Toimittajan valinta: orgaaninen kookospähkinäöljy matkapääkaupungeissa

Jos kysyit minulta, mikä autiomaisen kauneuden tuote olisi, ilmeisesti minä'd sanoa kookospähkinäöljyä. 

Tämä on melko paljon filosofiaani: 

Ongelma on, kookosöljy isn't juuri kaikkein kannettavin asia. Tarkoitan, että iso amme Nutiva on hieno istuu kylpyhuoneen laskurilla, mutta se ei't sopivat myös minun kukkarossa. Myös RMS Beauty Raw Coconut Cream, joka tulee purkkiin, on hieman hankala siirtää.

Mutta nyt'joka on keksinyt kauneustuotetta, jota minulla oli aina ollut, mutta jota ei koskaan löydy. Orgaaninen kookospähkinäöljy matkustusystävällisessä putkessa!

Heti kun huomasin Conscious Coconut's Organic Coconut Oil viimeisen matkan Detox Market, tiesin minun piti ostaa sen.

Ei vain se tarjoaa kätevämpää tapaa käyttää kookospähkinäöljyä liikkeellä, mutta se on'Se on myös erinomainen tapa tukea kestäviä maatalouskäytäntöjä ja sosiaalista vastuuta.

Tässä'miksi minä'm niin vaikuttunut.

Conscious Coconut Ainesosat

Ainoa tässä on korkealaatuinen, orgaaninen, neitsyt kookosöljy, joka on luotu ilman lämpöä tai paineita:

100% USDA-orgaaninen, reilun kaupan sertifioitu, nenä, kylmäpuristettu kookospähkinäöljy.

Usein muiden merkkien kanssa, sinä'Katso lisättyjä hajusteita tai halpoja öljyjä sekoitettuna kookosöljyyn (I'katselen sinua, Kopari!). Joten arvostan todella sitä, että tietoinen kookos jätti sen yksistään luonnollisessa, väärennetyssä muodossaan. 

Mitä tulee laatuun, mielestäni se tekee eron, ja se on tärkeä, kun sinä'käytä sitä kasvoillasi. Mitä vähemmän jalostettu kookospähkinäöljy, sitä korkeampi on lauriinihappo, kapryylihappo, E-vitamiini ja antioksidantit, jotka kaikki voivat antaa lisää hyötyä iholle vain kosteutta.

Tietoinen Coconut Packaging

Putki itsessään on noin käsipesän kooltaan 100 ml, ja siinä on viilein kookas puukorkki. (Vakavasti, niin paljon rakkautta korkki!)

Sinun on pidettävä mielessä, että kookosöljy sulaa 24 ° C: n lämpötilassa. Sinä'Tiedän, kun tämä on tapahtunut, koska se täysin liukenee putkeen. Mutta ei huolia, voit vain avata avaimen kevyesti kaatamaan jonkun kätesi kämmenelle, hallita määrää, joka virtaa ulos. 

Niin kauan kuin kiristät korkkia takaisin normaalisti, sinä don'ei tarvitse huolehtia vuotoista. 

Tietoinen kookoskuvio

Jälleen öljyn koostumus vaihtelee lämpötilan mukaan.

Henkilökohtaisesti mieluummin on kiinteämpi, voinainen rakenne. Jos huoneesi on lämpimämpi, pudota putki pakastimessa noin viisi minuuttia ja öljy pysyy tukevasti ('mitä olen tehnyt näistä kuvista!). 

Voit aina hieroa putkea kädet tai suorittaa sen lämpimällä vedellä, jos se on liian vaikea purkaa ulos.

Kuinka käyttää tietoista kookosöljyä

Sallikaa minun laskea tapoja:

Kuinka tietoinen kookos antaa takaisin

On olemassa kolme muuta asiaa, jotka tekevät Cosmic Coconut Organic Coconut Oil -tuoksusta aivan erityistä.

Jokaista myytävää putkea varten tarvitseva lapsi saa ruokaa Feeding America -ruokapankkien kautta.

Myös putket itse ovat pakattuja aikuisilla, joilla on kehitysvammaisuus, MacDonald Training Centerissä Tampassa, Floridassa.

Yritys on sertifioitu Fair Trade USA: n kautta yhteistyössä maanviljelijöiden ja tehtaan työntekijöiden kanssa, jotta he voisivat varmistaa oikeudenmukaiset korvaukset ja oikeudenmukaiset työehdot. 

johtopäätös

Jos sinä'kun etsit nimenomaan korkealaatuista raakakookouöljyä sisällyttämään ihonhoitorutiineistasi, pitämään kukkaroasi tai matkustamaan, mielestäni tämä on loistava vaihtoehto. Pakkaus on erittäin kätevä, ja se's niin kauhea!

Mistä ostaa

Oletko tutkinut Conscious Coconut vielä?
Kuinka käytät kookosöljyä?

Leave A Comment

57 + = 61