20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

Vaikka digitaalinen, leike taidetta voidaan piirtää vintage-tyyliin. Tämä Vintage postikortti, jossa on ruusu, voi muuttua tervehdykseksi tai rakkausviestiksi.

Leikekuva on yleinen termi digitaaliseen kuvaan tai graafiseen esitykseen, joka voidaan lisätä asiakirjaan tai jota jokin ohjelma käyttää. Tietotekniikka kehittyy jatkuvasti ylinopeudella, joten leikekuvio on muuttanut monenlaisia ​​muotoja, ja se löytyy nykyään lukemattomissa versioissa, jotka edustavat keneltä tahansa kohteesta siirrettävää. Se voi olla yksinkertainen viivasuunnittelu tai yksityiskohtainen valokuvaus, joka tehdään rasterina tai vektorigrafiikkana.


Rasterikuvat muodostuvat pikselin verkostosta ja muodostavat suurimman osan tietokonepohjaisista ja Internet-grafiikoista. Vektorikuvat luodaan digitalisoitujen polkujen avulla, minkä ansiosta niitä voidaan laajentaa äärettömyyteen ilman, että ne odottavat koskaan kuvapisteitä. Ne ovat hyödyllisiä logojen ja muiden visuaalisten tunnistemateriaalien tulostamiseen.

On monia ClipArt-galleriaita, aivan kuten itse kuvat ovat, ja ne voivat sisältää vain pari tuhannesta ja tuhannesta leikattua ja valmistettua kuvaa.

Ensimmäinen leikekuvio ilmestyi ensimmäisten virallisten julkaisujen kanssa, ja koko 1900-luvulla se tehtiin käsin. Sopiva kuva leikattiin ja liimattiin sitten paperiin, johon lisättiin myöhemmin teksti. Lomake sai nimen laajasta leikkauksesta, joka liittyi varhaiseen prosessiin. Vaikka ensimmäiset leikekuvakuvat ilmestyivät 1980-luvun alussa, vasta 1990-luvun alussa tämä toimituksellinen visuaalinen muoto oli yleensä kustantavien yritysten tietokoneet.

Leikkeen käyttö on niin suuri, että numeroita ei voi tarkasti kuvata. Sitä käyttävät yksityishenkilöt ja yritykset, kustantajat ja markkinointitoimistot kaikenlaisiin erilaisiin hankkeisiin, henkilökohtaisista kortteista kaupallisesti painettuihin ja pakattuihin tavaroihin.

Stylewise, ClipArt voi olla mikä tahansa henkilö, joka haluaa tai tarvitsee. Se on tehty lukuisissa formaateissa ja kaikenlaisissa sisällöissä, loma-aiheista, henkilökohtaisemmin tai virallisesti värillisiin esimerkkeihin. Vaikka jotkut yritykset suojaavat leikekuvasarjoja, he antavat ja pyytävät maksua digitaalisten kuvien temaattisista ryhmiin, toiset sallivat tuotteidensa käytön ilmaiseksi. Leikekuvio on pääasiassa havainnollistavaa luonteeltaan, ja vaikka se voi sisältää valokuvakuvia, se ei kata valokuvausta.

Koska leikkeen piirto kattaa niin monenlaiset visuaaliset ilmiöt, se jakautuu yleensä erilaisiin teemaryhmiin. Kategoriat tulevat kaikkiin nimiin ja muotoihin, ja otsikot, joita voi esiintyä, ovat joulukoristeita, Halloween-clipartia, kiitospäivän leikekuvia, hyvää syntymäpäivätapaa ja niin edelleen..

Monet leikekuvista korreloivat tietyn avainsanavalikoiman kanssa. Yksi kuva voidaan kuvata useilla sanoilla, esimerkiksi pääsiäispupin kuva voisi olla sanoja "pupu", "pääsiäinen", "loma", " lapset "tai" munat ". Se, että kuvat sidotaan lyhyen avaimen kuvaukseen, tekee hakukelpoisesta ja mahdollistaa miljoonien käyttäjien löytävän tarkalleen mitä he etsivät.

IT-asiantuntijat ja suunnittelijat eivät pysähtyneet siihen. Nykyisin käytännöllisesti katsoen kaikilla tietokoneilla on leikepöydällä tunnettu ohjelmistoalue, jossa jokainen käytetty ohjelmisto voi tallentaa haluamansa leikkeen. Leikepöytä on yleensä liitetty useisiin ohjelmiin, kuten Photoshopiin tai tekstinkäsittelyohjelmaan. Microsoftin leikekuva on sidottu tunnetuimmalle hallinnolliselle ohjelmalle, jonka Microsoft Office Word on rakentanut. Se koostuu valikoimasta, joka sisältää yli 140 000 leikekuvagalleria, jotka ovat kaikkien käyttäjien saatavilla. Tallennettu kuva voidaan viedä myös työpöydälle tai johonkin kiintolevyn kansioon.

