35 DIY viinipulloja

9 cute diy project idea

Kevät muistuttaa aina lempeistä pastellisävyistä! Maalatkaa pullo kokonaan pastellivärien mukaan ja lisää valkoinen päällinen käsin ja sen pohja. Saat upeita maljakoita, jotka ovat täydellisiä kukkien kukoille tai jopa haaroille poimittuja matkan varrella.

Nykyaikaiset ajat liittyvät yleensä innovaatioon ja uusiin ratkaisuihin suunnittelussa ja teknologiassa. Olemme aina etsimässä uusia ideoita, uusia hetkiä, ajattelematta asteittain. Mutta progressiivinen ajattelu ei ole kyse uudesta! Elämme myös kierrätyksen aikakaudella ja viime aikoina - upcycling - ilmiö, joka on omistautunut vanhojen esineiden ja asioiden uudelleenmäärittelyyn, jonka tarkoituksena on antaa heille uusi elämä ja tasa-arvoinen tarkoitus!

Kodisuunnittelun alalla nousupyörällä on suuri rooli. Valtavista ja suurista restauroiduista huonekalukappaleista sisustukseen - ja juuri täältä puhutaan täältä kodin sisustuksesta!

Jokainen koti kärsii laatupakkausten ylimääräisistä roskista. Niille, jotka eivät halua tai eivät kykene kierrättämään säännöllisesti, nämä kiistat voivat tulla arvokkaita materiaaleja eri koriste-esineisiin. Kerran lasia pidettiin arvokkaana, ja nyt - me olemme uimassa pois hylätyistä lasipulloista, ei tiedä, mitä heidän pitäisi tehdä.

No - ratkaisu on olemassa ja upea! Viinipulloja voidaan suunnitella ja valmistaa uudelleen erilaisten DIY-prosessien avulla - kääntämällä ne uusiksi paloiksi ainutlaatuisista kodin sisustamisesta. Viinipullot voidaan muuttaa kukkamaljakoiksi, kukkaruukkuiksi tai sängyiksi, riippuvaisiksi valaisimiksi ja lukuisiksi hämmästyttävistä koristeista, jotka antavat kodin, joka on erikoinen.
Alla, annamme sinulle yli 30 luovia ideoita siitä, miten tavallinen lasipullo voidaan muuntaa DIY-mestariteokseksi! Kaikki ratkaisut ovat yksinkertaisia ​​tekemään, mutta ne ovat tyydyttäviä haasteita mielikuvitukselle ja lopulta esteettisesti miellyttäviä.

Saatat tarvita joitain erikoistyökaluja joidenkin alla esitettyjen ajatusten, kuten lasileikkurin, liekinleikkureunan, lasiporauksen, liiman, lasivärin ja nauhojen, köysien ja muiden koristeellisten rihkamaa! Tee päivä pois DIY-viinipullon leikkeistä ja nauti luomisesta!

12 Rustic Romance Soolip Wedding

Yksinkertainen tapa tehdä riippuva maljakko! Puhdista tyhjät läpinäkyvät pullot, sitota niiden kaulaa ohut köysi ja löytää paikka ripustaa ne! Ne näyttävät kauniilta ryhmässä, joissa on valkoisia, vaaleanpunaisia, punaisia ​​tai erilaisia ​​kukkia.

19 wine-bottle-centerpiece

Viinipullo sai roped! Tarvitset liiman ja ohut köyden parhaaseen mahdolliseen vaikutukseen. Levitä liimaa pullon päälle ja päällystä se sitten köysiin, joka on aiemmin imeytynyt samaan liimaan, käärittämällä langan tiukasti lasikappaleen ympärille. Odota, kunnes se kuivuu hyvin. Saat alkuperäisen maljasi tai kontin, joka antaa sisustukselle erityisen, luonnollisen ilmeen.
1 Spray Paint + Decoupage Bottles

Decoupage! Voit maalata viiniä tai mitä tahansa lasipulloa läpinäkymätöntä valkoista. Kun maali on täysin kuiva, voit valita kauniita kuvioita ja purkaa ne pulloihin. Voit saada ihanaa kukkalaatikkoa tai maljakkoa tai koristella millä tahansa muulla mielellä olevasta kuvasta.

2 Bottle idea

Käytä pulloa kukkaruukkuun! Tai jopa kukkapenkki. Tosiasia on, että tämä voidaan tehdä vain suurella lasisäiliöllä, kun taas pullo on hieman liian ohut. Tai voit leikata sen puoliksi ja tehdä lasimainen pieniä, läpinäkyviä kukkaruukkuja, jotka tuovat raakavaraa kotiisi.

3 Mint Bottle DIY

Ota eri kokoisia lasit ja maalata ne vaaleanvihreisiin pastelliväriin tai mihin tahansa muuhun valintasi mukaan. Aseta samanlaiset kukat jokaiseen, saavuttaen ihana vaikutus.

