Voitteko todella luottaa kauneusbloggeriin?

Toisena päivänä Beautyeditorissa's sosiaalisen median kanavia, jakasin artikkelin nimeltä "Miksi minä Don"'t Trust YouTube Beauty Gurus ", jonka törmäsin xoVainiin. 

Se on täysin hermostunut, ja luottamuksen puute ei ole missään nimessä yksinomaan YouTubessa. 

Pian tämän jälkeen törmäsin pitkään (super-pitkä) keskustelufoorumi siitä, kuinka kauneus bloggaajia uskoo täydellisesti. Että me'kaikki koukut, jotka'll sanoa jotain pukkaa tai ainakin jäädä hyvälle puolelle tuotemerkkejä, jotka lähettävät meille ilmaisia ​​tuotteita ja kutsuvat meitä tapahtumiin. 

(Kukaan ei "luota" lehtiä tietenkin, mutta se's ei mitään uutta; se oli koko raison d'être kauneus bloggaaminen ensinnäkin.) 

Minun on sanottava, kuten joku, joka on kirjoittanut aiheesta aiheesta vuosia ja vuosia ensin lehden kauneuseditori ja nyt lähes kokopäiväinen bloggaaja, tuntuu, että maisema on todella muuttunut viime aikoina. 

Joten tänään, halusin avata keskustelun luottamuksesta. minä'aion jakaa insinöörit tämän alan toimivuudesta ja henkilökohtaisesta lähestymistavasta tämän blogin käyttämiseen. Mutta minä'd myös rakastaa kuulla sinusta. Mitä's teidän kauneus blogeja, paljastuminen ja rehellisyys? 

Vanha malli: lehdet

Ennen kuin puhumme blogeista, anna'miten kauneuden journalismi toimii vanhan oppimateriaalin mediassa (joka oli ainut ainoa tietolähde, ennen kuin blogit räjäyttivät!). 

Kuinka lehdet tekevät rahaa: Muotilehdet tekevät suurimman osan rahoistaan ​​mainostamisen jälkeen (sen jälkeen tilaukset). Kuka mainostajat ovat? Kauneusyritykset, ensisijaisesti. Kun olin henkilökunnalla, käytimme aina vitseja siihen L: hen'Oréal maksoi palkkamme. Tästä syystä sinä'En ole koskaan lukenut mitään negatiivista mainostajan kanssa lehden toimituksellisilla sivuilla. (Sanomalehdillä on paljon enemmän vapautta, toisaalta, koska niiden mainostajat eivät yleensä ole kauneudenhoitoyhtiöt.) Kun olin kauneusedustaja, ymmärrettiin, että minun tarvitsi sisällyttää mainostajiemme maininnat mahdollisuuksien mukaan ja antaa heidän edustajilleen mahdollisuus haastatella asiaan liittyviin tarinan tarinoihin. Jos esimerkiksi Dior osti useita mainoksia, voit vain't ajattele asiaa ilman jonkin Diorin jonnekin. 

Kuinka lehdet valitsevat tuotteisiinsa: minä'Olen varma, että tiedät tämän, mutta vain siksi, että tuote on esillä lehdessä, se ei't tarkoita sitä, että toimittaja on testannut tai jopa tykkää siitä. Yleensä tuotteet valitaan, koska ne edustavat trendiä, niillä on melko pakkaus, ovat tiettyjä värejä tai ovat olleet kauneushuoneessa sinä päivänä (koska ne ovat niin aikaratkaisuisia ja vaativat liian kauan aikaa). Lehdet kertovat siitä, mikä on Uutta, eikä mikä on "paras".

Kuinka lehtien käsittely käsittelee: Kukaan ei syövät silmää lehdissä (tai tv: ssä kyseisessä asiassa!), Mutta kaikki lähetetään heille ilmaiseksi. Usein on myös lahjoja. Ex-kauneuden toimittaja Nadine Jolie vuodatti pavut tästä vanhan bloginsa, mutta NYC: n toimittajat ovat varmasti heikommat. Kanadassa se'ne ovat enemmän kuin ne'Lähetän sinulle vesipulloa. Haha! Poikkeus on joulu, kun kourallinen yritystä on tiedetty lähettävän jopa Kanadan toimittajat suunnittelija käsilaukut, lompakot, jne. Joten tiedät. minä'olen ollut siellä; se vaikuttaa kattavuuteen.

