25 DIY Friendship Rannekorut

DIY Friendship Bracelet-19

Monille vuodenaikoille se on muodikasta käyttää useita rannekkeita yhdellä kädellä.

Elämä ilman ystäviä on epätäydellinen elämä. He sanovat, että jos jakat sen surun ystävän kanssa, siitä tulee pienempi, ja jos onnea jakaa ystävän kanssa, se kaksinkertaistuu. Olen syvästi sitä mieltä, että tämä on totta. Uskon vilpittömästi ystävyyttä elämään. En epäile, että elämässä olevalla miehellä voi olla vain muutama todellinen ystävä. Todellinen ystävyys ei jättä kenenkään välinpitämätöntä, joten muotisuunnittelijat ja diktatuurit eivät myöskään voineet muotisuuntauksia. Erittäin suosittuja ovat ystävyyden rannerenkaat Ja mikä on parasta niistä - he voivat helposti yhdistää lähes kaikkiin asuihin.

Ystävyys rannekkeet ovat erilaisia ​​materiaaleja, värikkäitä lankoja, metalleja, se on koristeltu helmet, napit, kiviä ja erilaisia ​​muita lisäaineita. Jos haluat, voit helposti tehdä heistä pienellä vaivalla ja tahdolla. Ne symboloivat rakkautta, ystävyyttä, halukkuutta ja huolta. Neulo ne tyttärelle tai pojalle. Nyt voit ylpeillä kävellä kadulle, koska se on osuma.

Jos haluat kutoa oman ystävyyden rannekkeen, tarvitset vain neljä, viisi, kuusi tai useampaa solmua eri värejä ja liimaa. Voit käyttää lankaa kirjontaan. Kiinnitä 5 cm: n päät solmun päästä ja kiinnitä liima kovaan pintaan. Erota jouset väreillä. Ensinnäkin oppia raa'an sidoksen ja lävistäjäviivat työnä, tai ystävä voi näyttää sinulle tekniikan iltapäiväkahvin aikana, se on mielenkiintoinen yrityksessä joka tapauksessa. Joten, määritä rannerenkaan koko, esimerkiksi 15 cm. Ota kuusi eri paksumpaa päätä. Jaa ne kahteen ryhmään. Yläosassa yhdistämme solmun ja neulo 8 cm pitkä punokset. Kun ne ovat uudestaan ​​sidottua solmua. Aseta vasemmalta oikealle, ota ensimmäinen lanka ja alleviivaa alla muodostaen solmu. Siten jokaisen seuraavan kierteen ympärille. Ensimmäinen lanka tulee viimeiseksi kierrokseksi. Tämän jälkeen otamme lankaa numero kaksi ja toistamme prosessin. Värin lopussa on väri, jota parhaillaan työskentelet - johtopäätös - että väri olisi aina viimeinen. Jos teet virheen, voit helposti palauttaa sen ja tehdä sen uudelleen oikein. Kun kehrätty rannekorun pituus on 15 cm, esimerkiksi päät puristavat solmun solmuun, jakamalla ne kahteen ryhmään kahta ja tekemällä taas punos. Pallot ovat 8 cm, esimerkiksi lopussa solmu uudelleen, me leikataan ylimääräinen pää ja se on se.

Toista tämä, kunnes haluat haluamasi rannekkeen pituuden. Sitten sitovat solmut solmuun ja leikkaa liikaa.
Jos päätät rannekkeesta, joka on valmistettu metallista tai muusta materiaalista, joka on koristeltu helmet ja strassit, kaikki osat löytyvät erikoisliikkeistä koruvalmistukseen.

Joka tapauksessa, jos et tunne tunnollista kutoa niitä, nyt lähes kaikki korut ovat niitä niin ostaa yksi sinulle ja paras ystäväsi. On monia malleja, sinun tarvitsee vain valita se, joka parhaiten kuvaa sinua ja hänen ja tietenkin ystävyytesi.

DIY Friendship Bracelet-1

Neulottu rannekoru ei ole koskaan pysähtynyt trendikkäänä. Tytöt käyttävät niitä sitten. Ohjeet, miten ne kutoa itse löydät yllä olevassa tekstissä.

Lähde

DIY Gold Tube Bracelets

Nämä rannekkeet valmistetaan materiaalien ja metallien yhdistelmällä ja se näyttää erittäin mukavalta. Jos teet niitä, metallista tai muovista valmistetut osat löytyvät erikoiskaupoista, joissa ihmiset myyvät osia korujen valmistamiseen. Mahdollista on myös kumi ja hopea, kumi - kumi, kumi ja muutamia metalleja ...

