Kuka antoi Chibit ulos?

Mirmo, Rima, Yashichi and Marumo

1. Mirmo, Rima, Yashichi ja Marumo (Mirmo de Pon!)

Mirmo ja jengi ovat chibi-rakkauden keijakoita, jotka on osoitettu auttamaan päähenkilöitä heidän rakkausongelmissaan. Nämä chibit on piirretty super deformed tyyppi chibi taiteen jättäen heille ilman nenä ja pallo kuin keho.

Muista nuo kauniit hahmot, joita näet varhain aamulla TV-sarjakuvaesityksessä? Eivät eläimelliset hahmot, joita näet eniten länsimaisissa sarjakuvaesityksissä, mutta suosittujen japanilaisten animaohjelmien näytöistä? Jos et ole anime-tuuletin, et ehkä tiedä, mitä heitä kutsutaan, mutta voitte ehdottomasti olla samaa mieltä siitä, että he ovat erittäin lapsellisia ja liian söpöjä omaan hyväkseen.

Nämä erikoiset ja mielenkiintoiset hahmot ovat nimeltään "Chibis" tai "Chibi" (ち び tai チ ビ), joka on peräisin japanilaisesta animeista. Termi Chibi, mikä tarkoittaa pientä, on itse asiassa slangisana, joka syntyi näiden pienien merkkien ansaitsemisesta sekä Animessa että Mangassa (japanilaisen sarjakuvan muodossa). Chibit ovat hyvin tunnettuja pienestä ja ihastuttavasta ulkonäöstä. Osa tunnistettavista piirteistään on, että ne ovat laajoja silmiä, pitkälti suuntia ja pieniä ruumiillisia merkkejä. Chibin pää on tyypillisesti kaksinkertainen ruumiin kokoon ja joissakin tapauksissa Chibiä käytetään kuvaamaan koomisia tilanteita Animessa tai Mangassa.

Chibit ovat siellä korostamaan herkkyyttä, ihastuttavaa, huggable ja tauon muutoin tylsistä tilanteista tarinassa. Useimmiten he eivät helposti saa kiinni huomionsa ja mieleensä; ellet löydä niitä outoa, niin se todella riippuu teidän ottaa suhteessa.

Yksi aikaisimmista ja tunnetuimmista Chibistä japanilaisessa ja länsimaisessa animaatiossa on "Chibiusa", hän on hahmo vuonna 1993 animoimassa Sailor Moon, ja sitä kuvataan pienemmän version johtajaksi Usagi (Rabbit). Chibi ja Usagi nimeltään Chibiusa (Little Rabbit).

Jos yksi ei tunne Animea, he ovat hyvin hämmentyneitä, jos molemmat ovat samoja tai erilaisia. Chibit ovat osa Animea. Se on vain taideteos Animeessa, eikä se ole täysin erilainen kuin edellinen. Animella on paljon hahmotelyyppejä ja Chibit ovat yksi helpoimmista ja tunnetuimmista luoda. Koska niiden luominen on helppoa, monet taiteilijat pyrkivät luomaan Chibin lomakkeita tai Chibin fani-taidetta heidän suosikki Anime-näytöstään.
Piirustus Chibiksen avulla taiteilijat voivat ilmaista oman versionsa hahmosta ilman seurata liian tarkasti tai olla loukussa alkuperäisen hahmokuvan kanssa. Kyllä, Anime-näytöksessä voi olla alkuperäisiä Chibi-merkkejä, mutta taiteilijoiden suosittu trendi on luoda omat Chibi-versiot myös ei-Chibin hahmosta. Chibit ovat erittäin hauskoja piirtää, ja jokainen taiteilija voi käyttää oman tekniikkansa, kosketuksensa tai tyylinsä Chibin hahmossa, jota he työskentelevät. Muissa tapauksissa jopa ei-Anime-näytöissä on Chibin faneja.

Suosittuja länsimaisia ​​elokuvia, kirjoja ja jopa sarjakuvia voi myös sisältää Chibin versioita fanien omistajilta. Nämä tekevät hahmot näyttävät erilaisilta kuin aikaisemmin ja antavat miellyttävämmän ja hauskan skenaarion piirustukselle. On jopa joidenkin taiteilijoiden, jotka haluavat tehdä hulluja kasvoja Chibis he työskentelevät, koska ei ole väliä kuinka kauhea kasvot ovat, he aina näyttämään hauska, ihastuttava tai söpö, kun piirretty merkkiä iso pää ja pienet kädet ja raajat.

Chibis-merkkejä

Ran, Miki, and Su (Shugo Chara)

2. Ran, Miki ja Su (Shugo Chara)

Shugo Charan huoltajat ovat loistava esitys söpöistä ja maagisista tärkeimmistä chibi-merkkeistä. He auttavat tärkeintä ihmisen päähenkilöä löytämään todellisen itsensä ja kuka hän todella haluaa olla elämässä.

