25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Καμία διάταξη ανθοδέσμη δεν είναι πολύ δημοφιλής. Φαίνονται πολύ περιστασιακά και μοντέρνα.

Είναι άνοιξη και αρχίζει η γαμήλια περίοδος. Ο μακρύς χειμώνας άλλαξε τις πιο ζεστές μέρες και τις νύφες σε όμορφα λευκά φορέματα. Για όλα τα ζευγάρια, αυτή είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής και με πολλή υπομονή, αγάπη και προσπάθεια σχεδιάζονται κάθε ώρα εκείνης της ημέρας. Οι γαμπροί είναι πιο χαλαροί, αλλά οι νύφες φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια. Μετά το φόρεμα, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η ανθοδέσμη των λουλουδιών που θα φέρει η νύφη εκείνη την ημέρα. Η ανθοδέσμη είναι επομένως κάτι που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή τη λεπτομέρεια.

Η ανθοδέσμη είναι ένα μπουκέτο λουλουδιών της ίδιας ή διαφορετικής μορφής, που σχηματίζει ένα σύνολο με στυλ. Οι νύφες έχουν μια μεγάλη ποικιλία από λουλούδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το μπουκέτο τους. Οι κυρίες είναι πιο πιθανό να επιλέξουν τριαντάφυλλα, αλλά και άλλα είδη είναι πολύ συχνά και δημοφιλής ... Στην πραγματικότητα, η νύφη μπορεί να επιλέξει ποια λουλούδια θέλει. Θα πρέπει να είναι αυτό που αγαπάει περισσότερο επειδή είναι η μέρα της. Ο συμβολισμός των γαμήλιων ανθοδεσμών είναι μεγάλος και πηγαίνει πίσω στην μακρινή ιστορία. Αυτά τα μπουκέτα πρέπει να είναι κομψά και όμορφα.

Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον γεγονός. Στην Παλιά Ρώμη, οι κάδοι γάμου έγιναν από αρωματικά φαρμακευτικά βότανα για να απαλλαγούν από τα κακά πνεύματα και να παρέχουν σε ένα ζευγάρι ένα ευτυχισμένο γάμο. Αυτό το έθιμο της μεταφοράς λουλουδιών στους γάμους χρονολογείται από το 400ο έτος. Συγκεκριμένα, οι νύφες φορούσαν λουλούδια και στεφάνια γρασιδιού πάνω στα κεφάλια που υποτίθεται ότι οδηγούσαν τα κακά πνεύματα. Οι ρωμαϊκές νύφες φορούσαν κίτρινα στεφάνια επειδή πίστευαν ότι ο θεός του γάμου προτιμά το χρώμα αυτό. Οι κόκκοι σιταριού των νυφών φορούσαν σύμβολο γονιμότητας. Τα μπουκέτα παρόμοια με τα σημερινά είναι από το 1420. Είναι τυλιγμένα σε μεταλλικά καπάκια γεμάτα με βρύα για να διατηρηθεί η υγρασία.

Στη δεκαετία του εβδομήντα για επίσημους γάμους, χρησιμοποιήθηκαν κλασικές ανθοδέσμες πιο σκουρόχρωμων χρωμάτων, ενώ για την άτυπη, συχνά χρησιμοποιούμενη δεν τακτοποιούσε κουβά με λουλούδια. Οι κυκλικές ανθοδέσμες των λουλουδιών σήμερα είναι ένα κλασικό, αλλά πολλές νύφες που θέλουν να είναι πρωτότυπες μπορούν να βάλουν ψωμάκια, καυτερές πιπεριές, βρύα, μανιτάρια και πολλά άλλα πράγματα από τη φύση στο μπουκέτο. Σήμερα, η ανθοδέσμη του γάμου χρησιμοποιεί πολύ πιο πράσινο από ό, τι πριν για να επιτύχει τη φυσική εμφάνιση του μπουκέτου. Η ταινία και οι κορδέλες απορρίπτονται εντελώς από τη χρήση. Στη δεκαετία του ογδόντα του περασμένου αιώνα, οι ανθοδετικές γαμήλιες ανθοδέσμες ήταν πολύ δημοφιλείς, αλλά δεν χρησιμοποιούνται καθόλου σήμερα.

Συνολικά, οι γαμήλιες ανθοδέσμες πρέπει να συνδυαστούν με ένα νυφικό, με το στυλ και το χρώμα του. Σήμερα είναι πολύ δημοφιλές ότι η νύφη έχει δύο γαμήλιες ανθοδέσμες. Ένα μπουκέτο που θα ρίξει μπροστά από την εκκλησία ή τον δήμο μετά το γάμο, και το άλλο θα κρατήσει για τον εαυτό της να τραβήξει φωτογραφίες με τους επισκέπτες αργότερα.
Το πιο σημαντικό είναι να θυμάστε ένα πράγμα - αυτή είναι η μέρα σας. Αφήστε τα πάντα να είναι ο τρόπος που εσείς και η αγαπητή σας επιθυμία. Απολαύστε τον εαυτό σας και όχι τους άλλους. Οι άνθρωποι θα βρουν πάντα λάθος, οπότε μην ανησυχείτε γι 'αυτό. Να είστε συνεπείς και πιστός στον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις στάσεις σας, την ψυχή σας και την καρδιά σας. Και να απολαύσετε, τα μικρά πράγματα που βλέπετε δεν βλέπονται από κανέναν άλλο.