DIY Macrame friendship bracelets-14

Sinulla on myös malleja hieman biker-tyyliin.

Lähde

DIY Morse Code Seed Bead Bracelet -7

Kesällä jokainen yhdistelmä voit pari näitä rannerenkaita, suuri joukko heistä näyttää hyvältä varsinkin, jos rannekkeet ovat eri värejä.

Lähde

DIY Vintage Alloy Charms-12

Täällä näet mallin, jossa on helmiä eri väreissä.

Ystävyys Bracelet Handcuffs Clock Leather Cute Charm Bracelet Bronze DIY-9

Maan värit ovat muodissa, kuten kuvitettu. Kellon tai todellisen kellon jäljitelmä näyttää hyvältä yhdistettynä useisiin näihin rannerenkeihin.

Lähde

Helppo Chunky Leather Bracelet Tutorial-16

Nahkaranneke, jossa on yksityiskohtaisia ​​osia kultaisesta väristä ja herkistä valkoisista kivipeistä.

Lähde

Helppo DIY Bracelet-2

Yksinkertainen metalli rannekoru kääri lanka väri ja lisää metallisia osia, kuten nämä kuvassa, ja sinulla on upouusi rannekoru.

Lähde

äärettömyys handmade silver leather owl bracelef-4

Yksityiskohdat kuten pöllöt ovat moderneja. Owl tarkoittaa viisautta. Tuo se käteesi ... Mutta ole viisas ...

Lähde

DIY Friendship Bracelet-18

Pienellä vaivalla käyttämällä sakset, langat ja metalliset yksityiskohdat, voit helposti tehdä rannekkeen. Anna tämän kuvan avulla saada ajatus.

Lähde

äärettömyys owl silver leather hope & friendship bracelef-5

Harmaa eri sävyissä ja pöllöt ja syksyiset päivät ovat iloisia ...

Lähde

Nahka and Freshwater Pearl Bracelet-8

Hellävarainen valkoiset helmet kuten helmet. Nykyään on vaikea löytää todellista kaveria kuin on vaikea löytää helmiä. Symbolisesti koristele rannerenkaasi näitä helmiä.

Lähde

Nahka Wrap Bracelet Tutorial-17

Noudata kuvissa annettuja ohjeita ja tee nämä kaksi rannerenkaita, yksi sinulle ja yksi rakastetulle henkilölle. Tällainen lahja ilahduttaa kaikkia, varsinkin kun se tulee sydämestä. Hinta jotain ei ole tärkeää, mutta huomiota on.

Lähde

Sarja of 6 beaded macrame bracelets

Joka päivä on maaginen, kuten nämä rannekkeet tässä kuvassa. Maagisia päiviä tarvitset vain vähän vaivaa ja oikeiden ihmisten yhtiö.

Valkoinen and Silver Bohemian couple bracelet with Hamsa-15

Diskreetti mutta tehokas.

Lähde

afrikkalainen Beaded Bracelet-10

Monet rannekkeet ja paljon helmiä ...

Lähde

Sininen Bohemian couple bracelet

Voit käyttää ranneketta kuvasta, mutta joka päivä olet ajatellut mielestäsi kuvasta. Se on totta.

Ranneke Pom Pom Bone Beads Colorful-11

Mielenkiintoinen yhdistelmä tehokas punainen.

Lähde

Ranneke with chain and leather cord-13

Toinen kuva, joka näyttää kuinka luoda rannekkeet ja tarvittava materiaali. Jos sinulla on hyvä tahto mennä eteenpäin.

Lähde

punottu bracelets-3

Punoksetulosteessa helmi ja rannekoru ovat mielenkiintoisempia.

Lähde

nappi Accessories DIY

Yksinkertainen ja halpa yksityiskohta, joka voi palvella sinua tekemään rannerenkaita - painiketta.

Viileä bracelet

Näin voit vetää vetoketjun!

DIY Cool bracelet

Kuten näet kuvassa, nämä rannekkeet voit myös tehdä kotona pihdeillä, ja tietysti on tarpeen mennä ostamaan koruja osia. Anna mielikuvituksesi valloilleen, ja luovuutesi tulee esiin.

25 DIY Friendship Rannekorut

Kuten neulominen hiukset kehrätty rannekoru heittää pähkinät kultaa kultaa sen läpi.

Lähde

Leave A Comment

+ 4 = 13