Konata Izumi, Kagami Hiiragi, Tsukasa Hiiragi, and Miyuki Takara (Lucky Star)

3. Konata Izumi, Kagami Hiiragi, Tsukasa Hiiragi ja Miyuki Takara (Lucky Star)

Tämä Chibi-taide sisältää vähemmän epämuodostumia. Tämä on edelleen merkki chibi, vaikka hahmot ovat melkein kohtuulliset, koska pienet merkit näyttävät huolimatta lukiosta.

AmericaAlfred F. Jones (Axis Powers Hetalia)

4. Amerikka / Alfred F. Jones (Axis Powers Hetalia)

Tämä on toinen Chibin taidemuoto, joka antaa hahmolle suuremman pään, pienet raajat ja leveät silmät. Vaikka hahmo on normaali muoto Anime, hän edelleen muuttaa hänen chibi muodossa enemmän koominen vuorovaikutusta.

Sasame and Kei (Nukoduke!)

5. Sasame ja Kei (Nukoduke!)

Japanilaisessa animeessa erittäin suosittu merkki on kissa tai kissa poika. Nämä ovat chibi-versioita mainituista hahmoista ja niitä kuvataan luovuttamaan söpöimpiä ja ihastuttavia chibi-versioita jo sokeista ja ihastuttavista säännöllisistä kissa-tytöistä ja pojista.

Aisaka, Taiga (Toradora)

6. Aisaka, Taiga (Toradora)

Esimerkki siitä, kuinka hirvittäviä ilmaisuja voi silti näyttää söpöltä, kun ne on piirretty chibi-merkille. Tämä on myös näyte koominen kohtaus, jossa jos tehdään tavallinen merkki ei näytä yhtä hauska kuin tehdään chibi merkki.

Nakahara, Sunako (yamato Nadeshiko Henge)

7. Nakahara, Sunako (yamato Nadeshiko Henge)

Näytössä määritetään selkeästi tavallisten merkkien väliset rajat verrattuna chibi-merkkeihin. Tässä tilanteessa, kun tärkein päähenkilö Sunako muuttuu hänen chibi itsensä, hän on helposti noutaa paita tavallinen luonne. Se voi katsoa aluksi, mutta se on hauska ja täydellinen kohtaukselle.

Uudestisyntynyt (Katekyo Hitman Reborn!)

8. Reborn (Katekyo Hitman Reborn!)

Reborn on hahmo, joka on muotoiltu vauvaksi, mutta joka on täysin aikuinen. Vauvan kehossa oleva henkilö ei voisi käydä ja puhua kuin Reborn, mutta koska hän on chibi hän voi. Toinen hieno piirre piirustuksessa on, että sinulla on vapaus luoda kasvonpiirteitä tekemättä sitä vähemmän kuin chibi.

Hamtaro (Hamtaro)

9. Hamtaro (Hamtaro)
Se ei ole vain maagisia olentoja, puoli kissoja ja ihmisiä, jotka voivat olla chibi-muodossa, eläimet voivat myös. Eläinten kanssa on enemmän tilaa luovien mehujen virrata piirtämällä chibi. Taiteilija voi myös halutessaan korostaa tietyn osan eläimestä, kuten korvat tai silmät.

Chibiusa (Sailor Moon)

10. Chibiusa (Sailor Moon)

Chibiusa on Animessa ensimmäinen tunnettu chibi. Hänelle on tyypillistä suurempi kuin tavallinen pää, vielä suurempi kampaus ja leveät silmät. Suuret ja leveät silmät on sitten käytetty tavaramerkkinä luomaan chibi-merkkejä sen jälkeen.

Chibi Taiteilijat

Japanilaisessa animaatioteollisuudessa on monia Chibin taiteilijoita ja tässä on joitain Manga- ja Anime-taiteilijoita, jotka ovat luoneet onnistuneita chibi-merkkejä.

  • 1. Kagami Yoshimizu (Lucky Star)
  • 2. Hidekaz Himaruya (Axis Powers Hetalia-Webcomic)
  • 3. Yoshito Usui (Crayon Shin Chan)
  • 4. Naoko Takeuchi (Sailor Moon)
  • 5. Puyo ja Nyoro ~ n (Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu)
  • 6. Ritsuko Kawai (Hamtaro)
  • 7. Kakifly (K-On!)
  • 8. Akiyuki Shinbo (Puella Magi Madoka Magica)
  • 9. CLAMP (Cardcaptor Sakura)
  • 10. Hideaki Sorachi (Gintama!)

Leave A Comment

+ 39 = 45