Toimittajan valinta: Nudus Certified Organic Lipstick

Luomut ja luonnolliset huulipunat't aina ollut hienoa. minä've kokeillut niin monta, että oli outoja tekstuureita (liian kuivaava tai liian liukas) tai kauheita värivalintoja (ajattele ruskeita ja sävyjä!).

Eräs poikkeus on pieni australialainen brändi I'äskettäin löydetty. Tapaa Nudus! 

Ne'jotka on valmistettu käsityönä, sertifioidut orgaaniset huulipunat tai kutsumme niitä "Lip Euphorias", joilla on superhidraattisia kaavoja ja joitain parhaita värejä I'olen nähnyt.

Tässä ovat varjossa olevat ainesosat 27 Kisses:

(Coconut) Oil *, Cocos Nucifera (Coconut) Oil *, Cera Alba (Beeswax) *, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera *, Tribehenin, Butyrospermum Parkii (Shea) Voi *, Persea Gratissima * Tokoferoli (E-vitamiini), Argania Spinosa (Argan) -ydinöljy *, Punica Granatum (granaattiomena) siemenöljy *, Cucurbita Pepo (kurpitsa) -seerumi, Sclerocarya Birrea (Marula) siemenöljy *, Actinidia Chinensis (Kiivi) Idaeus (vadelma) siemenöljy *, tuoksu *, voi sisältää - + rautaoksidit (CI 77491, CI 77492, CI 77499), CI 77891 (titaanidioksidi), kiille, voi sisältää CI 75470 (Carmine), Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirchta kukkauutteesta, Amino-Esters-1, Coccinia Indica, Solanum Melongena (munakoiso) Hedelmäuutteesta, Aloe Barbadensis kukkauutteesta, Simmondsia Chinensis (Jojoba) siemenöljy, Ocimum Sanctum (Pyhä basilika) Lehtipuusta, Ocimum Basilicum (Basil) , Curcuma Longa (Kurkuma) Juuripuuta, Corallina Officinalis (Coral Seaweed) Extract, Eclipta Prostrata -uute, Moringa Pterygosperma -öljy, Melia Azadirachta Hedelmä / siemenuutto, Coccinia Indica -kuorenuute, Coccinia Indica -hedelmäsuute, * = Sertifioidut orgaaniset ainesosat

Kaavamat näyttävät ja tuntuvat erittäin kermanvärisiltä, ​​ja sävyalue on todella ainutlaatuinen. Nämä eivät ole sileät, mutta rikas, täysipainoinen huulipunat, jotka peittävät luonnollisen huulipunasi erittäin hyvin. 

Minulle lähetettiin aluksi kaksi väriä kokeilla, mutta arvaa mitä? Pidin niistä niin paljon, menin ja ostin kolme muuta! 

Osa vaikutuksesta minuun oli meikkitaiteilija Sheri Stroh's Instagram (joka sinun pitäisi ehdottomasti seuraa, jos olet'uudelleen vihreä kauneus). Hän käyttää Nudusta melko usein omilla malleillaan, aivan upeilla tuloksilla!

Tässä's tarkemmin kunkin värin:

Kallisarvoinen

Jalokivet on kuvattu kirkkaaksi korallipunaiseksi. Haluaisin sanoa sen's kirkas keskipitkä vaaleanpunainen ja keltaiset alitavat (ei oikeastaan ​​oranssit). Ja minä rakastan sitä! Keltapohjaisia ​​pinkejä on niin vaikea löytää, mutta useimmat meistä kulkevat helpommin kuin viileät fuchsiat. Tämä olisi mautonta useimmilla ihon sävyillä, ja minä rakastan sitä's ei tyypillinen tylsä ​​kuuma vaaleanpunainen. (Huomaa: Tämä sävy lähetettiin minulle Clementine Fieldsilta.)

Bitter Sweet

Bitter Sweet on kuvattu kirkkaaksi oranssinväriseksi. Kind of kuin palanut oranssi, jos haluat. Jälleen'on hyvin ainutlaatuinen väri, jonnekin keltaisen oranssin ja tiilenpunan välissä, jossa on vihje ruskeasta hyvästä mittauksesta. Se herättää ihosi samalla tavoin kuin klassinen punainen, mutta lämpimät alitelmat antavat sen hienovaraiselle '90-luvulla tuntuu, että se on paljon odottamaton. Pidän tästä, koska haluan ehdottomasti'Minulla on jotain sellaista kokoelmissani. (Huomautus: tämä lähetettiin myös minulle Clementine Fieldsilta.)

Alasti

Naked kuvataan kevyeksi kullan neutraaliksi ruskeaksi. Toisin kuin useimmat alastomiehet, se ei'on paljon vaaleanpunaista; se on myös lähellä huulia' luonnon sävy vaalean sijasta. Minulle tämä oli luultavasti virheen osto (vaikka Sheri näyttää niin hyvältä!). En't tiedä, miksi se tulee vähän harmaaksi minulle ... syvemmälle, lämpimämmälle ihon sävylle se olisi todennäköisesti enemmän imartelevaa, vaikka pidän siitä paremmaksi, jos minä pilkotan. Pidän myös kattavuudesta, jota se antaa. Kuka olisi vaikka luonnollinen brändi voisi tuottaa täyden peiton alastomana, kun useimmat ulkona ovat hirvittävän hajanaisia ​​ja kalkkimaisia?! 

Satuja

Fairy Tales on kuvattu kevyesti lämmin persikka. Sanon sen's enemmän valoa oranssi, ja minä'm vielä röyhkeä yli kuinka paljon rakastan sitä! Ilmeisesti minun paras ostaa viisi (hyvin, kolme). En'en ajattele'olen koskaan nähnyt sävyä aivan kuten se. Useimmat appelsiinit ovat syvempi / kirkkaampi / punaisempi, tai jos ne ovat kevyitä, ne ovat puhtaampia. Mutta tämä on kevyt ja läpinäkymätön. Jos minun piti valita allekirjoitus huulen väri, tämä olisi IT.

27 suukkoja

27 Kissat on kuvattu kermanväriseksi, keskisävyiseksi mauvuksi. Se on "yleismaailmallinen" sävy koko rivillä (ja mielestäni on heidän bestsellerinsa), koska sillä on kameleontyyppisiä ominaisuuksia! minä'Olen seurannut sitä kaikkialla Internetissä ja sosiaalisessa mediassa, ja se näyttää hieman erilaiselta jokaiselta.'s ruskea, joissakin's enemmän mauve ja sitten minulle se's kinda marsala-vadelma. Jos pidät YLOB ("sinun huulet vain paremmin") sävyt, ehdottomasti anna sille mennä.

Muut sävyt linjalla

Ja nyt nopea maininta muista linjan väreistä. Valitsin edellä esitetyt, koska minä'm super-osaksi oranssi ja YLOB perheet juuri nyt. (Ajattelin myös, että minulla on jo miljoona puntaa ja kuumia pinkejä, joten parempi mennä epätavallisempaan sävyyn.) Mutta tässä on viisi muuta valikoimaa, joita minun nyt tarvitsen:

Onko sinulla'uudelleen organics, mielestäni sinä'll olla vaikuttunut Nudus!

Mistä ostaa

Löydä Nudus Orgaaniset huulipunat osoitteessa Amazon.com, Clementine Fields, BeauTeaBar ja Integrity Botanicals.

Oletko kokeillut huulipunaa Nudusta?
Mikä sävy on suosikkisi?

Leave A Comment

4 + 5 =