25 Valentinsdag Heart Craft Ideas

Valentine Hearts

Lag en hjerteform fra et bøybart men sterkt materiale og bind deretter med forskjellige farger av garn. Loop den på en måte som ikke vil være rotete, og la en lengre ledning, så du kan enten henge den eller knytte den.

Gift Giving er ikke over

Hvis du trodde at gavegaven er over, hva med juledag passerer nesten like raskt som å blinke, er du ganske feil. Selv om det ikke er så nødvendig som jul eller fødselsdager, er Valentinsdagens gaver også uheldig. Mest spesielt selvfølgelig hvis du har det noen spesielle du vil tilbringe dagen med. Disse gaver burde egentlig ikke være ekstravagante. Noe enkelt og til og med håndlaget håndverk har en tendens til å vise betydningen av Valentins mye mer enn gaver du kan kjøpe på butikkene.

Siden det er V-dag, er hjerteformede gaver mest vanlige. Det er symbolet på kjærlighet, og det er dagen vi alle feirer kjærlighet. Så ikke slå hodene dine lenger; som du ikke kan gi hjertet ditt i bokstavelig talt, vil håndlaget hjertehåndverk laget med kjærlighet være den perfekte gave til alle som er spesielle i livet ditt.

Personlig håndverk og søte krammer

    Her er noen av det du trenger når du lager disse personlige håndverkene:

  • Kreativitet - for nye og originale konsepter av hjerte design; eller bare ved å legge til forbedringer på vanlig håndverk.
  • Tålmodighet - fordi noen av disse håndverkene sikkert kan ta lengre tid å bygge. Og noen ganger er det bare noen ting som egentlig ikke kommer lett ut første gang.
  • Gode ​​tinkerferdigheter - du trenger ikke å være kunstner for å skape håndverk, men å være i stand til å ha noe talent i å lage, ville være en fordel når du takler komplisert håndverk. Ellers er det mye enklere prosjekter som din spesielle noen fortsatt vil sette pris på.
  • Tid - Helger er gode. Du vil ha mer tid til å hengi deg selv i å skape disse håndverkene. Selvfølgelig vil mer tid bety at du kan ta ting mye sakte for et mye bedre resultat.

Personlig håndverk har en tendens til å trekke flere hjerte strenger enn vanlige gaver. Det er mer sentimental verdi på den. Å vite at du har brukt tid på prosjektet og dykker ut av din komfortsone, vil definitivt gjøre din kjære verdsette deg og din gave mer. I tillegg kan du alltid bruke håndverket som design for et mye vakrere hjem.

På toppen av alt, ville du definitivt få den søteste klemmen fra den personen. Så mye verdt det, riktig?

romantisk-gave-innpakning-ideer-valentines-dag-gave-overraskelse

Vet ikke hva du skal gjøre med din gamle hjerteformede boks? Ta ut båtpapirer (farger etter eget valg) og kutt ut striper av forskjellige bredder. Rull deretter disse papirene og lim dem sammen.

Valentine Card

Her er et enkelt kunstverk som selv dine barn kan gjøre. Bare glem ikke å bruke ubrukte aviser, magasiner eller bøker, ellers ville din bok-elskende partner ikke like det hvis deres favoritt lesemateriell blir revet opp.

Håndlagde-Valentines-Day-Decor

Dette kan være en oppgradering av den første båten. Det tar mer tid, og du vil nok ha tråder i tråd med garn. Men sluttresultatet er definitivt fantastisk.

DIY Valentine Pop-Up Card

Kortene går aldri ut av stil. Det er noe du alltid kan gjøre på egen hånd, men et popup-kort vil utfordre din kreativitet mer.

CRAFT-ideer-valentines-dag-hjerter-dekorasjoner-8

Ditch din vanlige tavla for dagen. Du kan kutte ut en hjerteform fra gamle tavler, legge til søte grenser og din personlige beskjed skrevet for dagen.

