20 Eksempler på Clip Art

20 Eksempler på Clip Art

Selv om det er digitalt, kan Clip Art gjengis i en vintage stil. Dette Vintage postkortet med en rose kan bli til en hilsen eller en kjærlighetsmelding.

Utklipp er et generisk begrep for et digitalt bilde eller grafikk som kan settes inn i et dokument eller på annen måte brukes av et program. IT-teknologien utvikler seg kontinuerlig på et høyhastighetsnivå, så klippekunst har forandret en rekke former og finnes i dag i utallige versjoner som representerer et hvilket som helst emne som kan overføres. Det kan være en enkel linjedesign eller en detaljert fotografi, gjengitt som et raster eller et vektorgrafisk bilde.


Rasterbilder er dannet av et rutenett på piksler og gjør det meste av datamaskinbasert og Internett-grafikk. Vectorbilder er opprettet gjennom digitaliserte baner, noe som gjør at de kan utvides til uendelig uten å se på pixelert. De er nyttige for utskrift av logoer og andre visuelle identitetsmaterialer.

Det er mange Clip Art gallerier, akkurat som det er bilder selv og de kan inneholde fra bare et par til tusenvis og tusenvis av kutt og forberedt bilder.

Den første Clip Art dukket opp med de første offisielle publikasjonene, og gjennom hele det 20. århundre ble det gjort for hånd. Et passende bilde ville bli kuttet ut og deretter limt på et stykke papir, hvor senere tekst ville bli lagt til. Skjemaet fikk navn fra omfattende utklipp involvert i tidlig prosess. Selv om de første Clip Art-bildene dukket opp tidlig på 1980-tallet, var det først i begynnelsen av 1990-tallet at denne redaksjonelle visuelle formen ble håndtert av datamaskiner i publiseringsselskaper.

Bruken av Clip Art er så stor det kan knapt beskrives nøyaktig av tall. Den brukes av enkeltpersoner og bedrifter, forleggere og markedsføringsbyråer på ulike typer prosjekter, fra personlige gratulasjonskort til kommersielt trykte og pakkede varer.

Stylewise, Clip Art kan være alt en person kanskje vil ha eller trenger. Den er laget i mange formater og med all slags innhold, fra ferie tema, til mer personlig eller offisielt farget eksempler. Mens noen selskaper beskytter utklippsserier, utsteder de og ber om betaling for tematiske bunter av digitale bilder, andre tillater bruk av deres produkter gratis. Klippekunst er hovedsakelig illustrerende av natur, og selv om det kan inkludere fotografiske bilder, omfatter det ikke stock photography.

Siden Clip Art dekker et så bredt spekter av bilder, er det normalt delt inn i ulike tematiske kategorier. Kategorier kommer i alle navn og former, og titler som kan oppstå, er juleklær, Halloween-clipart, Thanksgiving-utklipp, Gratulerer med bursdagsutklipp og så videre..

Mange bilder på bilder er korrelert med et bestemt sett med søkeord. Ett bilde kan beskrives med flere ord, for eksempel kan et bilde av en påskebunny ha ord som "bunny", "påske", "ferie", " barn "eller" egg "festet til den. Det faktum at bildene er bundet til den korte nøkkelbeskrivelsen gjør det søkbare, og lar millioner av brukere finne akkurat det de leter etter.

IT-brainiaker og designere stoppet ikke der. I dag har nesten alle datamaskiner et programområde som kalles utklippstavlen, hvor noen som helst kan lagre klippene etter eget valg. Utklippstavlen er vanligvis koblet til flere programmer, for eksempel Photoshop eller et tekstbehandlingsprogram. Microsoft-clip art er bundet til det mest kjente administrative programmet bygget av selskapet Microsoft Office Word. Den består av et utvalg av over 140.000 Clip Art-bilder tilgjengelig for brukere til enhver tid. Det lagrede bildet kan også eksporteres til skrivebordet eller til en hvilken som helst harddiskmappe.

