35 μπουκάλια κρασιού DIY

9 cute diy project idea

Η άνοιξη πάντα θυμίζει απαλές, παστέλ αποχρώσεις! Χρωματίστε το μπουκάλι αποκλειστικά σε ένα χρώμα παστέλ της επιλογής σας, και προσθέστε ένα άσπρο παλτό ελεύθερο στην κορυφή και το κάτω μέρος του. Θα πάρετε φανταστικά αγγεία, ιδανικά για τα ανθισμένα λουλούδια, ή ακόμα και κλαδιά που έχουν διαλέξει κατά μήκος του δρόμου.

Οι σύγχρονοι χρόνοι συνήθως συνδέονται με την καινοτομία και τις νέες λύσεις στο σχεδιασμό και την τεχνολογία. Είμαστε πάντα στην επιφυλακή για νέες ιδέες, νέες στιγμές, σκέψης προοδευτικά. Αλλά η προοδευτική σκέψη δεν είναι μόνο η νέα! Ζούμε επίσης στην εποχή της ανακύκλωσης και, πιο πρόσφατα, στην ανακύκλωση - ένα φαινόμενο αφιερωμένο στον επαναπροσδιορισμό των παλαιών αντικειμένων και πραγμάτων, με σκοπό να τους προσδώσει νέα ζωή και ομοιόμορφη!

Στον τομέα του σχεδιασμού στο σπίτι, η ανακύκλωση παίζει σημαντικό ρόλο. Από τεράστια και ογκώδη ανακαινισμένα κομμάτια επίπλων, στη διακόσμηση - και είναι ακριβώς η διακόσμηση σπιτιού μιλάμε εδώ!

Κάθε σπίτι υποφέρει εξαιτίας της περίσσειας των συντριμμιών που παράγονται από την ποιότητα συσκευασίας. Για όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να ανακυκλώσουν τον κανονικό τρόπο, αυτές οι αντιρρήσεις μπορούν να γίνουν πολύτιμο υλικό για διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα. Κάποτε, το γυαλί θεωρήθηκε πολύτιμο και τώρα - κολυμπάμε στη θάλασσα των απορριφθέντων μπουκαλιών κρασιού από κρασί, μη γνωρίζοντας τι να κάνουμε μαζί τους.

Λοιπόν - η λύση υπάρχει και ένα θεαματικό! Τα μπουκάλια κρασιού μπορούν να επανασχεδιαστούν και να επανεμφανιστούν μέσω διαφόρων διαδικασιών DIY - μετατρέποντάς τα σε νέα κομμάτια μοναδικής επίπλωσης στο σπίτι. Τα μπουκάλια κρασιού μπορούν να μετατραπούν σε αγγεία λουλουδιών, γλάστρες ή κρεβάτια, κρεμαστά φώτα και μια σειρά εκπληκτικών διακοσμήσεων που δίνουν ένα σπίτι που κάτι ιδιαίτερο.
Παρακάτω, σας δίνουμε πάνω από 30 δημιουργικές ιδέες για το πώς να μετατρέψουμε ένα συνηθισμένο γυάλινο μπουκάλι σε ένα αριστουργηματικό DIY! Όλες οι λύσεις είναι απλές, αλλά είναι ικανοποιητικά προκλητικές για τη φαντασία και τελικά αισθητικά ευχάριστες.

Μπορεί να χρειάζεστε κάποια ειδικά εργαλεία για κάποιες από τις παρακάτω ιδέες, όπως τον κόπτη γυαλιού, τον κόπτη γυαλιού με φλόγα, το τρυπάνι γυαλιού, την κόλλα, τη βαφή από γυαλί και σωρούς από κορδέλες, σχοινιά και άλλα διακοσμητικά μπιχλιμπίδια! Κάντε μια μέρα από το μπουκάλι κρασιού DIY και απολαύστε τη δημιουργία!