* Itse asiassa TV: llä on suurin ilmenemisongelma, koska kulissien takana on useita asiantuntijoita mainitsemaan tiettyjä tuotteita segmentteihinsä, vaikka he eivät olleet "itsenäisiä".

Lehdistömatkat: Lähes jokaisessa numerossa on vähintään yksi artikkeli kauneusosastosta, joka ilmeni lehdistömatkan tuloksena. Tämä on, kun yritys käynnistää jotain uutta, haluaa antaa sinulle mahdollisuuden haastatella joku tärkeää tai molempia. Kanadalaiset toimittajat yleensä lentävät New Yorkiin, mutta joskus Pariisiin tai muihin paikkoihin. Matkan / tilaisuuden puolesta lehden aikakauslehti tekee tarinan; yleensä tuotemerkit odottavat sivun antaakseen sinulle "yksinoikeuden". Toimittajana lehdistön matkat ovat hyviä, koska sinä'maksoi olevansa pois toimistosta ja wined ja dined on upea paikka. Kuitenkin lukijana minä haluan't yleensä rakastavat näitä kappaleita, koska he'niin yksipuolinen.

Uusi malli: Blogit

Siirtyminen blogeihin ... kuten tiedätte, ne ilmestyi pettymyksestä lehden mallilla. Minä ajattelen sitä'Nyt on selkeämpää, että blogit ovat sinne, kun käytät henkilökohtaista yhteyttä, arvosteluja ja suosituksia, kun taas lehdet ovat yleisiä uutisia, trendejä ja inspiraatiota. 

Miten kauneusblogit ansaitsevat rahaa: Nyt kun blogit ovat tulossa "kypsiksi", on olemassa monia erilaisia ​​tulovirtoja, joita voit käyttää bloggaajana. 

Kuinka kauneusblogit valitsevat ominaisuuksiltaan: Ihannetapauksessa se'koska bloggaaja tykkää heistä ja suosittelee heitä todella "Uskon yhä, että useimmat ihmiset blogista hyvistä aikomuksista! Kuitenkin nyt kun kauneusyritykset' PR-tiimeillä on nähtävilleen bloggaajille, he vaikuttavat siihen, mitä on esillä's epäilemättä siitä. minä'En syyllistä PR-ihmisiä, jotka vain tekevät työtä, mutta lopputuloksena on, että jotkut bloggaajat ovat pakotettuja tarkastelemaan tuotteita ja sanomaan heille mukavia asioita yksinkertaisesti siksi, että he olivat "onnekkaita", jotta he voisivat vapauttaa heidät, tai kutsuttiin lehdistötapahtumaan. Lisäksi monet kauneusmerkit toimivat aggressiivisella laukaisukalenterilla, ja näen, että bloggaajia imetään siihen, ajattelemalla niitä omistaa kattamaan jokaisen yksittäisen laukaisun. Minulle tämä vie hauskan ja omaperäisen bloggauksen pois, ja kääntää bloggerin vain yhdeksi brändin PR-muodoksi (palkaton!). Suurten kauneusblogien ulkopuolella, jotka kattavat jo hyvin uutiset (Temptalia, British Beauty Blogger, Beautezine), on tylsää nähdä samat tuotteet jokaisessa blogissa samanaikaisesti. Muut asiat, jotka vaikuttavat siihen, ovat mahdollisuudet tehdä kumppanuuskomissio ja haluavat vain jäädä brändiin's tutkassa, jos he pitävät sinua sponsorointitoimena tulevaisuudessa.

