Romantisk bryllupslover

Et bryllup er absolutt en av de viktigste dagene i hele livet ditt. Det er øyeblikket når du ikke lenger regnes som en, men bestemmer deg for å dele hele livet med en annen person - personen du elsker. Dette er en veldig spesiell anledning og bør behandles som sådan, med blomster som dangler fra hvert hjørne og en vakker duft av kjærlighet som fyller luften. Du vil få alle rundt deg til å cherishing dette øyeblikket, og når du stirrer i øynene til din elsker, er det egentlig bare en ting igjen å gjøre: Fortell dem hvor mye de mener for deg, hvor mye du elsker dem, og hvordan du vil fortsette å elske dem til døden deles du med et romantisk bryllupsløfte. Hva er det første trinnet?

84077ec15ac7104bb2b4f1378bb5b494 Det første du må gjøre bestemmer hvor romantisk du vil være. Fordi, ja-der er forskjellige nivåer av romantikk. Det kan noe litt mer grunnleggende, eller du kan dykke dypt inn i hjertet ditt og avdekke noen av de skjulte romantikkene som har blitt fanget under i mange år. Alt avhenger av hvor mye tid du har på bryllupet, hvor mye tid du vil bruke til å skrive og lese, og generelt, hvor mye du vil dele med deg snart for å være kone / ektemann på alteret.

Den andre tingen du trenger å gjøre bestemmer hvilke ting du vil sette inn i bryllupsløftet ditt. Jeg mener, du elsker åpenbart at du snart skal være ektefelle veldig mye. Du elsker sannsynligvis alt om dem, fra sine flotte, brune øyne til deres dumme holdninger, deres kjærlighet til de samme quirky filmene som deg til deres lidenskapelige kjærlighet til dyr. Jeg er sikker på at listen fortsetter og fortsetter. Men hva du trenger å gjøre er å bestemme hvilke ting som skiller seg ut mest og hvilke attributter du vil inkludere i ditt romantiske bryllupsløfte.

Det siste du må gjøre bestemmer seg nøyaktig hvordan du vil si din romantiske bryllup løfte. Vil du bestemme deg for å bare lese hverandre dine løfter som alle andre tradisjonelle bryllup, eller vil du gjøre noe litt mer ut av boksen, la oss si med et dikt eller en sang? Det er mange ideer - vi kommer snart til dem.

  romantisk wedding vows

For nå, la oss ta en titt på noen av de beste romantiske bryllupslover vi noensinne har hørt.

The Simple Wedding Vow

Det er ingenting som enkelhet, men ikke la deg lure av denne romantiske bryllupslovens korte statur. Dette løftet har en veldig dyp og vakker melding til partneren din, og er et flott alternativ hvis du vil ha noe søtt, kort og til det punktet.

"Alle"

Alt jeg har,
Alt det jeg er,
Alt det jeg noensinne vil være,
Er din.
For alltid.

Nå, etter å ha lest det, er du rett og slett kan ikke fortell meg det er ikke et helt fantastisk romantisk bryllupsløfte innpakket i bare 5 korte linjer. Alle kan lett hente dette på bryllupet deres! Spesiell takk til WeddingVowShare.com for dette spesielle løftet vi er sikre på, vil bli brukt i noen kommende bryllup. Her er en annen stor kort romantisk bryllupsløfte fra Wedding.TheKnot.com.

"På denne dagen,
Jeg gir deg mitt hjerte,
Mitt løfte,
At jeg vil gå med deg,
Hånd i hånd,
Uansett hvor vår reise fører oss,
Levende, læring, kjærlig,
Sammen,
For alltid."

Uttrykker din kjærlighet

Det er absolutt Nei begrense når det gjelder å uttrykke kjærligheten din. Som vi sa tidligere, kan du ha en utrolig lang liste som strekker seg fra California til Afrika, og har fortsatt ikke skrevet alt ned. Når det er sagt, vær så snill å ta med så mye du vil ha i ditt romantiske bryllupsløfte. Snakk om hvor mye du elsker dem: stol på meg, din partner vil aldri bli lei av å høre det, spesielt på bryllupsdagen. Snakk om ting du elsker om dem, fra de fineste små detaljene til de åpenbare. Snakk om hvordan du ikke kunne forestille deg livet uten dem. De vil elske hvert sekund av det. Her er et veldig romantisk bryllupsløfte tatt fra avalleywedding.com som enkelt kan tilpasses dine behov og ønsker.