Miten tämä maksaa, jotkut saattavat ajatella? No, se vain tekee. Totuus on, että suurin osa leikekuvapaketeista on maksutonta, ja ne liittyvät johonkin ohjelmaan tai palveluun, jota Internet-maailma käyttää laajalti. Korkealaatuinen leikekuva kuitenkin maksetaan ja sitä suojellaan erilaisilla laeilla ja käyttöehdoilla. Tämä ei ole yleisesti ottaen niin huolestuttavaa, koska leikkaavat kuvat ovat suhteellisen halpoja, ja niinkin suuri kuin 10 000 kappaletta voi ostaa niin vähän kuin 10 dollaria, mikä tekee ClipArtista kaikkein edullisimman taiteen muodon maailmassa.

Clip Art -kuvia

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

1. Joulupukin leikkeen kuva. Joulukuvataide voi olla yksinkertainen tai yksinkertainen. Tämä kuva on hauska ja käyttäjä voi päivittää sen.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

2. Retro Clip Art on hyödyllinen kuvaamaan arjen tilanteita mielenkiintoisella tavalla. Tämä erityinen valinta muistutti vanhan koulun sarjakuvia.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

3. Yritykset käyttävät leikekuvia. Jotain tällaista voi laittaa sähköpostin tai muistion toimistoon, edistää hyvää suhdetta ja tyyliä.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

4. Syntymäpäivä ClipArt tulee kaikenlaisiin muotoihin ja kokoihin. Tämä on esimerkki ennalta suunnitellusta B-päivän kortista, vain tekstiä on lisättävä.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

5. Joulukuvataide, joka voidaan laittaa mihin tahansa e-korttiin. Se on kulunut, joten se näyttää vintageilta.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

6. Lauta, jossa on erilaisia ​​esimerkkejä leikkeen taustasta, tavallinen ulkonäkö.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

8. Opettajat käyttävät leikekuvioita selittämiseen ja opettamiseen. On hyvä antaa heidän käyttää hyödyllisiä pieniä kuvia maksutta.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

9. Vintage ja humoristinen, tämä mustavalkoinen Clip Art -levy voidaan lisätä mihin tahansa viihdyttävä asiakirja.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

10. Petkuttaa tai kohdella ketään? Hyvä esimerkki leikkeen taiteesta Halloweenille, jossa lapset pukuihin.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

11. Kaikkien Halloween-juhlavieraille kutsuminen on välttämätöntä. Tällainen leikekuvio tekee siitä hauskempaa ja houkuttelevampaa.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

12. Yksinkertainen, värikäs Happy Birthday clip -kuva kirkastaa koko sanoman.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

13. Henkilöt, jotka tervehtivät henkilökohtaisia ​​kortteja, on leikekuvake jokaiselle mahdolliselle lomalle.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

14. Rakkauskirjeet ovat siirtyneet digitaaliseksi, mutta miksi emme enää anna heille vielä henkilökohtaisempaa mukavaa pari love lintua.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

15. Love Clip Art voi olla kätevä niille, jotka ovat poissa rakkaansa, mutta niille, jotka haluavat vain ilmaista itseään räätälöityjä viestejä.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

16. Microsoft Word ClipArt -taulu näyttää suunnilleen näin. Tietenkin siihen on paljon enemmän kuvia, ja käyttäjät voivat valita minkä tahansa.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

17. MS Office Online Clip Art Gallery - paikka, jossa vielä lisää leikkeitä Microsoft Wordille löytyy ja ladataan.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

18. Joskus tyylit ja vapaapäivät sekoitetaan, niin kaikki, jotka tietävät huolta, saattavat pitää hyödyllisenä tietää, että hauska, vintage- ja kiitospäivän leikkeen taustat ovat olemassa.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta

19. Muille, jotka haluavat pitää sen yksinkertaisena, vain kiiltävän kalkkunan mustanvuoratun muoto riittää toivomaan parhaansa.

20 Esimerkkejä leikkeen taustasta
20. Juhlapyhät ovat hauskoja, ja paljon ClipArtia on samoin. Miksi ei tervehdi naurettavaa hienolla kalkkunalla, kurpilla tai muulla olennolla!

Leave A Comment

+ 14 = 24