Miten kauneusblogit käsittelevät: Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio vaatii blogeja (ja nyt Instagramin ja Twitterin käyttäjiä) tarjoamaan sponsorointia, vaikka se'on pakotettu tai ei ole toinen tarina. Kanadassa meillä ei ole suoraa vastinetta FTC: lle, joten asiat ovat täysin itsesäätyviä, kuten Nathalie Atkinson totesi viime vuonna The Globessa ja Mailissa.

Lehdistömatkat: Yhdessä PR-huomion mukana tulee lehdistötilaisuus kutsut, jos olet'pidetään tarpeeksi iso bloggaaja "asia". Vaikka retket olivat aikakauslehtien toimittajien yksinomaisella alalla, kauneusbrändit ovat nyt tavoittamassa bloggaajia, usein ei edes blogeja, jotka erikoistuvat kauneuteen, sillä ymmärretään, että he vaihtavat'Mainitsen brändin yleisölle. Se'on mielikuvitukseltaan brändi, ja jos rakastat matkustella, nämä lehdistötot näyttävät kuin unelma.

Voitko luottaa Beautyeditor?

Okei! Jos sinä'vielä lukemassa, nyt minä'm selitän miten ajetaan täällä...

Miten Beautyeditor tekee rahaa: Beautyeditor on aina ollut "kaupallistettu". Minun näkemykseni mukaan's ei ole mitään vikaa haluavat ansaita elantonsa bloggauksesta / vloggista / mikä tahansa; se'se on avain.

Kuinka valita Beautyeditorin tuotteet: Jos sinä'Olen lukenut tämän blogin jonkin aikaa, niin tiedät, että minulla on suosikkituotteeni, joista puhun uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan. Jos rakastan jotain, kuulet siitä! Jotkut tuotteet (kuten suurin osa minun RMS Beauty), minä'Olen ostanut itseni. Mitä useampia valtavirtaisia ​​ovat yleensä lehdistönäytteet, joita minä'olet aina ollut erittäin ennakoiva noin. Kauneuseditorina ja myöhemmin freelance-kauneuden kirjailijana olin kymmeniä medialuetteloita jo kauan ennen tämän blogin aloittamista.'Se on normaalia minulle, kuten kuinka ruoka kirjoittajat saavat ilmaisia ​​aterioita tai matkustustekijät lähtevät vapaa-ajan matkoille. Sen sijaan, että vaarannan koskemattomuuteni, mielestäni se tekee minusta paremman kauneuden asiantuntijan, koska se antaa minulle laajan käsityksen siitä, mitä'on olemassa markkinoilla, ei rajoitu siihen, mitä minä'd osta henkilökohtaisesti. Missään tapauksessa ei saa ilmaista tuotetta pakottamaan minua puhumaan siitä myönteisesti tai lainkaan! (Myös lahjoja, joita minun pitäisi huomata, eivät ole läheskään yhtä suuria kuin lehden toimitustasolla.) Jos haluat aina nähdä, mitä postiä päivitetään Beautyeditor HQ: ssa päivittäin, seuraa Instagram-tarinoita. Useimmat tuotteet eivät vakavasti vaikuta! Ne, jotka tekevät sen blogissa, ovat täällä, koska minä rakastan heitä, tai he ovat jotain uutisia. minä'He ovat alkaneet tehdä nämä kuukausittaiset pyöristykset kenelle tahansa, joka haluaa seurata uusia lanseerauksia, mutta kun jokin on todella fantastinen, se saa oman postinsa.

