Hvordan du bruker på nytt solcreme over sminke

En av de mest irriterende tingene på solkrem er at det bare varer noen timer før du må sette det på nytt igjen. 

At's fordi mange formler begynner å nedbrytes i sollys, og mister sitt lovede beskyttelsesnivå. Selv vår egen naturlige sebum kan forårsake solkrem til å bryte ned. Så avhengig av hvor mye UV eksponerer deg'blir igjen, og hvor mye olje huden din produserer, kan SPF-nummeret på etiketten bare være pålitelig i et par timer. 

Den eneste veien rundt dette er å gjenta, re-apply, re-apply, si dermatologer. Som er lett hvis du'Vær på en strand et sted, eller i hagen din. Den'Det er ikke så praktisk for den gjennomsnittlige, travle, sminkeformede kvinne med steder å gå og folk å se. 

Jeg'Jeg er ikke i ferd med å sette på solkrem og sminke om morgenen, og da må jeg vaske ansiktet mitt og gjenta hele prosessen hver gang jeg spretter tilbake ute hele dagen. Jeg skal heller ikke legge til mer fettete solkrem på toppen av sminke min. Det ville ødelegge min grundig grunnlag og concealer, forlater meg med synlig rødhet, flekker og en skinnende overflate. 

Heldigvis er det noen gode løsninger på denne vanlige solkremkonsollen!

Noen få produkter eksisterer som er perfekt for solkrem touch-ups. Du kan bære en i vesken din eller ha en i skrivebordet skuffen. Når du trenger den ekstra bit solbeskyttelse, de'Gjør det enkelt å søke på toppen av sminke, uten å måtte gjøre ansiktet ditt igjen.

Jeg foreslår fortsatt at du starter morgenen med en god applikasjon av din favoritt bredspektret solkrem. Produktene jeg'Jeg anbefaler her at det ikke skal være erstatning for det, men tilleggsprogrammer, for eksempel, en rask middagsløp eller gå hjem fra jobben. 

Hvis du kjenner deg'Jeg kommer til å være ute i direkte sollys i løpet av høytiden (10:00 til 16:00), jeg vil fremdeles holde fast ved en tradisjonell solkrem du stoler på, og gjenta den veldig grundig hver annen time, sminke bli fordømt. Bedre trygg enn beklager, i så fall!

Ellers er her produktene jeg elsker for daglig bruk av solkrem igjen:

1. Klar solcreme spray

Du hører vanligvis om spray-on solkrem for kroppen. Men hvis du kan finne en som's lett og fortsetter, det gjør faktisk et flott format for ansiktet ditt, på toppen av sminke. Dette kunne ikke'Det er ikke enklere å søke på, du tømmer bare på og venter et øyeblikk for å tørke ned.

2. Pulver solkrem

Pulver solkrem fortsetter som et ansikts pulver, bortsett fra at det inneholder de samme mineral ingrediensene som finnes i mineral solkrem: titandioksid og sinkoksid. Også kjent som "tørr solkrem", den's det minst sannsynlige alternativet til å smelte opp sminke. Bonus: De fleste kommer i et praktisk bærbart format, så du ikke'Jeg trenger ikke å bære rundt en egen børste. Jeg holder alltid en av disse i vesken min om sommeren.

3. Tonet solkrem lotion

Hvis du'være en av de menneskene hvis huden "spiser" sminke når dagen går på, så kan en farget solkrem eller BB-krem jobbe dobbelt plikt. Den'Jeg vil ikke bare fylle opp din beskyttelse, men du'Jeg får også litt ekstra dekning fra fargen, for å gjøre huden din mer jevn og perfekt.

4. Sunscreen Foundation

Trenger du mer camouflage enn en tonet solkrem kan gi? Vurder å se i stiftelseseksjonen i stedet. Kremteksturerte produkter med en SPF på minst 30 kan trykkes på toppen av din tidligere sminke, så lenge du'vær forsiktig med å søke nok over hele ansiktet ditt. (Tips: Hvis du finner ut at du trenger pulver i mellom applikasjoner, gå til et rent silisium som RMS "Un" pulver eller smin det til HD Microfinish Powder's buildable og vant'ikke gå kake.)

5. Sunscreen Makeup-Setting Spray

Last opp er en ny-ish kategori i solkremgangen: innstilling av spray. Du kan kanskje være kjent med sminkepastaer allerede, som tåke på over ferdig sminke for å låse den på plass i flere timer. Men nå kommer de i solkremversjoner som beskytter mot UV-stråler samtidig som sminken din ser frisk ut. De'ligner på de klare solcreme sprayene, men med flere hudfordeler og en matt overflate.

Konklusjon

Forhåpentligvis, jeg'Jeg har gitt deg noen ideer for hvordan du holder deg våken med din solbeskyttelse denne sommeren uten å måtte gi opp en feilfri sminkeutseende! De to CAN sameksisterer hvis du'Jeg har de riktige produktene, som disse sprayene, pulverene og lotionene som gjør't krever å vaske av din tidligere brukte sminke.

Igjen, jeg'Jeg fortaler ikke for disse å erstatte din vanlige favoritt solkrem (som du'gjerne bruke hver morgen & # x2014; rett?). De'Be om å holde i vesken din eller på kontoret, slik at du kan røre opp SPF og holde deg beskyttet hele dagen. Ingen grunnfarging kreves!

Gjelder du på nytt solkrem hele dagen?
Hva's din favoritt solcreme for touch-ups?
Har du prøvd noen av disse produktene?

Leave A Comment

2 + 2 =