4 Pompom flowers DIY

Go vintage! Vintage-pullot ovat kauniita aivan kuten ne ovat. Piilota antiikki-lasin pakenemarkkinat ja käytä niitä koristeena tai maljakona tekemättä mitään muutoksia.

5 wine bottle vases

Muista hyvä vuosi! Viini on jalo, samoin kuin pullot. Muistat aina tämän erikoisen hetken säilyttämällä pullon ja kiinnittämällä se seinätelineeseen. Se voi olla maljakko, kynttilänjalka tai vain muisto.

6 Repurposed wine bottles

Roped ja kevyt! Pullot tässä esimerkissä ovat roped, sama kuin kuvassa 3. Mutta muut yksityiskohdat lisätään - painikkeet, kangas kukat jne. Pidä yksinkertainen paletti ja paikka kevyt, kuivatut kukat rivillä valmistettuja deco-pullot.

7 Wine Bottle Sweater Sleeves

Talvi tyyli maljakko. Neuloa pieniä hyppyjä maljasi pidäksesi kukat mukavaksi ja lämpimäksi erityiselle talvimaalille. Lopeta ne pois satiininauhoilla.

8 light bottles

Jouluvalot pullossa! Voit laittaa jouluvalot riviin hyvin suunniteltuja pulloja. Tie nauhat pullojen kaulan ympärille juhlava tunne.

10 Bottle DIY

Nosta pullo! Eri väreissä olevat nauhat voivat toimia pullon maljasi värjäämänä. Koordinoi värejä keskenään, muista kontrastit, ja sitten - käytä riittävän värikkäitä kukkia vilkkaampaan vaikutukseen.

11 lightbulb flower holder

Valolampun mini-maljakko! Kuka sanoo vanhat lamput eivät ole ympäristöystävällisiä! Ota lanka ulos ja ripusta ne ylös, täynnä vettä ja pieniä kukkia - violetteja tai lumikelloja. Puutarha syttyy ja vieraasi rakastavat sitä!

13 Wine bottle candle holders

Rakasta kynttilänvaloa! Erikokoisia pulloja, läpinäkyviä ja mitä tahansa paperia ja tarroja, voidaan käyttää ryhmänä kynttilänjalkaisin. Vaikutus on herkkä ja valo liukuu ihmeellisesti lasia vasten.

14 DIY Wine Bottle Bird-Feeders

Pullon lintujen syöttölaite! Poraa pieni aukko pullon puolella ja kiinnitä lautanen pohjaan. Täytä se linnunsiemenillä ja korkilla sitä ylös. Sitten ripustaa se puutarhassa, jotta pienet linnut nauttivat - mutta rakastat myös tätä!

15 decorative wine bottles.

Tee pullo-viestisi jotain muuta kokonaan! Voit maalata pullot eri sävyihin pastelliväreistä, koristella rafiaa ja maalata suorakaiteen muotoinen läpinäkyvä musta. Tämä osa voi olla pienempi lippa viestiin - jos DIY-pullo on lahja tai vain henkilökohtaisempi kosketus.

16 DIY Home Decor

Yksinkertaiset, kauniin muotoiset lasit ovat tarpeeksi koristeellisia. Yhdistettyinä he voivat pitää erilaisia ​​kiviä, kasveja tai kukkia upotettuna veteen ja muodostaa Zen-sarjan lajit.

17 Bottles decorated with pages of books, or someone's favorite Bible verse or inspirational message

Toinen decoupage hetki! Läpinäkyvällä valkoisella maalatut viinipullot ja lasipullot ovat tyhjiä kangasta viehättäviin muotoihin, jotka leikataan sanomalehdistä.

18 Yarn wrapped bottle craft.

Roped ja värikäs! Kääri pullot ohut valkoinen köysi, ja sitten väri, joten se raidallinen ilo! Valitse vilkkaat värit ja kiristä tilasi.

20 table-decor

Vanha, mutta arvokas viinipullo voidaan leikata sivulle, säädetty, jolloin kukkapenkki muuttuu. Se on yksilöllinen, alkuperäinen ja luonnollinen kerralla.

21 christmas-wine-bottles

Shimmery lumipullot. Valkoisia maalipulloja voidaan päällystää liimalla ja upottaa sitten valkoisiin helmiin tai styroksiin. Aseta hopeiset, hohtavat koristeet sisätiloihin, ja saat täydellisen joulun.

22 Bee and lady bug recycled wine bottles

Lastenleikkiä! Opettaa lapsillesi luovuutta kääntämällä vanhoja pulloja leppäkerttuihin ja mehiläisiin maalattamalla niitä ja liimaamalla sitten kangasta ja langankappaleet oikeisiin kohtiin.