12 Rustic Romance Soolip Wedding

Ένας απλός τρόπος για να φτιάξεις ένα κρεμαστό αγγείο! Καθαρίστε κενά διαφανή μπουκάλια, συνδέστε τους λαιμούς με λεπτό σχοινί και βρείτε ένα μέρος για να τους κρεμάσετε! Θα φαίνονται όμορφα σε μια ομάδα, με λευκά, ροζ, κόκκινα ή διάφορα λουλούδια σε κάθε μία.

19 wine-bottle-centerpiece

Ένα μπουκάλι κρασιού έπεσε! Θα χρειαστείτε κόλλα και λεπτό σχοινί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Διαδώστε τη κόλλα πάνω από τη φιάλη και, στη συνέχεια, επαλείψτε το σε σχοινί που είχε προηγουμένως λερωθεί με την ίδια κόλλα και τυλίξτε το σπείρωμα καλά γύρω από το σώμα από γυαλί. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει καλά. Θα πάρετε ένα πρωτότυπο αγγείο ή ένα δοχείο, το οποίο θα δώσει στο εσωτερικό σας ένα ιδιαίτερο, φυσικό βλέμμα.
1 Spray Paint + Decoupage Bottles

Δεκόπουπα! Μπορείτε να βάψετε το κρασί σας ή οποιοδήποτε γυάλινο μπουκάλι σε αδιαφανές λευκό. Όταν το χρώμα είναι τελείως ξηρό, μπορείτε να επιλέξετε όμορφα μοτίβα και να τα αποκόψετε στις φιάλες. Μπορείτε να πάρετε ένα θαυμάσιο floral δοχείο ή βάζο, ή διακοσμημένα με οποιαδήποτε άλλη εικόνα που θα θέλατε.

2 Bottle idea

Χρησιμοποιήστε το μπουκάλι ως γλάστρα! Ή ακόμα και ένα κρεβάτι με λουλούδια. Το γεγονός είναι ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα μεγάλο γυάλινο δοχείο, ενώ ένα μπουκάλι είναι λίγο πολύ λεπτό. Ή μπορείτε να το κόψετε στο μισό και να φτιάξετε μικρές, διαφανείς γλάστρες που μοιάζουν με γυαλί, μεταφέροντας την ωμή φύση στο σπίτι σας.

3 Mint Bottle DIY

Πάρτε γυαλιά διαφορετικών μεγεθών και τα βάφετε σε ανοιχτό πράσινο παστέλ χρώμα ή σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση της επιλογής σας. Τοποθετήστε το ίδιο είδος λουλουδιών σε κάθε ένα, επιτυγχάνοντας ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα.

4 Pompom flowers DIY

Πηγαίνετε vintage! Τα μπουκάλια Vintage είναι όμορφα ακριβώς όπως είναι. Καταρρίψτε την υπαίθρια αγορά για αντίκες γυαλί και χρησιμοποιήστε τις ως διακόσμηση ή αγγείο χωρίς να κάνετε καμία αλλαγή.

5 wine bottle vases

Θυμηθείτε το καλό έτος! Το κρασί είναι ευγενές, και μάλιστα οι φιάλες του. Μπορείτε να θυμάστε πάντα αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, διατηρώντας ένα μπουκάλι και συνδέοντάς το σε ένα φορέα τοίχου. Μπορεί να είναι αγγείο, κάτοχος κεριών ή απλώς ένα μήνυμα.

6 Repurposed wine bottles

Φορτηγό και φως! Τα μπουκάλια σε αυτό το παράδειγμα είναι συρραφθέντα, όπως και στην εικόνα 3. Αλλά, προστίθενται και άλλες λεπτομέρειες - κουμπιά, λουλούδια υφασμάτων κλπ. Προσέξτε σε μια απλή παλέτα και τοποθετήστε φως, αποξηραμένα λουλούδια σε μια σειρά προετοιμασμένων δεξαμενών.

