-verkon tuottama, tämä 2006-sarja oli varsin hyvä.

ollessa

Olla ihminen USA: ssa

Olen melko varma, että Being Human on paras vampyyri-show, jota Yhdistynyt kuningaskunta on koskaan tuottanut ja joka selittää sen, miksi Yhdysvallat teki suuren remake. Jos pidät ensimmäisestä Ihmisen olemuksesta, pidät tästä. Se sekoittaa teini-ikäisen tavoittelun normaalisuuden kanssa yliluonnollisen yllättävän virkistävän juonialueen kanssa. Pohjimmiltaan kolme yliluonnollista olentoa päättävät tulla kämppiksi: ihmissusi, aave ja vampyyri. Heidän täytyy tarttua yliluonnollisen ja inhimillisen maailman väliseen linjaan navigointia kasvavan kokemuksen kautta. Se oli hieno viimeinen kausi, ja sen arvo on varmasti muutamia tunteja aikaa. Kun yrität kokeilla yhtä tai kahta jaksoa, haluat nähdä sen kaiken.

kuutamo

Kuutamo

Saat paranormaali romantiikkaa, sinun ei tarvitse katsoa kauemmaksi kuin Moonlight. Tämä yliluonnollinen elokuva yhdistää romantiikkaa ja kauhua yhteen tarinaa pitkin, joka pitää sinut aina istuimellasi. Pohjimmiltaan Mick St. John on vampyyri, joka keskittyy ensisijaisesti tapauksiin, jotka käsittelevät epäkuolleita. Auttaa pitkin matkaa, hänellä on vampyyriohjaaja Josef. Romanssi lisätään sekoitukseen lisäämällä reportteri, Beth. Näyttelyssä jokainen episodi oli keskimäärin seitsemän miljoonaa katsojaa, mutta se ei ilmeisesti riitä uudistamaan sitä toiselle kaudelle. Tuotettu vuonna 2007, se kattoi yhteensä 16 jaksoa CBS: ssä. Se ei välttämättä ole sellainen näytelmä, joka on täsmälleen sama kuin Vampire Diaries, mutta se on melko lähellä.

Leave A Comment

2 + 1 =