CRAFT-ideer-valentines-dag-hjerter-dekorasjoner-6

Hvis du har et stearinlys sett, ville det være den beste tiden å skape noe som vil lyse opp Valentinsdag. Duftende stearinlys og rosenblader vil gjøre alt mer romantisk. Koselig til middagen, rett?

sjokolade-dessert-overraskelse-for-din-kjære,-enkle-valentines-dag-gave-ideaas

sjokolade dessert overraskelse for dine kjære enkle valentines dag gave ideer

Ingenting slår en søt gave, så hva med en hjerteformet sjokolade dessert du kan overraske din elskede med?

valentines-dag-overraskelse-for-ham

Lag ditt eget hjerte stencil. Plenen blir lerretet ditt. Nyt!

Valentines-Day-Mantel

Her er en enkel ting å gjøre med en vase, noen kvist og søte, lille hjerteutklipp. Det er et godt prosjekt for små barn der ute.

valentines-dag-ideer-for-henne

Ta ut dine hjerteformede stearinlys og legg det i en firkantet tallerken med ulike dekorasjoner du kan tenke på. Bare vær sikker på at den ikke vil brenne lett eller i det hele tatt. Det kan skape stemningen til en romantisk middagsdato.

Valentines-day-ideer

Vevskjerner er ikke lenger ubrukelige. Lag små dukker som vil bringe meldingen til din kjære. Det er noe å holde fantasien og kreativiteten i gang.

valentines-dag-DIY-ideer-hjem-overraskelse-Moos-iset-hjerte-bær

valentines day diy ideer hjem overraskelse moos iced hjerte bær

Hva kan du sannsynligvis gjøre med is? Vel, design det med bær og noen dekorasjoner som lollipops før det fryses. Det ville være mye bedre å lage en hjerteformet is for en perfekt Valentins håndverk.

valentines-dag-dekor-ideer-hjem-table-røde gerbera-doilies-krukker

Du kan slå noen ubrukte briller til søte vaser. Det er enkelt å designe disse også, så barna dine kan bli med på moroa.

valentines-dag-dekor-ideer-hjem-glass flasker-roser-vintage-skjønnhet

Fan av skjønnhet og dyret? Hell vann glassflasker og legg forsiktig en enkelt stang av ros inni. Roser som ennå skal blomstre, kan gjøre bildet perfekt.

valentines-dag-dekor-ideer-hjem-lys-holdere-klyper-filt-hjerter

Tenk gammeldags glasslys er for kjedelig for en spesiell middag? Slik gjør du det ser mer interessant og morsomt ut. Og hva du trenger? Hjerteutklipp og klutnøkler!

Valentines day ideas, I love you, a4 print, girlfriend gift, wife present, Inspirational quotes

Fikk du det gode trykket eller kanskje et talent i kalligrafi? Skriv din egen melding og ramm den bare. Det ville bety mer enn de utsagnene som du kan se på noen butikker.

Valentines day crafts for kid

Dette kan være et flott prosjekt for barn der ute. Sett opp hendene dine og opprett to utklipp som skulle tjene som dekselet. Deretter har meldingen i mellom, akkurat som et unikt kort.

Valentine-day-frokost-ideer-Kids

Toasts og gelé er flott til frokost. Men denne frokostidéen er mye større og deilig å dele med familien.

Valentin-dagen-Pop-Up-papir-kort

Valentinsdag Pop Up Paper Cards

Her er et annet prosjekt for papiroppslagskort som du og barna dine kan gjøre. Styr barna dine ved å bruke skarpe gjenstander og lim.

ILoveYoubyPaigeEvans

Det ville være flott å tilby en gave til noen som de virkelig vil nyte. Dette er en av de slags gaver som kan være rent bare for dekorasjon, men vil sikkert bli akseptert med entusiasme.

hjerter

Lag en lysekrone av håndverk, magasiner og snorer.

søt animal hug - Valentine's Day craft idea

Du kan bare gi sjokolade til din kjære, eller opprette disse søte dyrene som kan gi dem sjokolade på dine vegne. Barn og barn-til-hjerte vil virkelig nyte disse.

broderte-hjerte-tegn

Ta korssting til et høyere nivå; bruke en vegg eller papp (en stor en takk) og garn. Det er unikt og enda morsomt å gjøre.

Leave A Comment

+ 76 = 77