7 Wine Bottle Sweater Sleeves

Βάζο χειμερινό στυλ. Knit μικρά jumpers για τα αγγεία σας για να κρατήσει τα λουλούδια σας ωραία και ζεστά για μια ειδική χειμερινή εμφάνιση. Τελειώστε τα με σατέν κορδέλες.

8 light bottles

Χριστούγεννα φώτα σε ένα μπουκάλι! Μπορείτε να βάλετε τα χριστουγεννιάτικα φώτα σας σε μια σειρά καλά σχεδιασμένων φιαλών. Συνδέστε τις κορδέλες γύρω από τους λαιμούς των φιαλών για μια πιο εορταστική αίσθηση.

10 Bottle DIY

Βάζετε το μπουκάλι! Διάφορες ταινίες σε διάφορα χρώματα μπορούν να χρησιμεύσουν ως χρωματισμό για τα βάζα μπουκαλιών σας. Συντονίστε τα χρώματα μεταξύ τους, συνειδητοποιήστε τις αντιθέσεις και μετά - χρησιμοποιήστε τα λουλούδια της κατάλληλης απόχρωσης για πιο ζωντανό αποτέλεσμα.

11 lightbulb flower holder

Μίνι-βάζο με λαμπτήρα φωτός! Ποιος λέει ότι οι παλιοί λαμπτήρες δεν είναι φιλικοί προς το περιβάλλον! Πάρτε το καλώδιο έξω και να τα κρεμάσετε, γεμάτο με λίγο νερό και μικρά άνθη - βιολέτες ή χιονισμένες. Ο κήπος σας θα ανάψει και οι καλεσμένοι σας θα το αγαπήσουν!

13 Wine bottle candle holders

Αγαπήστε το φως των κεριών! Φιάλες διαφόρων μεγεθών, διαφανή και καθαρισμένα από χαρτί και ετικέτες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ομάδα ως κεριά. Το αποτέλεσμα είναι ωραίο και το φως αντανακλάται θαυμάσια στο γυαλί.

14 DIY Wine Bottle Bird-Feeders

Φιάλη πουλιών-τροφοδότης! Τρυπήστε μια μικρή τρύπα στο πλάι της φιάλης προσεκτικά και κόψτε ένα πιατάκι στον πυθμένα της. Γεμίστε το με σφάγια πουλιών και φελλού. Τότε κρεμάστε το στον κήπο για να απολαύσετε τα μικρά πουλιά - αλλά θα το λατρέψετε και αυτό!

15 decorative wine bottles.

Κάντε το μπουκάλι-μήνυμα σας κάτι άλλο! Μπορείτε να βάψετε τις φιάλες σε διάφορες αποχρώσεις των παστέλ αποχρώσεις, να διακοσμήσετε με ράφια και να βάψετε ένα ορθογώνιο τμήμα σε αδιαφανές μαύρο χρώμα. Αυτό το μέρος μπορεί να είναι το μικρό μαυροπίνακα για τα μηνύματα - εάν το μπουκάλι DIY είναι δώρο ή μόνο για πιο προσωπική επαφή.

16 DIY Home Decor

Τα απλά, όμορφα διαμορφωμένα γυαλιά είναι αρκετά διακοσμητικά. Ομαδοποιημένοι, μπορούν να συγκρατήσουν διάφορες πέτρες, φυτά ή λουλούδια βυθισμένα στο νερό και να σχηματίσουν ένα είδος ζεν γωνίας.

17 Bottles decorated with pages of books, or someone's favorite Bible verse or inspirational message

Μια άλλη στιγμή αποσύνθεσης! Τα μπουκάλια κρασιού και γυαλιού βαμμένα σε αδιαφανή λευκό είναι κενός καμβάς για γοητευτικά σχήματα που κόβονται από εφημερίδες.