Mange mennesker tilbringer sine liv på jakt etter sin sjelemann, sin eneste sanne kjærlighet. Noen mennesker er heldige å finne personen de virkelig kan kalle den bedre halvparten av seg selv, mens andre tilbringer resten av livet, søker og aldri finner. Jeg er glad for å telle meg selv blant de heldige, fordi jeg sikkert fant deg.

Jeg elsker deg, (ektefelles navn). Jeg vet at du er den eneste for meg, min eneste sanne kjærlighet. Jeg er glad og jeg er takknemlig for at du kom inn i mitt liv, at der andre har tilbrakt hele livet på jakt etter den, jeg har funnet deg. Og nå som jeg har funnet deg, skal jeg aldri la deg gå. Jeg lover deg, (ektefelles navn), at jeg skal holde deg og verne deg og gi deg mitt hjerte, at jeg skal støtte deg og ta vare på deg. Trofast skal jeg alltid stå fast ved din side med hånden din i meg, uansett hva livet vil bringe til oss. Jeg tar deg nå som min kone / ektemann, og jeg skal forbli så for resten av livet mitt.

Nå, ville ikke du snart være ektefelle, vil høre ting sånn? Selvfølgelig ville de! Vurder denne en av de største og mest tradisjonelle alternativene når det gjelder romantiske bryllupsløfter. Her er et annet fantastisk bryllupsløfte som uttrykker så mye kjærlighet og endearment fra Offbeatbride.com.

Jeg lover å alltid elske deg. Så sikker som solen vil stige i morgen. Jeg vil alltid elske deg. Din kjærlighet er inspirerende for meg hver dag. Du er den hyggeligste, mest oppriktige personen jeg kjenner. Jeg lover å aldri ta din kjærlighet for gitt. Jeg lover å respektere deg alltid. Jeg lover å drepe noen insekter som vandrer inn i huset vårt. Jeg er så spent på å tilbringe resten av livet med deg. Alt jeg er og har er din. Jeg elsker deg! Vil du bli min kone?

Jeg lover å alltid elske deg. Så sikker som stjernene lyser om natten, vil jeg alltid elske deg. Din kjærlighet er som vann. Formløs. Formløs. Det er fredelig, sterk og alltid akkurat det jeg trenger. Du er mitt hjerte. Jeg lover å hedre deg. Jeg lover å støtte deg. Og jeg lover at hvis det er noen gang en zombieapokalypse at du kan stole på øksen min! Jeg er så spent på å tilbringe resten av livet med deg. Alt jeg er og har er din. Jeg elsker deg! Vil du være min mann?

Å være litt dumt

Kjærlighet skal feire. Partneren din skal tenne verden og få deg til å smile i det øyeblikket du ser dem. Selv om du bare tenker på dem, skal dine lepper krølle seg opp i et grin! Når det er sagt, er det OK å legge til litt humor og lette opp ting litt. Dette viser ikke bare at du snart er ektefelle hvor mye du elsker dem, men lar dem også vite at du er helt komfortabel med dem og tror at forholdet ditt er morsomt og herlig. Det er absolutt en vinnende kombinasjon! Igjen, dette er en fantastisk måte å vise hvor morsomt og kreativt du kan være. Men her er et dumt eksempel fra Weddings.Lovetoknow.com.

Brudgom: Jeg lover å elske deg så mye som Chicago Cubs og ikke holde din svarte og hvite stripete kjole mot deg. Fra denne dagen fremover vil jeg lytte til alle dine klager om kjøpesenteret hvis du sier dem i off season og lover å pensjonere min baseball cap og ansiktsmaling for offentlige utflukter. Jeg vil elske deg i sykdom og helse, fra denne dagen fremover, til døden deler oss eller du blir en White Sox-fan.