Hvordan lønner dette seg, kanskje noen tror? Vel, det gjør det bare. Sannheten er at de fleste clip art-bunter kommer gratis, knyttet til et bestemt program eller en tjeneste som brukes mye av Internett-riket. Men Clip Art av høyere kvalitet er underlagt betaling og beskyttet av ulike lover og bruksvilkår. Dette er ikke så urovekkende generelt, fordi klippeklippene kommer relativt billig, og en gjeng så stor som 10.000 kan kjøpes for så lite som $ 10, noe som gjør Clip Art til den rimeligste kunstformen i verden.

Clip Art Bilder

20 Eksempler på Clip Art

1. Santa Claus Clip Art-bilde. Jul ClipArt kan være forseggjort eller enkel. Dette bildet er morsomt, og det kan oppgraderes av brukeren.

20 Eksempler på Clip Art

2. Retro Clip Art er nyttig for å beskrive hverdagssituasjoner på en interessant måte. Dette bestemte utvalget lignet gammeldags tegneserier.

20 Eksempler på Clip Art

3. Bedrifter bruker Clip Art. Noe som dette kan settes i en e-post eller et notat for kontoret, fremme godt forhold og stil.

20 Eksempler på Clip Art

4. Bursdag Clip Art kommer i alle former og størrelser. Dette er et eksempel på et pre-designet B-dag kort, bare tekst må legges til.

20 Eksempler på Clip Art

5. Jul Clip Art bilde som kan settes på ethvert e-kort. Den har en slitt look, så det ser ut som vintage.

20 Eksempler på Clip Art

6. Et stykke med forskjellige eksempler på Clip Art, det vanlige utseendet.

20 Eksempler på Clip Art

8. Lærere bruker illustrasjoner til å forklare og undervise. Det er en god ide å la dem ta de nyttige, små bildene gratis.

20 Eksempler på Clip Art

9. Vintage og humoristisk, dette svart og hvitt Clip Art Sheet kan legges til et underholdende dokument.

20 Eksempler på Clip Art

10. Trick eller behandle noen? Et godt eksempel på Clip Art for Halloween, med barn i kostymer.

20 Eksempler på Clip Art

11. For alle festspillere i Halloween, er en invitasjon et must. En Clip Art som dette vil gjøre det mer morsomt og tiltalende.

20 Eksempler på Clip Art

12. Et enkelt, fargerikt Happy Birthday-klipbilde vil lyse opp hele meldingen.

20 Eksempler på Clip Art

13. For folk som hilser med personlige kort, er det en Clip Art for enhver mulig ferie.

20 Eksempler på Clip Art

14. Kjærlighetsbrev har gått digitalt, men hvorfor ikke gjøre dem enda mer personlige med et fint par kjærlighetsfugl Clip Art.

20 Eksempler på Clip Art

15. Kjærlighet Clipart kan være nyttig for de som er borte fra sine kjære, men for de som bare liker å uttrykke seg med tilpassede meldinger også.

20 Eksempler på Clip Art

16. Microsoft Word Clip Art Board ser omtrent slik ut som dette. Selvfølgelig har det mye flere bilder til det, og brukere kan velge en hvilken som helst.

20 Eksempler på Clip Art

17. MS Office Online Clip Art Gallery - et sted hvor enda flere klippbilder for Microsoft Word kan bli funnet og lastet ned.

20 Eksempler på Clip Art

18. Noen ganger blander stiler og ferier, slik at alle som bryr seg om et bestemt utseende, kan finne det nyttig å vite at det finnes en morsom, vintage og Thanksgiving Clip Art.

20 Eksempler på Clip Art

19. For andre, som foretrekker å holde det enkelt, er det bare en svart lined form av en Thanksgiving kalkun som er nok til å ønske sitt beste.

20 Eksempler på Clip Art
20. Høytider er morsomme, og mye Clip Art er også. Hvorfor ikke gjøre dine hilsener latterlige med en lunefull kalkun, gresskar eller et annet skapning!

Leave A Comment

− 4 = 2