18 Yarn wrapped bottle craft.

Χλωρίδα και πολύχρωμα! Τυλίξτε τα μπουκάλια σας σε ένα λεπτό άσπρο σχοινί, και έπειτα το χρωματίστε, κάνοντας μια ριγέ απόλαυση! Επιλέξτε ζωηρά χρώματα και φωτίζετε το χώρο σας.

20 table-decor

Ένα παλιό, αλλά πολύτιμο μπουκάλι κρασιού μπορεί να κοπεί στο πλάι, να καθίσει, να γίνει ένα λουλούδι. Είναι εξατομικευμένη, πρωτότυπη και φυσική όλα με τη μία.

21 christmas-wine-bottles

Ξαφνικά μπουκάλια χιονιού. Οι λευκές ζωγραφισμένες φιάλες μπορούν να επικαλυφθούν με κόλλα και στη συνέχεια να βυθιστούν σε λευκές χάντρες ή στυρόλιο. Τοποθετήστε ασημένια, λαμπερά διακοσμητικά μέσα και έχετε ένα τέλειο λευκό χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

22 Bee and lady bug recycled wine bottles

Παιδικό παιχνίδι! Διδάξτε στα παιδιά σας κάποια δημιουργικότητα μετατρέποντας τα παλιά μπουκάλια σε πασχαλίτσες και μέλισσες, ζωγραφίζοντας τους και στη συνέχεια κολλώντας κομμάτια ύφασμα και σύρμα στα σωστά σημεία.

23 Draw Simple Patterns On Painted Bottles

Πηγαίνετε κομψό! Τα λευκά ζωγραφισμένα μπουκάλια διαφόρων μορφών μπορούν να διακοσμηθούν με απλά μαύρα στολίδια, κάνοντας τους μια υπέροχη και κομψή γεωμετρική διακόσμηση.

24 Wine Bottle Vases Embellished

Κασέλα ουρανό! Απλά παίζετε με διάφορες κορδέλες και μικρά μπιχλιμπίδια, προσθέτοντάς τα σε διάφορα μέρη. Κρατήστε την παλέτα απλή και θα έχετε ένα φανταστικό αποτέλεσμα!

25 DIY Chandelier Out Of Wine Bottles

Ένας πολυέλαιος μπουκάλι - κόψτε τα κάτω μέρη μιας ομάδας μπουκαλιών και χρησιμοποιήστε τα σαν πολυελαίους. Εάν κάνετε μια πρόσθετη προσπάθεια και τρυπώντας τρύπες για σημεία συμφόρησης σε μια παλαιά ξύλινη σανίδα - θα πάρετε μια πολύ ειδική, πολύ πρωτότυπη λύση για ένα φωτιστικό.

26 How to make Waterless Snow Globes

DIY Snow globe! Ή ένα βάζο χιονιού, είπε καλύτερα. Σε μια σειρά από αναποδογυρισμένα βάζα, κάντε μικροσκοπικά χιονισμένα σκηνικά και τοποθετήστε κατά μήκος ενός πίνακα παραθύρων ή ενός μαντηλιού. Μη γεμίζετε με υγρό - εκτός αν μπορείτε να σφραγίσετε καλά το βάζο.

27 Wine Bottle diy

Συνδυάζοντας δύο τεχνικές - μια μαυροπίνακα και ένα σκοινί διακόσμηση, τα μπουκάλια σας μπορούν να γίνουν πρωτότυπο σκάφος για μηνύματα και πινακίδες στο σπίτι σας.

28 Simple Painted Bottles

Βάλτε το κρασί και τα άλλα γυάλινα μπουκάλια από μέσα! Βεβαιωθείτε ότι η παλέτα χρωμάτων γυαλιού σας είναι συνεπής και ότι τα μπουκάλια σας θα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα, διατηρώντας αυτό το καθαρό γυαλί, βγάζοντας τον πλούτο του χρώματος.

29 Wine Bottle Crafts

Φωτεινό, λαμπερό! Αντί να στρέφετε τα λευκά σας μπουκάλια στο στυροπρίονο, μπορείτε να τα κυλάτε σε λάμψη εντελώς και να πάρετε έναν ασημένιο ουρανό!

