Skummelt ting som kan skje i ansiktet ditt når du bruker for mye Botox

Jeg elsker britiske aviser, jeg virkelig gjør det. For andre gang på bare over seks måneder, har Daglig post har kjørt en historie om Botox & # x2014; og den'Det er ikke den slags rah-rah, alle-bør-gjør-det slags stykke du're sannsynlig å finne over på denne siden av dammen.

Nei, artikkelen handler om en skjønnhetsforfatter som begynte å få Botox-injeksjoner for 18 år siden, i en alder av 29. (Funnily nok var det en magasinartikkel og derfor sannsynligvis gratis& # X2014, det's hvordan du begynner å bli hekta på disse tingene, forteller jeg deg!) Uansett, det virket i første omgang ... men da gikk det galt feil, og det var feil nok at hun bestemte seg for å gi det opp for godt.

Nå jeg'Jeg er egentlig ikke mot Botox, men jeg har bare fått meg selv på en mediebegivenhet om en måned siden (jeg'Jeg legger snart inn en video med noen tips fra docs). Men det faktum at det kan komme tilbake og faktisk få deg til å se VED, skremmer virkelig meg. Dette er tingen Ingen snakker om. (Eller i det minste ingen i Nord-Amerika.) Så la's!

Sannsynligvis den vanligste tingen som skjer når Botox går galt er en liten ting kalt "Spocking". Som i bryner som gjør dette:

Jeg hater, hater, hater når jeg ser kvinner gå rundt med disse rare brynene "fordi det betyr at deres leger ikke gjorde det'Det går ikke å følge opp, personlig, med før og etter bilder. (Tilsynelatende vil en viss prosentandel av befolkningen "Spock", men det kan korrigeres ved å injisere mer inn på riktig sted for å slippe dem ned igjen.)

Og så er det "kanin linjene" jeg skrev om tilbake i mai. I en slags syke hevn utvikler disse nye rynkene når du lammer de omkringliggende musklene.

Som om de var't nok, de fattige Daglig post forfatter utviklet andre problemer. Hennes doc injiserte det for å rette seg langs kjevebanen, men det endret helt hennes smil:

"Jeg hadde normalt en bred stråle hvor overkanten min ble ganske rett. Nå dro min overleppe i midten, noe som gir meg smilet en merkelig, litt skummel kurve."

Sinister? Par det med Spock browsene og du kan skremme små barn.

Andre merkelige bivirkninger inneholdt en panne som så ut til å være fornøyd jevn, men bryn som ble "for tung". Og så gikk hun til tannlegen, men kunne ikke'Ikke åpne munnen ordentlig fordi det var bra, frosset. Og ikke fra noe gjorde tannlegen.

Gal! Her er hun med Botox ("rynkefri, men uttrykkløs", sier Daglig post):

Og her er hun etter at hun ga det opp:

Seriøst er de eneste rynkene i ikke-Bo-skutt som jeg kan oppdage, rundt øynene. (Og hei? Hvis øynene dine don'Ikke krysse litt når du smiler, du ser ut som en fremmed.) Vær også oppmerksom på at ansiktet i det andre bildet er fyldigere, så ikke'Ikke bruk for mye tid på treningsstudioet fordi fett plumper opp rynker, damer!

Som for kjendiser, Kylie's søsterDannii Minogue, som er en stor stjerne i Storbritannia, og hvis fornavn har et par for mange konsonanter og vokaler, er kanskje den eneste jeg'Jeg er klar over hvem som har gått på rekord og sier at hun ga opp Botox. (Mange andre stjerner, inkludert Rachel Weisz og Kate Winslet, har talt ut mot det, men jeg har det't hørte om de brukte det og deretter stoppet ... eller bare aldri gjorde det i det hele tatt. Eller kanskje de alle lyver.)

Uansett, tilsynelatende ble Dannii oppfordret av ansiktsgruppen til å gi den opp fordi det faktisk gjorde henne til å se eldre ut. Kan du tro?

Her's hennes fryse ansikt før:

Og nå, au naturel:

Igjen, jeg liker å grave øyet crinkles "gjør du"?

Nå er det tilsynelatende at noen docs "i Storbritannia" også begynner å innse at "Botox 4 All" er ikke't nødvendigvis en god ting. Spesielt for kvinner i 40-årene eller eldre. Jeg trodde dette utdraget fra artikkelen var interessant:

"Vicky Dondos fra medisinske klinikken i London sier at hun er super forsiktig med Botox med eldre klienter: En helt jevn panne kan skape en stor kontrast til enhver sagging og rynke på den nedre halvdelen av ansiktet, noe som gjør det ser verre ut.

"Botoxing mellom øyenbrynene kan etter hvert øke mellomrummet mellom dem, slik at øyenbrynene ser for langt fra hverandre og huden blir saggy.

'Jeg'Jeg er lenger overbevist om at Botox gjør underverk som skjønnhetsbehandling for over 40 år'

"Noen leger prøver også å øke øyenbrynene for mye med Botox, slik at øyelokkene ser strukket ut og med for mye skumle hud på showet.

& # x2018; Den gir en & # x201C; tugged & # x201D; se hvilken som er svært aldrende. "# ~"

Bare WOW.

Jeg legger alt dette, ikke fordi jeg ikke'Jeg tror at noen aldri skal få Botox, noensinne, men fordi jeg vil ha deg, hvis du får det, for å realisere risikoen og deretter ta en informert beslutning. I dag føles det som alle og deres mor tilbyr Botox-bilder, men det'er fortsatt en alvorlig medisinsk prosedyre. Og det's mye, mye bedre å under-behandle enn å over-behandle. Vi'Jeg har sett de Heidi Montag klonene som jobber hos plastikkirurger' eller til og med dermatologer' kontorer ... la dem være en advarsel.

Har du noen gang prøvd Botox?

Tror du Daglig post forfatter og Dannii Minogue ser bedre ut med eller uten Bo?

Hva med Justine Bateman er hennes perspektiv forfriskende, eller tror du at hun i det minste bør prøve en anti-aging krem?

Leave A Comment

− 1 = 7