Hvordan blir jeg kvitt en kvise, rask?

Den'Det har vært en stund siden vi gjorde en Twestion! At's Twitter-spørsmål hvis du nettopp kom tilbake fra 1998. (Og neste gang kan du spørre meg din her.) Dette bestemte problemet er imidlertid så universelt at det spenner over generasjoner, det var et problem i 1998, og i 2008 , og jeg'Jeg vil sikkert fortsette inn i 2018 og utover. Jeg'Jeg snakker om øyeblikkene i livet når du bare må ha klar hud, og så, se og se, er forbannet med en gigantisk rød flekk på det mest iøynefallende stedet. Å, menneskeheten!

Her's Simone's Twestion: HJELP! Jeg har en massiv flass på kinnet mitt og jeg har en venn's bryllup på lørdag! Hvordan blir jeg kvitt det raskt?!

Nå er skjønnheten av Twitter ikke bare i grensen på 140 tegn (en tvunget korthet som jeg, for en, setter pris på siden jeg pleier å bruke dagene mine til å arbeide over 1200 artikler). Den'er også en fantastisk måte å publikum-kilde, slik at din Twestion er'Jeg har nettopp svart på moi men også hele Twitterverse (og Facebook-vers, fordi jeg postet spørsmålet der også). Alternativer, folk! At's hva det'handler om.

Så her'Det er en oppsummering av hva de "sverger" for øyeblikkelig sittødeleggelse. Hvis du har et favorittmiddel, gi oss beskjed i kommentarene!

PRODUKTER SOM HUNTEN SETT NED

Ikke en, men to Tweeples anbefalt dette (som du kan kjøpe i Canada på Sears). Den inneholder salve eterisk olje.

@EpicMakeup: for Zits jeg elsker SAMPAR's fortapte penn - bruk det på alle mine kjendis klienter! Få en!

@FournierComm: @SamparParis Prodigal Pen er det beste å kvitte seg med uønskede kviser og det lukter godt

Da er det denne gamle favoritten, viser tilsynelatende studier at teetreolje er like effektivt som benzoylperoksid, men med mindre irritasjon. (Noen derms motbeviser det, men det kan derfor være et spørsmål om prøve og feil å se hva som fungerer for deg.)

@Gimped: Kroppsbutikken's Tea Tree Oil. Gjelder vanligvis min innen 2-4 dager.

Jeg'Jeg er ikke sikker på hva de aktive ingrediensene er her, men dette er en toner som ville være flott for all-over sitte-tørkingskraft:

@kjourdanduff: Mary Kay Blemish Control Toner blant annet.

Og denne glykolsyre og salicylsyrebaserte flekkbehandling høres veldig lovende ut:

@krystalmaietta: Marc's AC-LØSNING Imperfection corrector. Selv mine verste blemishes gjorde ikke't vare mer enn 2 dager.

De neste få recosene kommer via Facebook. Den aktive i denne naturlige er salisylsyre:

Courtenay sier: Aveda Outer Peace Acne Spot Relief. Utrolig og ikke full av galne kjemikalier

Et annet salisylsyre alternativ:

Marisa sier: Clinique Spot Treatment, eller noen annen salisylsyrebehandling på 10%. Salisylsyre er en beta-hydroksy-syre, så det trenger dypt inn i porene for å drepe goopen inne.

Og her's et tredje salicylsyre alternativ:

Maria sier: Åh mann! Jeg begynte å bruke "No Zit Sherlock" av Bliss og jeg liker det så langt ... men det's bare vært en dag. Jeg'Jeg holder deg oppdatert!

Selvfølgelig vil denne listen ikke være komplett uten et benzoylperoksid-utrop. Jeg har nettopp pakket inn en aknehistorie og når det gjelder over-the-counter ting, det's mest derms' gå til ingrediens (selv om det kan være tørking / irriterende hvis du'ikke så fet).

Thomas sier: Clearasil Ultra Rapid Action Treatment Cream, har brukt det i årevis og det's flott for å redusere rødheten i tillegg til størrelsen!

Jeg'Jeg har aldri hørt om denne neste, så jeg forestiller meg det's bare tilgjengelig i USA, men denne er åpenbart tilgjengelig hos Walmart, Costo og Rexall, og den fungerer ved hjelp av benzoylperoksid, salisylsyre og benzalkoniumklorid (en antibakteriell).