30 DIY Basics Ombre Wine Bottles

Ιδανικό για αποκριές! Επιλέξτε χρώματα ψεκασμού σύμφωνα με τις διακοπές - πορτοκαλί, κίτρινο και άσπρο και χρωματίστε το ένα προς ένα, επιτρέποντας σε κάθε ένα να στεγνώσει τελείως και να το συνδυάσετε με το επόμενο. Ξεκινήστε με το λευκό, πηγαίνετε σε κίτρινο και πορτοκαλί και τελειώστε με άσπρο και πάνω με μερικά κλαδιά φθινοπώρου!

31 DIY ... wine bottle lantern

Φιάλη ασπίδας κεριού - χρησιμοποιήστε ένα κενό διαφανές μπουκάλι ως ασπίδα κεριού για υπαίθρια κρεμαστά κεριά. Κόψτε το κάτω μέρος και αφήστε το κερί να αναπνεύσει, ενώ το αεράκι ή ο άνεμος δεν μπορεί να βλάψει τη μικρή φλόγα.

32 wine bottles

Προηγουμένως διακοσμητικά μπουκάλια μπορούν να μετατραπούν σε αγγεία, κόβοντας τους λαιμούς τους μακριά - αυτό το τέλος πολύ καλύτερα από ό, τι ακούγεται. Επιλέξτε γυάλινες φιάλες, σε χρώματα, αν μπορείτε. Σύρετε το κόπτη διαγώνια για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

33 DIY Wine Bottle Hanging Planters

Αναρριχώμενα γλάστρες. Συμπληρώστε τα μπουκάλια χωρίς το κάτω μέρος με το κομπόστ και αφήστε τα φυτά των ορειβατών σας να περάσουν από αυτά και να βγείτε από την άλλη πλευρά. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και τα φυτά είναι ευτυχισμένα!

34 CI Joanne Palmisano bottles covered in rope Design by Joanne Palmisano

Μπουκάλια ναυτικού. Χρησιμοποιήστε χοντρό σχοινί σκαφών σε διαφορετικές αποχρώσεις, μπλε ναυτικού και κοχύλια και αστέρια για διακόσμηση. Μια ομάδα από μπουκάλια που διακοσμούνται με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι μια μικρή υπενθύμιση στην παραλία, γι 'αυτό συμπληρώστε την με άμμο και παράκτια φυτά για επιπλέον εντύπωση. Σχεδίαση από τη Joanne Palmisano.

35 DIY Herb Garden Of Reused Wine Bottles

Ένα άλλο ανάποδο γλάστρα. Αυτή τη φορά, το άνω μισό της φιάλης χρησιμοποιείται ως κανονικό δοχείο - φέρεται από το κάτω μέρος και γεμίζει με γη και φυτά από την κορυφή. Κρεμάστε το από την οροφή με σχοινί και σύρμα και θα πάρετε έναν μικρό κρεμαστό κήπο - ιδανικό για την καλλιέργεια βότανα!

36 wine bottle DIY by Kristina

Συνδυάστε κορδέλες, σχοινιά, χρώματα και ράφια για διαφορετικά σχέδια και λύσεις. Κάθε μπουκάλι έχει ένα αρχικά όμορφο σχήμα αξίζει να εξερευνήσετε.

37 wine bottles idea

Οι κορυφές των διαφόρων φιαλών κρασιού μπορούν να χρησιμεύσουν ως μικρά πολυελαίοι σε μια ρουστίκ τραπεζαρία. Θα δώσουν στο δωμάτιο σωρούς χαρακτήρα και κάτι που κανένας άλλος δεν έχει - μαζί με μεγάλες ιστορίες για όλες τις ξεχωριστές στιγμές εμπλουτισμένες με κρασί!

Leave A Comment

77 − = 69