Brud: Jeg lover å elske deg så mye som jeg elsker kredittkortet mitt, og ikke hold din dårlige motefølelse mot deg. Jeg vil bare vise deg mine nye klær under kommersielle pauser og lover å holde deg i de siste Cubs-motene. Fra denne dagen fremover vil jeg sørge for at din heldige skjorte er vasket for hver spilledag og vil alltid ha rikelig med potetgull på hånden. Jeg vil elske deg for rikere eller fattigere, så lenge kredittgrensen forblir høy.

Rhyme It

I flere tiår har romantiske dikt blitt brukt til å feie kvinner (og menn også!) Av føttene sine. Når det er sagt, er et romantisk bryllup det perfekte tidspunktet for å sette sammen et nydelig dikt som vil gjøre partnerne dine hjertesmelt. Hvis du ikke er så kreativ som du ønsker å være og ikke ser ut til å få ordene til å flyte riktig, sjekk ut dette vakre diktet tatt fra KeepandShare.com for litt inspirasjon! Det er bare vakkert og vi er sikker på at du vil elske det.

Min sanne kjærlighet hvor mitt hjerte og jeg har hans
av Sir Philip Sidney

Min sanne kjærlighet har mitt hjerte og jeg har hans. 
Bare bytt ut den ene til den andre. 
Jeg holder hans kjære, og han kan ikke gå glipp av det, 
Det var aldri et bedre kjøpet drevet. 
Min sanne kjærlighet har mitt hjerte og jeg har hans. 
Hans hjerte i meg holder meg og han i ett, 
Mitt hjerte i ham guider hans tanker og sanser: 
Han elsker mitt hjerte, for en gang var det hans eget, 
Jeg verne om det fordi det i meg bider. 
Min sanne kjærlighet har mitt hjerte og jeg har hans.

Og et annet eksempel fra PoetryFoundation.org:

