35 DIY ideer om malte bergarter

DIY Painted Rocks-18

Uker på en dessert. Eller hvor de kan være mye kaktus voksende. Bruk de større og flattede bergarter som owls og lag så mange forskjellige som du vil. Plasser dem alle på en kryssfiner og legg til noen tørkede kvister for effekt.

Kilde

Malte bergarter for hjemmeinnredning

Leter du etter en ny boligdekorasjon? Noe som ikke er dyrt og er unikt? Noe som lett kunne oppnås og potensielt kunne bringe ut din kreative side? Du kan bli overrasket over dette forslaget: bergarter. Ja, de steinene du ser på hagen din eller elvebredden eller på kysten. Disse eksakte bergarter kan få hele stedet til å bli litt mer kunstnerisk.

Noen mennesker finner faktisk steiner som har unik formasjon eller farge. Men bortsett fra det, ville de normale flate klippene du aldri egentlig tenkte på å bringe hjem, faktisk bli malt, og du kan bruke det som et design for ditt hjem.

Hvordan male dine bergarter

    Det er faktisk enkelt. Du trenger bare følgende:

  • maling
  • Bergene av ditt valg
  • Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP
  • Container for maling
  • Gammel avis
  • Beholder for bergarter
  • Ekstra håndverk (valgfritt)

Du kan velge hvilket som helst design du vil ha. Hvis du ønsker det, kan du finne flere bergarter og forestille deg et tema. Det er så mye bedre når du har et tema som du jobber med siden det vil gjøre alt mye enklere. Å tenke på hva du vil male er faktisk lettere også.

Selvfølgelig å starte, bør du legge gamle aviser eller til og med skrappapir du har flatt på bordet du jobber med. Det kan bli ganske rotete, så det er mye bedre at du i det minste kan beskytte bordet ditt mot maling og annet materiale du bruker.

Du kan da begynne å male dine steiner. Gå for noe du enkelt kan gjøre. Eller hvis du har nok ferdigheter og mot, gå for noe som er ganske utfordrende. Det spiller ingen rolle hva du maler så lenge du føler deg glad for det du har gjort. Etter å male dine steiner, kan du la dem tørke.

Få beholderen hvor du skal plassere og montere dine malte bergarter. Du kan plassere den i en ubrukt tallerken eller en vase eller kanskje på en boks. Overalt du muligens kan tenke på. Skjønnheten med DIY håndverk er at du har makt til å velge alt du vil ha og skape alt du kan tenke på.

Når steinene dine er tørre, kan du nå montere dem på beholderen avhengig av design.

Hvis du vil ha inspirasjon, er det en liste over noen håndmalte bergarter som du kan gjenskape.

DIY Painted Rocks-23

Disse visdomsordene er de best malte på bergarter med en jevnere overflate. Du kan til og med skrive noen wrods ved hjelp av din Sharpie.

Kilde

DIY Painted Rocks-13

Denne er faktisk ganske søt. Du kan lage noen små hus på klippene dine og legge dem på en kryssfiner du også har malt. Du kan legge til noen design som planter og blomster som gir effekten av en landsby for gnomes eller dverger.

Kilde

DIY Painted Rocks-19

Stener har nå forvandlet seg til katter. Bare maler kattens portrett på disse bergarter, og du kan nå plassere dem hvor du vil.

Kilde

DIY Painted Rocks-34

Hvis du vil gjøre vannfunksjonen din hjemme, ser det mye bedre ut, kan du nå male bergarter med enten små skapninger som nyanser eller legge til noen fisk som du ikke trenger å mate og ikke trenger å dø. ved å male dem på bergarter, selvfølgelig.

Kilde

DIY Painted Rocks-35

Tenker på hvilken gave du skal gi til en venn? En søt hjemmedekorasjon av to walruses vil gjøre jobben. Det er personlig og billig.

DIY Painted Rocks-36

Hvis du har samlet de hvite sirkelsteinene før og ikke vet hva de skal gjøre med dem lenger, kan du velge å gå med disse treformene. Det er fantastisk og forfriskende for øynene.

Kilde

alle's here

Disse vakre skogens skapninger er for alltid innebygd på disse bergarter. Oppbevar disse som hjemmedekorer, eller du kan gi det bort til venner som et minnesmerke.

alle er her

Fisk Painted Stones

Hvis du leter etter en flott sommerdesign for hjemmet ditt, kan du være i stand til å få en rock og slippe løs talentet ditt ved å lage disse fantastiske og fargerike skapninger av havet.

Fiskmalte steiner

Håndmalte farger-stein

Hvem sa at du ikke kan kle seg en stein? Hekle noen design for steinene dine kunne umiddelbart gjøre det ser verdig ut til et midtpunkt. Du kan legge til dette med blomstene dine, og det ville være en perfekt hjemdekorasjon for en endring.

Håndmalte farger-stein

Owls. Painted rocks

Ingen vil virkelig merke seg at disse vakre uglene er malt på bergarter. Vær seriøs om dette og opprett det beste kunstprosjektet.