23 Draw Simple Patterns On Painted Bottles

Go chic! Valkoisia maalipulloja eri muodoissa voidaan koristella yksinkertaisilla mustilla koristeilla, mikä tekee niistä upean ja tyylikkään geometrisen koristeen.

24 Wine Bottle Vases Embellished

Ribbon taivas! Pelata vain eri nauhoilla ja pienillä rihkamailla, lisäämällä niitä eri paikkoihin. Pidä paletti yksinkertaisena ja saat upean tuloksen!

25 DIY Chandelier Out Of Wine Bottles

Pullo kattokruunu - katkaise pullonryhmän alaosat ja käytä niitä kattokruunuina. Jos teet ylimääräisiä ponnistuksia ja porata reikiä pullonkauloja vanhanaikaiseen puulevyyn - saat erityisen erityisen, hyvin alkuperäisen ratkaisun valaisimeen.

26 How to make Waterless Snow Globes

DIY Snow maapallo! Tai lumilauta, parempi sanottiin. Ylöspäin pudotettujen purkkien joukossa, tee pienoiskoossa luminen asetuksia ja aseta ikkunaluukku tai vaipan päälle. Älä täytä nestettä - ellet voi varmasti sulkea purkkia tiiviisti.

27 Wine Bottle diy

Yhdistämällä kaksi tekniikkaa - liitutaulu ja köyden koristelu, pulloista voi tulla alkuperäinen alus viestejä ja merkkejä kotonasi.

28 Simple Painted Bottles

Maalaa viini ja muut lasipullot sisältä! Varmista, että lasi-väripaletti on johdonmukainen ja pullosi näyttävät erittäin mielenkiintoisilta, sillä silkki lasi on,.

29 Wine Bottle Crafts

Shimmer, shimmer! Sen sijaan, että valkaisitte valkoisia pulloja styroksi, voit rullata heitä hämärässä kokonaan ja saada hopeisen taivaan!

30 DIY Basics Ombre Wine Bottles

Täydellinen Halloweenille! Valitse spray-väriaine loman mukaan - oranssi, keltainen ja valkoinen ja maalata yksi kerrallaan, jolloin kukin voi kuivua kokonaan ja antaa sen sekoittaa seuraavaan. Aloita valkoisella, mene keltaiseksi ja oranssiksi ja viimeistele valkoinen ja ylhäältä muutaman syksyn oksilla!

31 DIY ... wine bottle lantern

Kynttilän suojapullo - käytä tyhjää läpinäkyvää pulloa kynttiläsuojana ulkokäyttöisten kynttilöiden päälle. Leikkaa pohja ja anna kynttilän hengittää, kun taas tuuli tai tuuli ei voi vahingoittaa liekkiä.

32 wine bottles

Aikaisemmin koristepulloja voidaan muuttaa maljoiksi leikkaamalla niiden kaulaa - tämä loppu on paljon parempi kuin se kuulostaa. Valitse hiotut pullot, väreissä, jos mahdollista. Liu'uta leikkuri vinosti mielenkiintoisempaan vaikutukseen.

33 DIY Wine Bottle Hanging Planters

Upside-down kukkaruukut. Täytä pullot ilman pohjaa kompostoimalla ja anna kiipeilijöidesi kulkea niiden läpi ja lopettaa toisella puolella. Vaikutus on visuaalisesti hämmästyttävä ja kasvit ovat onnellisia!

34 CI Joanne Palmisano bottles covered in rope Design by Joanne Palmisano

Navy-pullot. Käytä paksua, veneen köyttä eri vivahteissa, tummansininen ja simpukat ja tähdet koristeena. Joukko pulloja, jotka on koristeltu tällä tavalla, voi olla pieni merenranta-muistutus, joten täytä se hiekalla ja rannikkokasveilla lisävaikutelman ansiosta. Design by Joanne Palmisano.

35 DIY Herb Garden Of Reused Wine Bottles

Toinen ylösalaisin kukkaruukku. Tällä kertaa pullon yläosaa käytetään tavallisena alustana korkattuina ja täynnä maata ja kasveja ylhäältä. Kiinnitä se katosta köyden ja lankaa käyttäen ja saat pienen roikkuvan puutarhan, joka sopii täydentämään yrttejä!

36 wine bottle DIY by Kristina

Yhdistä nauhat, köydet, värit ja raffia eri malleihin ja ratkaisuihin. Jokaisella pullolla on alunperin kaunis muoto, jota kannattaa tutkia.

37 wine bottles idea

Erilaisten viinipullojen päälliset voivat toimia pieninä kattokruunut maalaismainen ruokasali. He antavat huoneelle luonteenpilkkuja ja jotain, jota kukaan muu ei ole - yhdessä erinomaisten tarinoiden kanssa kaikista viininviljelyyn liittyvistä erityisistä hetkistä!

Leave A Comment

67 − = 63