Kuinka käsittelen Beautyeditorin paljastumista: Muutama päivä tässä blogissa, minä'minua on syytetty huomautuksissa siitä, ettei sponsorointia paljasteta, koska tarkistus oli "liian positiivinen". Älkää koskaan tehnyt sitä. Aina kun olen saanut rahaa vastineeksi viestistä, näet selkeästi sanaa "sponsoroituna", ennen kuin napsautat artikkelia. Laitoin myös sponsoroituja tunnuksia jokaisen sponsoroidun viestin yläosaan ja alareunaan. Näet esimerkin siitä, miten tämä näyttää täältä. Brändi ei ole koskaan pyytänyt minkään paljastamista, eikä minua ole pyydetty antamaan myönteistä tarkastelua eikä oikeaa mielipidettäni (vaikka'Yleisesti ymmärretty, että ennen kuin hyväksyt sponsoroinnin, pidät tuotteesta tarpeeksi, että voisit puhua siitä jollakin tavalla - jos ei, kannattaa palauttaa rahat eivätkä tee viestiä). Sosiaalisen median osalta se on's harmaa alue, mutta äskettäin palasin ja lisäsin tiedot jokaiselle Instagram-postille'tein, että se oli osa sponsorointisopimusta, ja se jatkaa eteenpäin. Puristusnäytteiden paljastaminen, I'en ollut niin varovainen siitä, koska tämä blogi on niin vanha ja tulin taustalta, jossa näytteet eivät ole tavallisilta. minä'm yrittää selvittää paras tapa käsitellä sitä eteenpäin, koska en halua'ei ole mitään keinoa lisätä automaattisesti vastuuvapauslauseketta viestini alareunassa. (Ja vain ajatus joutua palaamaan takaisin ja tekemään sen manuaalisesti satoihin virkoihin ... eeks!)

Lehdistömatkat: minä'Olen kutsuttu muutamassa lehdistöturnauksessa blogerina, ja aluksi se oli hienoa. Paluupäivänä, jolloin blogeja pidettiin kauneuden kirjoittamisen ruma-askeltaiteilijoina, oli hienoa saada "tunnustaminen", että kyllä, Beautyeditor oli oikeutettu mediapiste. Viime aikoina ajatteluni on muuttunut. Minä ajattelen sitä'on ollut vuosi siitä lähtien'Olen ollut lehdistössä, ja minä'Olen sanonut ei niin monille niistä. Syy ei ole mikään yritys kutsuu sinut lehdistömatkalle ilman odotuksia'll kirjoittavat myönteisesti heidän brändinsä. Mutta kun ajattelet sitä, niin'sellainen kuin kirjoittaa sponsoroidun viestin ilman paljastamista. Joskus se toimii, ja sinulla on tilaisuus haastatella joku tai mennä jonnekin, mikä on niin mahtavaa, se ei't tuntuu kompromisseilta jakamaan sen lukijoidesi kanssa. minä'en aio sanoa, että minä'En koskaan sano kyllä ​​uudelleen lehdistölle. Mutta näkökulmastani se's yleensä parempi pitämään katuani puhtaana. minä'd melko maksetaan, ja ilmoitan, että minulla oli maksettu, kuin kaupankäynnin pääsy yleisöömme vain matkalle (joka ei ole loma, niin suuri kuin he kuulostavat!). Me molemmat kannatamme enemmän!

Ylös sinulle...

Toivon, että tämä viesti auttoi valaisemaan kauneuden blogging-maailman pimeää, pölyistä kulmaa! Se'on todella valitettavaa nähdä ihmiset menettävät uskon kaikenlaisiin kauneuden kattavuuteen, olivatpa ne sitten lehtiä, blogeja, videoita tai Instagramia, mutta ymmärrän täysin, miksi näin tapahtuu. 

minä'Olen jo vuosien ajan sanonut, että bloggaajien täytyy lopettaa niin paljon "validointia" brändeistä. Kauneus aiheena on paljon enemmän kuin tuotteita, arvosteluja ja tuotemerkkejä! Toivoni online-kauneusyhteisöön ei ole pelkästään sitä, että näemme selkeämpiä ilmoituksia, vaan myös, että sisällöntuottajat alkavat omaksua yksilöllisyyttään riippumatta siitä, onko sillä mitään tekemistä kauneusyritysten kanssa' markkinointikalentereita. Me don't tarvitsevat enemmän meikkiä koskevia arvosteluja, tarvitsemme mielipiteitä! Vinkit! Persoonallisuus! keskustelut!

Luotat kauneusblogteihin?
Kuinka tunnet Sponsoroidut viestit, kumppaniliitokset, näytteet ja lehdistöt?
Mikä tekee sinusta luottamuksen tai ei luottaa bloggaajaan?

Leave A Comment

76 + = 83