Michelle sier: Acne Free System. Du kan få det på apotek og det fungerer bedre enn proaktivt! Har brukt det i årevis.

HVIS DET VIRKELIG ER NØDVENDIG

To Tweeps foreslo en tur til derm (blant annet & # x2014; Jeg liker @beautywoome's forslag om å anvende [falsk] tan):

@beautywoome: Svovelkrem og solbrun! Alvor. Og hvis det's cystisk komme til derm for å injisere det s ** t med kortison!
@vivp: nok tid til et besøk til dermet for kortison skudd? ekstremt mål, men igjen er det et bryllup

Og dette er gode råd (som du kanskje husker jeg fulgte meg selv for denne hendelsen)! De fleste større byer vil ha en akne klinikk som imøtekommer nødstilfelle, ofte samme dag avtaler. (I Toronto, prøv Toronto Acne Clinic. Jeg tror de'Jeg belaster deg noe som $ 10.) Hva de'Det gjør jeg, er å injisere kvise med kortison, noe som dramatisk vil gi ned betennelse og øke healing. Vanligvis vil det begynne å gå ned i løpet av noen timer, og innen 24, vil være flat som en pannekake og helt dekke opp.

Bare don'Ikke gå for denne løsningen for ofte, fordi gjentatte injeksjoner av samme sted kan gjøre at huden ser ut sunket i (fordi vevet kan atrofi). Jeg tror de fleste steder vant'Det gjør ikke mer enn tre injeksjoner av samme sted, og egentlig, hvis du'Å ha slike problemer må du ha en mer langsiktig løsning. Y'alle vet at jeg foreslår denne. (Selv om Nora, via Facebook, sier: Blu-u! Den's det eneste som fungerte for meg! Den's litt dyr, men det's verdt det!)

MITT PERSONLIG NØDPIMPELPROTOKOLL

Fortsetter å lese? Bra, fordi dette er det jeg gjør i de sjeldne premenstruelle tider når jeg har havn'Jeg tok min torskeleverolje og huden min bestemmer jeg burde bli straffet.

1. Nå vet jeg at alle sier at de aldri prøver å trekke ut en kvise selv, og det er godt råd! Men noen ganger må du bare for å få raskere helbredelse. Hvis kvise er "moden", det vil si ikke en av de vanskelige, under-skin-typen, hva du vil gjøre er det ta en sterilisert nål (Vær så snill og sørg for det's sterilisert ca. 30 sekunder i hydrogenperoksid eller gnidningsalkohol vil gjøre) og deretter forsiktig pierce epicenteret av den (også steriliserte) pimple.

2. Deretter også forsiktig, trykk ned på hver side av pimple med fingrene. Jeg bryter min i Kleenex slik at de'er også steril. Den's veldig viktig at du trykker ned og IKKE klemmer, fordi du ikke't vil skade eller blåse på huden din.

3. Hvis noen "ting" kommer ut, flott! Men hvis ikke, don'Ikke prøv å få det til å skje fordi du'Jeg vil bare gjøre situasjonen verre. I stedet sterilisere området igjen og gå videre til...

4. Bentonitt leire!

Jeg'Jeg forteller deg, denne shizen er bedre enn noen over-the-counter akne produkt jeg'har prøvd. Rist litt av pulveret på håndflaten din (du vant't trenger mye), og bland det deretter med litt vann til det danner en pasta. Påfør det til pimple over natten, og jeg SWEAR det vil tørke det opp som magi. Bentonitt er ganske enkelt utrolig å tegne ut urenheter som ingenting annet jeg'Jeg har aldri brukt.

OPPDATERING: Bestil Bentonittpulveret fra Well.ca & # x2014; ingen minimumsordre og GRATIS frakt i Canada!

Annet enn det, er noen andre ting som har jobbet for meg, a) isdannelse av kvise for å få ned betennelse; b) dukker en Advil (tar også ned betennelse); c) Zapping den med Zeno Hot Spot; og d) dobler opp på et antiinflammatorisk diett, f.eks. vilt laks, grønn te, frisk frukt og grønnsaker, mye vann, og selvfølgelig dobbeltdoser av torskeleverolje.

Har en mega zit ødelagt en spesiell begivenhet for deg?

Har du prøvd noen av disse produktene, behandlinger eller rettsmidler?

Hva sårmordere du sverger ved?

Leave A Comment

+ 17 = 21