Til Min kjære og kjærlige mann

Av Anne Breadstreet

Hvis noen to var en, så sikkert.
Hvis noen gang ble elsket av kone, så du.
Hvis noen gang var kone glad i en mann,
Sammenlign med meg, kvinner, hvis du kan.
Jeg prisker din kjærlighet mer enn hele gullminer,
Eller alle de rikdommene som østet holder.
Min kjærlighet er slik at elver ikke kan slukke,
Ikke heller, men kjærlighet fra deg, gi belønning.
Din kjærlighet er slik at jeg ikke kan betale tilbake;
Himmelen belønner deg for mange, ber jeg.
Da vi lever, forelsker vi oss så lenge,
At når vi ikke lenger lever, kan vi leve noensinne.
Romantisk Sitat Inspirasjon
Hvis du planlegger å skrive din egen og trenger litt hjelp, kan du prøve å bruke et av disse romantiske sitatene for litt inspirasjon eller for å inkludere bryllupsløftet. Disse vil virkelig feie din partner av føttene sine!
"Du vet at du er forelsket når du ikke kan sovne fordi virkeligheten er endelig bedre enn dine drømmer." - Dr. Seuss
"Jeg elsker deg uten å vite hvordan, eller når, eller hvorfra. Jeg elsker deg rett og slett uten problemer eller stolthet: Jeg elsker deg på denne måten fordi jeg ikke kjenner noen annen måte å elske på, men dette, der det ikke er jeg eller deg, så intimt at hånden din på brystet min er min hånd, så intim at når jeg sovner, lukker øynene dine nær. "- Pablo Neruda, 100 Kjærlighet Sonnets
"Å være dypt elsket av noen gir deg styrke, mens kjærlighet til noen dypt gir deg mot." - Lao Tzu
"Kjærlighet er den tilstanden der en annen persons lykke er avgjørende for din egen." - Robert A. Heinlein, Stranger i et merkelig land
"Kjærlighet ser ikke ut med øynene, men med sinnet, og derfor er den bevingede Cupid malt blind." - William Shakespeare, En midtsommernatts drøm
"Vi er alle litt rare. Og livet er litt rart. Og når vi finner noen som er underlig med vår, samler vi oss med dem og faller inn i gjensidig tilfredsstillelse - og kaller det kjærlighet - sann kjærlighet. "- Robert Fulghum, Ekte kjærlighet
"Den ekte elsker er mannen som kan spenne deg ved å kysse pannen eller smilende i øynene eller bare stirre i rommet." - Marilyn Monroe
"Hvis jeg hadde en blomst for hver gang jeg tenkte på deg ... kunne jeg gå gjennom hagen min for alltid." - Alfred Tennyson
"Så det blir ikke lett. Det kommer til å bli veldig hardt; Vi må jobbe på denne hverdagen, men jeg vil gjøre det fordi jeg vil ha deg. Jeg vil alle sammen, for alltid, hver dag. Du og meg ... hver dag. "- Nicholas Sparks, Notisboken
"Når noen elsker deg, måten de sier er navnet ditt annerledes. Du vet at navnet ditt er trygt i munnen. "- Jess C. Scott, Den intern
Romantiske sanger
Det er ingenting som å være serenaded av noen du elsker. Hvis du virkelig vil gjøre deg snart til å være ektefelle hjerter smelte (og også sjokk dem ganske mye), hvorfor ikke synge en sang til dem i stedet for et bryllupsløfte? Du kan skrive din egen sang hvis du er ekstra kreativ, velg "guttens spesielle sang", eller velg en romantisk sang som uttrykker din kjærlighet og lidenskap perfekt. Her er noen vakre og romantiske sanger å vurdere:
Kan du føle kjærligheten i kveld? - Elton John
Jeg kan ikke hjelpe å bli forelsket i deg - Elvis Presley
En i en million - Bosson
Bare deg - Ashanti
Har jeg fortalt deg i det siste? - Rod Stewart
Jeg gjør - Westlife
Du er så vakker - Joe Cocker
Alt jeg gjør (jeg gjør det for deg) - Brian Adams
Jeg vil alltid elske deg - Whitney Houston
Kan ikke smile uten deg - Barry Manilow
La oss bli sammen - Al Green
Du er den første, min siste, alt mitt - Barry White
Og tonn, tonn mer!
 
Din beste venn og din elsker
To personer som er ment å være, er mer enn bare elskere - de er beste venner. Det er en god ide å innlemme det i bryllupsløftet. Dette lar partneren din vite at du er seriøs om forholdet og anser dem for å være nærmeste person til deg i ditt liv. De kan fortelle deg noe, gjøre noe med deg, og føle deg helt komfortabel rundt deg. Her er et vakkert løfte fra MarryMeIndy.com som din ektefelle vil elske å høre.
Du er min beste venn.
I dag gir jeg meg selv til deg. Bruke kjærligheten som vi deler som et fartøy,
gjennom pressene av nåtiden og
Usikkerhetene i vår fremtid, jeg kan love det
du vil alltid ha
min dypeste kjærlighet, min fulle hengivenhet,
og min mest ømme omsorg.
Jeg lover å elske deg, å alltid forsøke å oppmuntre og inspirere deg,
å le med deg, og trøste deg i tider med sorg og kamp.
Jeg lover å elske deg i gode tider og i dårlig,
når livet virker lett og også når tiden blir vanskelig,
når vår kjærlighet er enkel, og når ting blir komplisert.
Jeg lover å ære deg, og alltid holde vår kjærlighet til hverandre i høyeste grad
Disse tingene jeg lover deg i dag, og alle våre livs dager sammen.
Jeg elsker deg.
Romantiske bryllupslover trenger ikke å være vanskelig. Ikke bekymre deg for å være for ostelig eller altfor romantisk. Din snart å være ektemann eller kone, vil ikke huske den ekstra dosen av kjærlighet, og dine gjester vil sannsynligvis ikke ha noe imot å høre hvor mye du elsker partneren din.
Hva er din favoritt romantiske bryllup løfte ideen?

Leave A Comment

37 − = 27