Owls. Malte bergarter

malt stone mandala flower 2 - Greeting Card

Mandalas er definitivt flotte design. Men du kan male dem på bergarter, lage en massiv blomst og deretter ta et bilde av det og bruke det til et gratulasjonskort. Det er definitivt en unik design vi ikke får se på brevpapir andre steder.

Malet steinmandala blomst 2 - Gratulasjonskort

Peachy Nativity Painted Rocks

Har du ikke Nativity Scene til jul? Hvorfor ikke male det ut på bergarter og plassere det hvor som helst du vil ha en Nativity Scene å finne sted.

Peachy Nativity Painted Rocks

Strand themed painted rock collection

Ved å ha temaer, kan du enkelt velge designene for hver stein. Siden stein er vanligvis funnet på strender, hvorfor ikke lage en strand dem for dine malte bergarter?

Strand tema malt fjellsamling

DIY Painted Rocks-2

Disse vakkert malt bergarter kan veldig godt bli et legit hus dekorasjon for resten av livet ditt.

DIY Painted Rocks-5

Fikk de bueatiful og glatte steinene? Legg til noen minimalistiske tegninger, og du kan ha vakre papirvekter eller perhpas litt kul dekorasjon for rommet ditt.

Kilde

DIY Painted Rocks-6

Her er et annet sett med de vakre, hvite malte tegningene på disse brune klippene. Det er bare et kunstverk.

Kilde

DIY Painted Rocks-11

Mangler hjemmebiter til min landsby? Ikke bekymre deg, du kan samle noen steiner og deretter male dem til å ligne hus.

Kilde

DIY Painted Rocks-12

Disse vakre og søte bergarter kan definitivt være gode gaver til din andre. Visst, det er ikke dyrt eller perhpas skinnende som diamanter, men hvis de er kunstneriske, ville de definitivt sette pris på disse. Og disse er også for bedårende å motstå.

Kilde

DIY Painted Rocks-14

Lag din egen vakre mandalas på bergarter og la den spredte rundt i hagen din.

Kilde

DIY Painted Rocks-15

Hvis du vil vite hvordan du lager kolbefulle malte bergarter, kan det være lurt å dekke bergarter i den valgte malingen. La det tørke først, og så kan du begynne å lage ditt mesterverk på disse fargede klippene.

Kilde

DIY Painted Rocks-17

Vil du ha en gave til familien? Her er absolutt en gaveide som de ville finne morsomt, kreativt og unikt. Lag en rockfigur av alle i familien og gi den til dem.

Kilde

Hånd painted sea stones

De vanligste designene for rockmalerier er fisk; normalt fordi disse skapningene er perfekte for runde bergarter, og at de kan se bra ut med forskjellige farger og design.

Håndmalte sjøstein

DIY Painted Rocks-20

Fugler er også inn for rockmalerier, spesielt ugler.

Kilde

DIY Painted Rocks-21

Disse bergarter kan passere som kunstverk av gamle mennesker som ble funnet på grotter. Det er fantastisk og morsomt å se på.

Kilde

DIY Painted Rocks-22

Disse morsomme klippemaleriene gjør at du tenker på barndommen eller tegneseriefigurer eller kanskje noe søtt spill som du en gang har spilt. Totalt sett er det morsomt og en kul dekorasjon for et barns rom.

Kilde

DIY Painted Rocks-24

For noen som elsker joggesko, ville disse passere like flott dekorasjon.

Kilde

DIY Painted Rocks-25

Enten er det Totoro eller noen tegneserie-ish portretter, disse er virkelig søte rockmalerier verdige til sin egen utstilling.

Kilde

DIY Painted Rocks-26

Kilde

Familieportretter på stein. Det er ikke hver dag du kan få disse fra en gavebutikk.

DIY Painted Rocks-27

Du kan velge et fairtylea eller fable tema for dine malte bergarter.

Kilde

DIY Painted Rocks-28

Hvis du ikke har noen maling med deg, eller du mangler talent i maleri, kan du ta din Sharpie og komme i gang. Dette fungerer best på design som vanligvis er visdomsord.

Kilde

DIY Painted Rocks-29

Opprett bueatiful kunstverk med steiner og dine Sharpies eller andre fargerike markører som gjør tegning og til og med farging mye enklere. Du trenger ikke engang å vente på at den tørker.

Kilde

DIY Painted Rocks-31

Å lage og fargelegge mandalas er en fin måte å de-stress på. Du kan la kreativiteten ta over og bare la tankene dine streife omkring mens du tar de kule farger. I tillegg har du et nytt stykke for hjemmet ditt.

Kilde

DIY Painted Rocks-32

Du trenger ikke å ha stor talent i tegning for å lage en perfekt malt rock. Noen ganger tar det bare små prikker og fantasi for å få det til å fungere.

Kilde

DIY Painted Rocks-33

Dette er trolig den enkleste og enkleste designet du kan lage. Men det kan også fungere som en papirvekt for skrivebordet ditt.

Kilde

DIY Painted Rocks-30

Dyr er ikke de eneste designene du kan gjøre. Du kan også velge en type sirkulær frukt og deretter lage et design basert på den frukten.

Kilde

Leave A Comment

52 + = 60