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Πολλές κυρίες θέλουν να είναι μοναδικές και πρωτότυπες για το γάμο, γι 'αυτό επιλέγουν για το μπουκέτο τους ισχυρά και εντυπωσιακά χρώματα όπως το μαύρο και το κόκκινο.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Στις παγανιστικές εποχές πίστευε ότι το κίτρινο ήταν το αγαπημένο χρώμα του θεού του γάμου και ότι θα έφερνε την ευτυχία στη νύφη. Αυτό το χρώμα ήταν πολύ κοινό στους γάμους.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Το Zantedeschia aethioipica και οι ορχιδέες είναι ένας πολύ κομψός συνδυασμός που θα κάνει την εμφάνισή σας εκλεπτυσμένη και θα σας δώσει μια ιδιαίτερη σημείωση.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Το ηλιέλαιο θα σας δώσει ένα άγγιγμα παιχνιδιού, φυσικότητας και αυθορμητισμού την ημέρα σας.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Εκτός από τα λουλούδια σήμερα, burrs, καυτερές πιπεριές, σταφίδες, μανιτάρια μπορούν επίσης να βρεθούν σε μπουκέτα γάμου ...

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Τα λευκά λουλούδια στο γάμο θα είναι πάντα δημοφιλή. Παρόλο που η ταινία και το κεραμίδι δεν χρησιμοποιούνται πλέον για τη δημιουργία γαμήλιων ανθοδεσμών, δεν απαγορεύεται η χρήση τους σε αυτό το λεπτό τρόπο.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Το βιολετί χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα για πολλούς νέους και επιλέγουν διακόσμηση σε βιολετί-λευκό χρώμα.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Την ημέρα του γάμου σας, σιγουρευτείτε ότι απολαμβάνετε και μην σκεφτείτε τα μικρά πράγματα που έχετε ξεχάσει. Επειδή έχουν ξεχαστεί.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Οι ανθοδέσμες είναι η πιο σημαντική διακόσμηση κάθε νύφης, γι 'αυτό επιλέξτε προσεκτικά.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Επιλέξτε γαμήλιες ανθοδέσμες σύμφωνα με ένα νυφικό.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Η μπουκέτα γάμου δεν πρέπει μόνο να είναι συνδυασμός δύο ή τριών χρωμάτων. Δείτε πώς τα πολύχρωμα λουλούδια μπορούν να φανούν εξαιρετικά.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Πολύ πράσινο είναι αυτό που είναι συχνά επιθυμητό από ανθοδέσμες σήμερα.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Ροζ λευκό συνδυασμός χρωμάτων είναι θηλυκό και πολύ δημοφιλές μεταξύ των νύφες.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Ένα πολύ ωραίο συνηθισμένο μπουκέτο λουλουδιών που φαίνεται πολύ πρωτότυπο για το γάμο.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Αν επιλέξετε λουλούδια σε λιλά χρώμα, μπορείτε να διακοσμήσετε το λευκό νυφικό σας με μερικές λεπτομέρειες σε παρόμοια σκιά.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Μικρές ανθοδέσμες λουλουδιών μπορεί να φανεί επίσης πολύ εκλεπτυσμένη και κομψή.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Απολαύστε εντελώς την πιο σημαντική ημέρα σας, ξεχάστε όλες τις ανησυχίες και τα νεύρα.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Το Sempervivum tectorum δεν είναι πολύ συνηθισμένη επιλογή για τη δημιουργία γαμήλιων ανθοδεσμών, αλλά μπορεί να τους δώσει μια ωραία σφραγίδα. Πιστεύεται ότι φέρνει ευτυχία.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Η Tulipa είναι ένα πολύ ήπιο, σαγηνευτικό και θηλυκό άνοιγμα λουλούδι που χρησιμοποιείται συχνά για τη δημιουργία ανθοδεσμών.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Λένε ότι το κίτρινο χρώμα είναι συνώνυμο για ζηλιάρη, στην περίπτωση αυτή θα έλεγα ότι είναι συνώνυμο της κομψότητας.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Αντί για λουλούδια, τμήματα του Sempervivum tectorum χρησιμοποιήθηκαν εδώ ως κεντρική διακόσμηση αυτής της γαμήλιας ανθοδέσμης.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Για το sempervivum tectorum πιστεύεται ότι προστατεύει από κεραυνούς και ατυχήματα, και πολλά διατηρούν το φυτό αυτό ως προστατευτικό σπίτι.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Ο συνδυασμός κόκκινου και λευκού είναι πολύ συνηθισμένος στους γάμους, έτσι οι νύφες επιλέγουν αυτόν τον συνδυασμό και για τις γαμήλιες ανθοδέσμες τους.

Πηγή

25 Ιδέες Μπουκέτο Γάμου

Αυτό το μπουκέτο μοιάζει πολύ άνετα και αυθόρμητα και γι 'αυτό είναι η ομορφιά της. Τέτοιες ανθοδέσμες είναι εξαιρετικά σύγχρονα.

Πηγή

Leave A Comment

18 + = 24